- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dragi kolege WOT-aši mislim da sam imao partiju života
+ usporedite zadnju sliku s drugom.... neobično koliko se dobije isti omjer kredita i iskustva za uništavanje drugačijeg protivnika :)
Ako ti je to partija života onda stvarno.
Nabavio Tigera i kupio mu kamuflažu. Moram priznat puno je bolji nego što sam mislio da će biti, a i nekak ga je cool vozit još samo da motore i gusjenice nabavim.
Nabavio Tigera i kupio mu kamuflažu. Moram priznat puno je bolji nego što sam mislio da će biti, a i nekak ga je cool vozit još samo da motore i gusjenice nabavim.
Hyperion, zašto kamuflaža na Tigeru, objasni mi svrhu camo bonusa na tom tenku. Em nije SPG, em nije TD. Nemoj mi reć da s njime snajpaš izdaljine? :)
Zašto ne recimo Ventilacija, Rammer i Spall Liner?
JagdPanther sam tek kupio
- osmero ubijenih je moj osobni rekord (do tad je dugo držao Hetzer s 7)
- ovo mi je prva Boleterova medalja koju sam dobio u 2900 partija
- Top Gun + Master Gunner titula za taj tenk
- Energija mi je bila 245/850
Želim da mi kažeš svoj osobni rekord s istim tenkom kojim sam ja igrao
Ima li tko T95, kakav je i imali dobar oklop ?
To sam saznao danas...Ali dok sam saznao već sam bio 2 metra pod zemljom
Ima li tko T95, kakav je i imali dobar oklop ?
+odlican top, dobar oklop, dobar na gradskim mapama gdje treba drzat jednu ulicu i sl.
-spor do bola, ako je u igri vise artya ili med tenkova velika sansa je da neces prezivit.
Šteta što nemam jagdpanthera, ali vjeruj mi da bi osobni rekord daleko daleko bio veci od ovog tvoga.
Toliko napravim sa kojim god tenkom hoces kad mi se neda igrat.
danas je napokon došao object 704 u garažu.. mislim da je ovo početak jednog dugog i divnog druženja
Samo igraj poluagresivno. Nit previše nit premalo, nego taman. Jer imaš oklop koji može apsorbirat i odbijat granate. Par puta ako netko pogodi ispod topa samo vidiš rupu i nema štete uopće lol.
I pomalo agresivno igraj, ali nemoj prenaglit jer te lako mogu svi flankat.
danas je napokon došao object 704 u garažu.. mislim da je ovo početak jednog dugog i divnog druženja
Samo igraj poluagresivno. Nit previše nit premalo, nego taman. Jer imaš oklop koji može apsorbirat i odbijat granate. Par puta ako netko pogodi ispod topa samo vidiš rupu i nema štete uopće lol.
I pomalo agresivno igraj, ali nemoj prenaglit jer te lako mogu svi flankat.
Meni najdrazi tenk.Ubojica,silovatelj,beštija 704!
Hyperion, zašto kamuflaža na Tigeru, objasni mi svrhu camo bonusa na tom tenku. Em nije SPG, em nije TD. Nemoj mi reć da s njime snajpaš izdaljine? :)
Zašto ne recimo Ventilacija, Rammer i Spall Liner?
Nemislim na camo net nego onu dekoracijsku kamuflažu.
ahaaaaaaa krivo smo se razumjeli... no ona je tu samo vizualizacijski, nikakvog efekta nema na tvoj tenk u igri
osim toga u partiji si imao samo 11 pogodaka.......
da vidimo osam ubijenih = 8hitaca u tenkove sa minimalno zdravlja....
ostaju još samo tri hitca sa punim damageom.... i to pod uvjetom da nisi nijednom bounca ili napravio 0 damage hit što je malo vjerojatno.....
pa i nije neko čudo od partije..............
jedino što ti se gadno posrećilo....
kaj hebete čovjeka.. niste vidjeli kako je odigrana, pa ne možete po samom rezultatu ništa zaključiti.
želio je podjeliti sa nama dobro odigranu partiju, ništa više.. to što mu je manje više svatko naletio na finishing šus isto nije do njega.
ako netko misli da je uber neka se hvališe ali neka ne hebe druge. ako ništa barem ne cmizdri ovaj OP, onog treba nerfati itd itd..
Dragi kolege WOT-aši mislim da sam imao partiju života
+ usporedite zadnju sliku s drugom.... neobično koliko se dobije isti omjer kredita i iskustva za uništavanje drugačijeg protivnika :)
Bravo! Ja mislim da ti je to bila odlicna partija. Imam tog tenka i znam da nije lako igrati sa njime. Prije njega sa PanzeromIV sam igrao odlicno...razradio sam flank taktiku i uber igrao sa njime (iako slovi za najgori tenk u igri). Sad na JagdPantheru tu taktiku ne mogu primjeniti zbog velicine tenka i slabijeg traverse speed-a, tako da se malo mucim da razradim nesto novo. Uglavnom, odlicna partija, zelim ti jos takvih (osim ako ja igram sa druge strane :) )
ahaaaaaaa krivo smo se razumjeli... no ona je tu samo vizualizacijski, nikakvog efekta nema na tvoj tenk u igri
Ima psihičkog utjecaja na protivnike. Misle da sam pro
aaaa kako sam lud, napravim sa S-51 prek 3500 damage i retardirani tim uspije izgubiti 15-6, pa nemoj me hebati...
Još k tome imamo dva tiera 8 više...
Kako sam rageal na chat, to je čudo, ovi svi retardirani noobovi ni riječ nisu rekli...
Evo jedne dobre.
Aaaaaa Easy eight.....jedan od najboljih, ako ne i najbolji tier 6 medium.
aaaa kako sam lud, napravim sa S-51 prek 3500 damage i retardirani tim uspije izgubiti 15-6, pa nemoj me hebati...
Kako sam rageal na chat, to je čudo, ovi svi retardirani noobovi ni riječ nisu rekli...
Kod takvih partija, stvarno mi je žao što ne dobiješ puni iznos creditsa i exp-a. Bilo bi dobro da postoji neki sistem koji bi nagradio dobre igrače s exp-om i creditsima kao da su pobjedili, makar su izgubili zbog tima.
Kod takvih partija, stvarno mi je žao što ne dobiješ puni iznos creditsa i exp-a. Bilo bi dobro da postoji neki sistem koji bi nagradio dobre igrače s exp-om i creditsima kao da su pobjedili, makar su izgubili zbog tima.
Dobio sam oko 700xp-a i 38k credita, ali mi je bilo žao poraza...