World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.844
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: World of Tanks
A oces reci da nije uvjerljivo najjaci u. tier 9?
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Opet nešto što nisam rekao... Da isad je najjači tier 9 u kompletu, ostalo ovisi od situacije kao što je uvijek bilo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Pa u tome je stvar, u vecini situacija u kojoj se nadje tier 9 heavy, prosjecan igrac ce najbolje proci ako vozi IS4. Mislim da se tu vecina moze sloziti.
Vecinu tier9 heavija sam vozio (sve osim ausf b i amx50120) i onda mi digne zivac kad netko kuka kako ga u is4 sprijeda probija tier10. boofuckinghoo.
13 godina
neaktivan
smola3005 kaže...
Pa u tome je stvar, u vecini situacija u kojoj se nadje tier 9 heavy, prosjecan igrac ce najbolje proci ako vozi IS4. Mislim da se tu vecina moze sloziti.
Vecinu tier9 heavija sam vozio (sve osim ausf b i amx50120) i onda mi digne zivac kad netko kuka kako ga u is4 sprijeda probija tier10. boofuckinghoo.

Opet da ti kažem, ja negovorim da bi IS 4 trebao bouncati T10, nego samo da nije neprobojan, teško shvatiti?

15 godina
World of Tanks

Konacno S-51 u garaži {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Konacno S-51 u garaži {#}

Veselit ćeš se tek posle novog topa, aaa dotad mnogo živaca izgubit :D

13 godina
protjeran
World of Tanks

Jesu li ikad T-29 ili VK4502...tj. viši tierovi na popustima???

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
t29 je bio jednom sa tigerima na 50
Xc
17 godina
neaktivan
World of Tanks

eh, što ne stave neki popust na is-3...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Pa bar se nemoras bojat manjih tierova dok vozis is4, dok kod amera i svaba je druga prica sa ledja i strana te busi sve.

je inače je jako strateški korisno okretati guzicu i bok neprijateljima.. čak štoviše skužio sam da mi je puno zgodnije sa zadnjim krajem izvirivati i pucati jer je IS4 neprobojan sa boka i od iza lmfao...

dajte ljudi pa nekidan sam sa kv3 i 100mm topom IS7 skinuo preko 1k hp-a i na kraju ga ubio..

SVAKI HEBENI TENK JE RANJIV OD IZA I SA BOKA.. u capsu za one koji slabije vide i pogotovo za one u temi koji očito čitaju samo određene ključne riječi..

što je smola rekao da je idiotproof.. pa da kreteni ga uspiju bouncati i sa leđa i sa boka

@smola3005

što se tiče t10 topa.. rekao sam random shot od naprijed, a upravo zbog tog random i jesam spomenuo t10..

nitko nije kukao da je IS4 slab.. meni je heben čak štoviše.. ako netko kaže da je najbolji t9, složit ću se..

ali da je uvjerljivo najbolji ili OP, jednostavno ne mogu prožvakati.. izuzev amera do sadašnjeg patcha, i uzeći u obzir da za sve tenkove s obzirom na karakteristike i različitosti moraš poštivati određeni stil igre koji odgovara dotičnom tenku, smatram da je balans dosta dobro odrađen. sve ostalo je samo tipični QQ

i kao pro uzvišenstvo kakvim se predstavljaš, trebao bi se barem naučiti čitati, bit će ti korisno u životu..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
..

SVAKI HEBENI TENK JE RANJIV OD IZA I SA BOKA.. u capsu za one koji slabije vide i pogotovo za one u temi koji očito čitaju samo određene ključne riječi..

što je smola rekao da je idiotproof.. pa da kreteni ga uspiju bouncati i sa leđa i sa boka

....

Boldano: Hm, ja mislim da je već netko napisao u ovoj temi da je IS-4 teže pobiti sa boka jer ima deblji i "agilniji" armor. Pa kako je ranjiv više nego frontal armor?

Podcrtano: Hvala što si me nazvao kretenom, stvarno si biser za raspravljati. Kao što sam i rekao da je IS-4 lakše probiti na prednjem armoru za razliku od bočnog, mislim jednostavno kako se ti usuđuješ nekoga nazvati kretenom? Makar "nenamjerno".

BTW. Ako ikoga zanima kupovina acc. od WoT-a neka se javi na PM, a koga zanimaju tenkovi za odmor od WoT-a, veoma dobra je

(usporedbi sa WoT-om ovo je svemirski brod. I grafički i "realno" prikazano). Igrao je skoro cijeli vikend, bolesno dobra.

EDIT: Ime igre je t34 vs tiger
.

Nepismen
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 20:24 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
neaktivan
nine kaže...
Y2K2 kaže...

Pa bar se nemoras bojat manjih tierova dok vozis is4, dok kod amera i svaba je druga prica sa ledja i strana te busi sve.

je inače je jako strateški korisno okretati guzicu i bok neprijateljima.. čak štoviše skužio sam da mi je puno zgodnije sa zadnjim krajem izvirivati i pucati jer je IS4 neprobojan sa boka i od iza lmfao...

dajte ljudi pa nekidan sam sa kv3 i 100mm topom IS7 skinuo preko 1k hp-a i na kraju ga ubio..

@smola3005

što se tiče t10 topa.. rekao sam random shot od naprijed, a upravo zbog tog random i jesam spomenuo t10..

nitko nije kukao da je IS4 slab.. meni je heben čak štoviše.. ako netko kaže da je najbolji t9, složit ću se..

ali da je uvjerljivo najbolji ili OP, jednostavno ne mogu prožvakati.. izuzev amera do sadašnjeg patcha, i uzeći u obzir da za sve tenkove s obzirom na karakteristike i različitosti moraš poštivati određeni stil igre koji odgovara dotičnom tenku, smatram da je balans dosta dobro odrađen. sve ostalo je samo tipični QQ

i kao pro uzvišenstvo kakvim se predstavljaš, trebao bi se barem naučiti čitati, bit će ti korisno u životu..

Ovo za is7 si jedino mogao uspjet je bio totalni idiot ili je bio afk, daj mi reci koji tenk ima vece sanse ako ga napadnu 3 med tenka tier 7 i manje, koji ce duze pozivjet, is4 ili e75?, i da jos ktome treba rec da su 0 damage hitovi izrazeniji na ruskim tenkovima(kad se puca na njih)

Pazi, danas igram sa t34 i ja i e100 branimo sami jednu stranu, i naleti nam is3 i arty mu odvali gusjenice i on sad lijepo ostao sa 380hp okrenut bocno nama na nekih 5m, i odvalim ga ja jednom i nista 0dm, puca e100 sa 150mm topom po pola srede i nista 0dm i jso ja uspijem jednom pucat i pogodi sta 0dm, dok ga nije  arty pogodila ponovno, pa hajde ti reci da je tu bila t34-a umjesto is3 sta bi ostalo od nje da je sve to dobila.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedan vrlo inspirativni video...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ma is3 je čudo, bounca i s70

najbolje je kad is3 ima 400hp-a a ti mu skineš 380 ( što je minimum na s70 )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Et_Tu_Brute

nisam nikoga direktno nazvao kretenom, to što se osjećaš oslovljenim nije moja krivica..

da IS4 ima deblji bočni armor, ALI na određenim mjestima.. ako gađaš baš ta određena mjesta, nitko ti nije kriv, kada imaš hrpetinu mjesta gdje je kao papir i gdje ga buši svaki tier 5.

drži se ti svoje single player simulacije i uštedi si frustracije.

tko ne zna dobiti po njonji ne treba igrati online.

@Y2K2

0 dmg crittovi se i meni konstantno događaju i mislim da je to definitivno jedna od glupljih stavki u igri. ali ja nisam primjetio da ijedan tenk pije više 0 dmg crittova od drugog, a zamisli i ja pucam po rusima isto kao i po drugim tenkovima..

jučer na primjer 4 komada za redom na t110, so fcking what.. nisam se još primio olovke da bilježim koliko je koji tenk popio, ali sve mi se čini da bi trebao početi..

ukoliko ne priložiš čiste statističke podatke, smatrat ću da je to subjektivni dojam.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja samo kazem kako ja vidim ruske tenkove( a i mnogi drugi) u mnogim stvarima su bolji od svojih suparnika i to nemozes rec da nije tako, a vi se drzite onog kako to WG kaze working as intended.

Tako da nema smisla dalje raspravljat.

15 godina
Y2K2 kaže...

Ja samo kazem kako ja vidim ruske tenkove( a i mnogi drugi) u mnogim stvarima su bolji od svojih suparnika i to nemozes rec da nije tako, a vi se drzite onog kako to WG kaze working as intended.

Tako je,tako je. Ekipa je napravila ruske tenkove superiornijma naspram drugih zato da ih nama ,rulji, promoviraju.  Nikako im u vidu nije bilo to da naprave zabavnu donekle realnu igru kako bi privuki masu igrača i zaradili brdo vule vu. Oni su išli s ciljem promoviranja ruskih tenkova{#}

Nemojte me ebat više s tim ruskim op tenkovima.E100 kad me sastavi bubrege mi odbije.

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 20:57 (Kill Frenzy).
13 godina
nine kaže...

@Et_Tu_Brute

nisam nikoga direktno nazvao kretenom, to što se osjećaš oslovljenim nije moja krivica..

da IS4 ima deblji bočni armor, ALI na određenim mjestima.. ako gađaš baš ta određena mjesta, nitko ti nije kriv, kada imaš hrpetinu mjesta gdje je kao papir i gdje ga buši svaki tier 5.

drži se ti svoje single player simulacije i uštedi si frustracije.

tko ne zna dobiti po njonji ne treba igrati online.

...

Pa naravno da ima određena mjesta gdje mu je tanak armor, ali i to su malo popravili tako što su fizički smanjili IS-4 i IS-7 kao što su smanjili i tiger II(nije istina). Ti si napisaocitirati ću te "kreteni ga uspiju bouncati i sa leđa i sa boka" i timen si  nazvao svakoga igrača kretenom koji ga je bouncao. Ako to nije nazivanje nekog kretenom onda ja jesam stvarno kreten jer postoji samo jedan direktniji pristup od tvoga nazvat nekog kretenom je "kreten si". I da držati ću se te simulacije (kako znaš da je SP only? o.O). I čini se da si ti svoju "njonju" malo previše daješ WG timu.

"aaawwwww QQ" tako pravi muškarac odgovara na druge argumente!

Nepismen
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 21:00 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Y2K2 kaže...

Tako je,tako je. Ekipa je napravila ruske tenkove superiornijma naspram drugih zato da ih nama ,rulji, promoviraju.  Nikako im u vidu nije bilo to da naprave zabavnu donekle realnu igru kako bi privuki masu igrača i zaradili brdo vule vu. Oni su išli s ciljem promoviranja ruskih tenkova{#}

Zar ti stvarno mislis da bi WG napravio americki tenk koji bi bio bolji od ruskog, to samo govori koliko si ti u zabludi, pa vidi kako su odjednom pozurili sa ruskim patchom bas se pitam zasto?

EDIT: hajde ako ima tko da vidim kao to tier 5 busi is4 nek mi se javi u igri nick SandMan_CRO

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 21:02 (Y2K2).
13 godina
...

Zar ti stvarno mislis da bi WG napravio americki tenk koji bi bio bolji od ruskog, to samo govori koliko si ti u zabludi, pa vidi kako su odjednom pozurili sa ruskim patchom bas se pitam zasto?

Pa daj prestani više, mislim zbog čega bi netko mislio da su su Rusi bolji od drugih, i još je taj tim koji je sklepao igru u Bjelorusiji, a mislim ono pričaš gluposti. Daj dokaži to!.... Oh wait -_-

Nepismen
15 godina
Y2K2 kaže...

hmmmm.Sve je ovo nekakva teorija zavjere čini se meni.{#}

Majstore živiš u vrijeme kapitalizma! Osobno vjerujem da toj ekipi koja je napravila igru,tih nekoliko mladih ljudi da ih zaboli jer ruski tenk jači od američkog i obrnuto.Igru nije radila ruska vojska nego ekipa koja je očito imala dobru ideju i želju za zaradom.

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
World of Tanks

Jeste, radili su igru radi zarade. Što ćeš očekivati od developera kada igru namijene nekom tržištu primarno? U ovom slučaju to je rusko i djelomično kinesko/azijsko(al ovo ostavimo po strani, spomenuto samo radi broja igrača).

btw.  citat sa teme EU Questions & No Answers

"Known penetration for the M-62-T2 is 172mm against 30 degree plate at 2000 meters and 214mm against 0 degree plate at 2000 meters.

Using a calculation that assumes the 122mm shell is similar in efficiency to other capped 120-128mm shells, the penetration only increases to about 242mm at 1000 meters, and 270mm at 100 meters.

122mm M-62-T2:

100 meters = 270mm
1000 meters = 242mm
2000 meters = 214mm

By comparison, the 120mm M58 was an even more insanely powerful gun; 221mm penetration at 1000 yards/914 meters against 30 degree sloped plate and 196mm at 2000 yards/1829 meters against 30 degree sloped plate.
Assuming a conservatively low slope modifier, 221mm would act as effectively 280mm and 196mm would act as effectively 250mm.

120mm M58:

100 meters = 309mm
1000 meters = 277mm
2000 meters = 246mm

tl;dr the 120mm M58 was an even more insanely powerful gun, and giving the 122mm M-62-T2 better or similar penetration does a diservice to the US gun and completely ignores reality." 

Anymore questions you wanna ask?

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 21:11 (mystik).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...
Y2K2 kaže...

Majstore živiš u vrijeme kapitalizma! Osobno vjerujem da toj ekipi koja je napravila igru,tih nekoliko mladih ljudi da ih zaboli jer ruski tenk jači od američkog i obrnuto.Igru nije radila ruska vojska nego ekipa koja je očito imala dobru ideju i želju za zaradom.

Da neki prosječan tim(iz Hrvatske) radi igru o HR tenkovima i Srb. tenkovima iz domovinskog rata (karikiram, iako su bili više-manje isti, zamisli da smo mi posjedvali jedan tip a ondi drugi tip tenka). Što misliš koju bi stranu preferirale da ih malo "buffa"? Unatoč zaradi, ako je kvalitentno izreklaminirana f2p igra, ekipe će se naći.

Nepismen
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Y2K2 kaže...

Pa pogledaj koliko WG ignorira EU i NA community, ja mislim da ti neznas sta su rusi i da ih boli k za ostale i to se vidi kroz igru i kroz njihov odonos prema ne ruskim igracima.

15 godina
neaktivan

A ja nemogu vjerovat da se ti pravis slijep pa da nevidis neke stvari u igri a i izvan nje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Kill Frenzy kaže...

:D

Moram li crtati?

Moj post ti lijepo govori kako ljudi gledaju zaradu i kako je totalno nebitno na čijoj si strani. Ukoliko je hrvatu donjeti više love bolji srpski tenk u igri on će ga napraviti jačim.Jel ti sada jasnije?

Zamisli da rusi rade rade igru samo za rusko tržište i naprave ruske tenkove daleko boljim.Baš onako ebački.totalno superiorni.Kakvog bi smisla imala igra i koliko bi igrača privukla??

Privukla bi Ruskog igrača, zašto misliš da ih i ima najviše?... Previše si objektivan, po čemu određeno bi mu to donilo više love? Znaš to ti vrijedi i za obrnuto, da neki Srbski tim napravi igru, sigurno naši tenkovi bili lošiji, a ta zarada koju ti govoriš je "fantomska"...a i na kraju si sam potvrdio to šta govorim, njima je Rusija najveće "tržište" pa onda oni žele prilagoditi igru njima što dovodi do nebalansiranosti. Kužiš? Upravo si ti to rekao potvrdio sa "Ukoliko je hrvatu donjeti više love bolji srpski tenk u igri on će ga napraviti jačim.Jel ti sada jasnije?"

EDIT: Nema se smisla raspravljati, upravo sada sjeo karton(bijeli) radi off-topica a diskusija o balansu? A i @Kill Frenzy je napisao ono što govorim cijelo vrijeme.

Nepismen
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 22:13 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
14 godina
nine kaže...
Y2K2 kaže...

@smola3005

nitko nije kukao da je IS4 slab.. meni je heben čak štoviše..  ako netko kaže da je najbolji t9, složit ću se..

ali da je uvjerljivo najbolji ili OP, jednostavno ne mogu prožvakati..  izuzev amera do sadašnjeg patcha, i uzeći u obzir da za sve tenkove s obzirom na karakteristike i različitosti moraš poštivati određeni stil igre koji odgovara dotičnom tenku, smatram da je balans dosta dobro odrađen. sve ostalo je samo tipični QQ

Nisam se predstavio kao pro uzvišenstvo, rekao sam kako stvari vidim kroz svoje iskustvo u ovoj igri, gdje sam prošao većinu tenkova, barem ovih o kojima trenutno raspravljamo. A i to sam samo spomenuo jer sam se ranije raspravljao s nekim tko je do sada isključivo vozio ruske tenkove, i onda mi priča kako bi se ostale tenkove trebalo igrati.

IS4 se pomiče u tier10. To je sigurno jer je preslab u tier9? Hm...

I znam čitati, hvala lijepa. Ali kako si mi ti sad ovo rekao, idem još malo vježbat, valjda nešto radim krivo, jer ono što ovdje čitam mi se čini ko gomila gluposti.

A što se tiče WGove ljubavi prema ruskim tenkovima. Ne mislim da je teorija zavjere, već čisto pametno poslovanje. Kako je jednom prilikom jedan developer odgovorio na pitanje zašto patch ranije izlasi na ruskom server; "kada bi broj igrača na američkom serveru bio X, onda bio europski bio 5x, a ruski 18x. Činjenica je da nam je rusko tržište bitnije zbog broja igrača." (parafraziram, brojke su cca, ali to je srž odgovora). Činjenica je da je ruski server najmnogoljudniji i da je zbog toga važno da se što veći broj igrača tamo zadrži. Ne znam je li itko ovdje ikada posjetio ruski forum, pa pročitao koje se tamo gluposti pišu o tome kako su rusi UP, kako je to moguće da američki tenk bounca i slične gluposti. Pa normalno da će se WG trudit držat najveći broj mušterija zadovoljnima. Nije to preveliki nebalans, ali dovoljan da ekipa tamo bude sretna. Pogledaj samo neke primjere: u RL, T54 ovakav kakav je u igri ne može fizički postojati, jer bi težina prednjeg armora doslovno skršila suspenziju tenka; zatim IS4 i S70 top koji je na njemu, također fizički nemoguće jer turret ne može podnijeti toliku težinu tako dugačkog topa. Mogu nastaviti dalje ako nekoga zanima... A ako pogledaš balansiranje američkih tenkova koji su izašli nedavno, M103 i T110. Recimo M103, tenk koji je masovno proizveden, trebao bi imati za jedno 15 km/h veću brzinu nego u igri, i prednji oklop kakav ima T110 sada u igri. To su opravdali pod izlikom balansa. Stranice turreta (oko mantleta) su beskorisne, ali tu su se pravdali tzv, "historical accuracy" (sjetimo se opet T54 i IS4 odozgora). Zatim T110, tenk za koji je napravljen samo nacrt, ali na kojemu se jasno vidi da je trebao imati drugačiji oblik hulla nego što su rusi odlučili staviti. Naravno da bi oblik hulla kakav su zamislili tvorci idejnog T110 bolje funkcionirao, pa se zapitajmo zašto bi onda stavili lošiji hull? Historical accuracy anyone? Da ne pričam o smiješnoj brzini u rikverc za obadva tenka. A i u naprijed što se toga tiče. Tenk koji je valjda dva puta lakši od recimo Mausa, ide sporije u rikverc. Da ne počnem pričati o topovima, penetraciji i damageu. Ne vidim da je itko citirao mystika iz par postova prije, gdje se jasno vidi da su brojke za penetraciju ruskih topova drastično povećane nego što je to u stvarnosti, a na drugoj strani penetracija i damage američkog M58 je svedena na smijuriju.

Ajmo malo bit realni i pogledat činjenice. Nije mi namjera svađati se i sebe predstavljati kao sveznalicu, ali ajmo raspravljat argumentirano.

Ovo ćete vjerojatno prozvat QQanjem. Oh well...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 22:47 (smola3005).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

T-28 je doista čista zarada...U jednom danu, bez puno muke skupiti 150k kredita s njim..{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Najbolja partija sa T32, ustvari ovo mi je najbolja partija od svih do sada. {#}

Aktivirao sam si ovaj jedan dan premiuma, i danas sam imao nekoliko odlicnih borbi, zaradio sam 300k kredita u nekih 3h igranja.

Stvarno je ogromna razlika igrati sa premiumom ili bez njega, ogromna.

Ovo je bila isto tako partija za Ace tanker.

{#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

@Et_Tu_Brute

aww QQ je bio odgovor na jaaako argumentiran post..

kao i većina tvz argumentiranih.. rusi jedu najviše 0 dmg hitova, rusi su najjači, rusi ovo rusi ono.. ma ja ću vam reći rusi su i najljepši {#} to je barem razlog zašto sam ih ja odabrao lol

igram online igre još od ultima online-a, i potrošio sam para i para na dial up samo na igre. probao sam bezbroj free i p2p online igara i naslušao sam se još više QQ-a u igrama i na forumima..

blizzard je daleko najpametniji sa wow-om.. oni sad svaki mjesec nerfaju i buffaju po malo neku klasu pa slušaju svaki mjesec drugi QQ.

@Y2K2

idemo baciti training, ja ću KV sa 107mm a ti IS4 ako imaš.. {#} ne kažem da imam šanse 1 na 1, ali te bušim i piješ dmg sa boka svaki hit.

@smola3005

samo ću komenirati ovu hrpetinu historically accurate gluposti koje si nabrojao.. ne bih to svrstao direktno pod QQ, ali sad malo razmisli na što bi igra ličila da je zapravo historically accurate..

sve te real life usporedbe padaju u vodu, jer ovo nije simulacija nego online igra. u real life-u nema balansa, u ovoj igri ima, pa makar nekome ne odgovarao.

a pošto si igrao sa svim navedenim tenkovima budi dobar, uzmi si vremena i napiši mi detaljnu usporedbu e75, is4 i m103 sa prednostima, manama, weakspotovima i stilom igre koji odgovara tom tenku i zašto je baš IS4 OP.. argumentiraj svoje izjave factovima iz igre, a ne kojekakvim brojkama i naklapanjima iz stvarnog svijeta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 0:14 (nine).
Moj PC  
4 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice