3 sekunde je delay.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja je onda svrha toga?
Za 3 sekunde nema šanse da me protivnička artiljerija nanišani, ispali i da granata stigne do mene.
Ja, naravno, govorim o primjeni tog perka na artiljeriji...na tenku ga ne koristim.
Mene najviše frustrira kad sa s70 topom dingaš tier6 tenkove
Znam kako ti je
Mene najviše frustrira kad sa s70 topom dingaš tier6 tenkove
ako dingaš tier6 onda krivo gađaš..
meni je gore kada neko govno od light tanka sa 1 HP-a 2-3 puta pogodim za 0 dmg crittove lol
amx 16 75 posred tenka, nije baš da bi sa tier 10 topom morao biti precizniji
čemu ova sranja od bumpanja rezultata..........
svaki dan neki kenjac uleti da se glasa za wot..........
svaki put kad vidim ovakav post, odem na link i glasam za STALKERa.....
Bome danas sam odlučio malo zapet za stvarno, i nemam se što požaliti... KV-3, skoro sve same pobjede, po 800-1000 expa...
Brzo će IS naići...
Bome danas sam odlučio malo zapet za stvarno, i nemam se što požaliti... KV-3, skoro sve same pobjede, po 800-1000 expa...
Brzo će IS naići...
Ne želim ti ubiti veselje, ali nećeš se nešto previše oduševiti s IS-om, barem ne na početku i posebice ne kad se budeš borio protiv viših tiera (a vjeruj mi, većina bitka je upravo s njima, npr. rank IX ili X). S standardnim topom niti ih možeš previše bušiti, niti možeš preživjeti njihove pogotke...Nisam se (samo) jednom razočarao u njegov armor.
Ne želim ti ubiti veselje, ali nećeš se nešto previše oduševiti s IS-om, barem ne na početku i posebice ne kad se budeš borio protiv viših tiera (a vjeruj mi, većina bitka je upravo s njima, npr. rank IX ili X). S standardnim topom niti ih možeš previše bušiti, niti možeš preživjeti njihove pogotke...Nisam se (samo) jednom razočarao u njegov armor.
Otprilike sam pretpostavljao. Što predlažeš prvo researchat?
čemu ova sranja od bumpanja rezultata..........
svaki dan neki kenjac uleti da se glasa za wot..........
svaki put kad vidim ovakav post, odem na link i glasam za STALKERa.....
Pa glasaj za STALKERa, tko ti brani...
ma meni je IS bio fora.. WR mi je slab (oko 46%) ali sam ubio podosta više nego što sam partija odigrao, a XP je išao fakat brzo. čak tad nisam još ni premium imao.
super mi je kako je brz i agilan kada mu se motor ugradi.
Otprilike sam pretpostavljao. Što predlažeš prvo researchat?
Pa, ako imaš top 122mm d-2-5t još od prije, tj. od kv-3 (ja sam imao od kv-1s), a ako i nemaš, skupljaj xp za istražiti novu kupolu (premda ne znam kakva je korist od nje jer osim što izgleda isto kao i standardna, ima i jednak armor), i onda montiraj taj top. Jer s ovim standardnim ne možeš oštetiti veće tiere. Podvozje će izdržati promjenu težine. A onda kasnije nabavi motor (ja još skupljam za njega pošto je skup k'o vrag) itd itd.
ma meni je IS bio fora.. a XP je išao fakat brzo. čak tad nisam još ni premium imao.
Ne znam na koju foru...Evo, prije par minuta odigrao sam solidnu partiju, uništio IS-7 i T-34 (par HE hitaca iz zasjede) i na kraju skupio jedva 300xp. Istina je da smo na kraju izgubili bitku, ali 300xp je doista premalo...
Nije bitno koga si uništio niti koliko si uništio...bitan je damage...
Ne znam na koju foru...Evo, prije par minuta odigrao sam solidnu partiju, uništio IS-7 i T-34 (par HE hitaca iz zasjede) i na kraju skupio jedva 300xp. Istina je da smo na kraju izgubili bitku, ali 300xp je doista premalo...
Expirence donosi mlaćenje i mlaćenje po tenkovima a ne "dovršavanje" već polumrtvih s 10%HPa
Također primjetio sam da više EXPa donosi i kad si aktivan ingame, dakle napadaš pa pucaš, pa se skrivaš, pa ideš okolo pa defendaš pa si podrška drugima nego da si skempiran iza stijene i tu čekaš ishod bitke.
mislim da je meni avg XP oko 460 na IS-u bez premiuma.
premium sam tek uzeo kada sam već debelo igrao IS3.
čak imam i ponešto steel wall medalja na njemu, tako da nije uopće tako loš.
mogu uzeti ss statistike kad dođem doma..
EDIT: @Ziga
eto vidiš ja sam primjetio sličnu stvar.. puno više xp-a dobim kada jurcam okolo i prejaham pol mape i tučem okolo, nego kada kampam i napravim kill-2..
zapravo već dugo uopće ne kampam.. igram ofenzivno :)
Međutim ponekad je ipak pametno dokrajčivati one na 1-10% jer će biti manje neprijateljskih topova na mapi.
U biti biraš oko toga hoćeš li veći exp ili hoćeš timsku pobijedu pa veći exp,a možda dobiš oboje.
Tiger P je prava zvijerka, tko god se misli na koju stranu krenuti neka ide na Mausa.
Pravi moneymaker na standardnom računu zarada od 10 do 30k kredita, i nakon nerfa.
Toliko je bio dobar da mi je produžio želju za igrom i prvi put mi je žao što idem na veći tier, kad samo pomislim na ovaj VK 4502 (P) Ausf A koji je upravo kupljen, dođe mi muka.
Jedina prednost VK 4502 (P) Ausf A je ta što je dosta jeftiniji za održavanje od King Tigerai što više vuče na medium tenk.
EDIT: @Ziga
eto vidiš ja sam primjetio sličnu stvar.. puno više xp-a dobim kada jurcam okolo i prejaham pol mape i tučem okolo, nego kada kampam i napravim kill-2..
zapravo već dugo uopće ne kampam.. igram ofenzivno :)
Upravo to.
npr ja s Ausf B.. koliko puta naletim na petoricu, nakosim se i počinje fajt...svu petoricu gađam nasumičnim odabirom, gađaju oni i mene, oštete me mrvicu ali većina se odbije.
Ubijem dvojicu, trojicu oštetim, moj dio tima mi dođe pomoći dokrajčiti ostalu trojicu. Napadam prema bazi, radim support (skinem tenku 600Hpa i onda ga moj dokrajči),
krenem cappati bazu ali igra je gotova jer je naš tim ubio sve druge igrače... Bez premiuma po 50.000 creditsa se dobije
za usporedbu..kampiranje i ubijanje četvorice i oštećivanje petorice donese jedva 30.000
no problem je što u većini slučajeva mi treba 20-25.000 kredita za granate i još 10-20.000 za popravke + first aid / repair
svaka 30ta partija je čisti dobitak (ništa oštećenja, ništa popravaka.,)
Svaka čast ako to uspijes sa Ausfb. Meni je to najgori tenk ikad. Tenk koji se zapali sam od sebe. Motor s prednje strane, i kad ti probije prednji armor, slijedi ili oštecenje motora ili požar ili oštećenje municije. Pre strašno.
Da ne spominjem da IS4 ne možes apsolutno ništa.
za usporedbu..kampiranje i ubijanje četvorice i oštećivanje petorice donese jedva 30.000
...
To pravilo vrijedi i za TD-ove? Zato jer nemogu misliti da mogu biti više beskorisni nego što trenutno jesu. I za pub i CW.
??
??
Apsolutno je u pravu, ako se s Ausf B nađeš prsa u prsa s Is-4 možeš mu komforno pustit da te ubije ili okrenut tenk i otići nekamo drugamo jer 12,8cm KwK ama baš ništa ne oštećuje na IS-4.
Čak i gađanje u onaj famozni trokutić ništa ne pomaže.
Koliko god sam puta sreo IS-4 uvijek sam izgubio.
Svaka čast ako to uspijes sa Ausfb. Meni je to najgori tenk ikad. Tenk koji se zapali sam od sebe. Motor s prednje strane, i kad ti probije prednji armor, slijedi ili oštecenje motora ili požar ili oštećenje municije. Pre strašno.
Meni je Ausf B zakon, čovječe pa gdje ćeš biti sretniji da te pogode 35 puta a imaš još 600 HPa i da završiš bitku živ kao zadnji tenk.
No drugo je kad naletim na tenk koji koristi gold ammo, osjeti se itekako naspram non-gold municiji.
Da za IS-4 potvrđujem.
@ Ziga - Neznam što bi ti rekao. Ja sa istim topom na E 75 bušim IS-4 (ok, ne svaki put). Ali od kada imam taj top, više se ne bojim IS-4. Nekad on bounca mene, nekad ja njega, ali je fight ravnopravan.
Dok nisam došao do zadnjeg topa (12.8cm), sa onom 10.5cm je bilo koma, ali sada je uživancija.
Gađaj ga u drivers hatch, commander kupola, malo iznad gusjenica, itd. Znaš i sam...
Apsolutno je u pravu, ako se s Ausf B nađeš prsa u prsa s Is-4 možeš mu komforno pustit da te ubije ili okrenut tenk i otići nekamo drugamo jer 12,8cm KwK ama baš ništa ne oštećuje na IS-4.
Čak i gađanje u onaj famozni trokutić ništa ne pomaže.
Koliko god sam puta sreo IS-4 uvijek sam izgubio.
Znači ti tvrdiš da ja s mišem ne mogu IS-4 apsolutno ništa?
Meni je Ausf B zakon, čovječe pa gdje ćeš biti sretniji da te pogode 35 puta a imaš još 600 HPa i da završiš bitku živ kao zadnji tenk.
No drugo je kad naletim na tenk koji koristi gold ammo, osjeti se itekako naspram non-gold municiji.
Da za IS-4 potvrđujem.
IS-4 trebate ovako gađati:
- ako je ravan (nije ukošen) onda u vozačev prozorić - prolazi 3/4 granate (otprilike nišaniš malo ispod cijevi)
- ako se ukosio onda će vozačev prozorić dingati puno više, ali prednje kose stranice (ispode kupole - lijevo i desno od vozača - kome nije jasno nek dobro pogleda is-4 odnaprijed), one budu skoro pod 90° i prolazi većina granata ;-)
Nisam ni ja ovo znao dok nisam kupio is-4 i vidio gdje me gađaju! Nakon što sam to skužio mi se više puta dešavalo da me pitaju u partiji jel imam gold ammo :-D
i ofc donji dio armora isto od naprijed.. ja iz daleka gađam u sami špic gdje se ta 2 dijela spajaju kada je daleko i gleda prema meni.
u one kosine se može zalomiti da ammo rack grune
@Ziga
LOL is4 ima najmanje prednjeg oklopa od svih t9 tenkova i ona ploča kod vozača je poprilično velika meta za razliku od onih malih otvorića ( na vrhu predjeg oklopa ) na njemačkim tenkovima + ako ti je daleko možeš ga gađat u donju ploču i probit ćeš
ako ubiješ vozača ( na sredini prednjeg oklopa ) brzina je 5-10 km/h - tenk je praktički nepokretan
ako ti se is4 nakosi gađaj u one nakošene ploče sa strane prednjeg oklopa ( koje bi ti sad trebale biti ravno ispred tebe i ako probiješ ode ammorack )
donja prednja strana kupole je sbala, gotovo da i nema oklopa za t10 topove ( ali pazi nakošena je malo pa ti je 50/50 šansa da ćeš probit sa strane, ali sprijeda odmah do gun mantleta gađaj veća je šansa ) , a stražnja strana pogotovo, kao ni vrh kupole ( pažnja svi su njemci viši pa često kad se nabijemo jedan u drugog skidaju mi vrh kupole odmah iza/poviše topa sasvim uspješno )
top gotovo nema "gun mantlet", bilo koji he veći od 100mm onesposobljava top !!! ako to napravite kako valja na početku fighta imate više šanse ( e50/t54 mi to redovito radi - gun pa track pa mi dođe odostraga i skine motor i neki t9 me dovrši )
prednja strana ima i još negdje sbaliji oklop sprijeda ali to ti je sve rizično, ovo što sam naveo radi 90% vremana i još 10% ako si profić