World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

BT-2 mi je najzabavniji tenk s kojim sam igrao, brzi, okretan, ok top. 1 na 1 je nadmoćan sa tenkovima većeg tiera.

Zapamti da mu je glavna vrlina okretnost, te ako si 1 na 1 sa tenkom približno svog tiera poanta je da se okrećeš oko njega i gađaš ga dok se ne stigne ni snaći.

ako te stavi u borbe sa tenkovima većeg tiera scoutaš i pomažeš heavyima.

Čak imam i najviše killova s njim, 9. Dok sam na KV-u bio još sam znao s njim zaigrati čisto iz užitka.

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
cod4gamer kaže...
nani_cropes kaže...

aj da ti objasnim par stvari da se ne pacas vise... svakom gameru je cilj u ovoj igri doci do najjacih tenkova... e sad mozes doci najvise do tier10 heavy, tier9 medium i tank destroyer i tier 8 arty...

uzaludno je gledati npr. jel bt-2 dobar kako ti pitas jer ima određeni najkraci put do najjaceg zeljenog tenka... tj. postoje medium, heavy, td i arty grana kako ih mi zovemo...

preporučam da ti primarna grana bude ruska ili njemačka heavy grana... znači probaj kupit ruskog t-26 ili njemačke pz35t ili pzII

i tako tjeraj tu granu negdje do tier 5, znači do KV ili PZIV, PZIII/IV i do tad budes vec stekel dosta iskustva da se odlucis koje tenkove zelis igrat i razvijat do kraja...

e hvala ti.sad imam neki smećarski panzer II 35 t i u borbi uvijek uspijem uništit njemačke tenkove a ruski su okretniji i brži tako da sam praktički nemoćan dok ne kupim nešto jače.i imam još jedno pitanje, vidio sam razliku u debljini oklopa na tenkovima pa pitam gdje je najbolje gađat?

Odiza u "tijelo" ili u pozadinu kupole,tu ti je obično tanak oklop...a najtanji je na zapovjednikovoj kupoli,to ti je onaj čep na "glavnoj" kupoli,ali je to jako teško pogodit.

Nadam se da si razumio.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan

Sutra pustaju 0.7.2 update za ruski server, znaci za EU server kroz tjedan-dva ako sve bude u redu{#}

=XII=SandMan....
13 godina
neaktivan
World of Tanks

nadajmo se i manje {#}

Xc
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Znači sutra slušamo od rusa kakvi su novi tenkovi...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

hmm.. da sam znao prije poslao bi par paketa maramica u rusiju, ako tamo itko igra sa amerima {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...

Ili jednostavnije skineš test patch i odigraš ih sam.

Ja sam istestirao TD-ove i mogu reć' da su jako dobro izbalansirani. Za heavy-je nisam siguran ali frend iz klana je probao oba i kaže da po prvi puta može bez straha ići sa tier 9 ili 10 heavy amerom direktno ispred npr. E75 ili IS4 i ostale tenkove tog ranga.

Po mom mišljenju Hellcat su upropastili jer su smrdali okretanje u vožnji, okreće se ko onaj Tetrarch, a oklop je presmiješan...13 mm, pa to je manje nego bilo koji drugi tier 6 TD, pa Jagdpanzer ima više oklopa nego Hellcat :P  ali opet kad pogledate gun koji radi oko 250 damage po shotu, presmiješno koliko može biti brutalno dobar tenk :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 0:03 (Krešo91).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

jel na ovom updateu ide kv3 i kv gore i dobijaju se polja?

0 0 hvala 0
15 godina
Delta kaže...

Ne, tek sa 7.3 uprdateom

15 godina
Delta kaže...

kv nejde "gore" nego se grana na kv1 i kv2 oba tier 5

kv3 ide sa tir6 na 7 i is-4 ide sa tir9 na 10

to ce bit negdi 2-3 mjeseca nakon ovog patcha

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Moram uzeti premium ovih dana, ide tesko bez njega, mislim poceo sam igrati sa parolom igram radi gusta, i igram, imam sa kv-om samo mislim oko 600 borbi, is mi je isto super tenk, pravo agilan sa dosta dobrom vatrenom moci ali zelim igrati cw a za to mi treba tier X ...
Koliko je vama trebalo od is do is7, jel moguce u ta dva-tri mjeseca doci do is7 pa da imam dva tier x tenka kad dode update.

0 0 hvala 0
16 godina
Delta kaže...

Moram uzeti premium ovih dana, ide tesko bez njega, mislim poceo sam igrati sa parolom igram radi gusta, i igram, imam sa kv-om samo mislim oko 600 borbi, is mi je isto super tenk, pravo agilan sa dosta dobrom vatrenom moci ali zelim igrati cw a za to mi treba tier X ...
Koliko je vama trebalo od is do is7, jel moguce u ta dva-tri mjeseca doci do is7 pa da imam dva tier x tenka kad dode update.

Sa premiumom, za mjesec dana bez ikakvih problema.

15 godina

s premiumom od ms 1 do is 7 u roku 11 dana :) +-1

15 godina
neaktivan
dzan kaže...
Delta kaže...

Sa premiumom, za mjesec dana bez ikakvih problema.

pa baš da je bez problema i nije {#}

mislim, sve je moguće ali ako ima išta od života, teško će u mjesec dana dogurat do is7..

a i dosadi brate stalno udarat po istom tenku..

no,pošto je njegovo pitanje bilo jel može u 2-3 mjeseca, to je ok..ima vremena

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
g12356 kaže...

Ili jednostavnije skineš test patch i odigraš ih sam.

Ja sam istestirao TD-ove i mogu reć' da su jako dobro izbalansirani. Za heavy-je nisam siguran ali frend iz klana je probao oba i kaže da po prvi puta može bez straha ići sa tier 9 ili 10 heavy amerom direktno ispred npr. E75 ili IS4 i ostale tenkove tog ranga.

Po mom mišljenju Hellcat su upropastili jer su smrdali okretanje u vožnji, okreće se ko onaj Tetrarch, a oklop je presmiješan...13 mm, pa to je manje nego bilo koji drugi tier 6 TD, pa Jagdpanzer ima više oklopa nego Hellcat :P  ali opet kad pogledate gun koji radi oko 250 damage po shotu, presmiješno koliko može biti brutalno dobar tenk :D

Ja sam skinuo prvi test patch...oni novi td-ovi su mi bili malo prebrzi...

17 godina
World of Tanks

od tiera 1 do tiera 10 u mjesec dana s premiumom? my ass, takvo što je nemoguće jer se ne mogu izgrindati novci u tako kratkom roku. Drugo je da imaš npr Type59 od prije i onda s premiumom udri paralelno otključavanje free expa + grindanje para. Ali moraš biti non stop za kompom

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

od tiera 1 do tiera 10 u mjesec dana s premiumom? my ass, takvo što je nemoguće jer se ne mogu izgrindati novci u tako kratkom roku. Drugo je da imaš npr Type59 od prije i onda s premiumom udri paralelno otključavanje free expa + grindanje para. Ali moraš biti non stop za kompom

Ma usput bi treebao imati još jedan tenk ili dva za money making jer se može dogodit da su ti istovremeno 3 tenka lockana u bitci.

17 godina
g12356 kaže...

Ma usput bi treebao imati još jedan tenk ili dva za money making jer se može dogodit da su ti istovremeno 3 tenka lockana u bitci.

Pa server maintenance, pa moraš u goste, pa ti dođu gosti, pa cura hoće incognito, pa ti stari zabrani komp, pa mama mora bit na fejsu pa ovo pa ono....

Nemoguće je. Meni je do tiera 9 trebalo 3 mjeseca (dobro igrao sam i druge nacije)

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nije meni problem igrati sa jednim tenkom, cak mi je zanimljivo, upoznam ga, imam sa kv 600 borbi, mogu jos 600 bez problema:)
Sto se tice vremena e to je problem, imam posao, djevojku, svoje obaveze, vani lijepo vrijeme, moram i spavati, ... igram uvece po par sati, vikendom ako nisam gdje vani malo vise.
Nisam tip koji sjedi dnevno 12h i samo grinda tenkove, igra mi je opustanje, ne obaveza i nacin zivota.

0 0 hvala 0
14 godina

Evo za one koji planiraju uzet premium odlična prilika da ugrabe gold,premium i zwei tenka!

http://www.g2play.net/store/World-of-Tanks-EU-Premium-CD-Key.html

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
13 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Evo za one koji planiraju uzet premium odlična prilika da ugrabe gold,premium i zwei tenka!

dobra prilika

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 16:07 (Gozz).
15 godina
Gozz kaže...
dj_renny kaže...

dobra prilika

The bonus code includes the following in-game items:

Premium tank PzKpfw 38H 735 (f):

Additional garage space:

One week of Premium Account status:

2000 Gold:

50,000 Credits:

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Expirience mi ne pravi tolike probleme koliko credits. Npr. imam istražen s-51, m 40/43, skoro i IS 7 ali kredita ni na vidiku :D Ništa upregnut cu moneymakere u garaži (m 41 i KV) {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

LoL a za 10 eura uzmete 2.5k golda.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Krešo91 kaže...

U cemu je problem pa ovaj kod za 90kn vrijedi preko 3600golda

13 godina
Krešo91 kaže...

Pa i dalje isplativo, 500 golda manje ali vec dobijes 1 tjedan premiuma+tenk i slot u garazi 50k kredita

13 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Zaboravljas 2 premium tenka, invitation code, nije nista puno al eto + 7 dana premium uz kod dobijes a ne kupujes to sa ovih 2 k sto si dobio.

Evo kolega me pretekao...

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 16:21 (Gozz).
15 godina
Intel&ATI kaže...
Krešo91 kaže...

U cemu je problem pa ovaj kod za 90kn vrijedi preko 3600golda

Da, ali taj premium tenk je bezvrijedan.

Šta možeš s tim ispaljivačem čačkalica, nemožeš ni 100 hp štete napravit ni tier 4 tenkovima.

A s trenutnim MM-om ćeš upadat u bitke s OP tenkovima naspram tebe.

Tjedan dana premiuma i slot u garaži ništ ne vrijede. Ne vrijedi uzimat manje od mjesec dana premiuma, jednostavno je neisplativo. A tih 50k creditsa dobiješ u 2-3 partije s bilo kojim tier 5 tenkom, pogotovo KV-om.

EDIT: prije bi skupio još 50 kn i uzeo 2 x 2.5k zlata i onda bi bio miran

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 16:24 (Krešo91).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Pa vrijedi mi ova 2 garage slota brate. Kod mene uvijek gužva :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ziga kaže...

ja sam izgrindao i kupio t 34 u tjedan dana premiuma kojeg sam imao na drugom akauntu, uz to sam imao tetrarch-a i t 127 koje sam prodao ... pare nisu problem ako znas gadjat, samo na pocetku malo jesu, al ako igras neki drugi tenk dok ti je ovaj jos uvjek u bitci stignes bez problema, meni se nije dalo pa bi cekao i do 10 minuta kad bi brzo poginuo a za to vijeme sam mogao grindat pare s drugim tenkom,  da sam imao mjesec dana premiuma na tom akauntu dosao bi i do t 30 kupio i otvorio jos is 4 mozda is 7 ;).

p.s.  dok sam grindao prijatelju t 34 http://imageshack.us/f/690/shot002mn.jpg/  sa t 32 , da sam imao strpljenja bila bi pobjeda a tek onda kredita i expa.. dok sam sebi grindao sam izvukao max 80k :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 18:16 (anarky1988).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice