World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.852
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

meni se baš neda sa trololol gunom igrati na KV-u.. jučer sam sa 107-icom 2 puta za redom zbušio IS3 od naprijed lol {#} lik počeo vrištati gold ammo gold ammo hahahah

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
nine kaže...

meni se baš neda sa trololol gunom igrati na KV-u.. jučer sam sa 107-icom 2 puta za redom zbušio IS3 od naprijed lol  {#}  lik počeo vrištati gold ammo gold ammo hahahah

Ma ja ne igram sa tim gunom radi lakoće igranja nego čisto radi zabave...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo link na popuste ovaj vikend http://worldoftanks.eu/news/1532-2nd-march-special/

idealna prilika da si kupim KV13, iako štedim za IS4 {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo, konačno sam kupio KV. U usporedbi s T-28 nevjerojatno je spor...Piše kao da može postići max od 36km/h a ja nisam uspio doći niti do 26-27km/h. Izgleda da mi ne ostaje drugo nego nadograditi posadu, kupiti novi motor, novi ovjes...{#}  Ali, moram priznati da je dobar osjećaj imati najmoćniji tenk u ekipi..I ostati  zadnji pa s njime derati po klinicima s rankom II ili III {#}  I da, skuplja srebro k'o blesav...Dvije borbe, 18-19 tisuća za dva uništena tenka, par oštećenih i to je to..

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Riker kaže...

Evo, konačno sam kupio KV. U usporedbi s T-28 nevjerojatno je spor...Piše kao da može postići max od 36km/h a ja nisam uspio doći niti do 26-27km/h. Izgleda da mi ne ostaje drugo nego nadograditi posadu, kupiti novi motor, novi ovjes...{#}  Ali, moram priznati da je dobar osjećaj imati najmoćniji tenk u ekipi..I ostati  zadnji pa s njime derati po klinicima s rankom II ili III {#}  I da, skuplja srebro k'o blesav...Dvije borbe, 18-19 tisuća za dva uništena tenka, par oštećenih i to je to..

Čekaj kad te krene bacat s ekipom iz viših tiera {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina
World of Tanks

mjenjam WOT account: njemacki tenk: 38Na ( lvl IV ) i 150K credita za, ruski tenk ( lvl IV ) i 150K credita

javiti se u PM

hvala

Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

da jednostavno nagrindas to?nije tesko ja sam od 9. mjeseca dosao od T34 americki,IS ruski,VK 3601H njemacki

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
Riker kaže...

Čekaj kad te krene bacat s ekipom iz viših tiera {#}

Već i je...{#} Gledam ja koji je to k, kakvi su to tenkovi i koji je to level..Sva sreća da je moj tim rasturio jer ne vjerujem da bih preživio dva-tri pogotka od takvih tenkova {#}

15 godina
World of Tanks

Čekam da server opet proradi, klijent spreman. :P 

Da vidim svoj novi premium tenkić sa najmanji DPMom i najmanje HPa u klasi. Fuuu WG.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

koji tenk?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mystik kaže...

Da vidim svoj novi premium tenkić sa najmanji DPMom i najmanje HPa u klasi. Fuuu WG.

Pa ima 50hp-a vise od Lowe-a i 20 Hp-a vise od KV-5

MrX... Novi T34 premium

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 21:35 (Unbeliever).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

jeli top nerfan?

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Unbeliever kaže...
mystik kaže...

MrX... Novi T34 premium

Pa, po matematici koju ja znam, 1550 je još uvijek manje od 1650 i 1680.

@MrX

nema što nije nerfano, ipak je to OP amer sa 46% WR.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 21:52 (mystik).
13 godina
protjeran
World of Tanks

Kad stiže EU patch?

Allianz osiguranje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

to je tek supšertest ja bi rekao sredinom 4. mjeseca {#}

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mystik kaže...
Unbeliever kaže...
mystik kaže...

MrX... Novi T34 premium

Pa, po matematici koju ja znam, 1550 je još uvijek manje od 1650 i 1680.

@MrX

nema što nije nerfano, ipak je to OP amer sa 46% WR.

da-da, ja sam mislio da ima 1.700 Hp-a

And if someone gave you a pile of gold, you'd probably complain that it was too heavy.
14 godina
World of Tanks

evo ljudi da i ja kazem nesto ...poceo sam igrati prije nepunih mjesec dana....i sta reci nego gdje sam prije bio....

ukratko poceo sam sa ruskom linijom i doso do kv i uspio ga grindat na 107 i nema se sta za reci da je j...... sakupljac novaca.....tenk je spor ali zato roka.....

pa sam isforsirao americku liniju jer mi ljepo izgleda t29 i uglavnom jucer ga otvorio i uzeo....i mogu reci samo da je to takva kanta za napucavanje da je to strasno.....

mislim na goli tenk...e sad lagano skupljam da otvomim 105 top cisto da vidim kakav je ........

uglavnom mislim da treba sibati rusku liniju is tenkove......

to je to

pozzzzz

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja igram sa T29 i imam sve rijeci hvale za taj tenk. Mozda na pocetku i nije nesto posebno, pogotovo ako ti je gore 76mm, al kasnije kad stavis 105mm gun koji je daleko najjaci u tom tieru nece ti biti kraja.

Btw. Istrazio sam T32, problem je sta mi treba jos 1.5 miliona da ga kupim. {#}

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

pozuri pozuri ja mislim da ce patch pocetkom ili sredinom 4. mjeseca ako nedaj boze bude prije

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

a kakav je 90mm top.......

imam osjecaj da kad pucam u t29 protivnicki, da ne ulazi nis...a kad mene napucavaju onda je to ko sir....

nevjerovatno......

a top od 105 spada u tier 9 makar uopece ne kuzim zasto je to ta klasa jer damage i penetration nisu toliko da moze stati u tu klasu

nadam se da ce sa topom biti bolje....jer kod kv sa topom 107 si bog......

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rossi utd kaže...

a kakav je 90mm top.......

imam osjecaj da kad pucam u t29 protivnicki, da ne ulazi nis...a kad mene napucavaju onda je to ko sir....

nevjerovatno......

a top od 105 spada u tier 9 makar uopece ne kuzim zasto je to ta klasa jer damage i penetration nisu toliko da moze stati u tu klasu

nadam se da ce sa topom biti bolje....jer kod kv sa topom 107 si bog......

moraš se postavit tako da ti vide samo kupolu  pa ćeš vidjeti kaj će bouncat...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

samo da se pofalim kupio sam sebi IS7 danas, jao kakva pila od tenka uuu strasan :) 

8 0 hvala 0
17 godina
polivalo kaže...

samo da se pofalim kupio sam sebi IS7 danas, jao kakva pila od tenka uuu strasan :) 

Čestitam

I'm envy {#}

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
World of Tanks
Evo ja se jucer napokon pocastio s novim tenkicem, u garazi je IS s 75 % posadom. Sad se skuplja za novu kupolu i da stavim 122 sa KV3 dok se ne skupi za drugi 122.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Sad će ovaj vikend biti teško se odlučiti između WoT-a i Mass Effecta 3 :/

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Sad će ovaj vikend biti teško se odlučiti između WoT-a i Mass Effecta 3 :/

Mislim da neće...Ja sam već probao i čvrsto sam ostao uz WoT {#}

15 godina

Ja sam odustao vec od WoT-a ,kad shvatis da oni zapravo nista ne rade sa tom igrom,odustanes brzo.Privuku ljude sa par novih tenkova,a bugovi i novi nacini igre koji su obecani dodju nakon godinu dana.

Tako da sada nemam niti WoT instaliran na kompjuteru.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo sta mi lorraine uradi,francuska go*na! Da ga nisu ubili skinuo bi me skroz.

http://www.mediafire.com/?x0ms7fipvc3s53p

Hajdučko Srce
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A fakat već je jadno što patch kasni toliko...čini mi se da su prešli na dvomjesečni release cycle...

A možda im je trenutno world of warplanes u kritičnoj fazi pa pripremaju betu ili tako nešto...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno pitanje..Kako naknadno kupiti sposobnost posade? Kad sam kupio KV (kao i prethodne tenkove) dobio sam na raspolaganje za razinu obuke od 50%, 70% itd itd.  Bio sam škrt i nisam htio platiti za to {#} Na koji način bi sada mogao doći do toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice