World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.869
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
smola3005 kaže...

Što reći? Da mi nije jasno kak ste mu dali da ubije trojicu, ja takve odma ubijem čim počnu gađat po meni ili teammateu...

Nekad ni takvi nisu krivi.

Malo sam kasnio s izlaskom iz baze i pritom primjetio da 2 light tenka ne dozvoljavaju izlazak trečem (Lee) van iz baze. Koliko je god pokušavao ovi bi ga blokirali od naprijed i straga. Ja sam otišao, mislio sam da imaju neke razmirice unutar klana/plotuna. Pita lik na chatu (Lee) ovu dvojicu u cemu je problem, no odgovora nije bilo. Nije prošlo minuta, a ova dvojica mrtvi. Naravno da je ekipa iz tima poludjela i jedan se vratio i ubio Leeja, bez obzira što sam ja stao na njegovu stranu i pokušao objasniti da dečko nije kriv. Uskoro je i poplavio (pretpostavljam da je to automatski ban?). Na kraju pogledam ovu dvojicu, imali oznake plotuna kraj imena, a vjerojatno im je užitak u igri da nekoga razyebu i da ga baniraju.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

UPOZORENJE!

Korisnik xdominikx nudi 30k golda na WoT accountu,naravno ako mu date mail i pass od accounta.

Molim da izbjegavate,i da ga moderatori bannuju s foruma.

Gold je moguće nabaviti samo preko plaćanja ili kodova,ne preko nekih hackova 

jer se sve obavlja preko servera.

Ugodni blagdani! :)

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
15 0 hvala 9
17 godina
hoss kaže...
smola3005 kaže...

Što reći? Da mi nije jasno kak ste mu dali da ubije trojicu, ja takve odma ubijem čim počnu gađat po meni ili teammateu...

Nekad ni takvi nisu krivi.

Malo sam kasnio s izlaskom iz baze i pritom primjetio da 2 light tenka ne dozvoljavaju izlazak trečem (Lee) van iz baze. Koliko je god pokušavao ovi bi ga blokirali od naprijed i straga. Ja sam otišao, mislio sam da imaju neke razmirice unutar klana/plotuna. Pita lik na chatu (Lee) ovu dvojicu u cemu je problem, no odgovora nije bilo. Nije prošlo minuta, a ova dvojica mrtvi. Naravno da je ekipa iz tima poludjela i jedan se vratio i ubio Leeja, bez obzira što sam ja stao na njegovu stranu i pokušao objasniti da dečko nije kriv. Uskoro je i poplavio (pretpostavljam da je to automatski ban?). Na kraju pogledam ovu dvojicu, imali oznake plotuna kraj imena, a vjerojatno im je užitak u igri da nekoga razyebu i da ga baniraju.

Ja takve riješavam pogodkom u gusjenice; pa nek me onda blokira bez gusjenica... Ili ih oštetim tolko da im ostane tek ponešto HP-a, al da ne umru, te onda izađem van iz tog match-a... Tako idioti imaju trošak popravka, a od mene ne dobiju ništa, jer ja u tom match-u ništa ni ne zaradim... Istina, tako i ja imam trošak, al rađe tako nego da im još poslje moram platiti kompenzaciju...
I još jedna stvar koju sam primjetio da ekipa zna raditi; likovi sa light-ovima koji upadnu u neki high tier match, misle valjda da nisu od koristi tamo (a baš suprotno), pa se onda namjerno zaletavaju u svoje teammateove sa heavy tenkovima, da sakupe lovu od kompenzacije... I onda ja moram platiti idiotu par soma credits, jer on ne zna ili mu se neda igrat...

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Znali netko neke kodove za zlato ili premium???

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Znam kako vam je.

Meni se dogodila ista stvar,nego ja nisam vozio Lee-a,nego T30.

Patton i T-54 iz platoona me okružili,naravno nedaju mi da krenem.

Bome se taj Patton opametio kad je dobio 155mm granatu u kupolu.

Onda se tek odmaknuo od mene,ali je počeo pucati sada.Okrenem se i još jedna 155 milimetarska

granata izleti iz moje cjevi i okonča njegovog Pattona.T-54 je bila pametna pa je pobjegla!

WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Doxy_CRO kaže...

Ovaj JagdPanzer IV me ubija u pojam više...ovi njegovi topići, užas...sav je ko od sira napravljen, nedaj bože da me t-50 pogleda...ode ja u 3pm.

Cijeli je istražen, imam 23k xp, i posada skoro na 100%, al di je još 3 puta tolko xp do idućeg za istražit, omfg.

Jel itko ima osim mene problema s njim, ili je problem u meni?

jucer igram i tip na pocetku napise: its a hard life for little stug....

svi su mu pisali znam kako ti je, napisi knjigu,itd

nekoliko stranica prije je pisano o tome...nadju taktiku koja ti odgovara i....skupljaj free expe samo da ga se sto prije rijesis{#}

svaki tenk je ko zena i radost i bol,dozivjeces svasta i vezat se...dok ne dodje bolji i noviji{#}

tako je to bit masta grajndar{#}

ili cekas,kupis golde i ubodes onaj premium td kaj ce izac{#}{#} navodno ce bit manimejker ...za WG naravno{#}

enivej i novu sam doceko na serveru{#},ja i bolesna ekipa kaj je igrala samnom{#}{#}

znaci ova godina ce mi biti u znaku wot-a{#}

17 godina
protjeran
World of Tanks

Znam kako ti je , ja sam se rijesio napasti, prodao sam acc ... jedna ovisnost manje ...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}{#} ti si prodao acc???? pa ovaj svijet vise nije normalan..uglavnom skupljaju se pare za T34 nadam se da ce biti dobar moneymaker jer ovaj trud nije normalan

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Provest novu uz WoT{#}

Sad tek vidim koliko je sranje ova igra postala,bez premiuma danas nemozes vise doci do tiera X(cak niti do IX).Prije 7.0 si mogao,ali danas ja sam premiumom uz najbolju bitku izlazim sa 10000+ na tierIX.Ni ostali nisu bolji.Sada vise exp nije problem,prosjek po pobjedama je visi od 1000,ali srebra..eh toga nema vise {#}

Drago mi je sto sam "izgrindao" IS-4 prije 7.0 jer sada nebi imao za benzin na IS-3,a kamoli za IS-4.U miru,cekam tu zamjenu i svoje tenkove i zaigram samo da otkljucam par stvarcica za "Object 252".Kad gledam,Tiger me probija od naprijed(ne u onaj donji dio) 3 puta za redom,tuzno.

Poceo sam mrzit male tenkove,to je sve brzo i puca ko mitraljez.

Vi koji se zalite da su njemci preslabi,evo vam {#} ...kad me probija Tiger,kada imate na skoro svim vecim tierima topove sa vecim RoF i kada imate oklop vi se zalite.Pa neka vam to nerfaju,da kad samo okrenem kupolu prema vama da se unistite.Tiger,opet,sa BL-9 nemogu probit od naprijed.Tenk stoji ravno ispred mene,nista nagnuto.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

ovo sa tigerom se slazem ali bilo je i vrijem ipak je on ''legenda WWII'' a premium kaj ce ti to probaj doci do T34 i imas besplatnog moneymaker (nadam se)

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Žalosno je koliko su zasrali igru s ovim update-om. Jad i bijeda su ruski tenkovi, njemci sad imaju 3x buff na oklopu. Ja sa SU-152 sam bouncao na VK3601H ffs. Taj tenk nema ništa oklopa i moja AP granata bounca........dalje, 122 sa IS-a bounca, BL-9 potvrđujem bounca na Tigeru jer sam igrao par puta na frendovom accountu da vidim kako je sa "big boys" igrat. Tiger ispred mene, BL-9 na IS-3, ciljam Tigera kad ono: "Bounced off!"  a ja sam {#}{#}{#}{#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 0:40 (Krešo91).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

pa ovisi di ga gadas ali mozda su sve buff-ali

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MrXleader kaže...

ovo sa tigerom se slazem ali bilo je i vrijem ipak je on ''legenda WWII'' a premium kaj ce ti to probaj doci do T34 i imas besplatnog moneymaker (nadam se)

Slazem se,legenda je,to stoji.Pa stavite ga onda u tier IX ili barem VIII,pa se nebi bunio nista.Rekao bi onda,oke bouncalo mi je sa tier VIII tenka i ima dobar oklop.Ali kada ja taj oklop busim normalno sa topom od M36 (negdje oko 180 penetracije) nemoze mi onda BL-9(225) bouncat ili jos gore,ne probit.

16 godina
Krešo91 kaže...

Žalosno je koliko su zasrali igru s ovim update-om. Jad i bijeda su ruski tenkovi, njemci sad imaju 3x buff na oklopu. Ja sa SU-152 sam bouncao na VK3601H ffs. Taj tenk nema ništa oklopa i moja AP granata bounca........dalje, 122 sa IS-a bounca, BL-9 potvrđujem bounca na Tigeru jer sam igrao par puta na frendovom accountu da vidim kako je sa "big boys" igrat. Tiger ispred mene, BL-9 na IS-3, ciljam Tigera kad ono: "Bounced off!"  a ja sam {#}{#}{#}{#}

Zavisi po kojem tigru si pucao jer tigar p ima prednji oklop od 200mm dok običan tigar ima 100mm.

Igam sa tigrom p i nije mi to ništa čudno bounca shoot i od jačih tenkova ali kupola je meka.

\m/ \m/
13 godina
neaktivan
World of Tanks

ovisi di gadas normalnog tigera ili kut pucnja

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

vi sto kenjate naucite se gadajt tenk 1. {#}

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pandza94 kaže...

UPOZORENJE!

Korisnik xdominikx nudi 30k golda na WoT accountu,naravno ako mu date mail i pass od accounta.

+1 

I meni tenkre nudi svoju hack metodu. Pa me baš zanima šta će srati.

17 godina
neaktivan
Gajotres kaže...
pandza94 kaže...

UPOZORENJE!

+1 

I meni tenkre nudi svoju hack metodu. Pa me baš zanima šta će srati.

Koliki idot trebas bit da dopustis nepoznatom liku da ti ude u racun? Treba mu ban nabit i to žešći. 

Josip666 One Shoot Panzer
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koje ste vi placipicke, moze se doci do tiera 9 sa standardnim racunom bez beda, samo sto ti treba duze naravno. Evo ja do E75 i do IS4 dogurao, sad idem do ISUa odnosno objecta, frend ima jagdtigera - isto dosao do njega bez premiuma. A o bouncanju BL9 na tigerovoj kupoli je istina, mene je tiger tako razbio uz pomoc king tigera, zalijepio se za mene i nis mu nisam mogao. Meni je cak to i dobro, dobro je vidjeti da tiger vise nije vreca za napucavanje, barem ne onakva kakva je bila.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Anti-fa kaže...
Krešo91 kaže...

Zavisi po kojem tigru si pucao jer tigar p ima prednji oklop od 200mm dok običan tigar ima 100mm.

Igam sa tigrom p i nije mi to ništa čudno bounca shoot i od jačih tenkova ali kupola je meka.

Svejedno i Tiger-a P bi BL-9 trebao busit,ako je ovaj bez nagiba naravno.

Moj Tiger je bio obican,bez nagiba i kuta.

15 godina
dedaa kaže...

Koje ste vi placipicke, moze se doci do tiera 9 sa standardnim racunom bez beda, samo sto ti treba duze naravno. Evo ja do E75 i do IS4 dogurao, sad idem do ISUa odnosno objecta, frend ima jagdtigera - isto dosao do njega bez premiuma. A o bouncanju BL9 na tigerovoj kupoli je istina, mene je tiger tako razbio uz pomoc king tigera, zalijepio se za mene i nis mu nisam mogao. Meni je cak to i dobro, dobro je vidjeti da tiger vise nije vreca za napucavanje, barem ne onakva kakva je bila.

Jel to od 7.0 a?Znaci reklo bi se da i najbolje igre ja odigram lose?

Ajde,pocni danas igrat sa IS-om,samo sa njime bez arty-a i ostatka mm ekipe i dodji mi do IS-7 u garazi :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 12:39 (ivanoile).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Nemam arty u garazi, nisam ni imao, jedinu arty koju imam istrazenu je s-51 od kva ali ni ne pomisljam da ju kupim. Ti mislis da nije moguce doci sa IS4 do IS7?? Cekaj malo, pa odkud tolkoj ekipi IS7 u garazi... Naravno da ce ti trebati duze bez premiuma i sumnjam da ces zaradivati s njime, mozda svaku cetvrtu partiju, ali i s premiumom nije ogromna razlika sto se tice zarade.

Zato prestanite plakati i igrajte, ako cete i dalje plakati onda vam je najbolje izbrisati igru sa kompa i to je to, dati account nekom drugom. Jer iskreno koga boli k za vase muke i ispovijedanja ovdje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
dedaa kaže...

Nemam arty u garazi, nisam ni imao, jedinu arty koju imam istrazenu je s-51 od kva ali ni ne pomisljam da ju kupim. Ti mislis da nije moguce doci sa IS4 do IS7?? Cekaj malo, pa odkud tolkoj ekipi IS7 u garazi... Naravno da ce ti trebati duze bez premiuma i sumnjam da ces zaradivati s njime, mozda svaku cetvrtu partiju, ali i s premiumom nije ogromna razlika sto se tice zarade.

Zato prestanite plakati i igrajte, ako cete i dalje plakati onda vam je najbolje izbrisati igru sa kompa i to je to, dati account nekom drugom. Jer iskreno koga boli k za vase muke i ispovijedanja ovdje.

Ja tebi lijepo govorim,od 7.0 probaj imat IS-7 u garazi.A sa premiumom nisi 10000 u minusu nego 10000 u plusu.Kad gledas,mah nije ti to tolika razlika.Ja ne placem nego ti govorim lijepo sto se vidi u igri i na sto je ona spala.A to sto ta ekipa igra ili cijeli dan ili igra vec 6 mj. nije moj problem(Jos do 7.0 je bilo puno lakse doci do IS-7).

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Okrenite vi to kako hoćete,ali i moja osobna iskustva mi govore da se manje zarađuje.,dapače,jednom sam bio i sa panzerom IV u minusu kad su me odmah one shotali.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ekipa ima is-7 od prije, dakle prije se moglo zaraditi bez premijuma, sada volio bih to viditi,

Trenutno sam na tiru 5-6, bez premiuma bude zanimljivo, posebno kad ti izbuše kv-3,

Trenutno mi je najbolje igrati sa PzIV, posada je na 100%, tenk je snajper,

Sad dolazim u napast da igram srednju liniju  rusa, jel to vrijedi što, do tira 5-6, mislim da je to t36,

ili da švabama srednje otključam, kroz pzIII/IV?

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ma dobro vam dedaa govori... sta nemozete nijednu promjenu, nijedan update, normalno prihvatit...

prije su nijemci plakali "jao mene u tigeru svi buse, sta je to, pa on je legenda WWII", sad placu rusi "jao ja nemogu probit tigera ni s bl9 ni s bl10 ni s ovim ni s onim"

oke je ponekad izreci tak nekaj u ovom topicu, s ciljem da se vidi kaj ostali igraci misle o tome.. al plakanje je previse

igra je takva kakva je, zašto bi se ona vama prilagođavala, igrajte ju ili nemojte igrat...

sad cete rec da ste vi igraci i da bez vas igra nema svrhe, da ali nemoze se svima udovoljit...

e da btw. imam IS4 i fali mi 40k exp za IS7, premium naravno nemam, javim vam s veseljem kad istrazim IS7...

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 14:10 (nani_cropes).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
nani_cropes kaže...

ma dobro vam dedaa govori... sta nemozete nijednu promjenu, nijedan update, normalno prihvatit...

prije su nijemci plakali "jao mene u tigeru svi buse, sta je to, pa on je legenda WWII", sad placu rusi "jao ja nemogu probit tigera ni s bl9 ni s bl10 ni s ovim ni s onim"

oke je ponekad izreci tak nekaj u ovom topicu, s ciljem da se vidi kaj ostali igraci misle o tome.. al plakanje je previse

igra je takva kakva je, zašto bi se ona vama prilagođavala, igrajte ju ili nemojte igrat...

sad cete rec da ste vi igraci i da bez vas igra nema svrhe, da ali nemoze se svima udovoljit...

e da btw. imam IS4 i fali mi 40k exp za IS7, premium naravno nemam, javim vam s veseljem kad istrazim IS7...

S cime da probijem tier7 onda?? Tomahawk raketom? 

A reci ti meni kome ce se onda onda prilagodjavat?Svemircima? Prema tebi,onda nikad nebi bilo nista drugo,uvijek bi igrali jednu igru 20 godina.Igre se prilagodjavaju trzistu,igraci cine trziste,a igrace cinimo mi i nasi novci.

IS-4,igras samo sa IS-4 ili sa jos necime?

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 14:15 (ivanoile).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo moje mišljenje nakon uvođenja 0.7. Ono što se promijenilo je da sada dobar igrač, dakle, onaj koji uvijek gađa weak spotove, ne osjeća promjenu jer probija ko i prije. S druge strane loš igrač, osjeća promjenu na još lošije i to u velikoj mjeri jer bounca još i više. To posljedično znači manje damagea i manje expa i kredita, pogotovo kredita. A u ovoj igri takvih loših igrača ima puno više nego dobrih.

Igra je za početnika jako teška i želja za jačim i boljim tenkovima može ubiti čar igre. Najviše krivim MM za taj apsurd nižih tierova i nadam se da će svima do tiera 8 smanjiti, za barem jedan, maksimalni tier battle. I mora generirati simetrične timove prema vrsti tenkova, ne nužno naciji.

Evo jedan primjer:

Vozim is4, i to sigurno 2/3 bitaka nakon novog patcha. Čak sam i gun, tj. s70 otključal nakon 7.0. Prosječan damage mi je preko 2500, u prosjeku zarađujem oko 20k. To bi valjda bilo nekih 13k bez premiuma, što nikako nije dovoljno za IS7, ni sa premiumom niti bez. Ali igra je takva od početka i nema šanse da se sa tier 9 tenkom zaradi dovoljno love za tier 10, u onoliko bitaka koliko je potrebno da se tier 10 otključa. I mislim da je to ok.

Meni je najzabavnije, osim tog is4, igram s mediumima. Svi tierovi mediuma su super, čak i 9, pogotovo u platoonu. Platoon spašava ovu igru.

4 0 hvala 0
15 godina
zdralac kaže...

Evo moje mišljenje nakon uvođenja 0.7. Ono što se promijenilo je da sada dobar igrač, dakle, onaj koji uvijek gađa weak spotove, ne osjeća promjenu jer probija ko i prije. S druge strane loš igrač, osjeća promjenu na još lošije i to u velikoj mjeri jer bounca još i više. To posljedično znači manje damagea i manje expa i kredita, pogotovo kredita. A u ovoj igri takvih loših igrača ima puno više nego dobrih.

Igra je za početnika jako teška i želja za jačim i boljim tenkovima može ubiti čar igre. Najviše krivim MM za taj apsurd nižih tierova i nadam se da će svima do tiera 8 smanjiti, za barem jedan, maksimalni tier battle. I mora generirati simetrične timove prema vrsti tenkova, ne nužno naciji.

Evo jedan primjer:

Vozim is4, i to sigurno 2/3 bitaka nakon novog patcha. Čak sam i gun, tj. s70 otključal nakon 7.0. Prosječan damage mi je preko 2500, u prosjeku zarađujem oko 20k. To bi valjda bilo nekih 13k bez premiuma, što nikako nije dovoljno za IS7, ni sa premiumom niti bez. Ali igra je takva od početka i nema šanse da se sa tier 9 tenkom zaradi dovoljno love za tier 10, u onoliko bitaka koliko je potrebno da se tier 10 otključa. I mislim da je to ok.

Meni je najzabavnije, osim tog is4, igram s mediumima. Svi tierovi mediuma su super, čak i 9, pogotovo u platoonu. Platoon spašava ovu igru.

Slazem se,danas da netko pocne igrat pretesko bi bilo i odustao bi bez premiuma.

No opet,ako imas podatke o oklopu koji su napisani jasno i izrazeni u mjernim jednicama i imas podatke od topa i njegovoj jacini.To znaci da Tiger koji nema skoro nagiba(stoji ravno) ima 100mm(cistih jer mu je oklop 0° nagnut) i da njega mora,ali mora probit top sa penetracijom vecom od 100mm.Oke,to bi ispalo jadno jer bi svaki tier 5 probijao od naprijed.No kada top sa 225mm penetracije(naprama 100mm oklopa) nemoze probit 2 puta sa AP taj oklop,onda znam da nije do mene(i da,doslovce je tako rekao: We couldn't penetrate trough their armor).Niti sa jednim drugim tenkom problema nemam i svaki mi je ostao dobar.Ali bome,kada pogledam da mojih 170mm na IS-3 busi KV ili VK-a dodje mi da se zapitam jesam li ja papiric ili?

17 godina
ivanoile kaže...
zdralac kaže...

Evo jedan primjer:

Slazem se,danas da netko pocne igrat pretesko bi bilo i odustao bi bez premiuma.

No opet,ako imas podatke o oklopu koji su napisani jasno i izrazeni u mjernim jednicama i imas podatke od topa i njegovoj jacini.To znaci da Tiger koji nema skoro nagiba(stoji ravno) ima 100mm(cistih jer mu je oklop 0° nagnut) i da njega mora,ali mora probit top sa penetracijom vecom od 100mm.Oke,to bi ispalo jadno jer bi svaki tier 5 probijao od naprijed.No kada top sa 225mm penetracije(naprama 100mm oklopa) nemoze probit 2 puta sa AP taj oklop,onda znam da nije do mene(i da,doslovce je tako rekao: We couldn't penetrate trough their armor).Niti sa jednim drugim tenkom problema nemam i svaki mi je ostao dobar.Ali bome,kada pogledam da mojih 170mm na IS-3 busi KV ili VK-a dodje mi da se zapitam jesam li ja papiric ili?

ajde ajde ja bouncam od vk 3601h sa 5m lol i to ne jednom već valjda 5 puta za redom.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice