Upravo sam odigrao najbolju i najnapetiju borbu u WoT-u.
Tenk: T-44
Mapa: Erlenberg
Slika akcije (crveno je putanja mog tenka, a zeleno smijer u kojem sam pucao)
Krećem sa pozicije jedan (crveno) i odlazim prema ruševinama kraj rijeke.
Tu sam uoćio T-44 kojeg sam oštetio (žuto 1). On je krenuo preko mosta, a ja na poziciju 2 odakle sam ga uništo.
Prelazim preko mosta i oštećujem T-1 kojeg moj tim uništava (3.). Prebacujem u rikverc i sa pozicije 4 uništim Tigera.
Odlazim do pozicije 5 gdje uoćavam puno tenkova na brdu. Moj tim ih je gađao sa područja šume (G9,H9), a ja sa pozicije 5. Tu sam uništio jedan TD.
Iz neprijateljskog tima ostaju Lowe na brdu i Tiger 2 koji je bio na A4 kada je uništio naš posljednji tenk na toj strani.
Lowe uništava zadnji tenk u šumi. Ostajemo ja i KV koji dolazi na poziciju 7.
Ja i KV počinjemo capati. Dok smo capali, razmjenjivali smo vatru sa Lowe-om na brdu. Lowe je uspio uništiti KV.
-Ostajem sam sa malo healtha protiv dva tenka...
Prebacujem se na poziciju 7 i skrivam se iza olupine malo prije uništenog KV-a. Lowe puca na mene, ali pogađa olupinu.
Ja pucam sa HE granatom i uništavam Lowe-a (Imao je malo HP-a)
Ostajem ja sa 60 hp-a i Tiger 2 sa 33 hp-a. Uoćavam ga kako prelazi preko mosta koji sam ja prešao na početku borbe...
Tu dolazimo do završnog dijela borbe. Do kraja borbe su ostale 4 minute.
Ja i Tiger dolazimo do kuće (8) oko koje smo kružili pokušali natjerati drugog da prvi napravi pogrešku.
Vremena je sve manje, a napetost raste.
-Tiger 2 gubi strpljenje i previše proviruje.
Ja pucam i uništavam ga.
All tanks destroyed!
Dobio sam Steel Wall i Confederate medalje, 1879 exp-a (3758 jer je prva borba u danu), te 49 9845 creditsa.
Pred kraj borbe (1 vs 1) je nastupio Adrenaline rush kakav nebi dobio ni da sam skakao s padobranom.
Srce mi je divljački lupalo, a ruke su mi se poćele tresti.
Sve u svemu, jedna savršena borba sa kojom sam završio grindanje sa T-44 i napokon osvojio dovoljno exp-a za T-54.