World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Upravo sam odigrao najbolju i najnapetiju borbu u WoT-u.
Tenk: T-44
Mapa: Erlenberg

Slika akcije (crveno je putanja mog tenka, a zeleno smijer u kojem sam pucao)

Krećem sa pozicije jedan (crveno) i odlazim prema ruševinama kraj rijeke.
Tu sam uoćio T-44 kojeg sam oštetio (žuto 1). On je krenuo preko mosta, a ja na poziciju 2 odakle sam ga uništo.
Prelazim preko mosta i oštećujem T-1 kojeg moj tim uništava (3.). Prebacujem u rikverc i sa pozicije 4 uništim Tigera.
Odlazim do pozicije 5 gdje uoćavam puno tenkova na brdu. Moj tim ih je gađao sa područja šume (G9,H9), a ja sa pozicije 5. Tu sam uništio jedan TD.
Iz neprijateljskog tima ostaju Lowe na brdu i Tiger 2 koji je bio na A4 kada je uništio naš posljednji tenk na toj strani.
Lowe uništava zadnji tenk u šumi. Ostajemo ja i KV koji dolazi na poziciju 7.
Ja i KV počinjemo capati. Dok smo capali, razmjenjivali smo vatru sa Lowe-om na brdu. Lowe je uspio uništiti KV.
-Ostajem sam sa malo healtha protiv dva tenka...
Prebacujem se na poziciju 7 i skrivam se iza olupine malo prije uništenog KV-a. Lowe puca na mene, ali pogađa olupinu.
Ja pucam sa HE granatom i uništavam Lowe-a (Imao je malo HP-a)
Ostajem ja sa 60 hp-a i Tiger 2 sa 33 hp-a. Uoćavam ga kako prelazi preko mosta koji sam ja prešao na početku borbe...
Tu dolazimo do završnog dijela borbe. Do kraja borbe su ostale 4 minute.
Ja i Tiger dolazimo do kuće (8) oko koje smo kružili pokušali natjerati drugog da prvi napravi pogrešku.

Vremena je sve manje, a napetost raste.

-Tiger 2 gubi strpljenje i previše proviruje.

Ja pucam i uništavam ga.
All tanks destroyed!

Dobio sam Steel Wall i Confederate medalje, 1879 exp-a (3758 jer je prva borba u danu), te 49 9845 creditsa.
Pred kraj borbe (1 vs 1) je nastupio Adrenaline rush kakav nebi dobio ni da sam skakao s padobranom. {#}

Srce mi je divljački lupalo, a ruke su mi se poćele tresti.
Sve u svemu, jedna savršena borba sa kojom sam završio grindanje sa T-44 i napokon osvojio dovoljno exp-a za T-54.

Last moments Last moments
win win
Fuck yeah Fuck yeah
T-54 T-54
T-44 "Sabaton" :-D T-44 "Sabaton" :-D
Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 17:03 (Shamrock).

15 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks
Shamrock kaže...

Upravo sam odigrao najbolju i najnapetiju borbu u WoT-u.
Tenk: T-44
Mapa: Erlenberg

Slika akcije (crveno je putanja mog tenka, a zeleno smijer u kojem sam pucao)

Krećem sa pozicije jedan (crveno) i odlazim prema ruševinama kraj rijeke.
Tu sam uoćio T-44 kojeg sam oštetio (žuto 1). On je krenuo preko mosta, a ja na poziciju 2 odakle sam ga uništo.
Prelazim preko mosta i oštećujem T-1 kojeg moj tim uništava (3.). Prebacujem u rikverc i sa pozicije 4 uništim Tigera.
Odlazim do pozicije 5 gdje uoćavam puno tenkova na brdu. Moj tim ih je gađao sa područja šume (G9,H9), a ja sa pozicije 5. Tu sam uništio jedan TD.
Iz neprijateljskog tima ostaju Lowe na brdu i Tiger 2 koji je bio na A4 kada je uništio naš posljednji tenk na toj strani.
Lowe uništava zadnji tenk u šumi. Ostajemo ja i KV koji dolazi na pogiviju 7.
Ja i KV počinjemo capati. Dok smo capali, razmjenjivali smo vatru sa Lowe-om na brdu. Lowe je uspio uništiti KV.
-Ostajem sam sa malo healtha protiv dva tenka...
Prebacujem se na poziciju 7 i skrivam se iza olupine malo prije uništenog KV-a. Lowe puca na mene, ali pogađa olupinu.
Ja pucam sa HE granatom i uništavam Lowe-a (Imao je malo HP-a)
Ostajem ja sa 60 hp-a i Tiger 2 sa 33 hp-a. Uoćavam ga kako prelazi preko mosta koji sam ja prešao na početku borbe...
Tu dolazimo do završnog dijela borbe. Do kraja borbe su ostale 4 minute.
Ja i Tiger dolazimo do kuće (8) oko koje smo kružili pokušali natjerati drugog da prvi napravi pogrešku.

Vremena je sve manje, a napetost raste.

-Tiger 2 gubi strpljenje i previše proviruje.

Ja pucam i uništavam ga.
All tanks destroyed!

Dobio sam Steel Wall i Confederate medalje, 1879 exp-a (3758 jer je prva borba u danu), te 49 9845 creditsa.
Pred kraj borbe (1 vs 1) je nastupio Adrenaline rush kakav nebi dobio ni da sam skakao s padobranom. {#}

Srce mi je divljački lupalo, a ruke su mi se poćele tresti.
Sve u svemu, jedna savršena borba sa kojom sam završio grindanje sa T-44 i napokon osvojio dovoljno exp-a za T-54.

Zasto ne prebacis posadu

[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
15 godina
GeneralPag1997 kaže...
Shamrock kaže...

Zasto ne prebacis posadu

slazem se..trebao si ili prebacit sa t 44 na t 54

ili skupit jos malo kredita i kupit si posadu na 75%,ovako ces se zaje*avat dok ne doguras do 75% a kamoli na 100.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
World of Tanks

e ljudi,ja sam sada sto posta siguran da mi print screen tipka ne radi dok mi je wot paljen,držao sam i wot i paint upaljen istovremeno.

Upravo sam doživio najepicLOL pobjedu koju sam ikad imao.

Bila je Malinovka,dobio sam medalju Invader,nisam ispucao ni metka,nisam ništa scoutao...samo sam prošao potpuno nedektiran po lijevoj strani iza jezera(tamo gdje je ono selo).Moj tim je bio pu noobova a neprijatelj je radio rush(mislim da ih je šestorica preživjela),na kraju smo samo dvojica od naših preživjela(ja i jedan artillery),i tako sam im sam cappao bazu,brijem da me nisu detektirali čak niti u trenucima kada sam im cappirao bazu vidjeli.Uberfuckingninjastealthwin.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 11:04 (g12356).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
g12356 kaže...

brijem da me nisu detektirali čak niti u trenucima kada sam im cappirao bazu vidjeli.Uberfuckingstealthwin.

-Mission accomplished. Head back to romulan space and disengage cloaking device.

-Yes commander.

15 godina

@Shamrock - kako si stavio ovo da piše kolko točno hp-a je ostalo neprijatelju umjesto onih postotaka... ovak ko na ss ispod kojeg piše Last moments

★★★★★☆
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Koji gun preporučujete za teški is ?

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nixXxa kaže...

Koji gun preporučujete za teški is ?

100mm

14 godina
protjeran
World of Tanks
počinjem tek igrati pa molim za savjet..koju naciju,koji tenk,koji server izabrati

0 0 hvala 0
15 godina
nani_cropes kaže...

@Shamrock - kako si stavio ovo da piše kolko točno hp-a je ostalo neprijatelju umjesto onih postotaka... ovak ko na ss ispod kojeg piše Last moments

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fgames.nicolasprof.com%2Fwot-mods

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
distrumah1 kaže...
počinjem tek igrati pa molim za savjet..koju naciju,koji tenk,koji server izabrati

Neznam za druge,ali ja sam požalio šta nisam išao Ruskom ili Usa heavy tank linijom do prvog heavy tanka.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
distrumah1 kaže...

Izaberi europski, zbog manjeg pinga.

A naciju, pa ubiti ti je svejedno koju ćeš, ali glavno ti je da odabereš stil igre koju planiraš igrat. Znači neku vrstu tenka.

• medium
  • light
  • heavy
  • tank destroyer
  • SPG

Kad to odabereš nastaviš igrat do najvišeg levela toga tenka. Naravno možeš i više grana odjednom igrat samo je to djelom teže (čitaj dugotrajnije).

Također uzmi u obzir da light tenkova nema većih od levela 5 (mislim da je 5) i da to kasnije postaju medium tenkovi.

Peace means I'm reloading my gun.
16 godina
lollik91 kaže...
GeneralPag1997 kaže...
Shamrock kaže...

Zasto ne prebacis posadu

slazem se..trebao si ili prebacit sa t 44 na t 54

ili skupit jos malo kredita i kupit si posadu na 75%,ovako ces se zaje*avat dok ne doguras do 75% a kamoli na 100.

SS je bio naslikan odmah nakon kupnje tenka. Posadu sam kasnije prebacio i svi sad imaju 90%.

nani_cropes kaže...

http://games.nicolasprof.com/wot-mods

Meni ne radi link koji je stavio Damage pa sam iznad stavio originalni link.

BTW: Ako nekoga zanima, mapu sam našao na http://worldoftanksguide.com/ref-maps.shtml

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 15:08 (Shamrock).
15 godina
neaktivan

Upravo imao genijalnu partiju sa GW Tigerom. :)

Skoro sam top gun dobio ali su cappali bazu.

14 godina
World of Tanks

Evo isto dobra partija sa GW-Tigerom , ali izgubljena . Groblje tenkova-7 neprijateljskih na hrpi . Na kraju česti slučaj "pametne" ekipe 0ptImus i ja na jednoj strani mape a svi ostali na drugoj .Nemoram ni napominjati da u sredini nema nikoga i to da nisu išli u napad nego kampirali i na kraju svi poginuli .

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ima tko kakav link za neki dobar skin pack. Dakle pack bi mi trebao, da ne moram ubacivat jedan po jedan tenk.

Ako nema, zna netko gdje bi mogao skinuti originalne (ili bi neko bio dobar pa ih uploadao)? Dosadili mi ovi klaun skinovi..{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Ima tko kakav link za neki dobar skin pack. Dakle pack bi mi trebao, da ne moram ubacivat jedan po jedan tenk.

Ako nema, zna netko gdje bi mogao skinuti originalne (ili bi neko bio dobar pa ih uploadao)? Dosadili mi ovi klaun skinovi..{#}

Evo ti originalne skinove http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/45733-original-wot-tank-skins/ i ovdje imaš hrpu pa biraj http://mirtankov.net/

15 godina

Taman da cu zaigrat malo,pise unable to connect to network. {#}

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
zrimo kaže...
DamageHigh kaže...

Evo ti originalne skinove http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/45733-original-wot-tank-skins/ i ovdje imaš hrpu pa biraj http://mirtankov.net/

Hvala, ali kažem, treba mi cijeli folder, jer skidat jedan po jedan uz čekanje od pola minute...uh..

EDIT: Btw. je li to samo meni, ili in-game chat ne radi? Niti ja mogu išta napisati (kada lupim enter, samo nestane poruka), niti mi stižu..o.O

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 17:46 (DamageHigh).
15 godina
zrimo kaže...

Treba se registrirat za ovaj drugi link?

EDIT*

Damage, ni meni ne radi chat niti označavanje na mapi, a trenutno se ne mogu niti ulogirat, a maloprije kad san igra ping mi je bia 170ms.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 17:48 (sirka666).
16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...

Taman da cu zaigrat malo,pise unable to connect to network. {#}

Piše da je server online ali ništa i to več pola sata.

POSJETITE: http://www.speedtest.net/wave/d2d7601cbc23a8a8
15 godina

Ja igram, ali ne radi chat..

14 godina
neaktivan
World of Tanks

ni meni ne radi chat

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
zrimo kaže...

Treba se registrirat za ovaj drugi link?

EDIT*

Damage, ni meni ne radi chat niti označavanje na mapi, a trenutno se ne mogu niti ulogirat, a maloprije kad san igra ping mi je bia 170ms.

Ne treba, ako ne razumiješ ništa koristi google translate

16 godina
World of Tanks

Meni nemoze uci u igru pise unable to connect the network.... Jel zna itko zbog cega se to događa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zrimo kaže...

Ne treba, ako ne razumiješ ništa koristi google translate

Eh dok ti odgovoriš ja se već registriram i promijenim pola skinova {#}

15 godina
legend kaže...

Meni nemoze uci u igru pise unable to connect the network.... Jel zna itko zbog cega se to događa?

Zbog toga što je server u banani.

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
legend kaže...

Zbog toga što je server u banani.

Pripremaju server za patch pa su nešto zeznuli.

17 godina
World of Tanks

Koji shit... došao doma, napokon mir i tišina, jedem, otuširam se, odjenem u udobnije i pokrenem WOT..kad ono ćorak...

nadam se da će uskoro to riješit

evo proradilo :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 19:13 (Ziga).

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ja san uspia uć i radi mi chat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice