evo sada je sve uredu....imam 3 pobijede i 9 poraza...ahahahaha slab
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stiže novi patch 0.6.5. ovaj tjedan
pa sto me zajebaje ovaj hummel.nista ne mogu pogodit eee ljepi moj grille.... valjda ce bit bolje sa iducim artijem
I mene je izj*** u mozak Hummel, al onda je odjednom poceo gadjat kako spada. Ne bih se zakleo, al cini mi se da se to dogodilo oko 72%-73% crew XPa (taman negdje kad gunner s commander bonusom dodje do 80 skilla). Mozda je samo subjektivni dojam, al kao da mi je tak nekako i s Grilleom bilo.
pa sto me zajebaje ovaj hummel.nista ne mogu pogodit eee ljepi moj grille.... valjda ce bit bolje sa iducim artijem
I mene je izj*** u mozak Hummel, al onda je odjednom poceo gadjat kako spada. Ne bih se zakleo, al cini mi se da se to dogodilo oko 72%-73% crew XPa (taman negdje kad gunner s commander bonusom dodje do 80 skilla). Mozda je samo subjektivni dojam, al kao da mi je tak nekako i s Grilleom bilo.
Ma to ti ovisi nekad o danu, danas bilo partija gadam IS ne mice se lik i sa totalno smanjenim krugom ga promasim 6 puta poludio sam ( imam posadu 100% ).
A nekad nemrem promasit lol :D tak sam jucer imo 5 partija preko 35k credita ( bez premiuma). Hummel je prilicno dobar samo jedva cekam tier 6. :)
decki kreno sam sa njemackim Ltraktorom....da vas pitam koliko vam je trebalo da zaradite za novi i bolji tenk? ;D
decki kreno sam sa njemackim Ltraktorom....da vas pitam koliko vam je trebalo da zaradite za novi i bolji tenk? ;D
1 dan :P za onaj sljedeci light
dan dva najviše će ti trebat...
da vas pitam:
od kud toliko stvari u mom depo-u?
kak one dolaze u depo?
1 dan :P za onaj sljedeci light
ma sada vec imam za sljedeci light ali mislio sam skupljati za neki najbolji light od 255 tisuca ali to nikada necu...sada cu uzeti onda onaj sljedeci light ovog sam skroz "nabrijao".....da prodam prvo ovog pa onda da kupim ili da si ovoga ostavim
Moras ic po redu nemres ti odma najboljeg. :D
znam :D i ocu tako napraviti....kada kupim novi tenk dode i nova posada opet sa 50% ili??
znam :D i ocu tako napraviti....kada kupim novi tenk dode i nova posada opet sa 50% ili??
Ako imaš golda možeš sa 100%, a ako dodaš mislim da je 200k novaca sa 75%
a od kuda mi?? jedva da skupim ovih 12.900 za novog lakog tenka....a koliku ulogu igra posada?
a od kuda mi?? jedva da skupim ovih 12.900 za novog lakog tenka....a koliku ulogu igra posada?
Igra veliku ulogu. Mislim da je za te niže tierove cijena manja od 200k, pogledaj sam.
da vas pitam:
od kud toliko stvari u mom depo-u?
kak one dolaze u depo?
skužio sam. malo sam pročešljao po depou i to mi je bilo najlakše zarađenih miljun srebrnika u igri
ako netko nije savjetujem vam da prodate stvari koje ne trebate
laka zarada
Ma to ti ovisi nekad o danu, danas bilo partija gadam IS ne mice se lik i sa totalno smanjenim krugom ga promasim 6 puta poludio sam ( imam posadu 100% ).
A nekad nemrem promasit lol :D tak sam jucer imo 5 partija preko 35k credita ( bez premiuma). Hummel je prilicno dobar samo jedva cekam tier 6. :)
faljiva staticnu metu,nisan skorz zumiran ali kad sam stavio novi top poceo je pogodat puno cesce. zadovoljan sam sa dmg, jos kad prebacim rammera i stabilizator
Igra veliku ulogu. Mislim da je za te niže tierove cijena manja od 200k, pogledaj sam.
20.000 je cijena za 75% do Tiera III, a za Tier IV na dalje je 70.000 ako se ne varam
skužio sam. malo sam pročešljao po depou i to mi je bilo najlakše zarađenih miljun srebrnika u igri
ako netko nije savjetujem vam da prodate stvari koje ne trebate
laka zarada
Ja sam na tier VI i ja sam naso u depou 350k credita
kazes da igra veliku ulogu....pa daj malo objasni molim te ako nije problem novi sam....koja je razlika u onome 50% i onome 90%
kazes da igra veliku ulogu....pa daj malo objasni molim te ako nije problem novi sam....koja je razlika u onome 50% i onome 90%
pa mislim,ako je posada bolje istrenirana onda,logicno,ona koja je vise istrenirana radi bolje stvari od one koja nije...brza i bolja opcenito
razlika ti je u tom,bolji driver brze ce tenk ic,bolji commander vise dobijes bonus expa na clanovima,bolji gunner brze puni i bolje gadja,bolji vezista imas veci domet etc.
hvala....zanima me ja sam sada tek kreno i imam Ltraktor i skroz sam ga nabrijo....kupujem novi ali sada pored toga kojeg kupujem pise istraži...ali nemogu na to stisnuti...kako da istrazim??
75% posada po clanu je uvjek 20k srebrenih. kako smo danas rasturili ODV i uzeli im teritoriju.
Čestitam!
Vi ste izvježbali ovu mapu ili?
Dosta mi je bilo vidjeti one poredane IS-7ice...
Nabaviti ću i ja T30,pa da s BOLT-om počnemo nešto raditi...
Trenutno na T29,grind za motor i radio,lako za T32!
75% posada po clanu je uvjek 20k srebrenih. kako smo danas rasturili ODV i uzeli im teritoriju.
Čestitam!
Vi ste izvježbali ovu mapu ili?
Dosta mi je bilo vidjeti one poredane IS-7ice...
Nabaviti ću i ja T30,pa da s BOLT-om počnemo nešto raditi...
Trenutno na T29,grind za motor i radio,lako za T32!
Cak smo i tenka manje imali. Dugo vec igramo ovu mapu, tako da se moze reci da smo uvjezbali. T29 sa 105mm topom je odlican.
Ima tko problema sa kupnjom golda.zadnjih dana ne radi paypal i kartice mi odbija.stvarno nisu normalni,pa ja moram rjesit is4 prije patcha
Ima tko problema sa kupnjom golda.zadnjih dana ne radi paypal i kartice mi odbija.stvarno nisu normalni,pa ja moram rjesit is4 prije patcha
Moraš? Koliko ja znam samo se umrijeti mora. U ovom patchu nema nikakvih promjena u ruskom stablu.
u zamjenu za IS 4 ce dobit onog OBJECKT-a ( Profit :)