World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.964
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: World of Tanks
lollik91 kaže...
doxy kaže...

Ovo je problem samo kaj si dobio kretene u timu, i to je sve, nema veze s balance.

Meni je gadno kad dobim IS-4 ili Ferdinanda protiv sebe, a igram s Pzkpfw III.

promasio si ceo fudbal

nije on dobio kretene kad su oni ti koji su razguzili sve pred sobom zbog čete td-ova

tako je kuky-a i mene stavio u bitku koja je bila skoro pa nemoguca za dobit,al svejedno smo iz razguzili,jer su bili previse bahati.i pobjeda je samim time bila slađa

vec sam postao ss,al evo opet

Četa TD-ova nema nikakve šanse protiv čete mediuma... ko te ne kuži ko ovi što ste prikazali bolje da ne igraju mediume ... Već sam pisao da sam se nagledao gluposti da medium tank pokušava u frontalnoj borbi na mjestu dobiti TD , to je ravno ubojstvu...  Kod mediuma najviše dolazi do izražaja razmišljanje vidiš puno TD-ova na drugu stranu brzo ... Onda je probiješ sa ekipom pa ako treba ovima dođeš sa leđa a onda kaos ... TD-u kada se dođe sa leđa, a nema uz sebe mediuma ili nekog bržeg heavya može samo dići ruke od tipkovnice,.,

14 godina
neaktivan
Busola kaže...
lollik91 kaže...
doxy kaže...

Ovo je problem samo kaj si dobio kretene u timu, i to je sve, nema veze s balance.

Meni je gadno kad dobim IS-4 ili Ferdinanda protiv sebe, a igram s Pzkpfw III.

promasio si ceo fudbal

nije on dobio kretene kad su oni ti koji su razguzili sve pred sobom zbog čete td-ova

tako je kuky-a i mene stavio u bitku koja je bila skoro pa nemoguca za dobit,al svejedno smo iz razguzili,jer su bili previse bahati.i pobjeda je samim time bila slađa

vec sam postao ss,al evo opet

Četa TD-ova nema nikakve šanse protiv čete mediuma... ko te ne kuži ko ovi što ste prikazali bolje da ne igraju mediume ... Već sam pisao da sam se nagledao gluposti da medium tank pokušava u frontalnoj borbi na mjestu dobiti TD , to je ravno ubojstvu...  Kod mediuma najviše dolazi do izražaja razmišljanje vidiš puno TD-ova na drugu stranu brzo ... Onda je probiješ sa ekipom pa ako treba ovima dođeš sa leđa a onda kaos ... TD-u kada se dođe sa leđa, a nema uz sebe mediuma ili nekog bržeg heavya može samo dići ruke od tipkovnice,.,

Tocno,ja sam jos na low tier,ali kada vidis neke bisere,recimo td kako sam jurisa na gomilu tenkova...

Vaznije je imat nesto u glavi nego jaki tenk u igri

16 godina
World of Tanks

Wargaming ima neku svoju prezentaciju u engleskoj, osvanule su neke slike s tog događaja i zapala mi jedna slika u oko...

pogledajte prvo sliku i onda ovu{#}

Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Busola kaže...
Y2K2 kaže...

I kad netko kaze da postoji balance u ovoj igri.

Šta je tu čudno balance odličan samo medium ne znaju igrati , ali to je druga priča... Najsmješnije mi je kada se lik ko medium živcira kako ne može ubiti Jagtigera a gađa ga odnaprijeda i stoji na mjestu... To je koda igraš Tetris na razini djeteta od 2 godine... Nekada se zapitam da li neki ljudi imaju mozak , jer količina gluposti koju nekada  neki  igrači naprave je nemjerljiva...

Inače ljudi se tu žale na svakakve gluposti , a ja npr. bez premiuma kupujem t54 (rađe bi sada Pantheru 2 nakon pumpanja njemačkih topova...) i bez problema sam brdo modula ugradio... Bez premiuma se da igrati ohoho , ali se mora biti dobar !

Moraš imati za t54 kada imaš 3000 borbi a još nisi došao do tier-a 9, a ja sa 1800 borbi već imam JagdTigera. Šta ti to govori? Bez premiuma se može igrati ako ti se da grindati i mučiti do besvjesti.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

sad sam doživio partiju koja otkriva svu moguću koncentraciju debilizma i ne previše bistrih ljudi koja se može pojaviti u meču

takve idiote nisam doživio u 2700 mečeva koje sam odigrao

sa tigrom i pantherom sa držao stranu na koju su došli 3 od 4 najjača protivnička tenka i još smo ih k tome uništili al smo svejedno izgubili jer su suneigraći bili razbacani po svim mogućim grmovima umjesto da naprave nešto korisno

pogledajte sliku, sve vam bu jasno

i od 15 igraća u timu skupa s dvojicom sam satral 3/4 protivničkog tima, a ostali su pasli travu i još k tome nisu uspjeli osvojit bazu

izgleda da nas je bilo premalo, uostalom kak sam si ja zamislio da bi sa omjerom 9:2 u našu korist imali bilo kakve šanse za pobjedu

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 21:47 (gamer_101).

3 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

SU-5 ima 152mm Mortar s brzinom pucanja 7,5 granata/min

SU-8 ima 152mm Howitzer s brzinom pucanja 3,39 granata/min ali uz veću štetu.

Može li se išta zaraditi iskustva s SU-8 s obzirom na sporost punjenja? s SU-5 i 14 granata mogu skinuti cca 6 tenkova, ali s sporijim ali jačim topom? koliko se uopće može?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

CEO Wargaminga, Victor, je objavio da pored World of Warplanes-a krecu i sa world of Battleships {#}

Članak je ovdje

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.6.2011 23:45 (PureEntity).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Ziga kaže...

SU-5 ima 152mm Mortar s brzinom pucanja 7,5 granata/min

SU-8 ima 152mm Howitzer s brzinom pucanja 3,39 granata/min ali uz veću štetu.

Može li se išta zaraditi iskustva s SU-8 s obzirom na sporost punjenja? s SU-5 i 14 granata mogu skinuti cca 6 tenkova, ali s sporijim ali jačim topom? koliko se uopće može?

SU-8 je svjetlosnim godinama ispred SU-5. Usput pogledaj brzinu punjena 203mm topa na SU-14. I tek sa tim topom ces vidjeti pravu snagu. Na SPGu ti je obavezan rammer.

15 godina
nani_cropes kaže...
nani_cropes kaže...

jos nek tak naprave bitke s brodovima i avionima i imamo kaj igrat slijedecih 5 godina :) a mislim da i uopce nebi bilo lose kad bi to sve uspjeli sklepat u jednu igru

citat iz istog topica, 98. str :D

znači sviđa mi se ta ideja... kak sam i rekel još onda ostaju samo brodovi ;)

citat citata :D ovaj put 108. str istog topica xD

po meni čisto logičan potez... kad im ide tako dobro s wot-om zašto nebi probali nešto slično... makar nemam super predosjećaj u vezi toga jer još wot nije završen do kraja...

i samo nek se zove world of planes (wop) ili tako nešto jer mi se čini glupo da postoji još jedan wow... makar to ovaj put značilo world of warplanes

★★★★★☆
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Sad sam pristustovao noobovskom činu koji je vozio Lowu.Kad je počela bitka M6 je valjda slučajno (događalo se i meni) pogodio u Lowu i ovaj ga odma rastavio na proste faktore,koji idioti nevjerovatno,odma smo počeli sa dva tenka manje.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Poceti cu i ja igrati samo sutra kada skinem...vidim da je igra dosta "teska" bez premiuma....to volim necu uzimati premium...krenuti cu sa nekim ruskim mediumom jer vidim da sa heavyem se brzo bankrotira :) samo mi recite dali ja u bitci imam samo jedan tenk ili mogu vise njih imati...kako otvaram nove tenkove i dali kada kupujem novi moram stari prodati?
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
15 godina
strbi kaže...
Poceti cu i ja igrati samo sutra kada skinem...vidim da je igra dosta "teska" bez premiuma....to volim necu uzimati premium...krenuti cu sa nekim ruskim mediumom jer vidim da sa heavyem se brzo bankrotira :) samo mi recite dali ja u bitci imam samo jedan tenk ili mogu vise njih imati...kako otvaram nove tenkove i dali kada kupujem novi moram stari prodati?

Krećeš uvijek od light tanka, treba do mediuma doći :)

Kad krepaš u jednoj borbi, možeš izać van i igrat s drugim tenkom. Ne moraš prodavati, mislim da imaš po difoltu 5 mjesta za tenkove u garaži.

I don't believe in Heaven. I believe in Pain. I believe in Fear. I believe in Death.
14 godina
neaktivan
Aj jel mogu light tenk nadogradivati tako da postane medium i jel se uopce moze nadogradivati? Neko je bio spomenuo da nemogu samo kupiti tenk nego da moram nesta otkrivati za experience...ali jel mi se onda smanjuje level?? Kako mislis da mogu izaci i uci u istu borbu?? Pa sta nije random?? I jos me zanima sta se desi ako izadem usred fajta?
17 godina
strbi kaže...
Aj jel mogu light tenk nadogradivati tako da postane medium i jel se uopce moze nadogradivati? Neko je bio spomenuo da nemogu samo kupiti tenk nego da moram nesta otkrivati za experience...ali jel mi se onda smanjuje level?? Kako mislis da mogu izaci i uci u istu borbu?? Pa sta nije random?? I jos me zanima sta se desi ako izadem usred fajta?

Ne, ako imaš light tenk možeš ga dograditi samo s onim što imaš u tech treeu, ne može light postati medium. Kada imaš dovoljno iskustva otključaš sljedeći tenk u nizu i ako imaš para,kupiš ga.

smanjuje ti se level čega?

Ako izađeš usred fajta koliko znam tenk ti ostaje neaktivan i naravno idealna meta za protivnika

16 godina
strbi kaže...

Svaki tenk možeš nadograđivat, ali nemože on sada postati medium. Prvo prođeš nekoliko light tenkova da da dođeš do mediuma. Da, tenk moraš prvo sa experience-ima istražiti da bi ga mogao kupiti, i ne ne smanjuje ti se level. Kada te ubiju možeš slobodno izaći iz borbe i igrati sa drugim tenkom, dobiti češ experience i novce kao da si ostao do kraja. A ako izađeš usred fajta, bez da su te uništili, dobiješ 0 experience-a i 0 novca.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

e hvala odo skinut :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

pa sto me zajebaje ovaj hummel.nista ne mogu pogodit{#} eee ljepi moj grille.... valjda ce bit bolje sa iducim artijem

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo,danas imao borbu gdje su svi bili primjer teamworka,stalno smo se koordinirali   po chatu,čim je neprijatelj otriven artiljerija je padala kao kiša,od koga se tražilo da scouta on je to učinio,pri kraju borbe smo svi odjednom išli osvojit zastavu i ispalo je 14:3...

Inače,postao sam dobar sa wespom,nije mi loša,još samo da nadogradim radio,mogu iz zaklona lijepo gađati heavyje,i nema da nema penetracije...ali evo vam anketa za glasanje,Wespa je:

2 Dobra i bez nadogradnji
9 Dobra ako se nadogradi
0 Tako tako
0 Loša
1 Loša u svakom slučaju
Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

vidio sam ne youtube turtorialu ima pun kur*c  onog za otkrivati dijelove na tenku....sta moram i vozaca trenirati??

Self Propelled Guns kako ste vec do tida dosli??? ali bolji su heavy i destroyeri koliko vidim na wikipediji...jooj jedva cekam da se skine ali moram s lightom :(   jos 20 minuta

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 11:01 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

vidio sam ne youtube turtorialu ima pun kur*c  onog za otkrivati dijelove na tenku....sta moram i vozaca trenirati??

Posada se sama trenira, nemoraš davati experience za njih.

16 godina
neaktivan
strbi kaže...

Kroz borbe svoj posadi raste postotak tj .skill , možeš ih odmah prebacit na 75 % al to košta 20 000 xp-a.

Edit - preduhitrio me kolega .

http://soksa.3dhr.net/
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 11:02 (nixXxa).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

pa nisu nesta ovi self propered guns?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
strbi kaže...

To je artiljerija, i jako je dobra ako znaš igrati s njima.

15 godina
neaktivan
strbi kaže...

Ako nisi znao za njih moraš stisnuti shift pa ciljati...

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam ja jos nista...gledam tenkove na wikipediji...hahaahha..cekam da se skine

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
gamer_101 kaže...

sad sam doživio partiju koja otkriva svu moguću koncentraciju debilizma i ne previše bistrih ljudi koja se može pojaviti u meču

sa tigrom i pantherom sa držao stranu na koju su došli 3 od 4 najjača protivnička tenka i još smo ih k tome uništili al smo svejedno izgubili jer su suneigraći bili razbacani po svim mogućim grmovima umjesto da naprave nešto korisno

i od 15 igraća u timu skupa s dvojicom sam satral 3/4 protivničkog tima, a ostali su pasli travu i još k tome nisu uspjeli osvojit bazu

izgleda da nas je bilo premalo, uostalom kak sam si ja zamislio da bi sa omjerom 9:2 u našu korist imali bilo kakve šanse za pobjedu

Problem je ono što sam ranije govorio ljudi ne prate kartu i vi imate dobitnu situaciju , ali neki se ne žele vratiti u bazu koji su brzi i braniti ... Nego svi idu nekim svojim zacrtanim putem... Ovakvih sam i ja partija imao nekoliko , dobijamo ja zovem da moramo braniti bazu vratim se i obranim bazu i poginem a diklič napiše šta si se vraćao...

14 godina
neaktivan
World of Tanks

evo usao u igru i sada imam 3 laka tenka...ruski, njemacki i americki.....mislim da cu poceti sa njemackim a ova dva prodati...sta mislite da prodam?

sta znaci da posadu prebacim u vojarnu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.6.2011 12:06 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Busola kaže...
gamer_101 kaže...

Problem je ono što sam ranije govorio ljudi ne prate kartu i vi imate dobitnu situaciju , ali neki se ne žele vratiti u bazu koji su brzi i braniti ... Nego svi idu nekim svojim zacrtanim putem... Ovakvih sam i ja partija imao nekoliko , dobijamo ja zovem da moramo braniti bazu vratim se i obranim bazu i poginem a diklič napiše šta si se vraćao...

Partije strasno ispadaju kad postoji koordinacija u timu. Bas mi je bio gust jucer igrati jednu, gdje je postojala izvrsna komunikacija izmedu artiljerije i nas. Samo namamimo tenkove na nas i arty ih skida. Dobili smo 15-3...:)

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
World of Tanks

izbacilo me...uso sam u bormu i pise mi WOT is not responding...zasto jebo mu ja mater??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
komp sere.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice