World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.811
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
leobugi kaže...

Woho, novi top na LTraktoru.

Samo pazi kad budes pucao stani uza zid da ne odletis{#}

(=XII=)SandMan_CRO....
15 godina
leobugi kaže...

Wait, what?

Ne ozbiljno, kak si to izveo? :p

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Ma to mora da je Photoshop :D

I stvarno pazi kada pucas,da nebi koga ozlijedio...

Ipak mislim da ima neka fora,jel tako?

15 godina
neaktivan

Nije možeš grafički mijenjati izgled svakog tenka npr. Leoparda možeš zamijeniti da izgleda kao Maus i juri 50 km/h, ali to mi je bezveze ja jedino koristim povijesne skinove, ikone za tenkove s boljim podacima i zastave.

Da li je netko uspio doći do tiera 9 bez premiuma?

Baš me zanima koliko ljudi ima premium a koliko standardni račun?

15 premium račun
24 standardni račun
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 9:18 (zrimo).
15 godina
neaktivan
Frenky98 kaže...
leobugi kaže...

Ma to mora da je Photoshop :D

I stvarno pazi kada pucas,da nebi koga ozlijedio...

Ipak mislim da ima neka fora,jel tako?

Streljivo je nepotpuno jer ne stane u loltraktor...

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
World of Tanks

Isplati li se trošiti exp na jači motor na IS3 , ima li kakve prednosti ?

Konačno jedna dobra bitka :

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Mirda 1 kaže...

ja nisam ni motor ni ovjes istrazivao na njemu...

ovako sam isao:  kupola->bl9 top-> is4

btw,evo jedan primjer kako igra radi match making..i kako je ta partija zavrsila :)

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 12:32 (lollik91).
15 godina
lollik91 kaže...
Mirda 1 kaže...

ja nisam ni motor ni ovjes istrazivao na njemu...

ovako sam isao:  kupola->bl9 top-> is4

Po meni je glupo tako srljat s tenka na tenka.IS3 je odličan tenk i tek do izražaja dodje kada mu staviš sve jer s novim motorom jer jako brz heavy tenk i tek onda rasturaš.

Glupo mi je srljat do is7 i šta onda.Onda će mi dopi*dit igra a neda mi se kretat od početka i igrat s likovima koji su tek krenuli igrat i koji pojma nemaju.

15 godina
Kill Frenzy kaže...

Po meni je glupo tako srljat s tenka na tenka.IS3 je odličan tenk i tek do izražaja dodje kada mu staviš sve jer s novim motorom jer jako brz heavy tenk i tek onda rasturaš.

Glupo mi je srljat do is7 i šta onda.Onda će mi dopi*dit igra a neda mi se kretat od početka i igrat s likovima koji su tek krenuli igrat i koji pojma nemaju.

tebi je glupo,meni nije...

ja imam premium koji ubrzo istjece pa ocu sto vise napredovat do sto jaceg tenka jer mi treba za klanske bitke.uostalom,nije is3 jedini tenk u igri.ja kad dodjem do is7 onda se prebacujem na ruske mediume i njih grindam do t54,a kad to napravim onda idem na njemacku TD liniju a dalje ko zna sta...mozda odem na rusku td liniju ili americke heavy-e

ima se tu sta radit... 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo se zagužvalo {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ova igra je ustvari napravljena na tako šupkast način da je to za nepovjerovat.

Imam premium(znači 10 eura svaki mjesec-vrlo vrlo skup sport) i sa is4 ubijem dvojicu,mi izgubimo i ja 15k u minusu.

Šta bi trebo,sve ih sam pobijedit?

Zanima me kako je onima koji nemaju premium?? Njihov domet je t7??

Ako hoćeš igrat kako treba sa dobrim tenkovima pljuni svaki mjesec 10 eura.E pa neće ići.

I sami znate da kad nekad krene nemoš dobit partiju da si đibus.Jednostavno ekipe su takve i moš se slikat. I nakon par izgubljenih partija eto me već 70-80k u minusu.

Neda mi se više pretakat iz šupljeg u prazno.Na koju bi foru ja sa is4 trebao skupit 6 000 000 za is7.Nikako.

Znači sad bi trebao kupit neki t5 tenk i makljat se s njim danima da skupim lovu s tim da neigram sa is4.Kakva je smisao toga.Pa neigram dva mjeseca da bi opet krenuo sa slabim tenkovima zbog love. Oči su mi krvave bile dok sam upirao prvo sam kv-om pa kv3 pa is pa is3 i na kraju is4 i sad bi ja treba ponovo na kv da dodjem do is7.Hebem ti logiku

Frend ima t54 i premium i neigra s njim jer jednostavno mu se ne isplati.

Uglavnom ne sviđa mi se sistem da hebe rak raka

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 13:45 (Kill Frenzy).
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
moderator
World of Tanks

Neko je rekao da je IS-4 zvijer i bolji od IS-7?

Evo, sad sam pojeo dva IS-4, a trećeg su uništili iako sam ga ja oštetio, sve to dok me jagdpanther prcao s guza. Naravno, IS-4 su bili u čoporu.

2 0 hvala 0
15 godina
DrNasty kaže...

Neko je rekao da je IS-4 zvijer i bolji od IS-7?

Evo, sad sam pojeo dva IS-4, a trećeg su uništili iako sam ga ja oštetio, sve to dok me jagdpanther prcao s guza. Naravno, IS-4 su bili u čoporu.

Ma jok,gluposti.

Ja sam sa is4 pojeo is7.Nije pucao po meni bio je zaokupljen drugima{#}

17 godina
moderator

Lako je kad ne puca na tebe, zar ne? ;)

Nemoj se žaliti na troškove IS-4, evo sad sam uništio 4 tenka, oštetio mausa, pobijedili smo pa sam bio 3-4k u minusu. Ove tier 10 zvijeri su za CW, eventualno platoon i random ako imate par miliončića kredita pa vas svrbe.

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Imam premium(znači 10 eura svaki mjesec-vrlo vrlo skup sport) i sa is4 ubijem dvojicu,mi izgubimo i ja 15k u minusu.

Ako hoćeš igrat kako treba sa dobrim tenkovima pljuni svaki mjesec 10 eura.E pa neće ići.

I sami znate da kad nekad krene nemoš dobit partiju da si đibus.Jednostavno ekipe su takve i moš se slikat. I nakon par izgubljenih partija eto me već 70-80k u minusu.

Neda mi se više pretakat iz šupljeg u prazno.Na koju bi foru ja sa is4 trebao skupit 6 000 000 za is7.Nikako.

Znači sad bi trebao kupit neki t5 tenk i makljat se s njim danima da skupim lovu s tim da neigram sa is4.Kakva je smisao toga.Pa neigram dva mjeseca da bi opet krenuo sa slabim tenkovima zbog love. Oči su mi krvave bile dok sam upirao prvo sam kv-om pa kv3 pa is pa is3 i na kraju is4 i sad bi ja treba ponovo na kv da dodjem do is7.Hebem ti logiku

Najdi si klan i peglaj u platoonu sa jos dva T10 ili T9 pa ne budeš tolko gubio.

Igraj artiljeriju ako baš trebaš lovu.

Imam T-54, T30, GW Panther i GW Tiger.

Sa svima svaki dan odigram za double i onda peglam kak sam raspoložen. Malo jedan malo drugi i zabavljam se. Na kraju svakog dana sam 100 do 500k u plusu.

Ono bez premiuma dalje od T8 nemreš ako nemaš arty i ne grindaš od jutra do sutra.

Moja preporuka je definitivno nabavit arty i malo chillat kad ti pukne film. Kad sam igral betu izluđivala me artiljerija i nesposobnost moje da pogodi bilo kaj. Uzel sam arty i od onda redovno igram par partija na dan. Nema ljepšeg nego kad se T9 ili T10 usere i doživi nerd rage kad mu shebem tenk s kojim je očekival da bude car na bojištu. Ništ me ne ispunjuje ko divljanje klinaca fuck you arty, learn 2 play..., a za sve ostalo je MasterCard.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 14:08 (NEW_MAN).
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Tako je i meni s Jagdtigerom uništiš 3-4 i na kraju minus, još mi je sada istekao premium pa čak i kad pobjedimo ne mogu biti u plusu. Ovo je jednostavno free to play, pay to win igra jer bez premiuma ti je max tier 7 a onda te baca s jačim tako da si obično kanta za napucavanje. Bez premiuma možeš igrati tier 5 ili 6 i to je to i nadati se da te ne ubaci s tierom 9 ili čak 10, jednostavno kao što si rekao skup sport u kojem vrijedi ona plati pa tlači.

15 godina
World of Tanks

Jel lakše uzet ponovo kv-a pa skupljat za s51 127000 xp ili  normalnom linijom od početka?

zrimo

I sad da recimo igraš igru godinu dana taj biznis te izađe 900kn:D

i sad su kao igre za konzole preskupe:D

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 14:12 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Jel lakše uzet ponovo kv-a pa skupljat za s51 127000 xp ili  normalnom linijom od početka?

zrimo

I sad da recimo igraš igru godinu dana taj biznis te izađe 900kn:D

i sad su kao igre za konzole preskupe:D

Ja bih išao preko KV-a, jakše je i jeftinije, pa to ti kažem za 900kn možeš kupiti 9 igara za pc i igrati godinama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 14:44 (zrimo).
15 godina
Kill Frenzy kaže...

...

nisi ni trebao prodavat kv-a...on je najbolji moneymaker po meni...ja imam kv3,kv-a,is4 i t-34-85 trenutno u garazi i cist mi je ok.

is4 mi je potrosac kakvog nema,al isto moze zaradit iako rijedje nego recimo kad igram s kv-om.kv mi svaku partiju donese bar 10-15k kredita bez obzira kak odigram,a zna i vise.njega sad guram do s-51 artija pa cu si onda i njega kupit,a ni jednog od navedenog necu prodavat osim t-34-85 s kojim napredujem prema t-54.

jos kad dodu oni patchevi dobit cu 2 nova tenka jer imam kv3 i is4 i a zadovoljan..

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Zanimljiva pobjeda:0

10:0 10:0
komentari:) komentari:)
14:0 14:0
*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad sam i ja istu takvu imo. :) Imali smo nekog divljaka sa elite ferdijem lik ih je sve poskido. ^^

Danas napokon digo posadu grille na 100% da mogu prebacit na hummela. Koja muka :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 16:12 (Ztuna).
15 godina
World of Tanks

Nije to nikakav photoshop. Evo vam video.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
leobugi kaže...

Nije to nikakav photoshop. Evo vam video.

To izgleda kao Pinokio. Je li to neki hack ili nešto u stilu onih skinova?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
World of Tanks

Ma to je samo nešto kao skin. Uglavno ne donosi nikakvu prednost

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 18:51 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

jel zahtijevna igra?? imam 3gb ddr3 rama, grafu 4300 series, intel core 2 duo T6570 2,1GHz...to je laptop hp probook 4510s...na can you run it mi kaze da nemogu...wtf?

jel se napocetku isplati uzeti heavy tenk pa s njime rokati ili se brzo pare potrose....kako se uopce zaraduje?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 19:49 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

jel zahtijevna igra?? imam 3gb ddr3 rama, grafu 4300 series, intel core 2 duo T6570 2,1GHz...to je laptop hp probook 4510s...na can you run it mi kaze da nemogu...wtf?

jel se napocetku isplati uzeti heavy tenk pa s njime rokati ili se brzo pare potrose....kako se uopce zaraduje?

Nemožeš uzeti na početku heavy tank,pa ni medium tank.

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

Prvo imas najlosije tenkove

Onda zaradujes exp-za istrazivanje

krediti-za kupovinu

nakon sto istrazis sve sto ti je potrebno za novi tenk,kupis ga,inace pogledaj tech treeove svih zemalja,ruski su tenkovi najbolji (tako cujem,jer su developeri bjelorusi)

Inace u garazi imam:t-26,panzer II (uskoro na III),Bison te PanzerJager (kada skupim novaca idem na Mardera)

Igra je prilicno jednostavna,ali znas bit u timu sa debilima...

Oh,da i dovoljno je,ja igram na Intel Pentium 4 3.0 GHZ,Asus x1300 PRO,1 GB RAMa,tako da ce ti ic ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 20:01 (Frenky98).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

onda cu poceti igrati... :D a sta moram istraziti ne kuzim

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

A skužit ćeš..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
strbi kaže...

Jao,pa moras istraziti djelove za tenk (koji su potrebni) i onda sami tenk

Recimo:

Trebas istraziti neku osovinu (amo rec 100 XP) i motor (250 XP amo rec),i onda kada to istrazis mozes istraziti tenk

A ako se zelis zadrzati na tom tenku kojem si sad,a ne zelis imati stock tenk,onda istrazis djelove koji su ti potrebni ako oces tenk malo unaprijedit,svaki dio koji istrazis za taj tenk mozes kupiti...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice