World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.103.990
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Duche kaže...
gamer_101 kaže...
Duche kaže...

i bolt-ovci, kako ide? ako trebate pomoc javite

nemojte sad zlonamjerno shvatit ovo, cist dobronamjerno pitam ako treba sta

da li ja to vidim malo provokacije {#}

Samo uvrnuti um moze ovdje vidjeti provokaciju

Ako nisam donio barem jednu dobru stvar ovdje na forum, barem jedan dobar savjet onda bih mogao shvatiti takvu nebulozu, ali ovako ostro prosvjedujem protiv tvojih negativnih rjeci. eto bio sam pristojan

nego za tog hetzera stavi onaj 75 mm i bog te veselio, deres sve sa njim, a isplati se uloziti i exp za motor

pa šta se ljutiš odma, zafrkanciju ne prihvačaš?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Yes my little duck.

Ma prihvacam ali ne zelim nikakvu svadju niti prepucavanja jer nema smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Do sada, meni najbolja partija sa najviše uništenih neprijateljskih tenkova:

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Duche kaže...

Yes my little duck.

Ma prihvacam ali ne zelim nikakvu svadju niti prepucavanja jer nema smisla.

nisam se ni namjeravao svađat, tu se u potpunosti slažem sa tobom.

kao da se ništa nije desilo

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego ovi klan war-ovi su u q. Oni no liferi sa tier 10 tenkovima ce sve zauzet. i tko drzi landing point kontrolira cijelo podrucje, ajmo malo kukati na wot forumu.

E da, jeste skuzili zadnjih par dana kako se dobija manje expa i novaca u bitkama?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

kako je lijepo oneshotat 4 komada sa Grille-ovim novim topom

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo sutra ce ako bog da malo slobodnog vremena sjesti i jagdpanzaIV pa bi htio pitat koja je najbolja solucija za top (ukljucujuci i municiju i top) ???

Tako da znam jel valja onaj 8.8cm top , jel kosta dost xp pa mi ga se neda bezveze reserchat... 

0 0 hvala 0
16 godina
zY3wz kaže...

Evo sutra ce ako bog da malo slobodnog vremena sjesti i jagdpanzaIV pa bi htio pitat koja je najbolja solucija za top (ukljucujuci i municiju i top) ???

Tako da znam jel valja onaj 8.8cm top , jel kosta dost xp pa mi ga se neda bezveze reserchat...

neznam kako ti preferiraš, ali ja i na Hetzeru i na Stugu koristim onaj 10,5 cm top i HE municiju, meni je on bolji od ostalih topova za njih

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
16 godina
zY3wz kaže...

8.8cm top. Ima nesto manju probojnost ali veci damage. Istrazi ga svakako jer ce ti trebati i na Jagdpantheru. 

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Kad ste prvi puta susreli onog njemačkog mausa ?

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

sick?

fuch what? fuch what?
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 0:39 (shady1024).

1 0 hvala 0
15 godina
Ne kuzim kaj se cudis kad ste napravili uzasan platoon. Kod matchmakinga se gleda tier samo najjaceg tenka, u ovom slucaju Tigera, te ste tako upali u nimalo cudnu rundu...barem ne za njega...
www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
World of Tanks
ali ipak, gubljenje vremena,zar nisu mogli ubacit onda sa tiger tenkovima a ne Mausom,,,kak se necu cudit da je moguce stavit 1 sa 10 tierom

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
shady1024 kaže...
ali ipak, gubljenje vremena,zar nisu mogli ubacit onda sa tiger tenkovima a ne Mausom,,,kak se necu cudit da je moguce stavit 1 sa 10 tierom

zato jer se tvoj tier uopce ne gleda, vec od najjaceg u platoonu a to je tiger sa tierom 7 (ako se dobro sjecam). tier 10 i tier 7 nisu tako velika razlika.

Nego, imam pitanje, koji je tenk bolji i zasto (potkrijepite to nekako): T-43 ili KV-13?

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
15 godina
neaktivan
e pa u tome je bit,sto gleda samo jedan tier,kako god okrenes us*ana situacija :),i nije velika razlika izmedu tigera i Mausa? (tier 7 i tier 10)
16 godina
shady1024 kaže...
e pa u tome je bit,sto gleda samo jedan tier,kako god okrenes us*ana situacija :),i nije velika razlika izmedu tigera i Mausa? (tier 7 i tier 10)

Ne nije, tiger može uništiti Mausa i napraviti mu critical.

A što se tiće match makinga, pa zar nebi bilo nepošteno da gleda najniži tier i da je sad tigera stavilo u tier 2 tenkove koji je tvoj bizon?

15 godina
neaktivan

da moze ga unistit ako ima jos takva tri sa sobom -_-,pa nisam ni rekao da gleda najnizi,to bi bilo jos gore,nego da stavi 1 tier vecim od tiger uzvesi u obzir koji su prisutni tenkovi,BTW tiger nema sanse na 1v1 protiv Mausa,

EDIT: ja neznam zasto se ovdjen svadamo,oni je pita prvi susret sa Mausom,ja sam dodao ss,nebi ni komentirao,samo sam htio pokazati da je mene stavilo sa Mausom dok sam koristio vozilo sa tier 1.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 1:30 (shady1024).
15 godina
Duche kaže...

Nego ovi klan war-ovi su u q. Oni no liferi sa tier 10 tenkovima ce sve zauzet. i tko drzi landing point kontrolira cijelo podrucje, ajmo malo kukati na wot forumu.

E da, jeste skuzili zadnjih par dana kako se dobija manje expa i novaca u bitkama?

Exp-a manje malo da, a sad ih najviše trebam. Ali novaca ne. Igrao sad jednu, jednog uništio i 4 ranio (igrao sam s tier 5) i dobio 15000 credita što nikad nisam dobio s tim tenkom.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 1:29 (leobugi).
14 godina
neaktivan
shady1024 kaže...
da moze ga unistit ako ima jos takva tri sa sobom -_-,pa nisam ni rekao da gleda najnizi,to bi bilo jos gore,nego da stavi 1 tier vecim od tiger uzvesi u obzir koji su prisutni tenkovi,BTW tiger nema sanse na 1v1 protiv Mausa,

ima ako pametno igra... ne ovisi ti to samo tko koji tenk ima, pa neki mediumi uniste IS-7 i Mausa po gradu jer su ovi spori i nepokretljivi. I ja sam osobno sa T-34-85 Je*bo u mozak IS-3 na Lakevillu, u gradu gdje sam mu, po svemu inferiorniji skinuo 70% (u 10 hitca) i ubio bi ga skoz da nije dosao jedan moj i zablokirao mi put (naganjali smo se oko jedne zgrade cjelo vrijeme) pa sam bio na cistini.

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovaj maus ima 20 cm oklopa {#}

http://soksa.3dhr.net/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nixXxa kaže...

Ovaj maus ima 20 cm oklopa {#}

http://hr.wikipedia.org/wiki/Landkreuzer_P._1000_Ratte

One shota 10 tenkova odjednom haha

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
15 godina
World of Tanks

Ovaj mausa one shoota.

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Ovaj mausa one shoota.

Ovaj oneshota planete.

Kad ste krenuli u tom smjeru da odmah i završimo.

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
14 godina
neaktivan
Ja bi ti preprucio da ides na t43, pa na t44 i to se relativno brzo istrazi jer je dosta velika razlika izmedju mobilnosti t43 i t34-85 pa ces dobijat prosjecno od 600 exp po bitci (barem ja na t43), a i t43 je skroz dobar tenk.
15 godina
PureEntity kaže...

Ovaj oneshota planete.

Kad ste krenuli u tom smjeru da odmah i završimo.

http://en.wikipedia.org/wiki/Death_Star :D

http://about.me/antesirkovic
15 godina
neaktivan
World of Tanks

jedini tenk koji moze ici 1v1 na Mausa i unistiti ga je is-7,a spetca sam Mausa (na urbanoj mapi)otiso je specat dok su bila 3 heavija, dobro mu islo pa su dosla jos dva sa leda i odmah je pao :D,

ako mislis ono da ce tiger se vrtiti oko njega i tako ga unistiti, onda grijesis,Maus nije tolko spor,i dosta pristojno mu se kupola okrece

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 9:29 (shady1024).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Svi njemci su bolji na čistinama i bolji su sniperi od rusa. Isto i maus je dobar na čistini, ali negdje u gradu će ga is7 ownati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

na cistini ga je is-7 dobio

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 9:55 (shady1024).
16 godina
World of Tanks

Pa kad su na pol metara jedan od drugoga, mislio sam na ono malo dalje, a da je sve otvoreno. A i is7 mu je dosta slaba točka, maus je tenk koji može podnjeti dosta batina.

Svi njemci su dosta dobri na daljinu, oni rulaju tamo gdje nema nekog zaklona.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 10:39 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

KV-3 je jako los tenk.Od 3 igre danas,u 2 se zapalio.Pogodak ravno u prednju strojnicu,a on u vatri.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice