Wolfenstein

poruka: 251
|
čitano: 221.034
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

hvala uspio sam :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Ljudi,skinio sam wolfenstein razor 1911,nije o zombijima,vjerovatno kužite.

Tek sam počeo igrati i zapeo na početku,ne mogu nikako nači i postavit dinamit za razvaljivanje vrata,sve sam obišao al ništa,

pa daj te neku pomoč ako je netko igrao a vjerujem da je.

Igrao sam Medal of Honor i slične igre al ova me ubija,dok ne skužim malo,

još jedna sitnica jel normalno da u toj prvoj misiji nema vojnika,mislim neprijateljskih?

ljut ko pas

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wolfenstein
sonny79 kaže...

Ljudi,skinio sam wolfenstein razor 1911,nije o zombijima,vjerovatno kužite.

Tek sam počeo igrati i zapeo na početku,ne mogu nikako nači i postavit dinamit za razvaljivanje vrata,sve sam obišao al ništa,

pa daj te neku pomoč ako je netko igrao a vjerujem da je.

Igrao sam Medal of Honor i slične igre al ova me ubija,dok ne skužim malo,

još jedna sitnica jel normalno da u toj prvoj misiji nema vojnika,mislim neprijateljskih?

lol editiraj ovo razor i skinuo sam jer bi inace mogao zaraditi zuti ;)

Samo dodjes do vrata i drzis f, ne moras traziti dinamit imas ga vec. Nije normalno jer ima neprijatelja lol

This is usually the part where people start screaming
16 godina
neaktivan

a,probao sam sa f pa neče,nemam ni jednog neprijatelja,nemam pojma sta sam krivo pokrenio.

Tamo prije početka igre sam odabrao pod kojom ču zastavom igrati i ok,jel moram možda igrati sa timom a ne sam

ljut ko pas
16 godina
protjeran
sonny79 kaže...

a,probao sam sa f pa neče,nemam ni jednog neprijatelja,nemam pojma sta sam krivo pokrenio.

Tamo prije početka igre sam odabrao pod kojom ču zastavom igrati i ok,jel moram možda igrati sa timom a ne sam

daj sliku pa cemo rjesit.

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Presao igru. Ocjena 8/10. Smijeh

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma nešto sam riješio,al ne mogu nikako narediti da imam neprijatelje,sam bauljam ko kreten

ljut ko pas
17 godina
sonny79 kaže...

ma nešto sam riješio,al ne mogu nikako narediti da imam neprijatelje,sam bauljam ko kreten

Cool

Ti očito igraš onu multiplayer betu sam sa sobom :)

Igraj singleplayer, tj. nabavi cijelu igru.

Ti je ikona kojom pokrećeš igru zelena ili crvena?

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
neaktivan
sonny79 kaže...

Tako je i meni bilo, otiđi i razgovaraj do jednog od onih vojnika ( neznam kojeg probaj sve ), onda će ti on reći da ga postavip, i tada će ti se pojaviti mjesto gdje češ ga postaviti, odi do tamo stisni "F" i drži dok se ne planta.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
17 godina
Wolfenstein

Da li se igra može igrati i u co-op modu?

Tražio sam po neta ali svi kažu da ne.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Exploder kaže...

Da li se igra može igrati i u co-op modu?

Tražio sam po neta ali svi kažu da ne.

Nemože.

Ako svi kažu ne vjerojatno su u pravu. Namigiva

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina
neaktivan

pokrečem ju preko host game,imam veliki menu za online

kad več uđem u igru onda mi odbrijaca nekih 20 sekundi i ispiše crvenim slovima fight,

ljut ko pas
16 godina
protjeran
Suvre kaže...
Lasta kaže...

Ja sami igro al mi je vise kod mene proso frend koju ju je proso 7 puta i sve napamet zna.Belji se

Cool  Mi pričamo u drugom nastavku!

hehehe

17 godina
protjeran
Wolfenstein

Kako proći onog nevidljivog sa sabljama na nivou Hospital?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gion kaže...

MP43 u ruke i kad se pojavi drz ga i deri. Jedini nacin. Nema nikakve "fore". Ako imas tesla gun jos lakse.

4 tjedna i već 1 i pol zvjezdica :D
17 godina
neaktivan
Uđi u Veil, tada ga vidiš i samo pucaj po njemu.

Inače to su daleko najiritantniji protivnici u igri.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Uđi u Veil, tada ga vidiš i samo pucaj po njemu.

Inače to su daleko najiritantniji protivnici u igri.

Na easy cjela igra je (pre) lagana. Najteze je kada udes u neku bazu pa kada te napadaju svi zivi, neznam kako se zove zaboravio sam, presao sam je za dan-dva nakon instalacije.

17 godina
neaktivan
Ne znam za easy, uvijek igram na medium, ponekad na hard... :D

Al ovi nevidljivi su mi jako puno puta digli tlak.
Pogotovo kad je više od jednog.
16 godina
protjeran

Ahh. Dobri refleksi, dobar mis, i nema problema sa prelaskom. Samo se treba pravilno kretat, jer ako igras sa sluskama (ja sam igrao cjelo vrijeme) cujes kako ti dolazi, i vec mozes procjeniti gdje se nalazi i ubiti ga prije nego sto te takne.

17 godina
Gion kaže...

Ja sam upravo tu stal!

Trenutno na 34% meni dolazi taj gad, koji me je tolko raživciral da sam skoro zbrisal igru.

Nekoliko put me ubil i od onda više ne igram, nemrem se ja tu snaći, ne igram FPS-e godinama...

Taman počnem okolo skakati, ne znam ni sam kud sve ne, on nestane pa mi se smije, čim ja nekam zakoračim, uvjek je iza mene vrag (igram sa slušalicama)!

I ona bajoneta na snajperu totalni je fejl protiv njega, mislil sam da bude to adekvatno oružje pošto je dugo (daleko od mene) ali nije, dvije izmjene "oči u oči" i ja padam, on nikad ne...!

Možda ipak još probam s veilom, već sam probal ali nisam ga videl, bar ga nije bilo kud sam ja gledal...

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
16 godina
protjeran

Definitivno ne odustavati, pogotovo ti jer si fan prvog wolfa, a siguran sam da ces se na kraju ugodno iznenadit (necu da spoilam). Igra je dobra i definitivno vrijedna prelazenja.

17 godina
neaktivan
Stani negdje u kut i čekaj ga, nakon što ga primjetiš prvi puta.

Time ćeš ograničiti moguće smjerove od kojih dolazi.
Odi u Veil, vidjeti ćeš ga i ožeži.
17 godina
neaktivan
Wolfenstein

Ja san inače fan wolfa i igra je ispunila sva moja očekivanja koja sam imao, to je pravi osjećaj wolfa i automatski sam igru išao prelazit na najteže. Nakon prelaženja sam bio zadovoljan igrom i još je znam zaigrat. Moram priznat da je dosta dugačka naspram današnjih FPS-ova.

Potpis
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
hellraiser1110 kaže...

Ja san inače fan wolfa i igra je ispunila sva moja očekivanja koja sam imao, to je pravi osjećaj wolfa i automatski sam igru išao prelazit na najteže. Nakon prelaženja sam bio zadovoljan igrom i još je znam zaigrat. Moram priznat da je dosta dugačka naspram današnjih FPS-ova.

Nijedna ID-ova igra nije bila kratka, ova se da prec za 10-ak sati, sjecam se kad sam igrao Doom 3, za to je trebalo barem 15 sati za prec.

16 godina
protjeran
Wolfenstein

Igra je dobra pravo ali nakon nekog vremena igra ti jednostavno dosadi i pocne ti se gaditi <barem meni> zadnji boss i pocela mi se gaditi izgubio volju kad shvatis da je sve u igri jedno te isto

Za volanom guja a u krevetu oluja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2009 21:27 (CAPETAN PRICE).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Al bar ga čuješ kak se grohotom smije ;)

17 godina
Bugy kaže...
Danny_HR kaže...

Al bar ga čuješ kak se grohotom smije ;)

Kad ga ja čujem više se ne smije. Samo spava.Cool

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Wolfenstein

Je istina ti su mi najgori kad te odjednom pocnu sjeckat XD

Inace igram na uber tezini i igra je ajmeeeeeeeeeee PREDOBRA nikad se nisam zadrzavao toliko za racunalom i prelazio,naravno sad nemogu jer je racunalo na popravku :(

roby
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wolfenstein

Evo da i ja nabacim koji komentar nakon završenih otprilike 40% igre. Da ne okolišam previše odmah ću reći: Igra je odlična. Čak bih se usudio reći da mi je dosta zabavnija od prošlog nastavka. Iako u igrama generalno smatram kao minus ovaj samoobnovljivi health sistem u Wolfensteinu ga jednostavno ne primjetim jer se previše uživim u igru. A to mi se odavno nije dogodilo. Zadnje što sam igrao je Fallout 3 i više me je isfrusrirao nego zabavio. Kod novog Wolfija je sasvim suprotan efekat -> nema frustracije, samo čista zabava. Baš onakav tip FPS-a kakav volim. Jedina mana koju sam dosad primjetio je povremeno vrlo loš AI. Od oružja najviše koristim MP40 i kupio sam sve upgradeove za njega (osim prigušivača). Iako ima boljih i jačih oružja jednostavno sam se navikao na automatska oružja i uvijek su moj prvi izbor u svakome FPS-u. Dosad najbolji dio bio mi je bježanje iz nacističke underground baze dok se urušava.Belji se. Nadam se da će biti još takvih dijelova. Također nisam naletio ni na jedan bug niti bilo kakav problem u igri. Doduše to sam od Ravena i očekivao (sjetite se fantastičnog posla na Quake 4 - ispolirano do bola). Grafika nije vrh vrhova ali dosta lijepo izgleda i, što je najvažnije, ide kao podmazana. Na mojoj konfi (pogledaj pod "Moj PC") ide na maksimalnim detaljima i minimalni fps nikada nije pao ispod 30. Budem opet štogod napisao kad završim igru.

EDIT: Evo i jedan screenshot.

EDIT2: I još jedan.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 1:31 (scorpion667).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Wolfenstein

evo

došao sma do kraja, do Black Sun ...

moram samo onog Hansa pobijedit, zadnjeg bossa i gotova igra

predobra i prezabavna

ima puno momenata gdje zastane dah od akcije...poput navedene underground baze koja se urušava dok bježiš

ima jos pokoja takva spektakularna situacija, pogotovo pred kraj ih ima podosta

svaki boss dosad je bio zanimljiv i ne pretežak, onak taman

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.9.2009 13:52 (doxy).
Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice