Wolfenstein

poruka: 251
|
čitano: 220.926
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Samo da za tu igru bude triba pixel shader 2 od grafičke i bit če super. Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wolfenstein

I nakon patcha nasao sam nekoliko bugova.

Ne bi rekao da je ovo napravio id. Nisam niti imao prevelika ocekivanja.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

kakva je grafika, jel na razini CoD5 kao sto se prica?

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wolfenstein

ovaje igra jedna velika glupost, nakon 2 sata igranja

uninstal  delete

Moj PC  
3 8 hvala 0
17 godina
Wolfenstein

Cista glupost danas sam ju uninstaliro i izbriso iso file i 15gb vise na hdd-uSmijeh

jos sam skuril 8gb bzvz na rs-u

...iskustvo je zbir naših razočarenja... http://computerstuff-forum.forumotion.com/forum.htm
Moj PC  
2 8 hvala 0
16 godina
Wolfenstein

slazem se s nekima od vas...igra nije nista posebno,tek par sati jednolicne zabave.nisam nista narocito ocekivao i to sam i dobio

Batman je zakon!
Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wolfenstein

Evo i meni uletio Wolf.

Nisam puno igrao jer nisam stigao, ali od onoga malo šta sam vidio već znam da ću ovo igrati dok ne završim.

Gameplay zbilja je dosta sličan COD serijalu, uz neke male razlike.

Sve u svemu, za sada ok. Morat ću pričekati da prođem par sati pa da vidim vrijedi li čemu.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Wolfenstein
Cerina15 kaže...

Samo da za tu igru bude triba pixel shader 2 od grafičke i bit če super. Mršti se

wolfenstein je opengl igra

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
17 godina
Wolfenstein

Ne znam ali neki ovdje očito pljuju po igri o kojoj zapravo i ne znaju puno!!

Jesu li ti isti igrali RTCW, nisu, a jesu li možda igrali i prošli Wolfentsein 3D - glupo pitanje, nisu jer ih tako reći nije još bilo :(

Smeta ih WW2 i fantastika istodobno, a ne znaju da je to glavna priča igre: otkrivanje tajnih pokusa i sumnje u postojanje uber vojnike rajha.

Nek uživaju u blaćenju ove vrlo dobre igre jer; COD je vrh, sve je COD i ništa kaj nije COD je sranje - SRETNI?

No da se opet posvetim samoj igri.

Wolfenstein postaje onaj pravi s misijom u crkvi, no da ne spojlam, ne budem dalje niš govoril (nisam ni ja daleko od toga).

Uglavnom, kad dobijete Particle Cannon, zabava počinje.

Misije su nabijene akcijom ali usprkos vašem "timu" i zadatku vi možete dodatno pretraživati mapu u trenucima kad dođete do nekog mjesta na kojem su vaši suborci sigurni te vas čekaju.

Grafika je zapravo sve bolja što odmiču misije pa evo nekolio skrinsa:

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
11 2 hvala 3
17 godina
neaktivan
Wolfenstein

Preporodil me je snajper na karabinu... Malo mi je prebrza ona bešija sa sječivima umjesto ruku... Moram priznati da nisam ni očekivao više od ovoga nastavka.Niti sam ushićen,niti razočaran. Razbibriga...Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wolfenstein

Kakav je multiplayer? Jel ima barem 10% igrivosti kao Wolfenstein: Enemy Territory - najbolji mrežni FPS.

Kamo loš Linuxaš ide nakon smrti? /dev/null
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ne znam ali neki ovdje očito pljuju po igri o kojoj zapravo i ne znaju puno!!

Jesu li ti isti igrali RTCW, nisu, a jesu li možda igrali i prošli Wolfentsein 3D - glupo pitanje, nisu jer ih tako reći nije još bilo :(

Smeta ih WW2 i fantastika istodobno, a ne znaju da je to glavna priča igre: otkrivanje tajnih pokusa i sumnje u postojanje uber vojnike rajha.

Nek uživaju u blaćenju ove vrlo dobre igre jer; COD je vrh, sve je COD i ništa kaj nije COD je sranje - SRETNI?

A što tebe toliko boli što se nekom igra nesviđa?? Uvijek se mora naći neki dušebrižnik koji neupija dobro loše komentare igre s kojom on nema nikakve veze.

Meni osobno je igra smeće. Nevolim ju.A sad što je tebi ona dobra mene boli uvo

"Ne znam ali neki ovdje očito pljuju po igri o kojoj zapravo i ne znaju puno!!"- a šta bi to posebno trebali znat. rtcwCool sam odigrao, radnju drugog dijela znam, odigrao sam nekakvih sat i pol i to mi je dovoljno da mogu donijeti moju ocijenu igre,iako se u većini slučajeva da igru ocijeniti na prvih pola minute igranja

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 16:10 (Suvre).
16 godina
protjeran

Tako je. I meni frendovi reknu da CS 1.6 ima bolju grafiku nego Crysis, al baš me boli šta misli neko tko nije to vidio.

16 godina
neaktivan
Wolfenstein

i baš sad gledam...dajete palčeve dolje ljudima kojima se igra nesviđa....o diječice mila...odjeb od teme....zlo mi je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

rtcf sam odigrao, radnju drugog dijela...

to neki novi?  Belji se

btw koja je min. i preporucena konfa???

16 godina
protjeran

Minimalni:

• CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 3.2 GHz or AMD Athlon(TM) 64 3400+ processor
  • RAM: 1GB RAM
  • Video Card: 256MB NVIDIA(R) Geforce(R) 6800 GT or ATI Radeon(TM) X800
  • Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
  • HDD Space: 8GB (Plus an additional 800MB for Windows swap file)
  • Media: 100% Microsoft Windows compatible DVD-ROM drive
  • Internet: Broadband connection and service required for multiplaye
16 godina
odjavljen
Wolfenstein

rtcf.. što je to sad? drugi dio?... nadam se onda da pričaš o spear of destiny jer to je drugi dio. I ne piše se diječice nego dječice, no po takvoj naraciji dalo bi se zaključit da je dotični dijete. Nitko ne daje thumb d. zbog nesviđanja igre nego zbog neosnovanog blaćenja...

btw. što se tiče sličnosti, odnosno uspoređivanja sa cod, bioshockom etc..etc.. i po drugim forumima, oni nisu znali gdje im je dupe dok je wolf razvaljivao sa gameplayom i pričom...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 16:54 (tomytheboss).

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Suvre kaže...

i baš sad gledam...dajete palčeve dolje ljudima kojima se igra nesviđa....o diječice mila...odjeb od teme....zlo mi je

nisu rekli da im se ne svidja igra nego blate igru komentarima tipa: igra je smeće, totalna glupost itd, predji prvi dio pa se uvjeri da nije glupost a siguran sam da je ne mozes preci...

i ne pise se RTCF nego RTCW (Return To Castle Wolfenstein)

pozdraf Poljubac

16 godina
Wolfenstein

ne svidjamise

Moj PC  
0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Suvre kaže...

U čemu je problem? Ako zadržiš pokazivač miša na palcu vidjet ćeš da piše "ne slažem se". I da opet ponovim-> U čemu je sad problem kad se netko ne slaže s nečijom porukom?

Meni još novi Wolfy nažalost nije došaoPlač. Al kad dođe garant ću uživati.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2009 19:34 (scorpion667).
16 godina
odjavljen
Wolfenstein

vjeruj, hoćeš...

1 0 hvala 0
17 godina
Wolfenstein

Dovraga, sve do samog kraja igre ide sve OK, a onda se u zadnjoj misiji gdje treba ubiti Hansa Grossea igra zaglavi... Plač

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Hm, uzeo sam ga s torrenta da vidim da li se isplati to kupiti.

Po meni, ne, ne isplati se. Igra je takav flop da je to nevjerojatno.

Inace sam ljubitelj Wolfenstein svijeta, i nazi-okultizam smatram tako genijalnom temom, s masu potencijala za napravit fenomenalnu igru. Setting je odlican, igra nije. Igrao sam do pola farme, onda mi je puko film, a vec sam i nekoliko misija prije toga odigrao preko ##&^!@#% samo da vidim da li ce se popraviti s vremenom.

Jednostavno, imam dojam da se ni sami nisu mogli odluciti kakvu bi igru htjeli. Nekako mi se cini da kopiraju Hexen, hub i misije, ali nije mi tako dobro leglo. Oruzja su fora, upgradeovi nesto znace, ali to je imao i bioshock i cak i tamo se to puno bolje osjetilo. Naziji padaju ko kruske na jedan metak, player ima portal-style healing. Staze su mi totalno nepovezane po stilu, cas mi se cini da igram COD, cas da igram Indiana Jones, cas neki cudni RPG.

Ali sve to bi mogao progutati da mi nije cijeli paket totalno neuvjerljiv. Blaskovicz izgleda i prica ko da ima IQ 8 kad se napregne, NPC-evi su blentavi i povrsni i totalno ignorantni za svijet oko sebe: pricaju 'meni iza ledja' dok stojim pored njih, skrivaju se iza kutija i zidova u pustoj ulici dok ja mirno setam, u isto vrijeme muzika prasi neku akcijsku melodiju, ili ih ima troje iza prepreke i jedan nazi prasi po njima, a oni vicu da su stjerani u kut i da ih spasim, tip postavi dinamit na vrata i onda meni vice da trcim kroz njih, da svi moraju kroz vrata cim prije (jedva sam pobjegao na vrijeme)... ma ono, blopper za blopperom....

Usporedit cu s Doom3 jer sam puno ljudi cuo da je jako razocarano tom igrom dok sam ja bio i ostao odusevljen: u Doom3 sam se uzivio od pocetka i immersion bi izgubio tek kad bi ugasio igru. Wolfenstein, i to jako jako zalim, me uhvatio za vrijeme introa, prva misija sa vlakom je bila obecavajuca zbog tih anti-g isparavanja, a onda je sve krenulo nizbrdo pet minuta kasnije.

Deinstalirao, obrisao, zaboravio.

Steta, bas mi je zao :-(

Edit:

sad sam procitao sto je Armor napisao. Dakle odustao sam bas kada bi se stvari trebale poceti popravljati. E j****! Particle Canon je fora, ali mi je previse uber-gun i ako je to vrhunac...

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 4:14 (Deus ex machina).

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
scorpion667 kaže...
Suvre kaže...

Meni još novi Wolfy nažalost nije došaoPlač. Al kad dođe garant ću uživati.

ni meni, treba bi u ponedjeljak.

16 godina
neaktivan
Wolfenstein

evo ljudi skinuo sam je s torrenta i stvarno se vidi da ga je radio Activision, slican je CoD cetvorci ili petici samo druge misije, znaci nema healtha nego ona crvena sranja, auto save, puske, nišan, brzo trcanje, kundak i jos mnogo toga... i meni se ucini kao da igram neki CoD a tek igram prvu misiju... al prec cu je pa cu onda rec sta mislim o igri... samo da kazem da ga je trebo radit onaj ID jer je Activision mal presrao 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wolfenstein

Evo, danas sam igral dalje i opet nisam razočaran ni u koju ruku, dapače, sve više me privlači igra.

Normalno, s napredovanjem igra postaje teža ali i zabavnija.

Misije koje sam danas prošel pune su eksplozivnih akcija, a tu su napokon i neljusdka bića u koja iskaču pred vas dok bježite uskim hodnicima prepunim dima, vatre i struje/plazme!

@Deus ex, šteta kaj nisi nastavil igrati, ne smije se igru samo tak odbaciti, pogotovo kad joj je ime Wolfenstein.

Stigneš još instalirati :)

tolko za sad tolko za sad
You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

jel moguce da igra ima samo 14 misija, ja kad sam prvu presao pisalo je 7 % complete... onaj je imao vise misija ak se ne varam... meni je igra predobra al mi je bolji onaj stari Wolfenstein jer ode imam nekad osjecaj da igram CoD, nekad Quake IV zbog ove zelene boje xD ovaj medaljon mi je zakon... il kak se vec zove

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...

evo ljudi skinuo sam je s torrenta i stvarno se vidi da ga je radio Activision, slican je CoD cetvorci ili petici samo druge misije, znaci nema healtha nego ona crvena sranja, auto save, puske, nišan, brzo trcanje, kundak i jos mnogo toga... i meni se ucini kao da igram neki CoD a tek igram prvu misiju... al prec cu je pa cu onda rec sta mislim o igri... samo da kazem da ga je trebo radit onaj ID jer je Activision mal presrao 

Radio ju je Raven Software, tim koji je radio Quake 4, dok Call of Duty radi infinity ward. Activision je samo izdavač, slično kao EA ili Ubisoft.

17 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Radio ju je Raven Software, tim koji je radio Quake 4, dok Call of Duty radi infinity ward. Activision je samo izdavač, slično kao EA ili Ubisoft.

Znam da nije tema za ovo ali ovo nemogu dopustiti.

Ea se nemože usporediti s Ubisoftom.

Ubisoft radi svoje igre sam dok Ea većinu igara samo financira(izdaač) .

Ne znam kaj da napišem !
17 godina
neaktivan
Wolfenstein

Eto poceo i ja igrat malo i zasad sam zadovoljan. Nista posebno ali niti lose. Problem je sto svi mi ocekujemo da ce drugi nastavak(ci) neke igre bit bolji a kad se razocaramo onda krene pljuvacnica. Meni se jedino ne svidja prelazak iz dimenzije u dimenziju i usporavanje vremena ali to je car (valjda) ove igre.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 15:35 (F1-IVO).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice