Wolfenstein

poruka: 251
|
čitano: 221.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Wolfenstein
crystal6 kaže...

(SPOILERS)

Prvi boss je kada nađeš u onoj crkvi onaj uređaj pa ga uništiš i jedan se njemački oficir pretvori u zelenog zombija (baca na tebe zelene kugle)

Napravljeno je kao da je boss, ali uber lagano. Kasnije postane uobicajeni enemy, tako da ga ne bi bas nazvao bossom. Jedini pravi bossevi su mi  onaj spider i onaj njemac na kraju.

This is usually the part where people start screaming
17 godina
neaktivan

Zaboravio  si ono čudovište  koje moraš navesti da uništi onu konstrukciju( 4 stupa) .

Ne znam kaj da napišem !
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Ono čudovište je bilo lako, ali me zato jako namučio general Zetta, dok nisan skužija šta treba raditi, onda je sve postalo jako lako, igra je odlična, uštedio sam negdi 14k i sada nadogradio oružje, nadograđujem samo normalne puške jer njih najviše i koristim i moći naravno, koje su predobro napravljene, posebno mi je dobra ona moć koja probija štitove i zažari metke Smijeh.

Igra je stvarno izvrsna, no Return To Castle Wolfenstein mi je ipak draži, jer to je ipak prva igra koju sam zaigrao na svom prvom računalu.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 21:42 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Armor kaže...

Umjesto usporedbi sa CoD, s kojim istina postoji sličnost, ja bi taj sistem rađe usporedil sa Clive Barker's Jericho - igrom koja je puno sličnija Wolfu samom atmosferom i protivnicima, kao i healingu.

Istina, u CBJ liječe jedni druge al ista je fora kod umiranja, onaj krvavi ekran...

To je moje mišljenje, da nebi sad bilo "nije tak, ovo ono..."

Ak već moram usporediti, ja se prvo sjetim Jericha, ujedno i zadnje pucačine kaj sam pošteno odigral.

točno to

danas sam je počeo igrat

mogu reć super

smao treba ispolirat patchem kojim, teksture se znaju lomit, al sve u granicama normale

ova igra je sličnija MOH:Airborne po gameplayu...

neki hibrid Clive Barkers Jerichoa i MOH:A

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Zaboravio  si ono čudovište  koje moraš navesti da uništi onu konstrukciju( 4 stupa) .

Nisam ga zaboravio nego ga nisam naveo jer ga ne smatram bossom. Takodjer se poslije pojavljuje kao uobicajeni enemy. Igra je super i prvi puta kada se susretnes s ovim "bossovima" ti izgleda kao da su pravi bossovi i stvarno jedno dobro iskustvo.

SPOILER!

Moguci nastavak, onaj nacist jos ziv :D

This is usually the part where people start screaming
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Umjesto usporedbi sa CoD, s kojim istina postoji sličnost, ja bi taj sistem rađe usporedil sa Clive Barker's Jericho - igrom koja je puno sličnija Wolfu samom atmosferom i protivnicima, kao i healingu.

Istina, u CBJ liječe jedni druge al ista je fora kod umiranja, onaj krvavi ekran...

To je moje mišljenje, da nebi sad bilo "nije tak, ovo ono..."

Ak već moram usporediti, ja se prvo sjetim Jericha, ujedno i zadnje pucačine kaj sam pošteno odigral.

Jericho je bogom dana igra, i nikad necu shvatiti zasto je pobrala tako lose ocjene.

Ali u Jerichu taj sistem funkcionira jer si u squadu i nisi svemocan PC. Jericho sam obozavao i bas mi je opet dosao gust da ga odigram, Wolfenstein bi mi bolje legao da je bio kao Doom3 - linearna igra, linearni health.

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2009 23:15 (Deus ex machina).
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

jel mi moze neko rec koji je taj prvi boss u crkvi, ja ga se uopce ne sjecam?? i moze screenshot Osmijeh

(SPOILERS)

Prvi boss je kada nađeš u onoj crkvi onaj uređaj pa ga uništiš i jedan se njemački oficir pretvori u zelenog zombija (baca na tebe zelene kugle)

majke mi ja sam mislio da je to obicni vojnik kao i svi drugi... tolko je lagan da sam ga ja u 2 sekunde ubio... mislio sam da je nesto puno vece i jace 

zasto su smajlici zuti? Hmm...
17 godina
Wolfenstein

Sinoć sam išel igrat malo Wolfa oko 23h otprilike i taman počnem igrati u bolnici (slušalice daju dobru atmosferu), hodam malo okolo kad nestane struje!!

Baš čudno :)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Wolfenstein

meni je igra odlična... već duuuugooo nisam igrao igru a da jedva čekam da ju zaigram... atmosfera je super, drugačija nego rtcw ali super. Grafika je dobra naspram MP ali multiplayere ne igram ionako od nijedne igre tak da mi svejedno. Gameplay je isto odličan, ma ne sjećam se kad sam ovak zabrijo na igru. Neke sitnice bih promijenio, npr., health bih vratio, a ne onaj selfreg., maknuo onu zvijezdicu koja te navodi i još ponešto, ali budu to ispravili u novom wolfuOsmijeh. he he.

Evo par screensa:

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2009 11:27 (tomytheboss).

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Nije lose,ali je dosta reciklirana (kombinacija starog wolfia,malo doom-a,malo quake-a itd....)!!!

Zavrsio sam je,ali sam iskreno mislio da ce biti ipak malo bolja,no sto je tu je mozda bude bolji naredni nastavak za nekih 8-9 godina :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Wolfenstein

Meni je RTCW bio odlican.Ali za ovaaj nastavak neznam jer je nisam igro ali i neznam da li ću uopće moći s ovom konfom(šta mislite bi li je mogao zavrtit?).

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "j
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Wolfenstein

Meni je igra dobra iako grafika  nije nešto posebno

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Wolfenstein

Evo ja počeo igrati.

Prešao tek prvu misiju, sad sam na drugoj.

Ima potencijala zasad, nije loša igra, dopada mi se, al su zasrali engine dosta.

Grafika je slična kao u doom3, al puno zahtjevnija.

Evo ide nevjesta preljepa je zaista

0 0 hvala 0
17 godina
Wolfenstein

igra mi je prilicno dobra..bas sto neko kaze podsjeca malo na MOH ali i na COD s tom razlikom sto nema respawna neprijatelja..koliko ih je toliko ih je i to najvise cijenim u igrama...... Malo mi bezze one super moci i to al ok... da se igrati...ne znam jel imaju u mp ove specijalne mogucnosti ili je samo napucavanje ko u cod-u? isprobacu to kad zavrsim sp...

hmmm...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Wolfenstein

Da li bi mi netko mogao reći mogu li je pokrenut???

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "j
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran

oces. 800*600 sve low.

17 godina
neaktivan
Wolfenstein

Ovo sam nasao ali ti ne mogu tvrditi da je 100% tocno:

* CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 3.2 GHz or AMD Athlon(TM) 64 3400+ processor

* RAM: 1GB RAM

* Video Card: 256MB NVIDIA(R) Geforce(R) 6800 GT or ATI Radeon(TM) X800

* Sound Card: 100% DirectX 9.0c compatible sound card

* HDD Space: 8GB (Plus an additional 800MB for Windows swap file)

* Media: 100% Microsoft Windows compatible DVD-ROM drive

* Internet: Broadband connection and service required for multiplayer

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Wolfenstein

eto doša red i na vulfa sve u svemu dobar naslov uz koji možete izgupit malo vrimena do sljedeče utakmice HNL eto nemoremo bez tih famoznih njemaca al štačeš to je wollf grafika 8 od 10 igrivost 10 od 10 ukupna ocjena 9 od 10 što se mene tiče eto idemo je završit i napravit koji dobar screnshoot igra je zahtjevima slična cod5 tako da je svi neče moč zaigrat eto još koja sličica pa se čujemo

I Jadantisi
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
crystal6 kaže...

Prešao sam igru i mogu reći da sam zadovoljan. Dobio sam dobrih 8 sati zabave. Sviđaju mi se upgradeovi, ali mi je malo dosadno ići po gradu od mjesta do mjesta jer je lik užasno spor (za brzinu imamo veil).

Jako sam se iznenadio kad sam naišao na one kung fu ženske no i razočarao kada sam skužio da Veil štit ne djeluje protiv melee napada.

Isto tako sam se jednom prestrašio (od iznenađenja jer nisam očekivao) kada mi je ona beštija s povezom preko očiju skočila iza vrata.

Veil sam općenito koristio kad je zagustilo (mislim da je i za te situacije namjenjen) i protiv bossova. Skužio sam i jednu foru. Treba uzeti Kar98 i Empower (ja sam ga do kraja unaprijedio) i naći onog nacista s Veil moćima (one što pričaju na latinskom) i rokniti ga snajperom. Odletiti će ko da ga je netko katapultirao.

Što se tiče usporedbe s RTCW, nema onu atmosferu, no ima svoju. Glazba tome pridodaje. Isto tako je zanimljivo tražiti one skrivene Intele (razgovore između Njemaca), zlato i knjige. Što se tiče oružija tu je novi Wolf bolji. Čine se puno realnijim. Granate se ne odbijaju ko skočice (one gumene loptice), bacač plamena odmah zapali žrtvu što nije bio slučaj u RTCW i Tesla paralizira protivnika, te ga ubije. No postoje problemi. Ženske ne možeš zapaliti (barem ja nisam uspio).

Iako je ta cijela stvar s Veilom i Black Sun dimenzijom pretjerana, igra je stvarno zabavna i ima ono nešto što te tjera da igraš (neki to nikad neće priznati). Moja ocjena je 8/10.

Ne brini, kad porastes moci ces! :)

Preimenujmo smjeska *namigiva* u *namiguje*!!!
16 godina
protjeran
Wolfenstein

Igra je s tehničke stranje zabrljana totalno. Grafika i nije toliko loša, al moglo je se bolje optimizirat. Animacije likova su uzasne. AI i nekako drzi, ostalo je sve vise - manje lose.

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Wolfenstein

super igra, zanimljiva, grafika je osrednja, cak malo bolja, super je da je ja gonim na amd athlon 64 3700+ (single core), 1 gb ddr i ati hd4650 na 1280x1024 na maximum, bez stekanja, da su ovako barem svake igre, da ih svi mogu igrat na high

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni se igra svakom minutom sve više sviđa.

Priča odlična, zabavan gameplay... Grafika je ok, iako me to ne zanima previše.

Jedino me jako nerviraju oni nevidljivi fakeri... Baš me nerviraju.

E da, sjećate se kad sam rekao da je particle canon život, e pa tesla je 10 puta veći gušt. :D

Vrhunska igra.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Igra je zakon... Jedino sta je lose je to da nije MP free -.-   ali se da igrat ko i company of heroes u LAN-u preko hamachi pa ako je ko zainteresiran nek dode u sobu na hamachiu Wolfenstein2LAN password je 123 a verzija hamachia je 1.0.1.5

Evo malo vise o MP-u: Postoje 2 tima-Resistance i Axis.

Postoje 3 gametype-a, a to su Team Deathmatch (Dva tima se bore dok ne istekne vrijeme i onaj tim koji ima vise "killova" tj. bodova pobjeduje), Stopwatch (Dva tima imaju isti zadatak ali ga izvrsavaju u odredenom vremenu i ciji tim prije izvrsi zadatak pobjeduje), Objective (Jedan tim stiti npr. dokumente dok drugi tim mora doci to istih, a kada dodu do njih moraju ih osigurati.Takoder postoji vrijeme, a pobjeduje onaj tim koji izvrsi zadatak).

Maksimalan broj igraca je 12, a minimalan je 6.

Postoje 3 klase: Engineer (Sastavlja i popravlja strojnice i ljestve, daje municiju i postavlja eksploziv), Medic (Lijeci i ozivljava suborce), Soldier (Sluzi samo kao potpora i zastita bolnicaru ili inzinjeru).

Oruzja: Engineer koristi MP40 i Kar98, Medic takoder koristi MP40 i Kar98, a Soldier koristi MP40, Kar98, MP43, Flamethrower, Panzerschreck i kao dodatak dobiva i Satchel Charge. Ali su napravili dobro poboljsanje jer dok igrate skupljate novac i taj novac trosite na upgrade-ove kao u SP-u.

Postoje moci kao u SP-u ali nisu sve iste i idu uz klase tj. Soldier dobiva Viel Strike-Bacajuca stvarcica koja eksplodirava oslobadajuci veliku eksploziju Viel energije, Engineer dobiva Viel Speed-Ubrzava hod, a Medic dobiva Healing Aura-Lijeci sve suborce u blizini

Postoji 8 mapa: Bank, Canals, Chemical, Facility, Hospital, Manor, Rooftops, Tesla

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2009 17:42 (burn).

2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Hah, koja luda scena jučer...

Uglavnom, krkam navečer malo, i onako iz zezancije se zafrkavam po gradu, ne idem po misijama, i sad, krknem lika na mountanoj strojnici, i stanem za nju, pucam po drugom, i pogodim ga u nogu. Noga mu naravno odleti a ovaj i dalje cupka na jednoj... ahahaha

Šteta što ne radi xfire ingame pa nisam mogao to screenshotat. :D

Ludilo. Probajte.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
protjeran
Wolfenstein

Izgleda da je igra dosta duga, ja sam na 34% tek, a igram je vec 4-5h... I za jednu misiju dobijete 7%, al ta misija traje jako dugo.

Kako igra ide sve dalje i dalje, više mi se dopada.

Sad sam na misij gdje trebam ubit nekog generala

EDIT: Jel ima neka fora za ubit onog bossa Zetta?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 14:51 (fabijan654321).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

Izgleda da je igra dosta duga, ja sam na 34% tek, a igram je vec 4-5h... I za jednu misiju dobijete 7%, al ta misija traje jako dugo.

Kako igra ide sve dalje i dalje, više mi se dopada.

Sad sam na misij gdje trebam ubit nekog generala

EDIT: Jel ima neka fora za ubit onog bossa Zetta?

Ima, privlaći ga da dođe na jedno od ona tri mjesta na kojima izlazi ona plava svjetlost, kada dođe, uspori vrijeme i deri po njemu, nakon par put će se otići healati, da bi to napravio, on mora stati ispod jedno od one tri zrrake, gornji se dio rastvori da ga napuni, tada opet uključi Mire i deri po tom dijelu, ako imaš bazuku nebi smjeli biti previše problema, ako ne, pojačaj metke ( ona druga moć, ona crvena ) i deri, ponavljaj postupak dok ne razoriš sva tri " Punjača " i to je to.

Btw. Ti se na njima isto možeš "puniti".

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina
protjeran

Thx, predeno. Sad sam na 41% igre.

17 godina
neaktivan
Wolfenstein

Odigrao - posljednja bitka je kopija bitke iz prvog Wolfa... tj boss.. prezakon :P

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Wolfensteina 3D?

17 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

Wolfensteina 3D?

Da, zadnji boss u Wolfu 3D je manijak sa dva miniguna umjesto ruku.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice