ni meni se ne svidjaju te dimenzije i zaje*avanje oko tog al nije lose, e da i ovo sto su napisali min. Intel Pentium 4 3.2 Ghz, ja ga pokrecem sa AMD Sempronom 1.8 Ghz, a graficke zahtjeve uvijek smanje a ispostavi se da trebaju povecat graficke a smanjit proc.
ljudi jel iko zna kad se ukljuci ona dimenzija kako se brzo trci jer sam vidio njih kad onako poplave da skroz brzo dodju s jednog mjesta na drugo?
ljudi jel iko zna kad se ukljuci ona dimenzija kako se brzo trci jer sam vidio njih kad onako poplave da skroz brzo dodju s jednog mjesta na drugo?
Ne znam dal je to moguće, znam i ja da to delaju njihovi vođe, koji uz to daju i štit običnim vojnicima...
Za štit sam siguran da ga se dobije jer ga imam osobno, za ovo još ne znam, možda kasnije ili kao upgrade na moć.
Čim stisneš plavu dimenziju, odma si defaultno malo brži, ono kaj oni delaju je prije teleportiranje nego brzo trčanje.
ja imam oko onog kruga sam dvije stvari, ono usporeno vrijeme i nesto dolje, a valjda ce se otkljucat stit i brzo trcanje malo poslije
Ti likovi koji se "teleportiraju" koriste Mire (usporavanje vremena) i mi to vidimo kao jako brzo kretanje/teleportaciju.
Tu moć imaš i ti uz ove ostale. Samo mi nije jasno kako oni mogu imati to i Shield bez medaljona.
koji glupi port s konzole sta nisu mogli staviti barem save nego one proklete čekpointe. Igram sp i neda mi se vise, ali ne mogu vanka iz igre jer nisam dosao do bloody čekpointa......frustrirajuce -.-'
Inace kada se to makne na stranu, zabavna igra. Svidja mi se ova black market shema daje malo rpgovski stih mada je moglo to i bolje. Sve u svemu igrivo ;)
Evo baš sam danas skin..(kupio) igru i na prvi pogled mi se čini zanimljiva ima ono nešto u sebi da me podsječa na cod.
Kratko i jasno, novi Wolf SP je jednostavno prosjek, ni blizu onome što sam očekivao.
Boluje od konzolitisa i nije ni do koljena osječaju igranja koji se imao kad se igrao RTCW, da ne spominjem sve sitne gluposti greške i bugove koji s vremenom jako frustiraju.
Napokon se veselim jednom pravom jednostavnom muškom oldschool linearnom FPSu i onda dobim CoD bitch. Bljak!
i meni nije ispunio sva ocekivanja jer to nije ni slican Wolf kakav je RTCW, to je isto kao da igras NFS Pro Street poslije Carbona... onaj RTCW je imao puno vise sadrzaja i mogu reci da je onaj bio mjesavina svih vrsta FPS-ova jer tamo ima normalnih ljudi, mumija, robota, onog velikog majmuna, duhova, onih zenskih xD... nema cega nema, i ona misija u prirodi po danu, ona mi je bila jedna od boljih, mislim da se ovaj Wolfenstein trebao zadrzati u blizini dvorca kakav je i prije bio... bilo bi mi draze da su preradili onaj Wolfenstein tako sto bi stavili nove mogucnosti, puske i naravno bolju grafiku... al ni ovaj nije los, ovaj mi je itekako zanimljiv
Evo i ja sam se danas odlučio malo Wolfa odigrati, trenutno sam prošao onaj dio sa crkvom i prvim bossom.
I dalje stojim kod svoga prvog mišljenja, sasvim dobra igra.
Particle canon je život! ŽIVOT!
i meni nije ispunio sva ocekivanja jer to nije ni slican Wolf kakav je RTCW, to je isto kao da igras NFS Pro Street poslije Carbona... onaj RTCW je imao puno vise sadrzaja i mogu reci da je onaj bio mjesavina svih vrsta FPS-ova jer tamo ima normalnih ljudi, mumija, robota, onog velikog majmuna, duhova, onih zenskih xD... nema cega nema, i ona misija u prirodi po danu, ona mi je bila jedna od boljih, mislim da se ovaj Wolfenstein trebao zadrzati u blizini dvorca kakav je i prije bio... bilo bi mi draze da su preradili onaj Wolfenstein tako sto bi stavili nove mogucnosti, puske i naravno bolju grafiku... al ni ovaj nije los, ovaj mi je itekako zanimljiv
U ovom novom Wolfu imaš isto ženske, nazi vojnike, posebne vojnike s Particle Cannonom i napalmom, one "magičare", njihove beštije, crvene i zelene oficir zombije, ona velika čudovišta i ofc bossove (i to dosta njih, mislim oko 5). Jedino mi je žao što nema FG42 iz originala, ali zato ima 5 uber oružija.
http://max.tportal.hr/gamereport-Channel_23.aspx
uživam u Wolfensteinu... igra je pravi old schol shooter kakvi u zadnje vrijeme jako rijetko izlaze.. ko traži zabavu i dobru igrivost doći će sa ovom igrom na svoje.. nema se više šta tu reći.. Wolfenstein se malčice promjenio ali je i dalje krvavo dobar i zabavan.. točka..
Evo i ja sam se danas odlučio malo Wolfa odigrati, trenutno sam prošao onaj dio sa crkvom i prvim bossom.
I dalje stojim kod svoga prvog mišljenja, sasvim dobra igra.
Particle canon je život! ŽIVOT!
lol
Evo ja danas nabacio maraton, igrao 6 sati kaze xfire ^^
Dobra je igra, fora mi je ono trckaranje po gradu do odredjenih lokacija uz odredjeni otpor i mijenjanje scenarija dok napredujes kroz igru. Dobijes feeling da je free roam uz bonus skakanje po krovovima, silent kills, sewers :D
Zadovoljan sam s igrom, ocekivao da ce biti puno gora, ali eto dopao mi se taj weapon upgrade sistem i jos puno sitnica koje nisam mogao ignorirati :)
Najbolji weapon KAR98 silenced =)
Koristim jos mp40 i mp43 ili ti kar
Ostali weapone samo kada se hocu malo iziviti i kada me malo stisnu nacisti ^^
SPOILERS!!! (Heavy spoilers, nemoj te reci da vas nisam upozorio ;)
Otkljucao novu zonu downtown i sada sam tamo obavio neku misiju za Kreisau Circle gdje je umrla ona Caroline :S Nisam pogledao koji je postotak, ali siguran sam da nema jos puno.
Prica je dobra, cutscenes su malo losije napravljeni, ali proguta se zbog dobrog gameplaya. Borbe po ulicama izmedju oporbe i nacista je odlicna, boss fights legendarni. Koristenje veila i nije bas nesto radije se drzim naseg realma i mp40 i 43 ^^
Mislio sam da cu dobiti bolje moci, ali eto moram se zadovoljiti s ovim sto imam. Plus je taj sto se taj veil i powers mogu upgradeat-i pomocu black market sistema sto je prilicno cool.
Najcesci power koji koristim je onaj basic i onaj slow time. Prebrutalan je onaj blast koji napravis kada udjes u taj trim mislim da se zove.
Eto toliko od mene ^^
Prešao sam igru i mogu reći da sam zadovoljan. Dobio sam dobrih 8 sati zabave. Sviđaju mi se upgradeovi, ali mi je malo dosadno ići po gradu od mjesta do mjesta jer je lik užasno spor (za brzinu imamo veil).
Jako sam se iznenadio kad sam naišao na one kung fu ženske no i razočarao kada sam skužio da Veil štit ne djeluje protiv melee napada.
Isto tako sam se jednom prestrašio (od iznenađenja jer nisam očekivao) kada mi je ona beštija s povezom preko očiju skočila iza vrata.
Veil sam općenito koristio kad je zagustilo (mislim da je i za te situacije namjenjen) i protiv bossova. Skužio sam i jednu foru. Treba uzeti Kar98 i Empower (ja sam ga do kraja unaprijedio) i naći onog nacista s Veil moćima (one što pričaju na latinskom) i rokniti ga snajperom. Odletiti će ko da ga je netko katapultirao.
Što se tiče usporedbe s RTCW, nema onu atmosferu, no ima svoju. Glazba tome pridodaje. Isto tako je zanimljivo tražiti one skrivene Intele (razgovore između Njemaca), zlato i knjige. Što se tiče oružija tu je novi Wolf bolji. Čine se puno realnijim. Granate se ne odbijaju ko skočice (one gumene loptice), bacač plamena odmah zapali žrtvu što nije bio slučaj u RTCW i Tesla paralizira protivnika, te ga ubije. No postoje problemi. Ženske ne možeš zapaliti (barem ja nisam uspio).
Iako je ta cijela stvar s Veilom i Black Sun dimenzijom pretjerana, igra je stvarno zabavna i ima ono nešto što te tjera da igraš (neki to nikad neće priznati). Moja ocjena je 8/10.
Prešao sam igru i mogu reći da sam zadovoljan. Dobio sam dobrih 8 sati zabave. Sviđaju mi se upgradeovi, ali mi je malo dosadno ići po gradu od mjesta do mjesta jer je lik užasno spor (za brzinu imamo veil).
Jako sam se iznenadio kad sam naišao na one kung fu ženske no i razočarao kada sam skužio da Veil štit ne djeluje protiv melee napada.
Isto tako sam se jednom prestrašio (od iznenađenja jer nisam očekivao) kada mi je ona beštija s povezom preko očiju skočila iza vrata.
Veil sam općenito koristio kad je zagustilo (mislim da je i za te situacije namjenjen) i protiv bossova. Skužio sam i jednu foru. Treba uzeti Kar98 i Empower (ja sam ga do kraja unaprijedio) i naći onog nacista s Veil moćima (one što pričaju na latinskom) i rokniti ga snajperom. Odletiti će ko da ga je netko katapultirao.
Što se tiče usporedbe s RTCW, nema onu atmosferu, no ima svoju. Glazba tome pridodaje. Isto tako je zanimljivo tražiti one skrivene Intele (razgovore između Njemaca), zlato i knjige. Što se tiče oružija tu je novi Wolf bolji. Čine se puno realnijim. Granate se ne odbijaju ko skočice (one gumene loptice), bacač plamena odmah zapali žrtvu što nije bio slučaj u RTCW i Tesla paralizira protivnika, te ga ubije. No postoje problemi. Ženske ne možeš zapaliti (barem ja nisam uspio).
Iako je ta cijela stvar s Veilom i Black Sun dimenzijom pretjerana, igra je stvarno zabavna i ima ono nešto što te tjera da igraš (neki to nikad neće priznati). Moja ocjena je 8/10.
E to se zove review igre, svaka ti dala.
svaka ti dala.
LOL
Šalu na stranu, @crystal, lijepo i realno si ukratko opisal igru.
Ono sa snajperom sam i ja odma skužil.
Nego, ne znam kaj je gore dalje napisano ispod "SPOILER", čemu to u ovoj temi, izgleda poprilično opširno...
Igra je tek vani, čemu spojlati i uništavati gameplay draži drugima?!
Siguran sam da bude 90% onih koji su protiv te igre prvo išlo tražiti neke bonuse i čiteve, pa budu se poslije hvalili kak su oni prošli igru za 5h, a ne 10, ko mi, obični smrtnici ):
LOL
Šalu na stranu, @crystal, lijepo i realno si ukratko opisal igru.
Ono sa snajperom sam i ja odma skužil.
Nego, ne znam kaj je gore dalje napisano ispod "SPOILER", čemu to u ovoj temi, izgleda poprilično opširno...
Igra je tek vani, čemu spojlati i uništavati gameplay draži drugima?!
Siguran sam da bude 90% onih koji su protiv te igre prvo išlo tražiti neke bonuse i čiteve, pa budu se poslije hvalili kak su oni prošli igru za 5h, a ne 10, ko mi, obični smrtnici ):
Spoiler sam napisao tako da ljudi koji nisu igrali igru i stalo im je do price ne citaju to sto sam napisao :S Kako ja time unistavam gameplay drugima!? Shvatio bi da si to napisao da nisam stavio warning, ali ovako ispadas :S
Ja nisam prosao igru, jos uvijek je igram. Ne znam zasto je uopce bitno koliko sati je igras, ja sam samo rekao da sam jucer nabacio maraton jel nije da svaki dan igram po 6 sati igre.
Nemoj se brinuti za sate igraj igru i uzivaj, tako vecina ljudi radi ;)
@Crystal (moguci manji spoileri, ne za pricu vec za gameplay ;)
Meni se ne cini spori travel po gradu, mogli su oni to jos vise prosiriti i staviti da svaki krov bude pristupacan. Veil se ne koristi samo na bossovima ja znam samo za jednog da sam koristio veil. Vise ga koristim kada je vise neprijatelja ili za one cool prolaze :D
Sylar, nisi me dobro razumjel.
Govoreći o satima potrebnima za prelazak igre, nisam mislil na sebe, već na neke koji budu na ovaj ili onaj način preletjeli kroz igru, došli na forum, citirali recimo crystala (kojem je trebalo 8h) i pohvalili se da su oni isto napravili za 4-5h, te kao najvažnije, da je igra jako kratka...
Ja sam recimo tek na 34%, a imam već 4h 16min gameplaya.
Osobno, najveći mi je užitak kad sam pronađem easter eggove tokom igre, a ne da ih tražim znajući gdje su!
Jučer je bil dan za racing, danas nastavljam s igrom pa da vidim koje me nove beštije očekuju :)
Igram igu i dosta je dobra ne kao orginal ali može proči.
Oružja su naravno kao u prethodnicima fascinantna i neviđena.
Dobra fora s močima.
Stao sam tamo di ubijaš onog mutiranog pauka.
Sylar, nisi me dobro razumjel.
Govoreći o satima potrebnima za prelazak igre, nisam mislil na sebe, već na neke koji budu na ovaj ili onaj način preletjeli kroz igru, došli na forum, citirali recimo crystala (kojem je trebalo 8h) i pohvalili se da su oni isto napravili za 4-5h, te kao najvažnije, da je igra jako kratka...
Ja sam recimo tek na 34%, a imam već 4h 16min gameplaya.
Osobno, najveći mi je užitak kad sam pronađem easter eggove tokom igre, a ne da ih tražim znajući gdje su!
Jučer je bil dan za racing, danas nastavljam s igrom pa da vidim koje me nove beštije očekuju :)
hehe ok sry jbg kada brzam ^^
To je istina ima svakakvih ljudi. Ja trazim easter eggove samo kod onih meni brutalnih igra, ovo nije jedna od tih. Tako da kod wolfiea samo rokam, jedino trazim gold i tomove posto mi trebaju za upgrade :P
Evo zaigrao sam i ja! Sve 5 osim ovih glupih elemenata glupog CoDa. Ona glupost "you are wounded get cover" mi ide na živce. 2 sekunde u zaklon pa po još dva šanžera! Bolje je kad se skupljaju med-packovi i imaš health do 100. Upravo zbog tog usranog healing sistema igra na hard je prelagana. Prvi glavni(onaj u crkvi) na hard je pao za 4 sekunde!! WTF *ebem ja tvoj takozvani hard kad ja prašinjam sve oko sebe bez da umrem 10-15 puta! A još sam razmišljao prije početka dali da stavim Uber ili Hard - ma reko idem Hard, na Uber se neću ni pomaći kad ono Uber težina nešto kao Normal!
Sve u svemu da nije toga usranog CoD healing sistema i da je igra malo teža bilo bi puno zabavnije.
Evo zaigrao sam i ja! Sve 5 osim ovih glupih elemenata glupog CoDa. Ona glupost "you are wounded get cover" mi ide na živce. 2 sekunde u zaklon pa po još dva šanžera! Bolje je kad se skupljaju med-packovi i imaš health do 100. Upravo zbog tog usranog healing sistema igra na hard je prelagana. Prvi glavni(onaj u crkvi) na hard je pao za 4 sekunde!! WTF *ebem ja tvoj takozvani hard kad ja prašinjam sve oko sebe bez da umrem 10-15 puta! A još sam razmišljao prije početka dali da stavim Uber ili Hard - ma reko idem Hard, na Uber se neću ni pomaći kad ono Uber težina nešto kao Normal!
Sve u svemu da nije toga usranog CoD healing sistema i da je igra malo teža bilo bi puno zabavnije.
Nisam još zaigrao, ali znam da mi se taj healing sistem neće svidjeti jer mi se nije svidio ni u jednoj igri. Čim tako nešto ubace nestane onaj osjećaj kao npr u Doom-u 3 kada imaš 10% healtha, svega par metaka i panično se boriš da preživiš. E to je zakon
Nisam još zaigrao, ali znam da mi se taj healing sistem neće svidjeti jer mi se nije svidio ni u jednoj igri. Čim tako nešto ubace nestane onaj osjećaj kao npr u Doom-u 3 kada imaš 10% healtha, svega par metaka i panično se boriš da preživiš. E to je zakon
E upravo taj osjećaj sam ja želio! Kad zbrišem iza zidića taman moje veličine, a oni prašinjaju, a ja nemogu nikuda. 10 metaka, a njih 10 pa se ti snalazi. To je ono što želim!!
... Ženske ne možeš zapaliti (barem ja nisam uspio). ...
Mislim da to nije do igre. Šala mala, lep, sažet a fino obrazložen review.
Otprilike se slaže sa onim što sam pročitao u jednom "pravom" prikazu, kažu da je za one koji su se uželeli klasičnih pucačina ovo jedna od retkih ovogodišnjih koja čoveka drži od početka do kraja. Ako nabavim novi komp u skorije vreme, obavezno ću ispraobati.
jel mi moze neko rec koji je taj prvi boss u crkvi, ja ga se uopce ne sjecam?? i moze screenshot
Upravo zato sam i ja novi Wolfenstein nazvao CoD bitch. Gdje god se pojavi takvi sistem lječenja odmah pokrečem igru na najtežoj mogučoj težini jer inače imam dojam da sam besmrtan i onda uopće nema smisla igrati.
jel mi moze neko rec koji je taj prvi boss u crkvi, ja ga se uopce ne sjecam?? i moze screenshot
(SPOILERS)
Prvi boss je kada nađeš u onoj crkvi onaj uređaj pa ga uništiš i jedan se njemački oficir pretvori u zelenog zombija (baca na tebe zelene kugle)
*** SPOILER ALERT ***
Kad uđeš u crkvu i uništiš one prstene šta se vrte oko one svjetleće energije. Onda dođe animacija i onaj nacistički oficir postane neko čudovište alike. 4 sekunde s Particle cannonom na hard i on pada!
Umjesto usporedbi sa CoD, s kojim istina postoji sličnost, ja bi taj sistem rađe usporedil sa Clive Barker's Jericho - igrom koja je puno sličnija Wolfu samom atmosferom i protivnicima, kao i healingu.
Istina, u CBJ liječe jedni druge al ista je fora kod umiranja, onaj krvavi ekran...
To je moje mišljenje, da nebi sad bilo "nije tak, ovo ono..."
Ak već moram usporediti, ja se prvo sjetim Jericha, ujedno i zadnje pucačine kaj sam pošteno odigral.