hvala uspio sam :)
Ljudi,skinio sam wolfenstein razor 1911,nije o zombijima,vjerovatno kužite.
Tek sam počeo igrati i zapeo na početku,ne mogu nikako nači i postavit dinamit za razvaljivanje vrata,sve sam obišao al ništa,
pa daj te neku pomoč ako je netko igrao a vjerujem da je.
Igrao sam Medal of Honor i slične igre al ova me ubija,dok ne skužim malo,
još jedna sitnica jel normalno da u toj prvoj misiji nema vojnika,mislim neprijateljskih?
Ljudi,skinio sam wolfenstein razor 1911,nije o zombijima,vjerovatno kužite.
Tek sam počeo igrati i zapeo na početku,ne mogu nikako nači i postavit dinamit za razvaljivanje vrata,sve sam obišao al ništa,
pa daj te neku pomoč ako je netko igrao a vjerujem da je.
Igrao sam Medal of Honor i slične igre al ova me ubija,dok ne skužim malo,
još jedna sitnica jel normalno da u toj prvoj misiji nema vojnika,mislim neprijateljskih?
lol editiraj ovo razor i skinuo sam jer bi inace mogao zaraditi zuti ;)
Samo dodjes do vrata i drzis f, ne moras traziti dinamit imas ga vec. Nije normalno jer ima neprijatelja lol
a,probao sam sa f pa neče,nemam ni jednog neprijatelja,nemam pojma sta sam krivo pokrenio.
Tamo prije početka igre sam odabrao pod kojom ču zastavom igrati i ok,jel moram možda igrati sa timom a ne sam
a,probao sam sa f pa neče,nemam ni jednog neprijatelja,nemam pojma sta sam krivo pokrenio.
Tamo prije početka igre sam odabrao pod kojom ču zastavom igrati i ok,jel moram možda igrati sa timom a ne sam
daj sliku pa cemo rjesit.
Presao igru. Ocjena 8/10.
ma nešto sam riješio,al ne mogu nikako narediti da imam neprijatelje,sam bauljam ko kreten
ma nešto sam riješio,al ne mogu nikako narediti da imam neprijatelje,sam bauljam ko kreten
Ti očito igraš onu multiplayer betu sam sa sobom :)
Igraj singleplayer, tj. nabavi cijelu igru.
Ti je ikona kojom pokrećeš igru zelena ili crvena?
Tako je i meni bilo, otiđi i razgovaraj do jednog od onih vojnika ( neznam kojeg probaj sve ), onda će ti on reći da ga postavip, i tada će ti se pojaviti mjesto gdje češ ga postaviti, odi do tamo stisni "F" i drži dok se ne planta.
Da li se igra može igrati i u co-op modu?
Tražio sam po neta ali svi kažu da ne.
Da li se igra može igrati i u co-op modu?
Tražio sam po neta ali svi kažu da ne.
Nemože.
Ako svi kažu ne vjerojatno su u pravu.
pokrečem ju preko host game,imam veliki menu za online
kad več uđem u igru onda mi odbrijaca nekih 20 sekundi i ispiše crvenim slovima fight,
Ja sami igro al mi je vise kod mene proso frend koju ju je proso 7 puta i sve napamet zna.
Mi pričamo u drugom nastavku!
hehehe
Kako proći onog nevidljivog sa sabljama na nivou Hospital?
MP43 u ruke i kad se pojavi drz ga i deri. Jedini nacin. Nema nikakve "fore". Ako imas tesla gun jos lakse.
Inače to su daleko najiritantniji protivnici u igri.
Inače to su daleko najiritantniji protivnici u igri.
Na easy cjela igra je (pre) lagana. Najteze je kada udes u neku bazu pa kada te napadaju svi zivi, neznam kako se zove zaboravio sam, presao sam je za dan-dva nakon instalacije.
Al ovi nevidljivi su mi jako puno puta digli tlak.
Pogotovo kad je više od jednog.
Ahh. Dobri refleksi, dobar mis, i nema problema sa prelaskom. Samo se treba pravilno kretat, jer ako igras sa sluskama (ja sam igrao cjelo vrijeme) cujes kako ti dolazi, i vec mozes procjeniti gdje se nalazi i ubiti ga prije nego sto te takne.
Ja sam upravo tu stal!
Trenutno na 34% meni dolazi taj gad, koji me je tolko raživciral da sam skoro zbrisal igru.
Nekoliko put me ubil i od onda više ne igram, nemrem se ja tu snaći, ne igram FPS-e godinama...
Taman počnem okolo skakati, ne znam ni sam kud sve ne, on nestane pa mi se smije, čim ja nekam zakoračim, uvjek je iza mene vrag (igram sa slušalicama)!
I ona bajoneta na snajperu totalni je fejl protiv njega, mislil sam da bude to adekvatno oružje pošto je dugo (daleko od mene) ali nije, dvije izmjene "oči u oči" i ja padam, on nikad ne...!
Možda ipak još probam s veilom, već sam probal ali nisam ga videl, bar ga nije bilo kud sam ja gledal...
Definitivno ne odustavati, pogotovo ti jer si fan prvog wolfa, a siguran sam da ces se na kraju ugodno iznenadit (necu da spoilam). Igra je dobra i definitivno vrijedna prelazenja.
Time ćeš ograničiti moguće smjerove od kojih dolazi.
Odi u Veil, vidjeti ćeš ga i ožeži.
Ja san inače fan wolfa i igra je ispunila sva moja očekivanja koja sam imao, to je pravi osjećaj wolfa i automatski sam igru išao prelazit na najteže. Nakon prelaženja sam bio zadovoljan igrom i još je znam zaigrat. Moram priznat da je dosta dugačka naspram današnjih FPS-ova.
Ja san inače fan wolfa i igra je ispunila sva moja očekivanja koja sam imao, to je pravi osjećaj wolfa i automatski sam igru išao prelazit na najteže. Nakon prelaženja sam bio zadovoljan igrom i još je znam zaigrat. Moram priznat da je dosta dugačka naspram današnjih FPS-ova.
Nijedna ID-ova igra nije bila kratka, ova se da prec za 10-ak sati, sjecam se kad sam igrao Doom 3, za to je trebalo barem 15 sati za prec.
Igra je dobra pravo ali nakon nekog vremena igra ti jednostavno dosadi i pocne ti se gaditi <barem meni> zadnji boss i pocela mi se gaditi izgubio volju kad shvatis da je sve u igri jedno te isto
Al bar ga čuješ kak se grohotom smije ;)
Al bar ga čuješ kak se grohotom smije ;)
Kad ga ja čujem više se ne smije. Samo spava.
Je istina ti su mi najgori kad te odjednom pocnu sjeckat XD
Inace igram na uber tezini i igra je ajmeeeeeeeeeee PREDOBRA nikad se nisam zadrzavao toliko za racunalom i prelazio,naravno sad nemogu jer je racunalo na popravku :(
Evo da i ja nabacim koji komentar nakon završenih otprilike 40% igre. Da ne okolišam previše odmah ću reći: Igra je odlična. Čak bih se usudio reći da mi je dosta zabavnija od prošlog nastavka. Iako u igrama generalno smatram kao minus ovaj samoobnovljivi health sistem u Wolfensteinu ga jednostavno ne primjetim jer se previše uživim u igru. A to mi se odavno nije dogodilo. Zadnje što sam igrao je Fallout 3 i više me je isfrusrirao nego zabavio. Kod novog Wolfija je sasvim suprotan efekat -> nema frustracije, samo čista zabava. Baš onakav tip FPS-a kakav volim. Jedina mana koju sam dosad primjetio je povremeno vrlo loš AI. Od oružja najviše koristim MP40 i kupio sam sve upgradeove za njega (osim prigušivača). Iako ima boljih i jačih oružja jednostavno sam se navikao na automatska oružja i uvijek su moj prvi izbor u svakome FPS-u. Dosad najbolji dio bio mi je bježanje iz nacističke underground baze dok se urušava.. Nadam se da će biti još takvih dijelova. Također nisam naletio ni na jedan bug niti bilo kakav problem u igri. Doduše to sam od Ravena i očekivao (sjetite se fantastičnog posla na Quake 4 - ispolirano do bola). Grafika nije vrh vrhova ali dosta lijepo izgleda i, što je najvažnije, ide kao podmazana. Na mojoj konfi (pogledaj pod "Moj PC") ide na maksimalnim detaljima i minimalni fps nikada nije pao ispod 30. Budem opet štogod napisao kad završim igru.
EDIT: Evo i jedan screenshot.
EDIT2: I još jedan.
evo
došao sma do kraja, do Black Sun ...
moram samo onog Hansa pobijedit, zadnjeg bossa i gotova igra
predobra i prezabavna
ima puno momenata gdje zastane dah od akcije...poput navedene underground baze koja se urušava dok bježiš
ima jos pokoja takva spektakularna situacija, pogotovo pred kraj ih ima podosta
svaki boss dosad je bio zanimljiv i ne pretežak, onak taman