Wildstar MMO

poruka: 1.317
|
čitano: 127.305
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Wildstar MMO
mrsmith kaže...
weco75 kaže...

Tonči, ohladi sa ove teme .... Ljudi ne prodaju igru zato što je loša , nego zato što im ne radi kako valja..... Za razliku od ESO shita ...

Ja da ne mogu igrati nesto sto mi se stvarno cini dobrim, sigurno bi promjenio proc/plocu u roku par dana :) Razlika u cijeni nije toliko strasna ako prodas svoje komponente - uostalom, ujedno je i future-proof investicija {#}

AMD izbjegavam u sirokom luku od doba Thunderbirda, for now and for always! {#}

1) AMD fx 83XX i sl. je future proof, dok developeri nauče šta znaći optimizacija mi nećemo imati problema.

2) Nemaju svi kompjutor samo za igre, neću ja kupovat losiji intel procesor za istu cijenu sam zato da što dobro radi na wildstaru, a da ne govorim da ako hoces sa amd-a na intel proci moro bi i matičnu mjenjat :) .

3) Nemaju svi novije kompjutore, ak mene zajebava na novoj zvijeri, kak nece ljude koji imaju 1,2,3 godine stare kompjutore, a nemaju svi para za investirat u nove komponente. Možda je tebi to teško shvatit jer ti novci nisu problem, al nekima je dosta teško i 100kn za igricu odvojit mjesecno, kamoli da sad idu još nove komponente uzimat.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
16 godina

da ode se sa teme...

volio bi ja da nema tih problema,ja jedino za sebe mogu rec da probao sa full screen,window , igram i onak na jednom monitoru a pokretao na dx9 isto.mozda bude koji fix da skroz sredi to ,nadam se.dotle mozda ubacim se koji put (ako ne prodam) pa dok fiksaju da u miru tjeram :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 13:32 (cropunk).
16 godina
death_zombi kaže...

1) AMD fx 83XX i sl. je future proof, dok developeri nauče šta znaći optimizacija mi nećemo imati problema.

2) Nemaju svi kompjutor samo za igre, neću ja kupovat losiji intel procesor za istu cijenu sam zato da što dobro radi na wildstaru, a da ne govorim da ako hoces sa amd-a na intel proci moro bi i matičnu mjenjat :) .

3) Nemaju svi novije kompjutore, ak mene zajebava na novoj zvijeri, kak nece ljude koji imaju 1,2,3 godine stare kompjutore, a nemaju svi para za investirat u nove komponente. Možda je tebi to teško shvatit jer ti novci nisu problem, al nekima je dosta teško i 100kn za igricu odvojit mjesecno, kamoli da sad idu još nove komponente uzimat.

Nisam nigdje rekao da mi novci nisu problem (nemam se potrebu time hvaliti), no stvarno nikad nisam pokusavao usparati na maticnoj ploci ili procesoru. Po meni su to dvije najvaznije komponente u racunalu koje, kako si i sam naveo, ne koriste svi samo za igru - slazem se, ja prvi!

Ali ne uzeti jedan srednji i5 procesor umjesto nekakvog 153-cores AMD-a mi nema veze s mozgom, ionako je to kod AMD-a jedini marketinski trik koji imaju u rukavu. Zna se jako dobro, i potvrdjeno je testovima, da su Intelovi procesori puno stabilniji kako za igre tako i za profesionalni rad.

Otprilike ista stvar kao i kupiti novi Oppo/zopo mobitel sa 8 jezgri za 1600kn i plakati kako radi sporije nego 4-jezgreni Galaxy S4 iz 2013. od 3000kn.

Sto se tice developera i optimizacije: Problem je sto se vecina igri jos uvijek oslanja na single-core perfomanse (pa tako i Wildstar), gdje AMD ozbiljno kaska. I dok to ne isprave pomaka nece biti, barem u sadasnjoj situaciji.

EDIT: Isprika za off-topic

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 13:50 (mrsmith).
14 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Fanboyism is strong in this thread... (on both sides)

Mislim da sve prepirke na temu amd/intel nemaju previse smisla.

Da novac nije faktor, objektivno gledajuci sve testove,benchmarke bla bla bla, zna se ciji bi se proc uzima u 99% slucajeva (uvik postoji 1% redikula koji ne vjeruju vlastitim ocima, a i zdrav razum im je strana stvar).

Back on topic, igra je odlicna ali nije odlicno optimizirana.

Vjerujem da ce bit tokom vremena.

Kad smo kod optimizacije, probajte na prosjecnom cca 2 godine starom kompu ukljucit WoW na dx11 ultra settings, 1080 rezu, naloadajte ga addonima pa udite Stormwind ili Orgrimmar, ili isprobajte 25man raid. I recite mi da vam ide 100 fps...

S tim da je WoW skoro 10 godina stara igra. Istina grafika je drasticno unaprijedena naspram vanille, ali i na ultra postavkama WoW izgleda 5x losije od Wildstara na medium i low.

MMO-i su posebna vrsta zvijerke, handle it or get lost

P.S. let the fusillade of TD commence

Moj PC  
4 1 hvala 1
16 godina
Wildstar MMO

a sto kad ukljucis na dx9 i na medium....na low ide bolje malo ali cemu....ove sve iznad isto....

mozemo se prepirat do sutra,to nece nista promjeniti.da cu mjenjat komp zbog igrice ili pametnih komentara necu.ima dovoljno drugih da se igra,a ovo mogu i cekat dok srede.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Sacuvaj facepalmove za sljedecu igru koja ne bude radila kako treba na AMD-u, trebat ce ti {#}

E moj frende, neznas ni sam o cemu pricamo. Hejtaj nekamo drugdje pls

EDIT: oh i btw, ne budem prodavao jer je proradilo meni kako treba, izvolis .i.

Steam: http://steamcommunity.com/id/nonidoto Battle.net: Noni#2563
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 0:07 (NoniCRO).
16 godina
Wildstar MMO

nesto posebno napravio ili samo od sebe ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
cropunk kaže...

Nakon ovog patcha danas dobio sam 60+ fpsa u gradu. pogasio sam sve addonove i skinuo druge sa cursa i sad radi kako treba, ja mislim da su addonovi ovi njihovi nekako lose napravljeni. pa zato mi bolje radi. 

16 godina
NoniCRO kaže...
cropunk kaže...

Nakon ovog patcha danas dobio sam 60+ fpsa u gradu. pogasio sam sve addonove i skinuo druge sa cursa i sad radi kako treba, ja mislim da su addonovi ovi njihovi nekako lose napravljeni. pa zato mi bolje radi. 

ti se da mi posalt na pm koji si add skinuo i kak se mogu automatski svi zgasiti ? to nisam skuzio da se moze (bar prije)

11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Jel mi mozete dat neki tip kako da povecam FPS jer igra mi na laptopu stvarno lose radi..znači nikad nemam priko 20, 30 FPSa...Laptop je Dell

Core i7-4500U, 8GB, 1TB, AMD HD8870 2GB, 

0 0 hvala 0
16 godina
NoniCRO kaže...

EDIT: oh i btw, ne budem prodavao jer je proradilo meni kako treba, izvolis .i.

Fin neki prstic za tlinaest godina - jesu te to naucili na informatici za sedmi razred?

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn -III- Battle.net Profil - http://eu.battle.net/d3/en/profile/gaap-2615/hero/153335
16 godina
Wildstar MMO

Ovi npc iz protostar korporacije su mi presmjesni.

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

Taman da se dodjem pohvalit da sam sinoc lupio 50, odlucim nesto pisat o samoj igri, da je konanco zapoceo eldar game i slicno, a tu i dalje rasprave o kvaliteti igre, optimizaciji, vrijedanje jedni drugih i slicno...

Kak vam nije prva stvar na pameti kad vam lose radi, maknut u potpunosti sve 3rd party addonove i poslusat savjete sa reddita/foruma kako poboljsat performanse u igri?

Ugl, ja cu, ako vam to ne smeta, malo vise o igri, a malo manje o niskim fps-ima koji mi se i dalje desavaju u Thyedu.

Igra je predkraj sasvim zanimljiva, pola end-game podrucja nisam ni takao, nisam niti jedan jedini quest preskocio, science mission, nista, ima jos 5-10 mapa koje nisam ni vidio. Vidio sam zadnju story misiju, barem mislim da je zadnja, tako da znam da sam na "zamisljenom" kraju igre, ali lupio sam 50, a jos toliko imam za napravit.

Kupili smo frend i ja 2 CREDD-a, jos pola jednog imamo trenutno, planiramo 4-6 kupit u cim kracem roku. Koliko vidimo za sada nece imat potrebe placat ovu igru, a radimo i ne igramo 10+ sati dnevno (dapace preko tjedna je meni brojka bliza 3-4 sata).

Bez da nesto spoilam, uz nekoliko bugova koje smo ipak nasli (iskreno 1 solo misija koju sam moro ponovit, jedan quest koji sam 2 dana trazio instancu u kojoj nije zbugan i jos jedan 5man group quest koji je i dalje zbugan, a za lvl 49 je - to je SVE sto je billo zbugano) igra je i vise nego zadovoljavajuca. Mislim bez daljnjega, i dalje postoji rotacija, ipak imam 8 skilova i "meta" build za single target i group combat (razlika u 1 skilu na stalkeru koji se jednostavno u 3 sekunde prilagodi), ali combat je dovoljno reaktivan da to u cevini slucajeva ni ne primjecujem. Od pola igre (recimo lvl 26-30) nadalje mobovi povremeno iznenaduju sa kompleksnim telegrafima. Taman kad se naviknes na sve njih dodje jos napredniji/kompliciraniji.

Prica je relativno dobra. Nije vrhunska, daleko od toga, jer prati izumiranje eldana koji su najnaprednija rasa u svemiru, napravili su... boga... vlastitim znanjem. Na zalost napravili su i cudoviste zvano Entity koje polako prozdire planet, a istrijebilo je eldane pritom. Sad... kak je istrijebilo eldane? Ispada u jednoj bitci... narod koji je imao najnapredniju tehnologiju u svemiru, kojima je putovanje svemirom bilo ko meni rec dobar dan, kojima je kolonizacija planeta bila macji kasalj... taj narod je istrebljen na jednom mjestu u jednoj bitci na planetu ciji je jedan dio pod kontrolom Entitya tj. corruptan strainom...

A OK, ne pije bas vodu, ali barem su nam ostavili krusne mrvice (breadcrumbs) i boga kojega su sami napravili, da nas nauce kako se boriti protiv Entitya i iskorijenit strain, koji sada prijeti nama i svima koje znamo.

Hocemo li uspjeti spasiti nasu civilizaciju? Hocemo li uspjet tamo gdje su eldani poklekli? Samo "VI" mozete promijeniti tok povijesti, unistit Entity i spasiti svijet kojeg poznajete!

E, sad, uz to sve tu je i PvP... Osim open worlds, moram priznat, od bete nisam puno pvp-ao. Bilo mi je bitnije proc kroz pricu (u kojoj sam uglavnom uzivao, citao sam sav lore do kojeg sam mogao doci, i pod time mislim i na tekst, ne samo voiceoverani datacube materijal) i doci do lvl 50. Sad krece uzivanje, ne mogu docekat vecer i prve lvl 50 sadrzaje pocevsi sa dungeonom i veteran adventureom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Taman da se dodjem pohvalit da sam sinoc lupio 50, odlucim nesto pisat o samoj igri, da je konanco zapoceo eldar game i slicno, a tu i dalje rasprave o kvaliteti igre, optimizaciji, vrijedanje jedni drugih i slicno...

Kak vam nije prva stvar na pameti kad vam lose radi, maknut u potpunosti sve 3rd party addonove i poslusat savjete sa reddita/foruma kako poboljsat performanse u igri?

Ugl, ja cu, ako vam to ne smeta, malo vise o igri, a malo manje o niskim fps-ima koji mi se i dalje desavaju u Thyedu.

Igra je predkraj sasvim zanimljiva, pola end-game podrucja nisam ni takao, nisam niti jedan jedini quest preskocio, science mission, nista, ima jos 5-10 mapa koje nisam ni vidio. Vidio sam zadnju story misiju, barem mislim da je zadnja, tako da znam da sam na "zamisljenom" kraju igre, ali lupio sam 50, a jos toliko imam za napravit.

Kupili smo frend i ja 2 CREDD-a, jos pola jednog imamo trenutno, planiramo 4-6 kupit u cim kracem roku. Koliko vidimo za sada nece imat potrebe placat ovu igru, a radimo i ne igramo 10+ sati dnevno (dapace preko tjedna je meni brojka bliza 3-4 sata).

Bez da nesto spoilam, uz nekoliko bugova koje smo ipak nasli (iskreno 1 solo misija koju sam moro ponovit, jedan quest koji sam 2 dana trazio instancu u kojoj nije zbugan i jos jedan 5man group quest koji je i dalje zbugan, a za lvl 49 je - to je SVE sto je billo zbugano) igra je i vise nego zadovoljavajuca. Mislim bez daljnjega, i dalje postoji rotacija, ipak imam 8 skilova i "meta" build za single target i group combat (razlika u 1 skilu na stalkeru koji se jednostavno u 3 sekunde prilagodi), ali combat je dovoljno reaktivan da to u cevini slucajeva ni ne primjecujem. Od pola igre (recimo lvl 26-30) nadalje mobovi povremeno iznenaduju sa kompleksnim telegrafima. Taman kad se naviknes na sve njih dodje jos napredniji/kompliciraniji.

Prica je relativno dobra. Nije vrhunska, daleko od toga, jer prati izumiranje eldana koji su najnaprednija rasa u svemiru, napravili su... boga... vlastitim znanjem. Na zalost napravili su i cudoviste zvano Entity koje polako prozdire planet, a istrijebilo je eldane pritom. Sad... kak je istrijebilo eldane? Ispada u jednoj bitci... narod koji je imao najnapredniju tehnologiju u svemiru, kojima je putovanje svemirom bilo ko meni rec dobar dan, kojima je kolonizacija planeta bila macji kasalj... taj narod je istrebljen na jednom mjestu u jednoj bitci na planetu ciji je jedan dio pod kontrolom Entitya tj. corruptan strainom...

A OK, ne pije bas vodu, ali barem su nam ostavili krusne mrvice (breadcrumbs) i boga kojega su sami napravili, da nas nauce kako se boriti protiv Entitya i iskorijenit strain, koji sada prijeti nama i svima koje znamo.

Hocemo li uspjeti spasiti nasu civilizaciju? Hocemo li uspjet tamo gdje su eldani poklekli? Samo "VI" mozete promijeniti tok povijesti, unistit Entity i spasiti svijet kojeg poznajete!

E, sad, uz to sve tu je i PvP... Osim open worlds, moram priznat, od bete nisam puno pvp-ao. Bilo mi je bitnije proc kroz pricu (u kojoj sam uglavnom uzivao, citao sam sav lore do kojeg sam mogao doci, i pod time mislim i na tekst, ne samo voiceoverani datacube materijal) i doci do lvl 50. Sad krece uzivanje, ne mogu docekat vecer i prve lvl 50 sadrzaje pocevsi sa dungeonom i veteran adventureom.

Gz Rhodine... Mene je zbilja sramota koliko malo igram.... zapeo na 33 lvl, odigram 2 - 3 adventure koliko stignem dnevno i to je to...   Pitanje za tebe ? Može li se cijeli equipment promjeniti jednom tipkom , npr. igraš stalkera dps, hoćeš cijeli gear promijeniti na tanka ...  Može li se samo tako promijeniti ili jedan po jedan komad ? Kakav ti je guild , koliko ljudi ima , imaš perspektive za 20 - 40 man ?

17 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Da li netko može reći nešto više o credd-u? Koliko košta, koliko treba da se skupi, jel se treba farmat ili se može sa normalnim igranjem skupit, itd..? Htio bi kupit igru al ne bi plaćao pretplatu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

Hvala! Ne znam ima li takva opcija da se mijenja cijeli gear jednom tipkom, mislim da ce to ko u WoW-u biti kasnije rijeseno nekim addonom. Trenutno koliko je meni poznato nema.

Sto se tice mog guilda, izasao sam vec iz 2 koja sam ingame nasao - sad sam naso jedan online koji djeluje ozbiljno i poslao prijavnicu. Imaju neke testove prije joina, pa cemo vidjet.

Problem sa guildovima je sto ih dosta radi po principu guild taxa - 5% sve zarade od svega ide guildu automatski. Za uzvrat ti daju privilegiju da si dio njihovog guilda. To je sve OK, ali ako cu placat 5% onda to zelim radit sa ozbiljnim ljudima koji ce imat web stranicu, TS3/ventrilo/mumble/nesto server, te osnovnu ideju kako bi trebalo organizirat gearanje i atunement za raid. Na zalost, ova 2 guilda nisu bili ni blizu tim zahtjevima. Odbio sam jos x guildova koji spamaju po Thyedu sve u prolazu da im se joinaju.

Na kraju sam zakljucio da mi pri levelanju ni ne treba guild, lako se puga sve, a svi ti guildovi su bili tek guildovi u nastajanju, znaci bez ikakvih bonusa, koji samo jedu tvoje pare, a nemas pristup nicemu.

Sto se tice samog CREDD-a, bio je oko 5p kad je doso, kratko poraso na 6.5p, vratio se na 5.5p, sad je opet 6.5p. 1p=100g ko ne zna. Sto se tice je li moguce to skupit... frend i ja smo kupili 2 za sada (prvo smo mislili barem 1 pa dijelit pretplatu po pola, sad vec imamo svaki svoj), a jos nije ni blizu 03.07. do kada treba imat spremno produljenje pretplate na ovaj ili onaj nacin. Ovim tempom pretpostavljam da mozemo skupit jos za 2 CREDD-a do tada, pod uvjetom da ne skoci na 20p u narednim danima kad se ljudi sjete da bi bilo zgodno umjesto housing improvementa i naprednijeg riding skilla nesto malo ulozit i u pretplatu.

Spomenuo sam vec da ne igram previse (a ni frend) jer radim, preko tjedna igram navecer, vikendom nesto malo vise.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 14:39 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
crash11 kaže...

Da li netko može reći nešto više o credd-u? Koliko košta, koliko treba da se skupi, jel se treba farmat ili se može sa normalnim igranjem skupit, itd..? Htio bi kupit igru al ne bi plaćao pretplatu.

Normalnim igranjem i obavljanjem side questova + pathovi, dungeoni, adventures... imas golda ko dreka :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Ja sam prvi CREDD kupio u petak nakon sto sam dingao 50 s goldima koje sam zaradio samo kroz questanje. Na Eko serveru je koštao 4 plat kad je došao, pa je varirao između 3 plat 30 golda i 3 plat 80 golda, i danas je skočio na 5 plat. Prvi sam kupio za 3plat i 60g a drugi danas za 5 plat. Mislim da će cijena od sad pa do 3.7. samo rasti, a poslije ćemo vidjet :P

[url=http://fxdteam.com/lastcloud/][img]http://fxdteam.com/lastcloud/i.php?i=Enthore-_-overall-_-black-_-electronic-_-electronica-_-indie[/img][/url] [align=center][url=http://fxdteam.com/lastcloud/]

0 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

Bit ce samo vise golda u igri tako da ce cijene od sada na dalje samo rasti. Eventualno ako igra krene umirat, a bude pojedinaca sa 10cima CREDDa iz nekog cudnog razloga, pa pocnu prodavat "dok jos ide" - ali to je scenarij koji bas i nebumo gledali kak sad stvari stoje... ili ikad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Bit ce samo vise golda u igri tako da ce cijene od sada na dalje samo rasti. Eventualno ako igra krene umirat, a bude pojedinaca sa 10cima CREDDa iz nekog cudnog razloga, pa pocnu prodavat "dok jos ide" - ali to je scenarij koji bas i nebumo gledali kak sad stvari stoje... ili ikad.

Ili jednostavno platis 10 vrazjih eura iliti 70kn mjesecno i uzivas kao covjek - to su nekom 3 kutije cigareta koje popusi u 3 dana? Umjesto da farmas po desetke i desetke sati kako bi skupio golda dovoljno za pretplatu. Sam po sebi znam da bi izgubio volju za igrom kad bi i ovih dva tri sata dnevno sto stignem igrati morao trositi na farmanje golda. No, oni pak koji igraju danonocno su druga prica.

16 godina
Wildstar MMO

Ali vidi... zvuci smijesno, no nisam "farmao" ni sekunde - a imam CREDD. Znaci igram igru i ne treba mi gold. Ne planiram ga trosit na uredenje kuce, nisam  repairao gear dok sam levelao, nemam jos advanced riding skill doduse, ali iz razloga sto je bio buggan i ponekad je uzimao pare a nije dao skill.

Ono za sto mi trenutno trebaju pare su ampovi - koje sam nabavio sve koji mi trebaju, repair koji je relativno skup, ali i relativno prihvatljiv, rune, ali ne za leveling gear, kad krenem runat gear to ce biti barem lvl 50 plavi gear ili jace od toga, respec, ali od lvl 10 radim end game group PvE build na action setu 1, action set 2 mi je i dalje prazan - bit ce za PvP build cim skuzim kako zelim igrat PvP, respec, ali mi nije potreban, otkljucavanje skilova i amp-ovi koje ne koristim, ali to mi nije prioritet itd...

Kad to sagledas sa te strane, da danima imam 2 farming profesije i prodajem sve sto nafarmama, da radim svaki challenge, ugl dodjem do silver ili gold rewarda i gledam uzet najskuplji reward, ili ako je gear onda gear koji mi pomaze, ali sve se uglavnom fino proda, da u questanju uzimam samo item koji mi treba ili ako mi ne treba, onda onaj koji je najskuplji itd. Da ne salvagam vec sve vendoram i vazem gdje bi mogo dobit najvise golda, onda skuzis da sam skupio 10ak platine, a nisam se nesto posebno namucio. Planiram do vikenda uzet jos jedan CREDD jer pare mi nece trebat tako skoro za nesto, a imam ih. Mogu mi stajat u virtualnom novcaniku da im se divim ili si mogu uzet pretplatu i sacuvat 10€ u dzepu...

I nije bas da je 10€ jer ne planiram uzet za cijelu godinu vec mjesec za mjesec pa koliko me igra bude drzala. To je onda minimum 13€ koliko sam vidio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rhodin kaže...

Ali vidi... zvuci smijesno, no nisam "farmao" ni sekunde - a imam CREDD. Znaci igram igru i ne treba mi gold. Ne planiram ga trosit na uredenje kuce, nisam  repairao gear dok sam levelao, nemam jos advanced riding skill doduse, ali iz razloga sto je bio buggan i ponekad je uzimao pare a nije dao skill.

Ono za sto mi trenutno trebaju pare su ampovi - koje sam nabavio sve koji mi trebaju, repair koji je relativno skup, ali i relativno prihvatljiv, rune, ali ne za leveling gear, kad krenem runat gear to ce biti barem lvl 50 plavi gear ili jace od toga, respec, ali od lvl 10 radim end game group PvE build na action setu 1, action set 2 mi je i dalje prazan - bit ce za PvP build cim skuzim kako zelim igrat PvP, respec, ali mi nije potreban, otkljucavanje skilova i amp-ovi koje ne koristim, ali to mi nije prioritet itd...

Kad to sagledas sa te strane, da danima imam 2 farming profesije i prodajem sve sto nafarmama, da radim svaki challenge, ugl dodjem do silver ili gold rewarda i gledam uzet najskuplji reward, ili ako je gear onda gear koji mi pomaze, ali sve se uglavnom fino proda, da u questanju uzimam samo item koji mi treba ili ako mi ne treba, onda onaj koji je najskuplji itd. Da ne salvagam vec sve vendoram i vazem gdje bi mogo dobit najvise golda, onda skuzis da sam skupio 10ak platine, a nisam se nesto posebno namucio. Planiram do vikenda uzet jos jedan CREDD jer pare mi nece trebat tako skoro za nesto, a imam ih. Mogu mi stajat u virtualnom novcaniku da im se divim ili si mogu uzet pretplatu i sacuvat 10€ u dzepu...

I nije bas da je 10€ jer ne planiram uzet za cijelu godinu vec mjesec za mjesec pa koliko me igra bude drzala. To je onda minimum 13€ koliko sam vidio.

Ma slazem se ja s tobom u potpunosti s time sto ti kazes i s nacinom kako igras - jednostavno sam pricao o svom razmisljanju. Jer se ulogiram, odradim adventure ili par questova i gotovo. E sad kad bi radio sve kako ti gledas i razmisljao, nebi pola stigao :)

Ali uostalom ja sam isao kompletno drugom stranom, otkljucavam sve skillove, sve ampove bez obzira koji mi trebaju, kupujem riding skillove, itd. Nije da mi fali golda, barem trenutno, imam oko 150, nego jednostavno ne vidim razloga zbog cega bi se trudio usparati 12,49 eura (mislim da je ovo tocno, napisao sam gore 10 okvirno) mjesecno kad me to opet opterecuje na drugi nacin. Kad sam mogao goddamn WoW igrati i placati mjesecno isti iznos 8 godina, valjda mogu i ovo, za taj sitni uzitak koji mi pruza.

Valjda svi gledamo na svoj nacin :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 8:34 (mrsmith).
16 godina
Wildstar MMO

Ma sve 5. Ne znam jesi li dosao na lvl 50. Tu stvari postaju zanimljivije... Farmas eldar gemove. Moras ih farmat, ako nista za attunement. Po meni trenutno najlaksi nacin je "daily quest island" - poznato?

Dakle naprosto mapa sa daily questovima, ima ih 12ak (mozda koji vise) i tu hrpa novca frca, expa, matsa, itema i svega necega, pa se skupi.

Ja cu navecer definitivno ponovo adventure i dungeon, ali pokusavam i te daily questove ukomponirat. JBG, daju reputation, daju golde, daju hrpu expa za elder game i sve nesto, pa se trudim i to ukomponorat. Kad mi dop*zdi onda bum samo adventure, dungeon i nadam se urkoro raid :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Rhodin kaže...

Ma sve 5. Ne znam jesi li dosao na lvl 50. Tu stvari postaju zanimljivije... Farmas eldar gemove. Moras ih farmat, ako nista za attunement. Po meni trenutno najlaksi nacin je "daily quest island" - poznato?

Dakle naprosto mapa sa daily questovima, ima ih 12ak (mozda koji vise) i tu hrpa novca frca, expa, matsa, itema i svega necega, pa se skupi.

Ja cu navecer definitivno ponovo adventure i dungeon, ali pokusavam i te daily questove ukomponirat. JBG, daju reputation, daju golde, daju hrpu expa za elder game i sve nesto, pa se trudim i to ukomponorat. Kad mi dop*zdi onda bum samo adventure, dungeon i nadam se urkoro raid :D

Zvuci zanimljivo :) nisam jos 50, nisam imao vremena toliko, ali budem kroz dan, dva, tri - valjda heh. Tnx za info :D

13 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Možda sam pomalo i dosadan , ali još moram jednom naglasiti ( moje mišljenje ) : ovakav mmo se nije pojavio desetak godina na tržištu. Toliko kvalitete , toliko contenta da je to bruka....

1 0 hvala 0
17 godina
weco75 kaže...

Možda sam pomalo i dosadan , ali još moram jednom naglasiti ( moje mišljenje ) : ovakav mmo se nije pojavio desetak godina na tržištu. Toliko kvalitete , toliko contenta da je to bruka....

Znači i dalje je lošiji od DAOC-a (koji se pojavio prije 12 godina)?

mrsmith kaže...

Ali ne uzeti jedan srednji i5 procesor umjesto nekakvog 153-cores AMD-a mi nema veze s mozgom, ionako je to kod AMD-a jedini marketinski trik koji imaju u rukavu. Zna se jako dobro, i potvrdjeno je testovima, da su Intelovi procesori puno stabilniji kako za igre tako i za profesionalni rad.

Otprilike ista stvar kao i kupiti novi Oppo/zopo mobitel sa 8 jezgri za 1600kn i plakati kako radi sporije nego 4-jezgreni Galaxy S4 iz 2013. od 3000kn.

:smijeh

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 13:42 (segregator).
16 godina
Wildstar MMO

Jucer sam se malo bavil group PvE contentom, dakle obavil sam sve avanture konacno, dvije zlatnu medalju.

Fora je kaj imaju pricu i tu fora prestaje, a pocinje tlaka. Zna se da traju oko pola sata, lagane su, iako sam imao leveling gear na sebi (46-50, uglavnom zeleni, sa lvl 48 zelenim weaonom) bio sam u svima prvi po dps (na kraju kaze statistiku).

Problem sa njima je, osim sto su lagane (doduse bio sam sa ekipom koja je znala tocan put, bio sam random u partyu od 4 guildija), sto se sve toliko brzo desavalo dam sam jedva hvatao pricu. Mislim da ce ovo biti istina od sada nadalje. Svi hvataju samo gold reward u cim kracem vremenu. Stat i procitat sto NPC govori? Nema sanse. "Pres 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1" su mi rekli za sve izbore i jednom su cak pop*zdili na mene jer sam se drznuo citat 30ak sekundi. Mislim doslo je do toga da sam nakon adventura isao scrollat prema gore chat da vidim opce kaj smo radili, a sto nisam uspio pohvatat u samom adventuru.

Dakle problem je sto, za razliku od dungeona, nema nekih mob/boss taktika. To je cisti trash i avanture se cijele baziraju na brzini, citanju sto je optional i brzom izvrsavanju istog, te hrpu mobova koje treba ubit prije zadnjeg bossa koji jest malo tezi, ali je u rangu sa "native population" odnosno trash mobovima ili eventualno mini bossom u dungeonu.

Danas se bacam na farmanje eldar gemova, fali mi 20ak da kupim key, a onda cu odradit avanture jos jednom. Atunement pocinje sa nabavkom keya, sve prije toga je samo za gear, rep i slicno.

Dungeoni su sa druge strane bolesni i tamo treba taktika i mozga... Avanture su vise za pricu, ali nitko nema vremena stat i uzivat u njoj. Gleda se samo najbrzi, najlaksi path i run kroz njega bez stajanja. Prsti su me boljeli sinoc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Dungeoni su sa druge strane bolesni i tamo treba taktika i mozga... Avanture su vise za pricu, ali nitko nema vremena stat i uzivat u njoj. Gleda se samo najbrzi, najlaksi path i run kroz njega bez stajanja. Prsti su me boljeli sinoc.

Meni kao starom RPG-ašu to isto nikad nije bilo jasno, sad je ljudima samo bitno što prije nabavit top opremu, i onda visit

po forumima i kukati kako fali contenta i nema se što raditi.

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
neaktivan
segregator kaže...
Rhodin kaže...

Meni kao starom RPG-ašu to isto nikad nije bilo jasno, sad je ljudima samo bitno što prije nabavit top opremu, i onda visit

po forumima i kukati kako fali contenta i nema se što raditi.

Ali ovdje je razlika. Ovdje ima contenta i ima se što raditi..

12 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Svi hvataju samo gold reward u cim kracem vremenu. Stat i procitat sto NPC govori? Nema sanse. "Pres 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1" su mi rekli za sve izbore i jednom su cak pop*zdili na mene jer sam se drznuo citat 30ak sekundi. Mislim doslo je do toga da sam nakon adventura isao scrollat prema gore chat da vidim opce kaj smo radili, a sto nisam uspio pohvatat u samom adventuru.

Odi igrat RP server. Nemam ti sta drugo reci na ovo. Imas ekipu koja zeli citati ali imas i ekipu koja ne radi to, a takvih je puno vise nego ovi koji citaju i "roleplayaju"

EDIT: BTW, opcenito u svim igrama ovoga svijeta uvijek je bilo nekako u cilju igraca biti kao najbolji i biti prvi u necemu, mmo igre su vecinom igrali igraci koji su zeljni da budu WORLD FIRST *Insert a thing here that you did*. Tako da me uopce ne cudi sto vecina ljudi ne prati takve stvari i samo zeli sto vece brojke, sto bolji loot i biti najbolji. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2014 0:02 (NoniCRO).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice