Tonči, ohladi sa ove teme .... Ljudi ne prodaju igru zato što je loša , nego zato što im ne radi kako valja..... Za razliku od ESO shita ...
Ja da ne mogu igrati nesto sto mi se stvarno cini dobrim, sigurno bi promjenio proc/plocu u roku par dana :) Razlika u cijeni nije toliko strasna ako prodas svoje komponente - uostalom, ujedno je i future-proof investicija
AMD izbjegavam u sirokom luku od doba Thunderbirda, for now and for always!
1) AMD fx 83XX i sl. je future proof, dok developeri nauče šta znaći optimizacija mi nećemo imati problema.
2) Nemaju svi kompjutor samo za igre, neću ja kupovat losiji intel procesor za istu cijenu sam zato da što dobro radi na wildstaru, a da ne govorim da ako hoces sa amd-a na intel proci moro bi i matičnu mjenjat :) .
3) Nemaju svi novije kompjutore, ak mene zajebava na novoj zvijeri, kak nece ljude koji imaju 1,2,3 godine stare kompjutore, a nemaju svi para za investirat u nove komponente. Možda je tebi to teško shvatit jer ti novci nisu problem, al nekima je dosta teško i 100kn za igricu odvojit mjesecno, kamoli da sad idu još nove komponente uzimat.