eeeee pazite ovo ja instaliram gta 4 sve ok... crackam... ovo -ono i pocne mi stekat ,a ja poludim jer kako mi moze stekat sa intelovim dvojezgranim 3.06 Ghz procesorom 6 Gb RAm i 1Gb radeonove garficke ??? ( e i da ia 150 Gb na HDDU slobodno )+sve ostale specifikacije su u redu ukljucujuci i service pack 3 ( iaam 32 bitni XP ... prebacujem se na 7-iu 64 bitnu zbog 6Gb rama )... ugl...
i ja skinem noviji peć i stavim u folder di mi je i luncher.... iodjednom dobim error "The ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll."
STA JE TO??
hvala!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eeeee pazite ovo ja instaliram gta 4 sve ok... crackam... ovo -ono i pocne mi stekat ,a ja poludim jer kako mi moze stekat sa intelovim dvojezgranim 3.06 Ghz procesorom 6 Gb RAm i 1Gb radeonove garficke ??? ( e i da ia 150 Gb na HDDU slobodno )+sve ostale specifikacije su u redu ukljucujuci i service pack 3 ( iaam 32 bitni XP ... prebacujem se na 7-iu 64 bitnu zbog 6Gb rama )... ugl...
i ja skinem noviji peć i stavim u folder di mi je i luncher.... iodjednom dobim error "The ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll."
STA JE TO??
hvala!!!
kak ti nece stekat grafa ti je hd4550, a i pitanje koji je to intel na 3.06 ghz i jos k tome ima 2 jezgre samo
Da tocno napises model procesora? igra je vrlo gladna procesorske snage, a to sto ti grafa ima 1GB ti nema apsolutno nikakve veze...... to je low end grafa
STA JE TO??
hvala!!!
a gle i ja isto imam dvojezgreni proc i radi na 2.66 ghz, i 2 gb rama, al bilo bi mi bolje da si kupim 4 il 6 gb rama al dobro mi je za sad.. ali jedino što imam bolju grafu od tvoje,
pa vjerojatno zato radi dobro.....i prebaci se što prije na win 7 jer onda ti iskoristi svih 6 gb rama, i probaj si nabavit neku bolju grafu od 1100-1200 kn i deri.....ali od nvidie jer su bolji.....
i šta se tome čudiš?vjerovatno imas metuzalem od PC-a i PIRAT-a čim ti izbacuje error.
ja sam instalirao patch 1.07 i kada pokrenem ne uđe mi u igricu nego kao da nisam ni stisnuo
kupi orginal
SSSSSSS
ugl sredio sam problem!!! + jos cu sada probat PRAVILNO instalirat noviji peć!
:)
Instaliram GTAIV_1.0.7.0_Patch i izbaci mi GTAIV FATAL ERROR: EFC20 ????
Instaliram GTAIV_1.0.7.0_Patch i izbaci mi GTAIV FATAL ERROR: EFC20 ????
Probaj ovaj fix http://Alexander.SannyBuilder.com/Files/IV.EFC20FIX.rar ali ti treba i ovo za taj fix http://Alexander.SannyBuilder.com/Files/IVAsiLoader.rar i podržava ti samo v 1.0.3, 1.0.4, 1.0.0.4, tak da ne znam hoće li ti raditi fix na 1.0.7.0.
lik daj odi idi popij kamilicu, smiri zivce...pa onda probaj trazit pomoc
i btw komp ti je gledano iz perspektive zahtjeva GTA4 smece - tko kod ti je to uvalio "pilu" vjerojatno te dobro oderao zato sta si jeb*** bot
EOD
p.s. rasprava o crackovima i inim sranjima nije za forum, imas pm pa nek ti tamo neko pomogne, samo sumnjam da ces s takvim stavom nac nekog voljnog gubit vrijeme s pacij...
Bih li ja mogao na ovome igrat??
------------------------------------
Procesor:Intel Pentium P6200
CPU Speed:2,13 GHz/Rated At 3,15 GHz
RAM:2 GB DDR3
Memorija:320 GB
Grafička:ATI Radeon HD 6370m/512MB/
------------------------------------
POZOR:LAPTOP!
Sad instaliram patch 1.0.7.0. i pokrene se igra ali nakon onoga uvoda gdje piše grand theft auto iv dođe crni ekran i nikud dalje nemogu,tj.ne pokaže main menu?

instalirao sam gta4 i stavio 1.0.4.0 patch (ne želim najnoviji nego baš taj), i sad kad pokrenem igru sve radi ali nakon vožnje auta u prvoj misiji nakon 20ak sekundi se igra crasha (gta4 has stopped working)
što bi moglo bit? (imam jogurt)
Sad instaliram patch 1.0.7.0. i pokrene se igra ali nakon onoga uvoda gdje piše grand theft auto iv dođe crni ekran i nikud dalje nemogu,tj.ne pokaže main menu?
Itko?
Itko?
jesi li insatlirao Games for Windows Live?
Itko?
Da,imam i c++2005,c++2008,c++2010
Također i framework do 4.0 i nove 11.6 drivere.Neznam šta više da napravim.
Itko?
ajde probaj izbrisati GFWL pa ga ponovno instalirati,skini najnoviju verziju pa instaliraj.
Itko?
ajde probaj izbrisati GFWL pa ga ponovno instalirati,skini najnoviju verziju pa instaliraj.
Opet isto
Hvala punoooooo !!! Pomoglo je ...
To se i meni dogodilo, reinstall igre pomogao.
EY MOLIM POMOĆ S KOJIM SI PACTHOM POPRAVIL GTA 4 NA WIN 7 DA TI NE ŠTEKA...
Evo ovako. Sutra mi dolazi proc i konfa će izgledati ovako:
Asrock N68-GS3 UCC
AMD Athlon II X3 @ 3.1 Ghz
2 GB DDR3 G-Skill 1033mhz
Gainward Radeon 4850 512mb GDDR3
Sad me zanima hoću li imat stabilan FPS makar na low detaljima? I budući da imam GFWL key za gta je li bolje da uzmem GTA IV ili da uzmem LCS(TBOGT i TLAD) za multiplayer okršaje?
Evo ovako. Sutra mi dolazi proc i konfa će izgledati ovako:
Asrock N68-GS3 UCC
AMD Athlon II X3 @ 3.1 Ghz
2 GB DDR3 G-Skill 1033mhz
Gainward Radeon 4850 512mb GDDR3
Sad me zanima hoću li imat stabilan FPS makar na low detaljima? I budući da imam GFWL key za gta je li bolje da uzmem GTA IV ili da uzmem LCS(TBOGT i TLAD) za multiplayer okršaje?
Ma ići će to i na medium ne brini ;)
Za multiplayer ne znam, ja imam GTA IV i nema baš nešto previše servera. Ali to je vjerojatno jer koristim crack.
Za multiplayer ne znam, ja imam GTA IV i nema baš nešto previše servera. Ali to je vjerojatno jer koristim crack.
super ako bude tjeralo medium...btw imaš u temi free keyevi kane and lynch key koji ubaciš u game i piči :D
super ako bude tjeralo medium...btw imaš u temi free keyevi kane and lynch key koji ubaciš u game i piči :D
Ma znam za to. Imam ja baš originalan key ali svejedno ti treba crack jer igras zahtjeva dvd u ladici.