Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 875.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
14 godina
neaktivan

eeeee pazite ovo ja instaliram gta 4 sve ok... crackam... ovo -ono i pocne mi stekat ,a ja poludim jer kako mi moze stekat sa intelovim dvojezgranim 3.06 Ghz procesorom 6 Gb RAm i 1Gb radeonove garficke ??? ( e i da ia 150 Gb na HDDU slobodno )+sve ostale specifikacije su u redu ukljucujuci i service pack 3 ( iaam 32 bitni XP ... prebacujem se na 7-iu 64 bitnu zbog 6Gb rama )... ugl...
i ja skinem noviji peć i stavim u folder di mi je i luncher.... iodjednom dobim error "The ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll."
STA JE TO??
hvala!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 13:41 (mojsije1234).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
mojsije1234 kaže...

eeeee pazite ovo ja instaliram gta 4 sve ok... crackam... ovo -ono i pocne mi stekat ,a ja poludim jer kako mi moze stekat sa intelovim dvojezgranim 3.06 Ghz procesorom 6 Gb RAm i 1Gb radeonove garficke ??? ( e i da ia 150 Gb na HDDU slobodno )+sve ostale specifikacije su u redu ukljucujuci i service pack 3 ( iaam 32 bitni XP ... prebacujem se na 7-iu 64 bitnu zbog 6Gb rama )... ugl...
i ja skinem noviji peć i stavim u folder di mi je i luncher.... iodjednom dobim error "The ordinal 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll."
STA JE TO??
hvala!!!

kak ti nece stekat grafa ti je hd4550, a i pitanje koji je to intel na 3.06 ghz i jos k tome ima 2 jezgre samo

Dirt 3 -> Dino Bzik
16 godina

Da tocno napises model procesora? igra je vrlo gladna procesorske snage, a to sto ti grafa ima 1GB ti nema apsolutno nikakve veze...... to je low end grafa

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
mojsije1234 kaže...

STA JE TO??
hvala!!!

a  gle i ja isto imam dvojezgreni proc i radi na 2.66 ghz, i 2 gb rama, al bilo bi mi bolje da si kupim 4 il 6 gb rama al dobro mi je za sad.. ali jedino što imam bolju grafu od tvoje,

pa vjerojatno zato radi dobro.....i prebaci se što prije na win 7 jer onda ti iskoristi svih 6 gb rama, i probaj si nabavit neku bolju grafu od 1100-1200 kn i deri.....ali od nvidie jer su bolji.....

14 godina
neaktivan
tocnije iam HD 5500 ali ajde nea veze ... ( 4550 sam imo prije.... )
15 godina
protjeran

i šta se tome čudiš?vjerovatno imas metuzalem od PC-a i PIRAT-a čim ti izbacuje error.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ivan00502 kaže...

ja sam instalirao patch 1.07 i kada pokrenem ne uđe mi u igricu nego kao da nisam ni stisnuo

kupi orginal

14 godina
neaktivan
ma da ,neda mi se davat pare......
SSSSSSS
ugl sredio sam problem!!! + jos cu sada probat PRAVILNO instalirat noviji peć!
:)
14 godina
neaktivan
Pazi da opet pravilno ne zezneš igru. Ono ti se desilo zbog cracka.
14 godina
neaktivan

Instaliram GTAIV_1.0.7.0_Patch i izbaci mi GTAIV FATAL ERROR: EFC20 ????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
yamaha98 kaže...

Instaliram GTAIV_1.0.7.0_Patch i izbaci mi GTAIV FATAL ERROR: EFC20 ????

Probaj ovaj fix http://Alexander.SannyBuilder.com/Files/IV.EFC20FIX.rar ali ti treba i ovo za taj fix http://Alexander.SannyBuilder.com/Files/IVAsiLoader.rar i podržava ti samo v 1.0.3, 1.0.4, 1.0.0.4, tak da ne znam hoće li ti raditi fix na 1.0.7.0.

UP THE IRONS!!! \m/
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2011 20:56 (iron_guitar).
14 godina
neaktivan
da ,vjeorjanto je 6 Gb DDR3 rama sranje..... i vjeroajtno je 850Gb HDDa sranje... i vjeroajtno intelov E6600 procesr iz 2011/10 nis ne valja ....da imas pravo cisto smece.....
15 godina
protjeran
mojsije1234 kaže...
da ,vjeorjanto je 6 Gb DDR3 rama sranje..... i vjeroajtno je 850Gb HDDa sranje... i vjeroajtno intelov E6600 procesr iz 2011/10 nis ne valja ....da imas pravo cisto smece.....

lik daj odi idi popij kamilicu, smiri zivce...pa onda probaj trazit pomoc

i btw komp ti je gledano iz perspektive zahtjeva GTA4 smece - tko kod ti je to uvalio "pilu" vjerojatno te dobro oderao zato sta si jeb*** bot

EOD

p.s. rasprava o crackovima i inim sranjima nije za forum, imas pm pa nek ti tamo neko pomogne, samo sumnjam da ces s takvim stavom nac nekog voljnog gubit vrijeme s pacij...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 8:56 (dado8).
14 godina
neaktivan

Bih li ja mogao na ovome igrat??

------------------------------------

Procesor:Intel Pentium P6200

CPU Speed:2,13 GHz/Rated At 3,15 GHz

RAM:2 GB DDR3

Memorija:320 GB

Grafička:ATI Radeon HD 6370m/512MB/

------------------------------------

POZOR:LAPTOP!

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2011 11:40 (Bepo19).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sad instaliram patch 1.0.7.0. i pokrene se igra ali nakon onoga uvoda gdje piše grand theft auto iv dođe crni ekran i nikud dalje nemogu,tj.ne pokaže main menu?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ROFLOL, e6600 je negdje iz 2007.
3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
16 godina
neaktivan

instalirao sam gta4 i stavio 1.0.4.0 patch (ne želim najnoviji nego baš taj), i sad kad pokrenem igru sve radi ali nakon vožnje auta u prvoj misiji nakon 20ak sekundi se igra crasha (gta4 has stopped working)

što bi moglo bit? (imam jogurt)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Sad instaliram patch 1.0.7.0. i pokrene se igra ali nakon onoga uvoda gdje piše grand theft auto iv dođe crni ekran i nikud dalje nemogu,tj.ne pokaže main menu?

Itko?

15 godina
big_guy kaže...
big_guy kaže...

Itko?

jesi li insatlirao Games for Windows Live?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 16:16 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
big_guy kaže...
big_guy kaže...

Itko?

Da,imam i c++2005,c++2008,c++2010

Također i framework do 4.0 i nove 11.6 drivere.Neznam šta više da napravim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 16:24 (big_guy).
15 godina
big_guy kaže...
antimadridista kaže...
big_guy kaže...
big_guy kaže...

Itko?

ajde probaj izbrisati GFWL pa ga ponovno instalirati,skini najnoviju verziju pa instaliraj.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 16:36 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
big_guy kaže...
antimadridista kaže...
big_guy kaže...
big_guy kaže...

Itko?

ajde probaj izbrisati GFWL pa ga ponovno instalirati,skini najnoviju verziju pa instaliraj.

Opet isto

14 godina
neaktivan

Hvala punoooooo !!! Pomoglo je ... {#}

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

To se i meni dogodilo, reinstall igre pomogao. {#}

RIP EnlightenedPhoenix //// Rakim - The Legend, 2Pac - The King, Notorious B.I.G - The Flow and FreeStyle, Nas - The Last Man Standing, Big L - The Punchline and FreeStyle.
14 godina
neaktivan

EY MOLIM POMOĆ S KOJIM SI PACTHOM POPRAVIL GTA 4 NA WIN 7 DA TI NE ŠTEKA...

14 godina

Evo ovako. Sutra mi dolazi proc i konfa će izgledati ovako:

Asrock N68-GS3 UCC

AMD Athlon II X3 @ 3.1 Ghz

2 GB DDR3 G-Skill 1033mhz

Gainward Radeon 4850 512mb GDDR3 

Sad me zanima hoću li imat stabilan FPS makar na low detaljima? I budući da imam GFWL key za gta je li bolje da uzmem GTA IV ili da uzmem  LCS(TBOGT i TLAD) za multiplayer okršaje?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
dj_renny kaže...

Evo ovako. Sutra mi dolazi proc i konfa će izgledati ovako:

Asrock N68-GS3 UCC

AMD Athlon II X3 @ 3.1 Ghz

2 GB DDR3 G-Skill 1033mhz

Gainward Radeon 4850 512mb GDDR3 

Sad me zanima hoću li imat stabilan FPS makar na low detaljima? I budući da imam GFWL key za gta je li bolje da uzmem GTA IV ili da uzmem  LCS(TBOGT i TLAD) za multiplayer okršaje?

Ma ići će to i na medium ne brini ;)

Za multiplayer ne znam, ja imam GTA IV i nema baš nešto previše servera. Ali to je vjerojatno jer koristim crack.

14 godina
OriginalEXE kaže...

Za multiplayer ne znam, ja imam GTA IV i nema baš nešto previše servera. Ali to je vjerojatno jer koristim crack.

super ako bude tjeralo medium...btw imaš u temi free keyevi kane and lynch key koji ubaciš u game i piči :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
skinny kaže...

EY MOLIM POMOĆ S KOJIM SI PACTHOM POPRAVIL GTA 4 NA WIN 7 DA TI NE ŠTEKA...

Pokusaj sa ovim.

14 godina
dj_renny kaže...
OriginalEXE kaže...

super ako bude tjeralo medium...btw imaš u temi free keyevi kane and lynch key koji ubaciš u game i piči :D

Ma znam za to. Imam ja baš originalan key ali svejedno ti treba crack jer igras zahtjeva dvd u ladici. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice