Moj Benchmark na high:
hmmm... meni je ono sve na trideset a average 31.9..
bencho sam nanovo...
kak tako malo dobivas ?
EDIT: aha, sad sam vidio konfu..
Moj Benchmark na high:
hmmm... meni je ono sve na trideset a average 31.9..
bencho sam nanovo...
kak tako malo dobivas ?
EDIT: aha, sad sam vidio konfu..
Moj Benchmark na high:
Sad kad sam uspio srediti igru i patchirao na 1.0.7.0, sve LEETI na najvišim postavkama!
Sa novim patchom sada dobiješ i par novih grafičkih opcija, nešto vezano za vodu, Bog će ga znati..
Pa ovo je benchmark sa patch 1.0.7.0.
Hebi ga onda :/
Moj Benchmark na high:
Sad kad sam uspio srediti igru i patchirao na 1.0.7.0, sve LEETI na najvišim postavkama!
Sa novim patchom sada dobiješ i par novih grafičkih opcija, nešto vezano za vodu, Bog će ga znati..
drug imas dobru grafu,moze to utebe ibolje ici,samo stavi patch 1.6,taj nevalja sto imas i de majketi stavi definition na ON!!!!!!
UPS mislio sam da ti je 4870,al dobra je ita
drug imas dobru grafu,moze to utebe ibolje ici,samo stavi patch 1.6,taj nevalja sto imas i de majketi stavi definition na ON!!!!!!
Samo da nešto razjasnim. Definition je kada igra glumi blur i te điđa miđe i zamuti sve okolo od vašeg lika. Lijepo vam savjetujem da to gofno izgasite ili ako ga hoćete isprobati, samo u igri stisnite "P" i birate između definition i normalnog. Ne morate u meniju.
Evo mene pnovo sa problemom.
Primjetio sam da sto vise prelazim igru, vise trza.
Naime prije dok mi je bio patch 1.0.0.4, tek kad sam poceo igrat nije nikak trzalo ( odnosno skroz malo ) nije smetalo.
A sada kad sam preso veci dio igre, trza ito da ne kazem dosta sa patchom 1.0.7.0.
Zelim preci igru, a tesko da cu moc sa ovakvim uslovima.
pomoc!! Hvala unaprjed !!
@dzelo pa kako to
vidi moje specs
evo i moji videi
zasteka samo kad ono nešt stvarno..
dok se nezagrije grafa uglavnom
-a sad ce i ostali
Definition je na off zbog
(uljepsava grafiku)..Zanima me dal cheatovi usporavaju ovu igru.Da znam dal mogu svake minute novi cheat zvat sa mobitelom ili trebam sto manje.
Zanima me dal cheatovi usporavaju ovu igru.Da znam dal mogu svake minute novi cheat zvat sa mobitelom ili trebam sto manje.
lol sam rokaj cheatove nis ti nece bit
Instaliro sam kod druga Gta 4. I kad ulazim u igru pojavi mi se: Gta 4 has stoped working.
Brz odgovor molim ! Hitno je. Hvala unaprjed !!
Instaliro sam kod druga Gta 4. I kad ulazim u igru pojavi mi se: Gta 4 has stoped working.
Pirat?
POzz ljudi...evo moj komp vrti taj sugavi gta 4 na 15-20 fps....dok sam na plazi ohoho,cak dode i na 35-40 =)...zanima me ima li kakve mogucnosti da bih malo ubrzao igru da napravim ono sto je rekao "TENTA..nesto nesto" tj. da stavim gta 4 pod compatibility mode xp-sp3 kako bi se vrtio na sve jezgre,inace i nemam bas neki proc evo konfa..Intel Pentium D 2.80 Ghz,2 Gb ram,ATI Radeon Hd3650 ddr2...
POzz ljudi...evo moj komp vrti taj sugavi gta 4 na 15-20 fps....dok sam na plazi ohoho,cak dode i na 35-40 =)...zanima me ima li kakve mogucnosti da bih malo ubrzao igru da napravim ono sto je rekao "TENTA..nesto nesto" tj. da stavim gta 4 pod compatibility mode xp-sp3 kako bi se vrtio na sve jezgre,inace i nemam bas neki proc evo konfa..Intel Pentium D 2.80 Ghz,2 Gb ram,ATI Radeon Hd3650 ddr2...
Budi sretan da ti tako radi,mene zanima zašto meni gta iv ide do 30fps-a na nekim mjestima a na ostalim ide 18-20 a proc kuca na 3.15ghz a @I Am Alive ima proc na 3.10ghz i njemu radi svugdje na 30+fps-a ima grafu HD5770 1gb a ja HD3870 512mb gddr4 256 bit,i koje god postavke da naredim isto mi radi.ZAŠTO? HVALA!
Ovo radi sve i meni s mojih jadnih 18-20fps-a radi 30-40fps-a na istim postavkama PERFEKTNO! HVALA PUNO!
nema na cemu,samo ti igraj...=)
Pirat?
Al problem je u tome sto se to ne desava kod mene i ostalih. Vec samo na ovom kompu. Nije nikako do igre ( ja mislim ) !
eh...meni se to dogada kod svakog cod-a koji igram online....cod 4,cod 2...tako mi trza minutu ,dvije i onda mi poslije normalno ide...nezz niti ja u cemu je kod mene problem..tako se moram skrivati 2 minute negdje dok mi ne krene normalno..xD
eh...meni se to dogada kod svakog cod-a koji igram online....cod 4,cod 2...tako mi trza minutu ,dvije i onda mi poslije normalno ide...nezz niti ja u cemu je kod mene problem..tako se moram skrivati 2 minute negdje dok mi ne krene normalno..xD
all ovde je 20 minuta :S
a valjda je isti problem...samo sto kod tebe duze traje...
Pirat?
Al problem je u tome sto se to ne desava kod mene i ostalih. Vec samo na ovom kompu. Nije nikako do igre ( ja mislim ) !
U redu je, rjesio sam problem
Jel ovo normalno? Proc sam downclocko na 3.10ghz i napravio u gta iv mapi
Commandline (tekstualni dokument)
i zaljepio ovo i mogu kako hoču postavke postaviti,čudno mi je ovo.
width 320 -height 200 -refreshrate 60 -novblank -texturequality 0 -renderquality 0 -viewdistance 0 -detailquality 0 -shadowdensity 0? -nomemrestrict -norestrictions -noprecache -safemode -fullscreen
Category:
P.S Evo slika prilikom igranja.
sigurno nije normalno, i kako se to odražava na samu igru?
sigurno nije normalno, i kako se to odražava na samu igru?
Super,25fps-a dere ma perfektno...nemože biti bolje,ja nevjerujem svojim očima...očito ono što sam dao gore postavke one što idu u tekstualni dokument očito one pojačaju to sve...i to se sve napravi taj commandline i zaljepi u taj tekstualni dokument ono ispod i taj tekstualni dokument se zaljepi u mapu gta iv gta iv eflc i tak to...ZAKON!
Evo šta da napravite i uživajte...
Napravite Tekstualni Dokument s imenom Commandline i zaljepite ovo ispod u taj tekstualni dokument i taj tekstualni dokument u mapu igre zaljepite pokrenite igru i uživajte
width 320 -height 200 -refreshrate 60 -novblank -texturequality 0 -renderquality 0 -viewdistance 0 -detailquality 0 -shadowdensity 0? -nomemrestrict -norestrictions -noprecache -safemode -fullscreen
Category:
Napravite Tekstualni Dokument s imenom Commandline i zaljepite ovo ispod u taj tekstualni dokument i taj tekstualni dokument u mapu igre zaljepite pokrenite igru i uživajte
Category:
jel u notepadu
Category:
jel u notepadu
Da,samo se napravi taj notepad i to ispod se kopira i zaljepi u taj notepad imena Commandline i taj notepad imena Commandline se zaljepi u mapu od GTA IV ide i na GTA IV EFLC.