Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 875.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
15 godina
protjeran
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
FiCo_Ri kaže...

Moj Benchmark na high:

hmmm... meni je ono sve na trideset a average 31.9.. 

bencho sam nanovo...

kak tako malo dobivas ?

EDIT: aha, sad sam vidio konfu..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 11:01 (I Am Alive).
16 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
FiCo_Ri kaže...

Moj Benchmark na high:

Sad kad sam uspio srediti igru i patchirao na 1.0.7.0, sve LEETI na najvišim postavkama!

Sa novim patchom sada dobiješ i par novih grafičkih opcija, nešto vezano za vodu, Bog će ga znati..

Pa ovo je benchmark sa patch 1.0.7.0.Namigiva

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
17 godina
neaktivan
FiCo_Ri kaže...

Hebi ga onda :/

PSN: filip99 //
15 godina
protjeran
FiCo_Ri kaže...
AlienWare1 kaže...
FiCo_Ri kaže...

Moj Benchmark na high:

Sad kad sam uspio srediti igru i patchirao na 1.0.7.0, sve LEETI na najvišim postavkama!

Sa novim patchom sada dobiješ i par novih grafičkih opcija, nešto vezano za vodu, Bog će ga znati..

drug imas dobru grafu,moze to utebe ibolje ici,samo stavi patch 1.6,taj nevalja sto imas i de majketi stavi definition na ON!!!!!!

UPS mislio sam da ti je 4870,al dobra je ita

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 19:25 (tarankula).
17 godina
neaktivan
tarankula kaže...

drug imas dobru grafu,moze to utebe ibolje ici,samo stavi patch 1.6,taj nevalja sto imas i de majketi stavi definition na ON!!!!!!

Samo da nešto razjasnim. Definition je kada igra glumi blur i te điđa miđe i zamuti sve okolo od vašeg lika. Lijepo vam savjetujem da to gofno izgasite ili ako ga hoćete isprobati, samo u igri stisnite "P" i birate između definition i normalnog. Ne morate u meniju.

PSN: filip99 //
15 godina
neaktivan

Evo mene pnovo sa problemom.

Primjetio sam da sto vise prelazim igru, vise trza. 

Naime prije dok mi je bio patch 1.0.0.4, tek kad sam poceo igrat nije nikak trzalo ( odnosno skroz malo ) nije smetalo. 

A sada kad sam preso veci dio igre, trza ito da ne kazem dosta sa patchom 1.0.7.0. 

Zelim preci igru, a tesko da cu moc sa ovakvim uslovima. 

pomoc!! Hvala unaprjed !!

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

@dzelo pa kako to

vidi moje specs

evo i moji videi

zasteka samo kad ono nešt stvarno..

dok se nezagrije grafa uglavnom

-   

a sad ce i ostali

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tarankula kaže...

Definition je na off zbog

(uljepsava grafiku)..

ASRock K8N68PV-GLAN | AMD Athlon 64 3000+@2.4GHz | 1.5GB DDR Transcend@400MHz | VTX Radeon HD 4670 1GB GPU 800, MEM 850 | WD 160GB SATA | ASUS 360W |
15 godina
FiCo_Ri kaže...
Definition je na off zbog
(uljepsava grafiku)..

Dobro izgleda ovaj tweak! Budem ga isporobao! Hvala... 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan

Zanima me dal cheatovi usporavaju ovu igru.Da znam dal mogu svake minute novi cheat zvat sa mobitelom ili trebam sto manje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
KCro kaže...

Zanima me dal cheatovi usporavaju ovu igru.Da znam dal mogu svake minute novi cheat zvat sa mobitelom ili trebam sto manje.

lol sam rokaj cheatove nis ti nece bit

15 godina
neaktivan

Instaliro sam kod druga Gta 4. I kad ulazim u igru pojavi mi se: Gta 4 has stoped working.

Brz odgovor molim ! Hitno je. Hvala unaprjed !!

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dzelo kaže...

Instaliro sam kod druga Gta 4. I kad ulazim u igru pojavi mi se: Gta 4 has stoped working.

Pirat?

Što je 18cm i svaku zenu cini sretnom..novcanica od 500€
15 godina
neaktivan

POzz ljudi...evo moj komp vrti taj sugavi gta 4 na 15-20 fps....dok sam na plazi ohoho,cak dode i na 35-40 =)...zanima me ima li kakve mogucnosti da bih malo ubrzao igru da napravim ono sto je rekao "TENTA..nesto nesto" tj. da stavim gta 4 pod compatibility mode xp-sp3 kako bi se vrtio na sve jezgre,inace i nemam bas neki proc evo konfa..Intel Pentium D 2.80 Ghz,2 Gb ram,ATI Radeon Hd3650 ddr2...

Antonio Cosic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
JimmyThePage18 kaže...

POzz ljudi...evo moj komp vrti taj sugavi gta 4 na 15-20 fps....dok sam na plazi ohoho,cak dode i na 35-40 =)...zanima me ima li kakve mogucnosti da bih malo ubrzao igru da napravim ono sto je rekao "TENTA..nesto nesto" tj. da stavim gta 4 pod compatibility mode xp-sp3 kako bi se vrtio na sve jezgre,inace i nemam bas neki proc evo konfa..Intel Pentium D 2.80 Ghz,2 Gb ram,ATI Radeon Hd3650 ddr2...

Budi sretan da ti tako radi,mene zanima zašto meni gta iv ide do 30fps-a na nekim mjestima a na ostalim ide 18-20 a proc kuca na 3.15ghz a @I Am Alive ima proc na 3.10ghz i njemu radi svugdje na 30+fps-a ima grafu HD5770 1gb a ja HD3870 512mb gddr4 256 bit,i koje god postavke da naredim isto mi radi.ZAŠTO? HVALA!

15 godina
neaktivan

Mislim da je problem u procesoru ziher...ali evo,pokusaj ovo ....

,a zatim pokreni igru pod compatibility mode xp-sp3...

Antonio Cosic
16 godina
protjeran
JimmyThePage18 kaže...

Mislim da je problem u procesoru ziher...ali evo,pokusaj ovo ....

,a zatim pokreni igru pod compatibility mode xp-sp3...

Ovo radi sve i meni s mojih jadnih 18-20fps-a radi 30-40fps-a na istim postavkama PERFEKTNO! HVALA PUNO!

15 godina
neaktivan

nema na cemu,samo ti igraj...=)

Antonio Cosic
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

@dzelo pa kako to

vidi moje specs

evo i moji videi

zasteka samo kad ono nešt stvarno..

dok se nezagrije grafa uglavnom

-   

a sad ce i ostali

E bas tako. Cim udjem trza, ali nakon 20-30 minuta igre, ne trza nikako!!

dzix
15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
dzelo kaže...

Pirat?

Al problem je u tome sto se to ne desava kod mene i ostalih. Vec samo na ovom kompu. Nije nikako do igre ( ja mislim ) !

dzix
15 godina
neaktivan

eh...meni se to dogada kod svakog cod-a koji igram online....cod 4,cod 2...tako mi trza minutu ,dvije i onda mi poslije normalno ide...nezz niti ja u cemu je kod mene problem..tako se moram skrivati 2 minute negdje dok mi ne krene normalno..xD

Antonio Cosic
15 godina
neaktivan
JimmyThePage18 kaže...

eh...meni se to dogada kod svakog cod-a koji igram online....cod 4,cod 2...tako mi trza minutu ,dvije i onda mi poslije normalno ide...nezz niti ja u cemu je kod mene problem..tako se moram skrivati 2 minute negdje dok mi ne krene normalno..xD

all ovde je 20 minuta :S

dzix
15 godina
neaktivan

a valjda je isti problem...samo sto kod tebe duze traje...

Antonio Cosic
15 godina
neaktivan
dzelo kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
dzelo kaže...

Pirat?

Al problem je u tome sto se to ne desava kod mene i ostalih. Vec samo na ovom kompu. Nije nikako do igre ( ja mislim ) !

U redu je, rjesio sam problem

dzix
16 godina
protjeran

Jel ovo normalno? Proc sam downclocko na 3.10ghz i napravio u gta iv mapi

Commandline (tekstualni dokument)

i zaljepio ovo i mogu kako hoču postavke postaviti,čudno mi je ovo.

width 320 -height 200 -refreshrate 60 -novblank -texturequality 0 -renderquality 0 -viewdistance 0 -detailquality 0 -shadowdensity 0? -nomemrestrict -norestrictions -noprecache -safemode -fullscreen
Category:

P.S Evo slika prilikom igranja.

Sve zajedno Sve zajedno
Postavke prilikom igranja Postavke prilikom igranja
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 22:07 (Mato_Ivanovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sigurno nije normalno, i kako se to odražava na samu igru?

16 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

sigurno nije normalno, i kako se to odražava na samu igru?

Super,25fps-a dere ma perfektno...nemože biti bolje,ja nevjerujem svojim očima...očito ono što sam dao gore postavke one što idu u tekstualni dokument očito one pojačaju to sve...i to se sve napravi taj commandline i zaljepi u taj tekstualni dokument ono ispod i taj tekstualni dokument se zaljepi u mapu gta iv gta iv eflc i tak to...ZAKON!

16 godina
protjeran

Evo šta da napravite i uživajte...

Napravite Tekstualni Dokument s imenom Commandline i zaljepite ovo ispod u taj tekstualni dokument i taj tekstualni dokument u mapu igre zaljepite pokrenite igru i uživajte

width 320 -height 200 -refreshrate 60 -novblank -texturequality 0 -renderquality 0 -viewdistance 0 -detailquality 0 -shadowdensity 0? -nomemrestrict -norestrictions -noprecache -safemode -fullscreen
Category:

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...

Napravite Tekstualni Dokument s imenom Commandline i zaljepite ovo ispod u taj tekstualni dokument i taj tekstualni dokument u mapu igre zaljepite pokrenite igru i uživajte

Category:

jel u notepadu

dzix
16 godina
protjeran
dzelo kaže...
Mato_Ivanovac kaže...

Category:

jel u notepadu

Da,samo se napravi taj notepad i to ispod se kopira i zaljepi u taj notepad imena Commandline i taj notepad imena Commandline se zaljepi u mapu od GTA IV ide i na GTA IV EFLC.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice