Maloprije instalirao i na prvu mi se cini da bi mogla biti zanimljiva igra. Da je Lara Croft secerna vodica za ovu!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mlao je stršnija .
Dobro mi je ono s drogom .
moze ko rec kakva je igra koji su zahtjevi i dal je uopce vrjedna skidanja
Mlao je stršnija .
Dobro mi je ono s drogom .
Zahtjevnost je nikakva .
Imam 2gb ram, gf 8800gs i 2x2,4 proc i vrtim na very high.
Trebalo bi to biti nekaj ko Hitman ili Splinter Cell? - (moglo bi se usporediti s još jednom s PS-a ali siguran sam da ta usporedba ne bi bila realna) - pogodite na koju igru (serijal) mislim :)
Pitam to prema zaključku iz onog kaj sam počital o igri.
Dajte vi koji imate igru malo više informacija i doživljaja, poneki screen...
Nisam igral puno ali evo.
Ti si ,žensko,britanski tajni agent i kolješ njemce s time na se šuljaš i potiho ih ubijaš .
Za one koji vole takav tip igra, ovo je zakon!!!
Jedno jako ugodno iznenađenje
Da malo oživim temu..
Prešao sam prve tri misije i sad zasad se igra čini ok i zanimljivom. Ne može se uporediti sa Splinter Cellom jer je Velvet Assassins više arkadniji tip.
Znači zasada nema još naprednijeg iskorištavanja okoliša, interakcije, penjanja po rubovima, ogradama itd.
Imate par jednostavnih funkcija i sve se mogu upotrijebiti prilikom izvršavanja akcije u datom trenutku.
Grafika je lijepa, igra nije zahtjevna, ali samo da je malo više interakcije sa okolišem i poteza, npr. prislanjanje uz rub zida, izvirivanje itd.
Također bi bilo zgodno da se nož može bacati i da se može ponijeti više od jednog morfija.
Scene tihih smaknuća su dobre, ali počinju se ponavljati.
sve mi je na very high, reza 1600x900 igra je odlična, maloprije instalirao, ima cool opcije, sviđa mi se droga :) i ono ćurenje kroz ključaonicu