Velvet Assasin

poruka: 11
|
čitano: 1.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Velvet Assasin

Maloprije instalirao i na prvu mi se cini da bi mogla biti zanimljiva igra. Da je Lara Croft secerna vodica za ovu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Velvet Assasin

Mlao je stršnija .

Dobro mi je ono s drogom .

16 godina
protjeran
Velvet Assasin

moze ko rec kakva je igra koji su zahtjevi i dal je uopce vrjedna skidanja

8% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 92% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis Da se Facebook server sruši 10% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 90% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

Mlao je stršnija .

Dobro mi je ono s drogom .

malo* potpis. :)
Benzin 20 kn, upaljač 6 kn. Gledati kako škola gori, neprocjenjivo! Za sve ostalo tu je Master Card.
18 godina
neaktivan

Zahtjevnost je nikakva .

Imam 2gb ram, gf 8800gs i 2x2,4 proc i vrtim  na very high.

17 godina
Velvet Assasin

Trebalo bi to biti nekaj ko Hitman ili Splinter Cell? - (moglo bi se usporediti s još jednom s PS-a ali siguran sam da ta usporedba ne bi bila realna) - pogodite na koju igru (serijal) mislim :)

Pitam to prema zaključku iz onog kaj sam počital o igri.

Dajte vi koji imate igru malo više informacija i doživljaja, poneki screen...

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
63% ...jos malo pa bude skinuto =) (btw skidam orginal igricu ;) 15 dolara ;) )
18 godina
neaktivan

Nisam igral puno ali evo.

Ti si ,žensko,britanski tajni agent i kolješ njemce s time na se šuljaš i potiho ih ubijaš .

17 godina
neaktivan
Velvet Assasin

Za one koji vole takav tip igra, ovo je zakon!!!

Jedno jako ugodno iznenađenjeBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Velvet Assasin

Da malo oživim temu..

Prešao sam prve tri misije i sad zasad se igra čini ok i zanimljivom. Ne može se uporediti sa Splinter Cellom jer je Velvet Assassins više arkadniji tip.

Znači zasada nema još naprednijeg iskorištavanja okoliša, interakcije, penjanja po rubovima, ogradama itd.

Imate par jednostavnih funkcija i sve se mogu upotrijebiti prilikom izvršavanja akcije u datom trenutku.

Grafika je lijepa, igra nije zahtjevna, ali samo da je malo više interakcije sa okolišem i poteza, npr. prislanjanje uz rub zida, izvirivanje itd.

Također bi bilo zgodno da se nož može bacati i da se može ponijeti više od jednog morfija.

Scene tihih smaknuća su dobre, ali počinju se ponavljati.

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Velvet Assasin

sve mi je na very high, reza 1600x900 igra je odlična, maloprije instalirao, ima cool opcije, sviđa mi se droga :) i ono ćurenje kroz ključaonicu

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice