Life is a name,UT is a game.Let's forget the name and play the game!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ekipa, jel se igra sta UT? Najvise me zanimaju serveri jer ja igram onslaught i ima ih svega par normalnih, s tim da i tamo imam podosta problama s lagom...
Hey.Ma igra se.ja igram iskljucivo DM, ili DM sa instagibom,ostale modove i ne volim previse.dali je netko uspio prijeci singleplayer na godlike tezini? ja sam na masterfulu,dsalje ne ide.
Ova tema je namijenjena svim entuzijastima i zaljubljenicima u UT2004, kao i onima koji se tako osjecaju.Saljite svoja iskustva,zanimljivosti,probleme,stvari koje su vas se posebno dopale...
UT2004 LIVES FOREVER
E, zbog instagiba sam se i bio zaljubio u UT '99, bar dok nisam savladao i ostala oruzja... A DM nisam dugo igrao, isto kao i singleplayer koji sam igrao tamo jos dok je igra bila nova, poslije nista, tak da se ne sjecam kak je islo. Vidis, sad si me podsjetio da uopce i postoji singleplayer :)) Bas cu malo nabacit da vidim kak stvari stoje.
Znam da smo u lanu igrali onslaught protiv botova na godlike, pobjedjivali smo redovno, ali to je ipak drukcija igra...
uff igrao sam ut2k4 par godina,uglavnom 1v1! jako dobra igra! cak razmisljam da opet pocnem.
imam cd key tako da mi nije problem igrat na offical serverima.......
Unreal Tournament 1 je bila institucija online mutiplayera. Tad sam imao Dial-Up i riejtko organzivoanao je igrao....Trentno igram UT2004 malo je teze ubiti protvnika (bota) ali super je u multiplayeru. Hamachi je uradio svoje da nemamo problema gdje i skim igramo zato vam toplo preporucujem UT2004 kanal na hamchiju za Europu, Balkan i ostatak svijeta novi kanal:
nameserv: ut2004balkan
password: 1234
http://www.hamachigames.blogger.ba
Ako netko hoće igrat unreal preko hamatchija neka dođe na network: UT 2003/2004 UNITED , pass je:456
Ova tema je namijenjena svim entuzijastima i zaljubljenicima u UT2004, kao i onima koji se tako osjecaju.Saljite svoja iskustva,zanimljivosti,probleme,stvari koje su vas se posebno dopale...
UT2004 LIVES FOREVER
Ljudi imam gadan problem. Imao havariju na kompu, pa mi pozderalo neke texture iz igre.
CD-ova vise nemam, a veza mi je prejadna da idem opet skidat s neta.
Da li mi netko moze poslat te texture (bilo preko maila ili jos bolje nekog upload servisa tipa RS i sl.)?
Fale mi ove texture iz Textures foldera: (cca. 15-20MB po mojoj procjeni)
DespFallenCity.utx
DespTech.utx
Detail.utx
Dom-goose.utx
DS-textures.utx
Egypt_tech_Epic.utx
Elecfeildsshine.utx
EmitterTextures.utx
EndTextures.utx
Epic_Phoboswing.utx
EpicParticles.utx
ExitScreen.utx
ExitScreenNoLogo.utx
ExplosionTex.utx
Face3_deco.utx
FarEast.utx
FireEngine.utx
Hvala svakoj dobroj dusi koja bar i procita ovaj post, a o nagradama cemo kasnije :)
PozZ!
EDIT:
Ipak sredio sam. Nasao sam ftp server na kojem sam mogao skinuti pojedinacne fileove.
Iako su bili u utx.uz2 formatu, uspio sam ih dekompresirati sa ucc.exe iz System foldera.
Sve perfektno radi. Jos samo da nadjem malo vremena za fraganje :)
evo ja uploadam na rapidshare, bit ce gotovo za oko 23 minute
to je veliko 167mb!
EDIT: eh nista onda
Svejedno hvala na trudu...
Minutu prije tvojeg posta sam sredio stvar.
"Sreca u nesreci" hehe :)
PozZ!
Paa ajmo si svi jednom dogovoriti igramo u istom timu i pwnamo druge :D:D:D:D
jel ima tko,da malo ownamo ekipicu? =)
Isto pitanje. Da li ima još igrača i servera? Sad je na popustu na steamu, pa mi je primamljivo.