Treba Mi Fps Online Igra

poruka: 10
|
čitano: 1.652
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Treba Mi Fps Online Igra

ovako naime naisao sam na igru CrimeCraft i All Bullets Point CrimeCraft Se placa a APB je jos u beti sad mene zanima dali ima koja slicna igrica da je free znaci skinem regam se i igram hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Treba Mi Fps Online Igra

F.E.A.R. Combat

potpisi su za papke...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Treba Mi Fps Online Igra
16 godina
neaktivan
Treba Mi Fps Online Igra

dajte molim vas pogledajte prvo dvije igre koje sam naveo pa onda postajte fear i aa sam igrao ali nisu mi bas nesto pjetjerano drage.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Treba Mi Fps Online Igra

Odlična ti je igra CrossFire od Z8Games-a: ima ti sve, nek te ne prevari ono mutation, nije ti to napucavanje ćudovišta, to ti je samo novi mod te igre, a ako oš možeš izabrat borbu: vojnik-vojnik. Mislim za mene je igra savršena multiplayer free igra. (igra ti je nešto slično amo reć counter strikeu, al je po meni puno bolja)

http://crossfire.z8games.com/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Treba Mi Fps Online Igra

igrao sam cf ima li jos ko kakvih prijedloga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Treba Mi Fps Online Igra

Nije FPS, ali svakako preporučujem Battlefield Heroes, pucačinu iz trećeg lica, svakako probaj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Imaš i kvaku koja se igra preko preglednika,free naravno.
18 godina
Treba Mi Fps Online Igra

Također preporuka Battlefield Heroes. Upravo ga ponovo skidam da opet malo puškaram... Neznam samo dali su u zadnje vrijeme ubacili koju mapu..

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Također preporuka Battlefield Heroes. Upravo ga ponovo skidam da opet malo puškaram... Neznam samo dali su u zadnje vrijeme ubacili koju mapu..

Jesu, zove se Midnight Mayhem i dosta je dobra, dosta je zaklona i novih sadržaja, te u njoj više nema zastavica, već jedan element koji ti neću otkrit nego ga probaj sam ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice