ovako naime naisao sam na igru CrimeCraft i All Bullets Point CrimeCraft Se placa a APB je jos u beti sad mene zanima dali ima koja slicna igrica da je free znaci skinem regam se i igram hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
F.E.A.R. Combat
dajte molim vas pogledajte prvo dvije igre koje sam naveo pa onda postajte fear i aa sam igrao ali nisu mi bas nesto pjetjerano drage.
Odlična ti je igra CrossFire od Z8Games-a: ima ti sve, nek te ne prevari ono mutation, nije ti to napucavanje ćudovišta, to ti je samo novi mod te igre, a ako oš možeš izabrat borbu: vojnik-vojnik. Mislim za mene je igra savršena multiplayer free igra. (igra ti je nešto slično amo reć counter strikeu, al je po meni puno bolja)
igrao sam cf ima li jos ko kakvih prijedloga?
Nije FPS, ali svakako preporučujem Battlefield Heroes, pucačinu iz trećeg lica, svakako probaj.
Također preporuka Battlefield Heroes. Upravo ga ponovo skidam da opet malo puškaram... Neznam samo dali su u zadnje vrijeme ubacili koju mapu..
Također preporuka Battlefield Heroes. Upravo ga ponovo skidam da opet malo puškaram... Neznam samo dali su u zadnje vrijeme ubacili koju mapu..
Jesu, zove se Midnight Mayhem i dosta je dobra, dosta je zaklona i novih sadržaja, te u njoj više nema zastavica, već jedan element koji ti neću otkrit nego ga probaj sam ;)