The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.953
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
The Witcher 3

The Witcher 3: Wild Hunt – PC vs Consoles. Interview with Adam Badowski, Managing Director of CD Projekt RED

On the recommended requirements on the PC will we have 30fps, or 60fps? I think, we'll stick with 30fps.

Znači i7 i 290 za 30fps

Are all the textures and models the same? Yes, there is only one version, otherwise we wouldn’t be able to make the game on time. We would have to take it all apart, and build and test on three different platforms at the same time, which is impossible. So we have one base, and then carry it over to other platforms.

Konzole će sa istim teksturama/modelima imat skoro iste performanse kao PC verzija sa "recommended" višestruko jačinim GPUom i CPUom.

How will the PC ultra version hold up against consoles? It will be possible to spot differences in, for example, Nvidia HairWorks, but those are very demanding graphically, so a strong PC will be needed. (...) Ubersampling (...)

Project CD RED se sa ovim naslovom okreno konzolama i predviđam da će pc verzija nažalost biti neoptimizirana.

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Sumnjam da ce biti neoptimizirana posto su je ipak odgodili vec dosta puta,ali ne bi im bio prvi put.Sto se tice toga je li 60 ili 30 FPS i to da ce PC verzija biti samo malo bolja od konzolaske nije me briga.Bitno mi je da uzivam i to je to :) Ovako i onako ce za godinu,dvije konzole biti daleko od PC.Sad jos nek uzivaju dok mogu ;)

0 0 hvala 0
13 godina
Re: The Witcher 3
IvanDado kaže...

Sumnjam da ce biti neoptimizirana posto su je ipak odgodili vec dosta puta,ali ne bi im bio prvi put.Sto se tice toga je li 60 ili 30 FPS i to da ce PC verzija biti samo malo bolja od konzolaske nije me briga.Bitno mi je da uzivam i to je to :) Ovako i onako ce za godinu,dvije konzole biti daleko od PC.Sad jos nek uzivaju dok mogu ;)

?

11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ma htio sam reci da se nece moc usporedivat sa PCijem koliko ce biti jadnije.Krivo sam se izrazio.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nisu konzole jadne, a ni tri puta jaci pc, koji ce igru vrtjeti tek mrvicu bolje nego konzole. 

Jadni su devovi, koji i za ovu generaciju imaju last gen izgovore. 

A palamudili su na sva zvona kako su nove konzole x86 i kako su u biti pc, kako ce biti lak cros development itd. te kako ce pc profitirati zbog te slicnosti i vice versa. 

Pa sta bi oni, da zarade i prodaju milione na svim platformama uz minimalni rad i trud?! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.3.2015 22:16 (Imperator01).

1 0 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...

Kupis GTX 960,970 ili 980 i dobijes The Witcher 3 besplatno!Super ponuda za one koji traze novu grafu za ovu igru :)

što, gdje, kako? :)

12 godina
1samek kaže...

što, gdje, kako? :)

http://www.geforce.co.uk/games-applications/pc-games/the-witcher-wild-hunt/bundle

koliko vidim nas nema u popisu zemalja gdje se to može ostvariti, no srbija je na popisu, bem ti europsku uniju

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

svasta ce oni nabrljat da prodaju vise console igara.. ali vjeruj ti meni..PC verzija ce izgledat brutalno....to sam siguran... 

kako bi se ljudi koji igraju na consolama osjecali da tip kaze "da PC igra ce izgledat 100 puta bolje"... a svi to ioanko znamo.. jer Witcher 2 je na highsettingsima izgledao odlicno

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
11 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...

svasta ce oni nabrljat da prodaju vise console igara.. ali vjeruj ti meni..PC verzija ce izgledat brutalno....to sam siguran... 

kako bi se ljudi koji igraju na consolama osjecali da tip kaze "da PC igra ce izgledat 100 puta bolje"... a svi to ioanko znamo.. jer Witcher 2 je na highsettingsima izgledao odlicno

Pa jesi vidio link od kolege, gdje kazu da treba I7 i 290 za console like 30fps.

U vrh glave ćeš dobit malo veci draw distance, higher resolution shadows i dva grma foliage više u odnosu na konzole. 

Pc koji ce biti x puta jaci i brzi nece uspjet vrtit igru u 60fps.

A o necem višem i elitnijem ne smijem ni razmišljati... stvarno

brutalno nema sta, pitnje je samo kako ce ko to shvatiti, al brutalno je definitivno.

12 godina
IvanDado kaže...

ah, dakle, onda ima i kod nas

hm, pa mogli su onda i na službenim stranicama nvidije navest hrvatsku na listi zemalja u kojima je akcija dostupna

11 godina
odjavljen
picajzla0707 kaže...

ah, dakle, onda ima i kod nas

hm, pa mogli su onda i na službenim stranicama nvidije navest hrvatsku na listi zemalja u kojima je akcija dostupna

Je,ne znam zasto nisu.

15 godina
The Witcher 3

hahahaha ups sorry...my bad :D... sad sam skonto i ja...mislio sam dva mj i dva dana.....  :D

VenAtoR#2231
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.3.2015 19:06 (jocommb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kaj je za dva dana?

Nebo je granica.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Cansee kaže...

Inače za sve koji bi voljeli više ući u svijet Witchera ovdje možete kupiti knjige sa srpskim prijevodom (naši još nisu preveli, ali i ovo je dobro) -  http://www.superknjizara.hr/?page=autor&idautor=25975

Ja sam inače igrao i W1 još 2008 i W2 kad je izašao 2011. i sve mi je bilo uvijek odlično, jedino mi je malo smetalo što su stvarno nabacali puno likova i trebalo je to sve popamtiti, imena sva, i ko je s kime i ko je protiv koga, sve te političke intrige, koji kralj je vladar koje zemlje, ma svašta nešto, čak je to neke ljude i odbijalo, ta kompliciranost u radnji igre, pogotovo u W2. Ali sad nedavno kad sam otkrio ove knjige i pročitao većinu (sad sam na predzadnjoj), shvatio sam da je to zapravo odlično i da taj svijet treba biti kompliciran, većina likova iz igara su bili u knjizi, i sad su mi neki događaji u igrama puno jasniji, a nisam još ni stigao do kraja, tako da svakako preporučam svakom kog zanimaju takve stvari.

A osim toga knjige su same po sebi odlične, isplati se pročitati ;)

Same here...

Ljubitelj san Witchera do njegovog samog početka, i znao sam za knjige al ih nisam pročitao.. No prije jedno pola godine, u napetom iščekivanju Witchera 3, uhvatio sam se svih 7 knjiga (prve dvije su kao zbirka priča, dok su ostalih 5 povezane) i tek onda sam još više zavolija ovu igru i ovaj fantasy svijet! Na predzadnjoj knjizi ha? Je ih Ciri razvaljuje ha? :) A tek grand finale u zadnjoj knizi Lady of the Lake.. 

Jedino nisam ovu noviju knjigu pročita "Sezona Oluje" , a koliko čujem radnja se odvija i prije prve knjige Last Wish , al budem i to uskoro.. Btw fala za link za kupnju knjiga, cijena su skroz OK.. 

17 godina
The Witcher 3

kad smo kod knjiga... dali one nadopunjuju igru ili igra njih?

tj. dali je bolje prvo procitati pa zaigrati, obratno ili je svejedno? :)

fala!

-uprava

and the heavens shall tremble
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CyreX kaže...
Cansee kaže...

Inače za sve koji bi voljeli više ući u svijet Witchera ovdje možete kupiti knjige sa srpskim prijevodom (naši još nisu preveli, ali i ovo je dobro) - http://www.superknjizara.hr/?page=autor&idautor=25975

A osim toga knjige su same po sebi odlične, isplati se pročitati ;)

Same here...

Ljubitelj san Witchera do njegovog samog početka, i znao sam za knjige al ih nisam pročitao.. No prije jedno pola godine, u napetom iščekivanju Witchera 3, uhvatio sam se svih 7 knjiga (prve dvije su kao zbirka priča, dok su ostalih 5 povezane) i tek onda sam još više zavolija ovu igru i ovaj fantasy svijet! Na predzadnjoj knjizi ha? Je ih Ciri razvaljuje ha? :) A tek grand finale u zadnjoj knizi Lady of the Lake.. 

Jedino nisam ovu noviju knjigu pročita "Sezona Oluje" , a koliko čujem radnja se odvija i prije prve knjige Last Wish , al budem i to uskoro.. Btw fala za link za kupnju knjiga, cijena su skroz OK.. 

Kako se čitaju ove knjige, mislim na redosljed? Ok, jasno mi je za ovih 7 dijelova sage.

Kada se čitaju "baptism of fire", "sezona oluja" i time of contempt" (kojim redosljedom) i da li prije ili poslije ovih sedam dijelova sage?

10 godina
The Witcher 3
Kad kliknete na link za kupnju knjiga, vidjet ćete da na svakoj knjizi piše koja je po redu i tako kako piše treba čitati, dakle ja sam čitao ovako: Posljednja želja, Mač sudbine, Krv vilenjaka, Vrijeme prezira, Vatreno krštenje, Lastavičja kula, Gospodarica jezera (sad čitam) i onda ću pročitati Sezonu oluja. Sezona oluja je zadnja napisana knjiga, iako mislim da je radnjom prije ovih ostalih knjiga, možete ju čitati prije ili poslije ovih, nije posebno bitno, najbitnije se držati ovog poretka koji sam gore napisao, pogotovo od Krvi vilenjaka pa nadalje, jer se te knjige baš izravno nadovezuju jedna na drugu, a Posljednja želja i Mač sudbine su zbirka priča o vješcu Geraltu te su one uvod u Krv vilenjaka,Vrijeme prezira, Vatreno krštenje, Lastavičja kula, Gospodarica jezera (tih zadnjih 5 knjiga su dakle saga, kao što rekoh izravno se nadovezuju jedna na drugu)

Radnja u igrama na PC-u počinje nakon završetka zadnje knjige, Geralt na početku ima amneziju i ne sjeća se što se događalo u bližoj prošlosti (mi ako smo pročitali knjige znamo). Dakle to je nova priča, ali ima puno likova iz knjiga i idealno je ako pročitate knjige redom i potom igrate Witchera 1, 2 i 3 kad izađe, puno ćete bolje razumijeti sve što se događa.

Nadam se da nisam previše zakomplicirao, ako jesam recite pa ću probati razjasniti ;)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Cansee kaže...
Kad kliknete na link za kupnju knjiga, vidjet ćete da na svakoj knjizi piše koja je po redu i tako kako piše treba čitati, dakle ja sam čitao ovako: Posljednja želja, Mač sudbine, Krv vilenjaka, Vrijeme prezira, Vatreno krštenje, Lastavičja kula, Gospodarica jezera (sad čitam) i onda ću pročitati Sezonu oluja. Sezona oluja je zadnja napisana knjiga, iako mislim da je radnjom prije ovih ostalih knjiga, možete ju čitati prije ili poslije ovih, nije posebno bitno, najbitnije se držati ovog poretka koji sam gore napisao, pogotovo od Krvi vilenjaka pa nadalje, jer se te knjige baš izravno nadovezuju jedna na drugu, a Posljednja želja i Mač sudbine su zbirka priča o vješcu Geraltu te su one uvod u Krv vilenjaka,Vrijeme prezira, Vatreno krštenje, Lastavičja kula, Gospodarica jezera (tih zadnjih 5 knjiga su dakle saga, kao što rekoh izravno se nadovezuju jedna na drugu)

Radnja u igrama na PC-u počinje nakon završetka zadnje knjige, Geralt na početku ima amneziju i ne sjeća se što se događalo u bližoj prošlosti (mi ako smo pročitali knjige znamo). Dakle to je nova priča, ali ima puno likova iz knjiga i idealno je ako pročitate knjige redom i potom igrate Witchera 1, 2 i 3 kad izađe, puno ćete bolje razumijeti sve što se događa.

Nadam se da nisam previše zakomplicirao, ako jesam recite pa ću probati razjasniti ;)

Sve je to u redu, ali ja neznam čitati! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Postoji li audio knjiga na engleskom ? Meni bi to najvise pasalo, kad pocnem citat zaspem u roku od 5 min. Jos nisan 4 knjigu Leda i vatre procita, 5 sezona ce uskoro na HBOu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
To ne znam stvarno, ali sam siguran da na engleski još nisu prevedene dvije zadnje knjige, Lastavičja kula i Gospodarica jezera, nešto su fanovi prevodili, ali nema još službenog prijevoda.

Ali ako pronađeš negdje audio, pošalji i @Butcheru svakako ;)
16 godina
Cansee kaže...
To ne znam stvarno, ali sam siguran da na engleski još nisu prevedene dvije zadnje knjige, Lastavičja kula i Gospodarica jezera, nešto su fanovi prevodili, ali nema još službenog prijevoda.

Ali ako pronađeš negdje audio, pošalji i @Butcheru svakako ;)

Sam spomenul da sam i gluh(čitaj glup)!

16 godina
The Witcher 3

Još 2 mukotrpna mjeseca čekanja, pa tko bu to dočekal!

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
The Witcher 3

The Witcher 3 – Draw Distance Won’t Be Adjustable, No Plans For DX12 Support 

4K Resolution Screenshot

Gamestar got the chance to play the PC version without any restrictions to the graphical settings it was using. As you’d expect, they immediately tried to run the game at Ultra settings in order to see whether current PC configurations are able to run this highly anticipated RPG. As Gamestar reported, an Intel i7-4790 with 16GB of RAM and an NVIDIA GTX980 was able to run the game at 1080p on Ultra settings with almost constant 60fps. This latest build of The Witcher 3 is said to report smoother than the preview build CD Projekt RED showcased back in January, and implements NVIDIA’s HairWorks (which Gamestar was also allowed to enable, and managed to sustain almost 60fps continuously).

"One crucial detail that was not mentioned this is the same rig that was used in January and was giving 28-30fps oh High settings, now after "optimization" it's giving 60 on Ultra. Just to put things into perspective."

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina

Ali uh svejedno. Gtx 980 i taj i7 ALMOST 60 ...

Dayum.

11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ako GTX 980 moze moci ce i GTX 970.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Glavno je da se vidi napredak. Ako su uspjeli povecat FPS za 30 i to jos na vecim grafickim postavkama u mjesec i pol, zamisli samo sto ce napravit sa jos dva mjeseca.

Nebo je granica.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
The Witcher 3

Ja bi bil zadovoljan sa 40, ak bude sreće nabavljamo još jednu za crossfire!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

uh jedva cekam ..budem vam javio kako radi na SLI 980 i 5930K 1440p...

1 0 hvala 0
12 godina
MegaTheJohny kaže...

uh jedva cekam ..budem vam javio kako radi na SLI 980 i 5930K 1440p...

a sta ces nam to imati za javiti da ce biti od koristi 99% ljudi ovdje?  "e decki nekad mi fps zna pasti sa 110 na 108fpsa"

:F

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice