The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.946
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Witcher 3

zaboravio si stavit The Professor...

sto se mene tice meni je nekako najbolji mirror master, cisto jer sa njim imas najvise interakcije, a da ne kazem da je on bas Evil Incarnate.

It's not who you are, it's who you know.
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Detlaf? Njega cak ni nebi stavio u ovu skupinu iz razloga jer on zapravo i nije ''glavni'' zlikovac. Veci zlikovac bi trebala bit Syana zbog koje je i doslo do svega toga sa Detlafom, a i jedini cin koji bi Detlafa mogao svrstati u ovu skupinu bi bio taj da je final fight s njime po must, kaj u ovom DLC-u nije slucaj jer mozes birati da li oces ici na njega, samim time tu je pretpostavka da nije zlikovac, jer ocito po tome postoji neka sansa da je ''good guy'' koji je jednostavno izmanipuliran.

Nisam igrao W 1 i 2 tako da ostaju samo zlikovci iz W 3. I tu imam dvojbu između Master Mirror i The Crones. Master Mirror je sigurno jedan od najboljih likova u cijelom W 3. Pojavi se odmah na pocetku i pomogne ti oko Yennefer, nemas pojma ni tko je on, ali eto pomogne ti. Znaci ako je on pomogao tebi, morat ces i ti njemu. I eto ti vraga, pojavi se u HoS kao jedini pravi zlikovac koji te uvede u pricu koja je po meni najbolja prica cijele ove igre. Upozna te sa Olgierdom i uđeš u njegov zacarani svijet u kojem ne dobijes uvijek ono kaj pozelis jer ovisi o tome kaj si pozelio. Dobijes jos jednog negativca Caretakera- koji me namucio ko nitko drugi. Naravno kad igras igru 1. put ne znas nikakve cake i onda ga prelazis 3 dana i ne kuzis i dalje kak ne uspijevas. I eto kao u gore prikazanom linku taj isti zlikovac ti na kraju moze i pomoc oko Ciri. 

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Witcher 3

Većina ljudi je popljvala King of The Wild Hunta, a meni je on daleko najdraži nemesis (imajte u vidu da ekspanzije nisam odigrao pa ostavljam mogućnost da me tamo netko iznenadi). Zašto baš on - njega prati mističnost još od Witchera 1 (uvodna scena, Geraltova amnezija, Wild Hunt na samom kraju igre) a Witcher 2 završava s cliffhangerom vezano za Yennefer i njenu otmicu od strane Wild Hunta aka Aen Elle elfova. A tek ono kad dođeš u njihov universe. Odmah mi se igra Witcher, najradije bih dao otkaz i zatvorio se u kuću.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ima netko problem da mu witcher sense bugira te ne pokazuje vise predmet koje moze mokupit. Znaci zamagli se slika, ali predmeti nisu narancasti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Igram na death march i Caretaker je po meni nesto najlosije sto sam skoro pa ikad odigrao.w3 mi je najbolja igra mozda i ikad ali ovo je bilo prelose. Ono sto je meni on radio je nista. Samo je sebe ljecio udarcima po meni a meni je nanosio minimalnu stetu. Bas frustrirajuce a ni malo zahtjevo. Samo sam se nazivcirao. 

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Igram na death march i Caretaker je po meni nesto najlosije sto sam skoro pa ikad odigrao.w3 mi je najbolja igra mozda i ikad ali ovo je bilo prelose. Ono sto je meni on radio je nista. Samo je sebe ljecio udarcima po meni a meni je nanosio minimalnu stetu. Bas frustrirajuce a ni malo zahtjevo. Samo sam se nazivcirao. 

koji armor imas na sebi?

10 godina
The Witcher 3

jel zna netko gdje se može naći water essence??? u witcher 2 je to ispadalo svakom drugom drowneru, a sad u trojci sam ih ubio hrpu i nema ništa, ubio sam i jednu water hag, od nje sam dobio ducal water. vidio sam da se može kupiti kod nekih merchanta ali košta 150 crowna jedna, to mi je previše, a treba mi 2 komada da si napravim cat potion jer me ubija tama u špiljama a baklja mi je bezveze i nezgodna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Cansee kaže...

jel zna netko gdje se može naći water essence??? u witcher 2 je to ispadalo svakom drugom drowneru, a sad u trojci sam ih ubio hrpu i nema ništa, ubio sam i jednu water hag, od nje sam dobio ducal water. vidio sam da se može kupiti kod nekih merchanta ali košta 150 crowna jedna, to mi je previše, a treba mi 2 komada da si napravim cat potion jer me ubija tama u špiljama a baklja mi je bezveze i nezgodna

Probaj u rasturit tj dismantle nešto u alchemy tabu. Ima sigurno nešto kad rastaviš na sastavne djelove da daje water essence

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
10 godina
skank666 kaže...
Cansee kaže...

Probaj u rasturit tj dismantle nešto u alchemy tabu. Ima sigurno nešto kad rastaviš na sastavne djelove da daje water essence

a pregledao sam već hrpu ingredienta šta se dobije kad se dismantlea i nigdje nije bilo water essence, sad jedino ne znam jel svaki armourer/blacksmith može rastaviti sve ingrediente na komponente, ili svatko može nešto?

17 godina
Cansee kaže...

jedino gdje ces dobit water essence od bestija je water hag. koliko se sjecam drowneri to uopce ne daju, cak ni na vecem lvl-u. i ja sam imao problema da napravim cat al torch mi je sasvim dovoljan, a dok zavrsis main quest u velenu pojavi se nekoliko water hags tako da jedino sto ti preostaje je strpljenje

14 godina

Slažem se za ovo što navodiš za Detlafa. Međutim, iako ga nisam gledao kao nužno zlobnu osobu (vampira)

on je meni totalno nestabilna osoba. Taj njegov animalistički instinkt nije dobar za ljude i meni kao witcheru je 

on predstavljao prijetnju. Dakle jako je naivan i ne mora to biti Syana da bi on ponovo pao na neku ljepoticu,

zajebao se i počeo klati samo zato jer može. Ja sam ga ipak odlučio ukloniti jer sam smatrao da je opasan. 

14 godina
The Witcher 3

Iako sam ja postavio anketu, glas kao najjačem zlobniku lako dajem Master Mirror-u. 

Iako Eredin po knjigama jednostavno i lako odnosi pobjedu, meni jednostavno što više radnja odmiče u W3

sve više postaje nekako ne interesantan i u konačnici znam da slijedi klišej s njim.

Međutim master mirror je presedan u svijetu gaminga. Ja mislim da nisam vidio bolje napisanog

antagonistu niti u jednoj igrici koju sam igrao, a bome naigrao sam ih se još od 2000. god.

Nevjerovatno iskustvo do kraja s njim i ne moguće ga je predvidjeti. Volim što nije klišej, da

naš heroj odnosi pobjedu u klasičnom stilu. Ubojstvom samog zlikovca.

Master mirror je evil incarnate. Jeza dakle :D. Oni koji su prešli što misle jesu li se suočili s Vragom ili jako moćnim demonom?

0 0 hvala 0
10 godina
Cansee kaže...

znači na početku sam igre, u Velenu i 5 lvl sam, i gledam što bi mogao raditi, i kontam mogao bi pronaći witcher gear novi, od witchera georga (mislim da je griffin set), vidim da je to za 11 lvl al kontam nije to previše, mogao bi se provući, spustim se u kriptu i ima nekoliko wraithova i to je ok, oni su lvl 7 i mogu s njima izaći na kraj, ubijem ih 5-6 i nastavim dalje kroz kriptu kad me dočeka ekkimora lvl 11, i mislim ok već sam našao knjigu o njima, moći ću se boriti s tim, kad odjednom ekkimora krepa, a nisam je ja ni taknuo, a iza nje izviri ono neki demon, mislim leshen, uopće ne piše koji je lvl, samo nekoliko upitnika i lubanja, imao sam full health a on me ubio jednim udarcem, sad ne znam jel to treba tako biti ili je to neki bug da je to čudo tamo? mislim da ga ne bi mogao ubiti sve i da jesam lvl 11

samo mali update oko ove situacije, znači odlučio sam se vratiti kad sam postao lvl 7, uđem u tu špilju, i nema žive duše, samo sam se prošetao do kraja i uzeo diagrame za witcher gear, dakle ono što se izgleda dogodilo je to da je tu trebala biti ekkimora, i bila je, al igrom slučaja je nekako tu ušao lesshen koji je puno veći lvl meni su bili samo upitnisi, i ubio je ekkimoru pokupio se i otišao, a ja se dakle poslije vratio i pokupio plijen, tako da mi je na kraju taj leshen dosta olakšao stvari

17 godina
Cansee kaže...
Cansee kaže...

znači na početku sam igre, u Velenu i 5 lvl sam, i gledam što bi mogao raditi, i kontam mogao bi pronaći witcher gear novi, od witchera georga (mislim da je griffin set), vidim da je to za 11 lvl al kontam nije to previše, mogao bi se provući, spustim se u kriptu i ima nekoliko wraithova i to je ok, oni su lvl 7 i mogu s njima izaći na kraj, ubijem ih 5-6 i nastavim dalje kroz kriptu kad me dočeka ekkimora lvl 11, i mislim ok već sam našao knjigu o njima, moći ću se boriti s tim, kad odjednom ekkimora krepa, a nisam je ja ni taknuo, a iza nje izviri ono neki demon, mislim leshen, uopće ne piše koji je lvl, samo nekoliko upitnika i lubanja, imao sam full health a on me ubio jednim udarcem, sad ne znam jel to treba tako biti ili je to neki bug da je to čudo tamo? mislim da ga ne bi mogao ubiti sve i da jesam lvl 11

samo mali update oko ove situacije, znači odlučio sam se vratiti kad sam postao lvl 7, uđem u tu špilju, i nema žive duše, samo sam se prošetao do kraja i uzeo diagrame za witcher gear, dakle ono što se izgleda dogodilo je to da je tu trebala biti ekkimora, i bila je, al igrom slučaja je nekako tu ušao lesshen koji je puno veći lvl meni su bili samo upitnisi, i ubio je ekkimoru pokupio se i otišao, a ja se dakle poslije vratio i pokupio plijen, tako da mi je na kraju taj leshen dosta olakšao stvari

meni se leshen isto spawnao i ubio me na nacin da se taman spawnao iza mene kada sam prosa podrucje koje je puno otrovnog oblaka, dakle onaj mali prostor za manevar izmedu oblaka i kamenja koje treba razbit aardom. reload last save, njega nije bilo, isprepucao sam lesser vampira bez problema. poslije izadem i cujem kako vriste seljaci iz downwarrena, kad imam sta vidit tamo u sumi u daljini vidim kako leshen baulja. tako da zavisi kako kad ces naletit na njega.

probao sam se cipat sa leshenom i bilo je poprilicno uspjesno dok mu nije naletila pratnja od 3 lvl 20 vuka... tako da better luck next time.

15 godina
The Witcher 3

Medvedji master. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Medvedji master. 

nisam ni sumnjao... bear armor daje ljigavo puno resistance. jos ako si malo zasao sign tree i digao quen apsolutno ti nitko nista ne moze.

15 godina
The Witcher 3

Quen i igni :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Quen i igni :)

Moj covjek, medvjedi armor, quen i igni haha

17 godina

probao sam sve osim sign builda... jednostavno mi taj nacin igre ne lezi... nosio sve armore osim griffin armora, odnosno samo onaj pocetni jer nema boljeg i to je to sto se tice signova. jedino sto uvijek uzmem je axii za conversations i to je to...

10 godina
The Witcher 3

vidio sam upostavkama da mi je enemy upscaling na off, to onda znači da svi neprijatelji ostaju na svom levelu, a ako ga uključim , onda su jači i oni kako ja napredujem ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cansee kaže...

vidio sam upostavkama da mi je enemy upscaling na off, to onda znači da svi neprijatelji ostaju na svom levelu, a ako ga uključim , onda su jači i oni kako ja napredujem ili?

Svi neprijatelji koji su ispod tvog levela su isti level kao i ti ako uključiš upscaling.

15 godina
The Witcher 3

Rijesio danas iris nightmare. Lik ubija jednim susom. Jebeno je bilo a dobio sam ga na parry. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

nedugo nakon što sam napisa post, pobjedio sam ga :D iskreno na kraju nije ni bilo teško, već sam krivo pratio animaciju šišmiša... i da, kao i uvijek, odabrao sam najgori mogući kraj haha

10 godina
The Witcher 3

opet imam pitanje, znam da sam već dosadan al ovak neke tehničke stvari treba provjeriti, dakle koliko sam ja skužio ako si nekoliko levela iznad questa/contracta dobiješ dosta manje xp, za neke sam dobio samo 8, ono quest bio lvl 7 a ja lvl 12, pa sam si mislio da trebam ići redom po questovima da dobijem što više xpa za svaku misiju. ali koliko sam primjetio kad odradim quest koji je nekoliko levela više, tipa sad riješim quest koji je lvl 17 a ja sam 12, onda dobijem dosta više xpa za taj quest. dakle neka logika govori da komotno mogu riješavati questove kojim god redom želim jer se na kraju to sve izjednači zar ne? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cansee kaže...

opet imam pitanje, znam da sam već dosadan al ovak neke tehničke stvari treba provjeriti, dakle koliko sam ja skužio ako si nekoliko levela iznad questa/contracta dobiješ dosta manje xp, za neke sam dobio samo 8, ono quest bio lvl 7 a ja lvl 12, pa sam si mislio da trebam ići redom po questovima da dobijem što više xpa za svaku misiju. ali koliko sam primjetio kad odradim quest koji je nekoliko levela više, tipa sad riješim quest koji je lvl 17 a ja sam 12, onda dobijem dosta više xpa za taj quest. dakle neka logika govori da komotno mogu riješavati questove kojim god redom želim jer se na kraju to sve izjednači zar ne? 

Nitko te ne ograničava da radiš dostupne questove kojim redoslijedom želiš osim tog exp gaina ili pratnje priče. No, pom iskustvu mislim da dobiješ na kraju više exp ako radiš quesotve koji su bliži tvom levelu, jer bonus exp koji dobiješ kada odradiš neki veći lvl quest nije prevelik da nadoknadi propuštene exp na nižim questovima. No nemoraš se puno opterećavati tim stvarima ako ne želiš, jer ćeš koliko god se trudio uvijek a posebno kada budeš otkrivao dijelove mapa otkrivati  i sporedne questove koje ćeš nadmašiti svojim levelom.  Npr. ako se sjećam za odlazak na Skellige je bilo da imaš nekih 15-16 lvl, a na Skellige ćeš pronaći 12 lvl questove koje ćeš nadmašiti kada ih dobiješ.

Moja preporuka je da pratiš priču, glavni quest, radiš sporedne malo povedeš računa o levelima da ti ne ostane puno questova koji su manji lvl, ali ne pod svaku cijenu.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jednostavno instaliras ovaj mod i radi kako oces.

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/820/?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Upravo najavljena Game of the year edicija.

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
The Witcher 3

Bas završio sve u witcheru .... Eto još razloga za ponovni prelazak ovog remek djela. 

Najbolja igra ikada napravljena ako se mene pita. 

5 0 hvala 0
17 godina

vise me zanima enchanced edition...

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

nema EE verzije za W3 nit ce ga bit. Ne bi izdavali onda Goty izdanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice