The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Witcher 3
EZY-E kaže...

Ikako moguće da na svojoj konfiguraciji igram ovo?

Probaj pa vidi

Javi rezultate baš me zanima kako će ići ako uspiješ ovo uraditi.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ma ovo je masarkriranje igre, nije ju vrijedno tak igrat

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 13:15 (Praetorian1).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Ma ovo je masarkriranje igre, nije ju vrijedno tak igrat

Naravno da nije, isto kao da igraš igru iz 2006. godine, ali ako želi probati ima načina.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
The Witcher 3

Bolje da je ne igra nego da radi to!

To nije Witcher 3! On ubija i sa svojom prezentacijom, promjenom dana i noći, močvarom, zrakama sunca... Sve je to zaslužno za vrhunsi doživljaj igranja igre!

Ovaj video gore nije ništa nego sranje, a ne Witcher 3

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
protjeran
The Witcher 3

Onda ipak pričekam upgrade pc-a :)

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact-Lumia 630-Xperia E-Oneplus One
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Napokon malo na expanzije bacit se :)

https://www.reddit.com/r/ultrawidemasterrace/
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Patch 1.31 / GOTY je stigao..pretpostavljam da nema nikakvih novosti vezanih za samu igru?

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 17:14 (flpmyslf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Ovo me uvijek unisti 

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hou
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
EZY-E kaže...

Ikako moguće da na svojoj konfiguraciji igram ovo?

Witcher ne mozes ni pokrenuti.

Nemas DX11 GPU.

- Psiho246
15 godina
The Witcher 3

Sada sam miran.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hou
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Pitanje za vas koji ste prešli igru. Na 23 sam lvl u većinu su mi side questova preteški a main story me vodi u Kear Morhen. a čitao sam da se dalje ako se ide u main quest gube side questovi, kako lako nabiti lvl?. I

I dali kad se završi glavna igra ima free roam ili?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 18:43 (Point-X).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Slobodno odi u Kaer Morhen!

Odradi koji main qeuset pa nastavi dalje..

I da, nakon finalnog questa možeš odrađivat šta te volja.. A tu su iu ekspanzije koje idu nakon glavnog questa...

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kad budes dosao na mjeto di ce ti questovi bit nedostizni igra ce ti sama rec da sejvas.

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
Point-X kaže...

Pitanje za vas koji ste prešli igru. Na 23 sam lvl u većinu su mi side questova preteški a main story me vodi u Kear Morhen. a čitao sam da se dalje ako se ide u main quest gube side questovi, kako lako nabiti lvl?. I

I dali kad se završi glavna igra ima free roam ili?

moraš pripaziti, možeš izgubiti neke questove ako odeš u kaer morhen, prije nego što odeš moraš riješiti quest za yenefer i za triss, mislim i za lamberta, ako neke od tih questova ne riješiš to može dovesti do ozbiljnih posljedica

edit: nagađam da si dosada već otišao, nadam se da imaš save prije toga ako nisi riješio te questove, mislim da moraš riješiti i za keiru metz prije toga

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 19:47 (Cansee).
16 godina
The Witcher 3

Ma koristi quen,  koristi igni melt armor i igra je prelagana  na zadnjoj težini!  Ja sam išao na griffin armor zbog sign damage. I koristio sam samo fast attack stil. Ali svakome svoje!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3 uplay: StariGAD_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 19:54 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nije istina da se gube questovi kad se prvi put ide u kaer morhen

gube se onog trenutka kad te igra zaustavi kaze ti da napravis hard save, a to je tijekom island of the mists main questa. ono sto je najbolje napraviti je rijesit secondary questove osim onog iz ekspanzije za rune enchantera. witcher contracts ostaju netaknuti. 

It's not who you are, it's who you know.
10 godina
Obi Wan kaže...

gube se onog trenutka kad te igra zaustavi kaze ti da napravis hard save, a to je tijekom island of the mists main questa. ono sto je najbolje napraviti je rijesit secondary questove osim onog iz ekspanzije za rune enchantera. witcher contracts ostaju netaknuti. 

kad odeš u kaer morhen počinje chapter 2, prije toga se zaletiš do vizime, e sad ja to nisam isprobavao ali sam na redditu pročitao da ako ne riješiš yenefer i djinn quest prije toga da to propada, također za triss ako ju ne izvučeš iz novigrada da umire 

ponavljam ja to nisam isprobavao, ali mi je imalo logike jer ti yenefer u jednom trenutku na ard skelligu kaže da treba pomoć i baš naglasi da ne odugovlačiš s time, jer će poslije biti kasno

14 godina
neaktivan
Cansee kaže...
Obi Wan kaže...

kad odeš u kaer morhen počinje chapter 2, prije toga se zaletiš do vizime, e sad ja to nisam isprobavao ali sam na redditu pročitao da ako ne riješiš yenefer i djinn quest prije toga da to propada, također za triss ako ju ne izvučeš iz novigrada da umire 

ponavljam ja to nisam isprobavao, ali mi je imalo logike jer ti yenefer u jednom trenutku na ard skelligu kaže da treba pomoć i baš naglasi da ne odugovlačiš s time, jer će poslije biti kasno

Govoris likovima koji su prosli igru 3 - 4 puta sta ce se događat.

17 godina

prije 7 - 8 puta 

It's not who you are, it's who you know.
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

dobra igra, budem je kupio prvom prilikom.

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 4:39 (GoodAngel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

......

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.9.2016 8:33 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

nisam se ja htio praviti pametan, htio sam samo upozoriti dečka na to, jer sam i sam imao iste dvojbe i to sam istraživao po internetu, napisao sam ono što sam pročitao, u slučaju da sam u krivu ispričavam se. ovdje sam pročitao neke od tih stvari https://www.reddit.com/r/witcher/comments/3e5s1h/is_isle_of_mists_the_point_of_no_return_for/ctbrqgm

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Vidio sam da tu još neki igraju na UW monitorima..

Pa ako netko nezna, ima fix da cutscene također budu u 21:9 foramtu, a ne u 16:9

fix

Našo sa za 3440x1440 rezoluciju pa sam odmah editiro u hex editoru i za 2560x1080 rezoluciju - download

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Bravo. Taman mi to trebalo, Cek koji je za 3440x1440 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Šta sam primjetio koristeći Nvidia Ansel...

Usporedba:

Witcher 3 na Ultra postavkama

Witcher 3 uhvaćen sa Nvidia Anslelom; identičnu stvar koju radi Ansel odrađuje ovaj mod - Increased LOD

Dakle, ulazak u screenshot mod preko Ansela otključlava "ultra" postavke koje ne postoje na defult igrinim ultra postavkama; bolja geometrija i mnoštvo sitnih detalja!

Ovo je jedan mali banalni primjer platfrom parity sranja!

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Pa Witcher 3 je koliko znamo deklarisana The Way It's Mean To Be Played igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
boxer kaže...

ma je, samo stvar je u tome što je igri oslabljena grafika zbog konzola, da se konzolaši ne bi osjećali zakinuti, developer je htio napraviti što manju razliku između konzole i PC-a. a korištenjem ansela za screenshot vidimo neke stvari koje su maknili zbog konzola. barem sam tako ja to shvatio

iako mi uopće nije jasan taj downgrade da igra na konzolama ne izgleda puno gore na PC-u, ionako to ljudi riješe modovima i igra izgleda puno bolje na PC nego na konzoli

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 21:27 (Cansee).
17 godina
boxer kaže...

Nema to veze!

Te opcije ne postoje unutar igre bez gore spomenutog moda imo ti vidia ili AMD karticu!

Predpostavljam da bi te postavke trebala mjenjat TerrainQuality opcija no ona uopće ne funkcionira...

Npr, ova slika je izbačena uoči izlaska igre; može se vidjet teselacija i mnoštvo detalja na litici; to ne postoji jer se sjećam ove scene; nešto je kvalitetnija od ove verzije sa konzola.

Stvar je šta su te opcije unutar igre, ali su namjerno onemogućene! Nije stvar da developer nije stigo to sve realizirat već je stvar da konzole jedva ovo vrte u 30 FPSa i tada su ove dodatne opcije poput bolje geometrije, teselacije, mnoštvo dodatnih objekata skrivene za sve korisnike; imao on GTX 1080 ili PS4!

Već je prožvakana ta tema par puta, ali nvidia Ansel nam ljepo pokazuje kako je jednostavno napravit bulshotove bez imalo truda i potrebe za čačkanjem po igrinim datotekama! IncreasedLOD mod u 1.5 verziji radi upravo ovo šta radi Ansel - omogućava zaključane opcije koje su i razloga ravnopravnosti među platformama namjerno skrivene od prosječnog PC korisnika šta je sramota; tu su, ali ako ovaj na X1/PS4 nemože to vrtit nećeš nio ti koji si taman stavio GTX 1070 karticu da uživaš u Witcheru.

Čak postoje i famozne grote na rubu zida iz Novigrada viđene u E3 2014 traileru, (nisu identične geometrije kao te 2014, ali su tu te ih ni jedna opcija nema već je zid "flat"!)  te kojih nema u finalnoj igri te su uklonjene; zašto su uklonjene?

Također trava može biti mnogo, mnogo klvalitetnija uz UGOM postavke; čak ima i temporal AA koji nemožemo uključit po defaultu već smo ograničeni na FXAA; udaljene sjene na vegetaciji te veća količina stabla u daljni... Onda drastično smanjen FOV, (koji u mnogim igrama utječe na performanse) te je normalna kamera kada jašemo nabijena odmah Geraltu na leđa napsram normalne kamere prikazane na E3 2014 i koju jednostavno dobijemo sa Immersive CAM modom....

Na ovoj slici se vidi kvalitetnija trava, veći foliage distance range od ultra postavki, bolje sjene i noramaln FOV kada smo na konju...

Sve su to kompromisi koji su napravljeni radi nemoći hardvera starih konzola, a modovi nam pokazuju da postoje u igri iako su ako se ne varam developeri rekli da te neke stvari nisu stigli realizirat.

I da se razumjemo i dalje igra na vanilla max postavkama izgleda odlično, ali su smećasti jer ljudima koji imaju moćan hardver ne omogućuju da koriste sve ono šta ovaj engine može i šta se nalazi u igri!

13 godina
doktor1 kaže...

Sve su to kompromisi koji su napravljeni radi nemoći hardvera starih konzola, a modovi nam pokazuju da postoje u igri iako su ako se ne varam developeri rekli da te neke stvari nisu stigli realizirat.

I da se razumjemo i dalje igra na vanilla max postavkama izgleda odlično, ali su smećasti jer ljudima koji imaju moćan hardver ne omogućuju da koriste sve ono šta ovaj engine može i šta se nalazi u igri!

Nisu kompromise radili zbog konzola, već  pc hardvera. U trenutku izlaska imao si doslovce jednu grafu koja je ultru mogla tjerat na 60-fps lock u fullhd-u. 980-ke 60 fps-a prosjek, što znači sa dropovima na 40 ili niže. A di su tek veće rezolucije ili 144Hz-a, više monitora,...

Svaki engine se može podešavat od nemila do nedraga, oni moraju u nekom trenutku presjeć i odlučit što će poslat van. Igra je napravljena za široku publiku, a ne za par ljudi sa 4x titan x konfama. Opcije podešavanja su skroz razumno postavljene u odnosu na izgled i postojeći hardver na tržištu, ne vidim problema uopće. A upravo su radi ekipe sa stvarno opakim zvijerima od kompova i ostavili mogućnost modanja.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice