The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.857
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3

kod mene je trenutno 1.24 patch, kad se ocekuje ovaj?

artuditu
10 godina
flpmyslf kaže...

kod mene je trenutno 1.24 patch, kad se ocekuje ovaj?

i kod mene, vjerojatno danas ili sutra svi dobivamo

14 godina
Azmo kaže...

Imam W3 na GOG. Nisam uspio naći info da li ću dobiti GOTY ediciju free s obzirom da ga već imam? CD Projekt je poznat po takvim stvarima pa raćunam na to. :) Jel zna netko?

Zbog čega bi ju dobio free? Pa to je paket glavna igra + ekspanzije. Znači ako već imaš to oboje onda već imaš goty izdanje. A ako imaš samo main igru onda si sam kupi ekspanzije.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
The Witcher 3

Ne dobiva se GOTY besplatno!

GOTY verzija:

1. What is the GOTY/Complete Edition?

The Game of the Year Edition includes the critically acclaimed base game, both expansion packs -- Hearts of Stone & Blood and Wine -- and every piece of downloadable content, as well as every update and improvement ever released. This is a physical disc collection.

The Game of The Year Edition contains:
• The Witcher 3: Wild Hunt
• The Hearts of Stone Expansion
• The Blood and Wine Expansion
• The 16 free DLCs
• An update with various fixes and improvements (The patch will also be available for everyone who has the base game – it will be published once the GOTY Edition goes live).

2. Is this an ‘Enhanced Edition’?

A: No. This edition includes all of the previous fixes, improvements, DLC’s and expansions.

3. Does the GOTY/Complete Edition add any new content to the game?

A: The GOTY Edition does not include any additional unpublished content, so if you have the base game and the expansions, you technically have the same content as the GOTY Edition

4. Are fixes and additions from the previous patches included?

A: Yes.

1.30 patch je upravo vani na Steamu i GOGu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.8.2016 13:29 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
The Witcher 3

Patch 1.30 je LIVE za PS4 (upravo se skida...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Spike1983 kaže...

Patch 1.30 je LIVE za PS4 (upravo se skida...)

i za PC

17 godina
The Witcher 3

Pawel Mielniczuk - Lead character artist

Po pitanju Eredina iz SOD trailera:

"Eredin from the Wild Hunt as he was first shown. But he was too bulky, too tank like. He is supposed to be a lightning quick sword fighter. He had to change."

Ciri - alternativni izgled Ciri - alternativni izgled
Prva verzija vještica iz Crookback Boga Prva verzija vještica iz Crookback Boga
Rana verzija Wild Hunta Rana verzija Wild Hunta
Rana verzija Wild Hunta Rana verzija Wild Hunta
Triss - alternativna verzija Triss - alternativna verzija
Eredin iz "Sword of Destiny" trailera Eredin iz "Sword of Destiny" trailera
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Pawel Mielniczuk - Lead character artist

Po pitanju Eredina iz SOD trailera:

"Eredin from the Wild Hunt as he was first shown. But he was too bulky, too tank like. He is supposed to be a lightning quick sword fighter. He had to change."

Dobre su promjene napravili ako su im to bile rane verzije..

Od svih me jedino Eredin nije odusevio. Verzija iz flashbacka u drugom dijelu serijala je bila zanimljivija... slika1slika2

9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel netko koristi ovo za gwent? Ja si planitam stavit, mislim da ce dobro doc malo promjene, valjda nece killat vibe

http://www.nexusmods.com/witcher3/articles/17/?

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

za dosta stvari u alkemiji mi treba white gull, a jedino ga mogu dobiti ako ga napravim i trebam koristiti ona dva alkohola, sad jedini način kako doći do toga koliko ja znam je kupovina. nije mi to ni problem što se tiče love, al je nezgodno stalno tražiti trgovce koji ih imaju. ima li neki drugi način kako dolaziti do toga ili samo kupovinom? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cansee kaže...

za dosta stvari u alkemiji mi treba white gull, a jedino ga mogu dobiti ako ga napravim i trebam koristiti ona dva alkohola, sad jedini način kako doći do toga koliko ja znam je kupovina. nije mi to ni problem što se tiče love, al je nezgodno stalno tražiti trgovce koji ih imaju. ima li neki drugi način kako dolaziti do toga ili samo kupovinom? 

Nisam još prešao osnovnu igru pa ne znam kako je u dodacima, ali ja nisam pronašao drugi način za pravljene White Gull napitka. Mislim da se glavne esencije moraju kupiti Cherry i Mandrake Cordail kod trgovaca, dok se druge mogu kupiti a i pronaći u većim količinama u svijetu, lootu i sl.

Također ne znam sada kako je poslije toliko patcheva (ne igram par mjeseci) ali je prije bilo moguće restockati Mandrake i Cherry kod trgovaca nakon što se kupe, samo zatvoriš dijalog i ponovno pričaš sa njime i refreshaju se pa tako ako imaš love možes sebi napraviti zalihu za ubuduće da ne moraš stalno tražiti trgovce i kupovati kada ti zatreba da napraviš neki napitak.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
10 godina
The Witcher 3

trebao bi savjet kojim redom prelazit igru. u principu ne osnovnu igru nego ekspanzije, koliko ja to kužim kad budem negdje 34 lvl (sad sam 30) onda bi mogao riješiti hearts of stone, i onda se vratiti na main story i onda kad sve skupa završim onda na blood and wine? stvar je u tome što ne znam kako će igra završiti, ni ne znam hoće geralt preživiti, pa aj ako možete dajte koji savjet samo bez spoilera molim

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cansee kaže...

trebao bi savjet kojim redom prelazit igru. u principu ne osnovnu igru nego ekspanzije, koliko ja to kužim kad budem negdje 34 lvl (sad sam 30) onda bi mogao riješiti hearts of stone, i onda se vratiti na main story i onda kad sve skupa završim onda na blood and wine? stvar je u tome što ne znam kako će igra završiti, ni ne znam hoće geralt preživiti, pa aj ako možete dajte koji savjet samo bez spoilera molim

Sam sebi si odgovorio. Expanzije dolaze nakon dovrsene igre.

10 godina
Zajeb kaže...
Cansee kaže...

znači trebam preći potpuno glavnu i igru i onda se bacam na obje ekspanzije? zbunjuje me to što sam naletio na nekoliko questova iz hearts of stone, koliko vidim ništa me ne spriječava da odmah krenem na njih

14 godina
Cansee kaže...
Zajeb kaže...
Cansee kaže...

znači trebam preći potpuno glavnu i igru i onda se bacam na obje ekspanzije? zbunjuje me to što sam naletio na nekoliko questova iz hearts of stone, koliko vidim ništa me ne spriječava da odmah krenem na njih

Ništa te ne sprečava ali vjeruj mi, puno je bolje preći expanzije nakon main questa. Bolje se priča upotpunjuje. 

10 godina
quickr kaže...
Cansee kaže...
Zajeb kaže...
Cansee kaže...

Ništa te ne sprečava ali vjeruj mi, puno je bolje preći expanzije nakon main questa. Bolje se priča upotpunjuje. 

e super, puno hvala, to me najviše zanimalo, dakle riješim glavnu igru, završim main story i onda se bacam na ekspanzije, može ;)

14 godina
The Witcher 3

uzel sam gotyja i kontroler.. imam nekih pola sata, sat igre, sutra slobodan dan pa mali maraton..

ima ko kakav savjet ili link kako da pocnem.. pocel sam prosle godine, bilo je cupavo i onda je kolega mutavi dosel i presnimil mi sejv sa 18h igre.. pital me nesto o ekvipanju cipela.. ne sjecam se tocno.. zujalo mi u usima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Igram 2. put, vrlo polako, većinom pješke, kroz najzabitije zabiti.
Otvorio mi se put u Skellige, no još nisam otišao tamo.
Veselim se ekspanzijama, skoro kao junfer prvom ubodu,

a sve mi ih je žao početi - igrati jer je to kraj sage.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
phnx kaže...

uzel sam gotyja i kontroler.. imam nekih pola sata, sat igre, sutra slobodan dan pa mali maraton..

ima ko kakav savjet ili link kako da pocnem.. pocel sam prosle godine, bilo je cupavo i onda je kolega mutavi dosel i presnimil mi sejv sa 18h igre.. pital me nesto o ekvipanju cipela.. ne sjecam se tocno.. zujalo mi u usima..

ne znam kakav savjet tražiš, igra će te sama početi voditi kroz priču, prvo si na lokaciji white orchard, dojaši sa vesemirom u selo gdje već trebaš ići i saznaj što je glavni quest, kad to napraviš ja bi ti savjetovao da malo istražiš i selo i okolicu, to je manja mapa i odlično će ti poslužiti da se ufuraš u igru, riješavaš sporedne questove i istražuj malo da ugrabiš i nešto love što prije. u white orchardu ćeš moći pronaći i napraviti čelični i srebrni mač, ja bi ti svakako to preporučio da napraviš prije glavnog zadatka, obrati svakako pozornost na alkemiju, napitci će ti spasiti život, i tak eto, ne znam što da više kažem, pitaj ovdje ako te bude nešto konkretno zanimalo, društvo će ti odma pomoći

15 godina
The Witcher 3

Na temu sto su se neki zalili na tezinu igre, upravo sam na death march isaketao cijelu grupu bandit elfova jer sam im dobrovoljno dao oruzije (ja 59. lv oni 58.) znati ce oni koji su prelazili koji je to dio.

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hou
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ghost777 kaže...

Na temu sto su se neki zalili na tezinu igre, upravo sam na death march isaketao cijelu grupu bandit elfova jer sam im dobrovoljno dao oruzije (ja 59. lv oni 58.) znati ce oni koji su prelazili koji je to dio.

Witcher nikada ne predaje oružje, nikada!!

Ja sam ih pobio jer Witcheru nitko ne prijeti bez posljedica.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
The Witcher 3

Ansel screenshots; vanilla / ultra

12800x5400

15360 x 6480

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 8:12 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

nisam bio nikad fan kontrolera ali ovaj steamov mi se dopada.

minus,konj ne dolazi kad klicem komandu ali sumnjam da je do kontrolera, tesko je piti pivo i pusit sa kontrolerom

plus.. quick save je prokleto pristupacan i ne uzme niti stotinku sekunde da se sejva, to mi se svidja jer ginem ko moron

FHD,sve najjaksese,osim nvidia frizure, ne pada ispod 45

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 1:44 (phnx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

doktor1

zamolio bi te da kad budeš mogao/imao vremena, i naravno ako imaš volje, da napraviš post sa svim grafičkim modovima koje preporučaš za witchera, u principu ako imaš volje možeš napraviti post kao što si stavio za fallout 4, sve modove koje preporučaš, bilo bi stvarno odlično da ih imamo sve u jednom postu, sa preporukom nekog tko ih je isprobao, unaprijed zahvaljujem ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Cansee kaže...

doktor1

zamolio bi te da kad budeš mogao/imao vremena, i naravno ako imaš volje, da napraviš post sa svim grafičkim modovima koje preporučaš za witchera, u principu ako imaš volje možeš napraviti post kao što si stavio za fallout 4, sve modove koje preporučaš, bilo bi stvarno odlično da ih imamo sve u jednom postu, sa preporukom nekog tko ih je isprobao, unaprijed zahvaljujem ;)

Već je pisao samo trebaš naći njegove postove u ovoj temi

10 godina
The_K kaže...
Cansee kaže...

doktor1

Već je pisao samo trebaš naći njegove postove u ovoj temi

ma znam, al to je malo po malo, trebaš vidjet šta je napravio u fallout 4 temi, odličan post, na jednom mjestu stavio sve super modove

14 godina
The Witcher 3

Jučer odriješio kesu i dao 50$ za GOTY izdanje igre. 

Na mojoj konfiguraciji stvarno igra leti... I prije sam igrao, ali uvijek po malo i nedovršeno. Te sve nešto na brzinu.

Ovo sad što jest W3 je stvarno gušt igrati. 

Prošlo je dosta vremena od verzije 1.0, dosta peglanja, dosta tweak-ova. Igra je stvarno postala ostvarenje sna.

Da budem iskren ja počeo igrati . Kad sam prešao prologue odem fino na gog i pljusnem poljake sa svojim teško zarađenim novcem.

Neka su ljudi živi i zdravi i ako bog da do 2022 god. dobijemo još jednu epsku avanturu. 

Živili, idem igrat dok se boje ne rastope. 

9 0 hvala 0
15 godina
protjeran
The Witcher 3

Ikako moguće da na svojoj konfiguraciji igram ovo?

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact-Lumia 630-Xperia E-Oneplus One
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
EZY-E kaže...

a ne znam baš, i procesor i grafa i rami su preslabi koliko ja znam, mislim da će ti trebati nešto jače 

9 godina
protjeran
EZY-E kaže...

Probaj mobilnu verziju

PRN8
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice