nema EE verzije za W3 nit ce ga bit. Ne bi izdavali onda Goty izdanje
Tako je, i to je službeno potvrđeno još davno. A realno ni ne treba nam EE.
nema EE verzije za W3 nit ce ga bit. Ne bi izdavali onda Goty izdanje
Tako je, i to je službeno potvrđeno još davno. A realno ni ne treba nam EE.
stavio sam taj mod, jel ima neki način da provjerim jel radi? odma sam za probu otišao na novigrad closed city quest koji je lvl 11 a ja sam 15, i dobio sam ništa ili 2xp, nisam točno siguran, tako da ne znam jel radi ili ne, znam da se za neke questove uopće ne dobije xp ili se dobije jako malo...
Kako si instalira preko nexusa ili manualno?
Instaliraj nexus i preko njega isnraliraj.
Kako si instalira preko nexusa ili manualno?
Instaliraj nexus i preko njega isnraliraj.
manualno, slijedio upute sa nexusa, samo iskopirao u folder mods (koji sam napravio sam)
Napokon da i ja zaigram expanzije malo sa Geraltom nakon duzeg vremena
Sexa li se šta
Napokon da i ja zaigram expanzije malo sa Geraltom nakon duzeg vremena
Sexa li se šta
Skoro svaki dan.
Skoro danas, skoro jučer, skoro prekjučer...
jel ima načina da promijenim koji se alkohol koristi za obnavljanje napitaka? uvijek mi koristi alcohest, a potreban je za craftanje nekih napitaka, bilo bi dobro da mogu prebaciti na dwaren spirit ili tako nešto
jel ima načina da promijenim koji se alkohol koristi za obnavljanje napitaka? uvijek mi koristi alcohest, a potreban je za craftanje nekih napitaka, bilo bi dobro da mogu prebaciti na dwaren spirit ili tako nešto
Na moje opce cudenje u BaW mi je automatski prebacio na spirit, ne znam kojom logikom to radi... Eventualno si mozes ostavit alcohest u "koferu" pa kad ces kraftat odes po njega...
ja mislim da to ide po principu koji je jaci k slabijem. a sto se tice odabira to nema veze s tobom, tj ne mozes odabrati osim ako ces jednu vrstu izbacit u stash (ako se to uopce moze)
dobio sam quest ugly baby, dakle ići ću u kaer morhen kad nađem ono malo čudo, pa me sad zanima je li to početak kraja glavne priče? valda nije, al bojim se što idem u kaer morhen, a puno još stvari nisam riješio, da to ostavim za poslije ili? a htio sam što prije u kaer morhen da pronađem wolf armor set
dobio sam quest ugly baby, dakle ići ću u kaer morhen kad nađem ono malo čudo, pa me sad zanima je li to početak kraja glavne priče? valda nije, al bojim se što idem u kaer morhen, a puno još stvari nisam riješio, da to ostavim za poslije ili? a htio sam što prije u kaer morhen da pronađem wolf armor set
kad te igra obavijesti da moras napraviti hard save to znaci da si dosao do point of no return. neki questovi koje nisi obavio ce biti failed, tako da preporucam da sve secondary questove rijesis ako ne zelis da propadnu
kad te igra obavijesti da moras napraviti hard save to znaci da si dosao do point of no return. neki questovi koje nisi obavio ce biti failed, tako da preporucam da sve secondary questove rijesis ako ne zelis da propadnu
koliko sam shvatio questovi koji bi bili failed kad uđem u act 2 su oni side quests koji su u vezi sa main story, contracts i treasure hunts ostaju sve kako je i bilo. tipa last wish quest sa yenefer ce biti failed ako odem u kaer morhen prije toga
koliko sam shvatio questovi koji bi bili failed kad uđem u act 2 su oni side quests koji su u vezi sa main story, contracts i treasure hunts ostaju sve kako je i bilo. tipa last wish quest sa yenefer ce biti failed ako odem u kaer morhen prije toga
tako nekako. mada postoje neki secondary questovi koji ostanu al ja njih sve odradim. isto vrijedi za treasure hunts. sta se tice witcher contarcts to zavisi ako sam dovoljno visok lvl. u principu odradim sve osim main questa do tog trenutka.
jel zna netko gdje bi otprilike mogao naći arachase, neki monster nest ili tako nešto? treba mi arachas venom, a nikako da naletim na te kukce glupe. naletio sam na jednu grupu ali su 34 lvl, dakle 10 iznad mene i ima ih puno, ne mogu ih nikako srediti, volio bi naći neke slabije.
također, jel se može napraviti nešto sa onim mutagenima koje nisam iskoristio za napitke i za character build? npr imam hrpu wraith mutagena, jel se može nešto napravit s time?
jel zna netko gdje bi otprilike mogao naći arachase, neki monster nest ili tako nešto? treba mi arachas venom, a nikako da naletim na te kukce glupe. naletio sam na jednu grupu ali su 34 lvl, dakle 10 iznad mene i ima ih puno, ne mogu ih nikako srediti, volio bi naći neke slabije.
također, jel se može napraviti nešto sa onim mutagenima koje nisam iskoristio za napitke i za character build? npr imam hrpu wraith mutagena, jel se može nešto napravit s time?
ima jedan arachas gore iznad novigrada di su dva upitnika jedan do drugoga blizu.
a ima ih hrpa na skellige, najblizi je jedan kad radis main quest kad ides posjetit ermiona po prvi put nakon krade njegove maske. tamp gdje se nalazi place of power blizu njihovog kampa pa tu oko njega ima jedan arachas, medutim ima dosta endegri oko njega.
sto se tice mutagena sa njima nemos nista napravit. tek na kraju blood and wine mozes nesto, ali na samom kraju tako da opcenito nista sa njima nemos
Danas ulazim u igru i iden malo prosetat. Znaci stisnem continue i wtf, geralt je ispod zemlje. Izađem, probam opet ista stvar. Maknem modove, isto, vratim modove isto. maknem saveove i probam sa nekim stariji, isto. Probam par mjeseci star save igra crasha u desktop. Cini mi se da mi je 2 prelaza igre na normal i najteže i ng+ zbugiralo totalno. Nece ni backup saveove da pokrene. Validira igru ali i dalje nista. Cini se da e trebat opet ispocetka igrat, jer nisan dovršija BaW.
Danas ulazim u igru i iden malo prosetat. Znaci stisnem continue i wtf, geralt je ispod zemlje. Izađem, probam opet ista stvar. Maknem modove, isto, vratim modove isto. maknem saveove i probam sa nekim stariji, isto. Probam par mjeseci star save igra crasha u desktop. Cini mi se da mi je 2 prelaza igre na normal i najteže i ng+ zbugiralo totalno. Nece ni backup saveove da pokrene. Validira igru ali i dalje nista. Cini se da e trebat opet ispocetka igrat, jer nisan dovršija BaW.
Sačuvaj sejvove i reinstaliraj igru, meni to izgleda kao da je neki mod nešto zeznuo.
odjednom mi geralt samo hoda, prije je trčkarao kad sam nisam ništa stiskao a kada stisnem shift onda brzo trči, zašto sad baš hoda kao da je u zatvorenom prostoru? nisam overbundend a i kamera je normalna, dakle nije kao ono kad nosiš previše kila pa ti se približi.
edit: izašo sam iz igre i ponovno ušao i sad je sve po starom
odjednom mi geralt samo hoda, prije je trčkarao kad sam nisam ništa stiskao a kada stisnem shift onda brzo trči, zašto sad baš hoda kao da je u zatvorenom prostoru? nisam overbundend a i kamera je normalna, dakle nije kao ono kad nosiš previše kila pa ti se približi.
vjerojatno si pritisnuo ctrl...
Ova igra me svakim igranjem iznova oduševljava.
Igram Blood and Wine DLC i naletim na quest "Paperchase". Neću ništa spoilati, ali tko god igra Blood and Wine, obavezno neka proba ovaj sidequest.
To je bug koji mi se desio nekih desetak puta iz čistog mira, nekad nakon loadinga sejva samo počne hodati. Bug se može spriječiti skakanjem, rolanjem, zamahivanjem mača i sl. nakon toga prestane hodati.
To je bug koji mi se desio nekih desetak puta iz čistog mira, nekad nakon loadinga sejva samo počne hodati. Bug se može spriječiti skakanjem, rolanjem, zamahivanjem mača i sl. nakon toga prestane hodati.
zamahivanjem mača nije prestalo to sam siguran, morao sam izaći i ući u igru, inače zna se dogoditi kad sam na roachu da stisnem dvaput shift a on i dalje lagano trčkara, i onda izvučem mač i onda krene u galop, to mi se see već dosta puta dogodilo
Ja sam tako spriječavao to automatsko hodanje.
jel mi može netko objasniti što mogu raditi sa adrenalin points, vidim da mi se to zna puniti, jel to mogu aktivirati ili koristiti za nešto?
Imam W3 na GOG. Nisam uspio naći info da li ću dobiti GOTY ediciju free s obzirom da ga već imam? CD Projekt je poznat po takvim stvarima pa raćunam na to. :) Jel zna netko?