ovaj nexus mod jel to moram platit šta, vidim da se plaća nešto?
Ne, samo se trebaš registrirati. Skineš program i onda taj mod.
ma ja sam probao, ali mi govno od stranice ne da registrirat se stalno sere da nisam pogodio tajno pitanje, ma sad mi to ionako nije hitno, vidjet ću kroz par dana ako uspijem nekako u igri riješit to sranje ako ne budem se potrudio pa instalirao taj patch. aj hvala na savjetima, ionako moram samo bježat od njih kad sam u gradu, a kad uđem u breeze home onu kuću u gradu onda idem spavat eto ti njih za mnom i kaže mi to da ne mogu spavat, dok god me oni prate. uglavnom čim sam u tom witerunu, imam problema u ovim ostalim djelovima nisam naletio na bugove, samo kod ove dvojice, baš su davež.
problem je kad krenem riješavat quest idući, onda opet se moram s njima nadmudrivat i nikad me ne pitaju ono što je vezano za quest već seru nešto svoje, i tu je problem što ne mogu riješti taj quest jer oni laprdaju to nešto zabugirano.
U glavnom meniju imaš stats, tamo imaš crime i u njemu bounty listing. Ako imaš negdje bounty, to trebaš riješiti (ili da te uhite pa ti uzmu sve ukradene stvari i moraš odslužiti zatvorsku kaznu (možeš, ako te zanima iskustvo) ili da im otplatiš bounty ako nije neka prevelika cifra).
Jesi siguran da taj "update" nije možda high-resolution texture pack? Provjeri verziju igre (mislim da piše u glavnom meniju) i usporedi je s najnovijom (nađi negdje na internetu).
moze jedan link za skyrim do 12 gb (nezelim iso format)
Jesi siguran da taj "update" nije možda high-resolution texture pack? Provjeri verziju igre (mislim da piše u glavnom meniju) i usporedi je s najnovijom (nađi negdje na internetu).
To je bilo to, osjećam se glupo. Negoo, niti jedan texture pack mi nije popravio teksture u Windhelmu. Ružne su, a imam trenutno instaliran jedan HQ koji dolazi u nekoliko dijelova (za gradove, landscape, dungeons, misc) pa me zanima kako bih mogao sa što manje pada u performansama ili što manje modova te Windhelm teksture zamijeniti?
To je bilo to, osjećam se glupo. Negoo, niti jedan texture pack mi nije popravio teksture u Windhelmu. Ružne su, a imam trenutno instaliran jedan HQ koji dolazi u nekoliko dijelova (za gradove, landscape, dungeons, misc) pa me zanima kako bih mogao sa što manje pada u performansama ili što manje modova te Windhelm teksture zamijeniti?
Zasto ne stavis npr.Sexy Whiterun v3,meni je popravilo vecinu muljavih tekstura u igri.
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/7059
Sad kad dodem sa puta krecemo sa ozbiljnim moddingom igre da malo upogonim R9 280x :D
Pozdrav Skyrimovci...
Napokon imam nešto vremena zaigrati ovu igru. Čitam Vas već duže vrijeme, te me zanima koje modove koristite, instaliravate li jednog po jednog ili ste uzeli paket modova. Koja je najbolja stranica za modove? Imam igru i sve DLC-ove.
Pozdrav Skyrimovci...
Napokon imam nešto vremena zaigrati ovu igru. Čitam Vas već duže vrijeme, te me zanima koje modove koristite, instaliravate li jednog po jednog ili ste uzeli paket modova. Koja je najbolja stranica za modove? Imam igru i sve DLC-ove.
Najbolje je uzeti mod koji ti se sviđa, tako više toga možeš obuhvatiti nego nekim packom. Mislim da je svojedobno doktor1 radio guide za moddanje, ali ne znam koliko je napravio. Zadnji puta kad sam igrao sam išao po redditu, nisam nešto previše tražio, a ima korisnih stvari.
Za modding je po meni najbolje koristiti nexus mod manager, registriraš se na njihovoj stranici, instaliraš ga i dodaješ s te stranice modove koji ti se sviđaju.
Najbolje je uzeti mod koji ti se sviđa, tako više toga možeš obuhvatiti nego nekim packom. Mislim da je svojedobno doktor1 radio guide za moddanje, ali ne znam koliko je napravio. Zadnji puta kad sam igrao sam išao po redditu, nisam nešto previše tražio, a ima korisnih stvari.
Za modding je po meni najbolje koristiti nexus mod manager, registriraš se na njihovoj stranici, instaliraš ga i dodaješ s te stranice modove koji ti se sviđaju.
Hvala ti . Budem malo proučio. Čini mi se nekako najbolje nexus mod manager baš kako si rekao..
Pozdrav svima.
"Nabavio sam" si ovu igru, pa se sad učim.
Jel mi itko može pojasnit ovo oko modova, kak' to ide?
To se vidim skida preko torrenta, pa onda ubacuje u fileove od igre?
Može par preporuka od modova da grafulju opteretim,
po mogučnosti da je što uglađenije i realnije.
Teško ćeš to skombinirati jer crackana verzija ne radi ni upola dobro kao original + modovi neće raditi kako treba...
A koliko vrijedi probat?
Sada sam igrao, prošao kroz špilju i šetam se po snijegu, sve mi ok, nikakav problem nisam vidio.
Pozdrav svima.
ma jok, skini taj mod manager
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/modmanager/?
i na njihovoj stranici imas sve ljepo poslozeno samo skidas i ubacujes u skyrim folder...imas par recenica za procitati! vidio sam cudo toga no dva najosnovnija moda su high texture pack+enb(dof) igra s tim izgleda miljama ispred!
evo primjera:
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/15105/?
A koliko vrijedi probat?
Sada sam igrao, prošao kroz špilju i šetam se po snijegu, sve mi ok, nikakav problem nisam vidio.
Vrijedi probati jer nemaš ništa izgubiti osim malo vremena i živaca, a ako uspiješ srediti GGWP.
Hvala za preporuku moda, ali našao sam nešto što mi se sviđa, a Sexy serija mi izgleda malo kao da je velika saturacija boja, pa ću je ostaviti za sada.
Što se tiče modanja, treba instalirati Nexus Mod Manager obavezno, te BOSS program (za automatsko poredavanje modova), također SKSE jer je potreban za dosta modova u igri.
Meni najbolji modovi su definitivno ovi koji dodaju Immersion u igru, a to su definitivno:
SkyUI - mod koji potpuno mijenja Inventory u Skyrimu, i onda ga je moguće pretraživati, filtrirati i slično
ELFX (Enhanced Lights and FX) - za popravak osvjetljenja u igri, čak mislim da podržava dinamične sjene
Immersive HUD - iHUD - potpuno miče HUD sa ekrana, ali inteligentno, pa se isti pojavljuje kad je potreban
Immersive First Person View - po meni odličan mod koji dopušta da kamera bude aktivna i dok je tijelo lika vidljivo - na njemu sam gubio živce dok nisam skužio kako ga namjestiti da radi normalno :D
Immersive Patrols - ljudi i karavane, kao i ovi likovi iz Imperial ili Stormcloaka prolaze Skyrimom bez nekog reda, i nerijetko se potuku, te rade velike bitke posvuda po Skyrimu; zanimljivo je vidjeti kako se međusobno tuku
..ima još tih modova ali mi se ne da pisati o njima iskreno
Open Cities Skyrim - ovo sam skinuo kroz Steam Workshop iako ga ima i na Nexusu; odličan mod koji potpuno otvara vrata gradova, npr više nema loadinga između Skyrima i Whiteruna ili bilo kojih city gateova
Dead Body Collision - radi upravo ovo što piše, popravlja collision sa mrtvim tijelima
Za grafičke modove, jedan je poseban i ne može se bez njega, a to je SMIM (Static Mesh Improvement Mod) - on se brine da svi ružni 3D modeli u Skyrimu postanu jednostavno toliko bolji
Također preporučam neke HD teksture, ja koristim Skyrim HD (dolazi u nekoliko dijelova)
Koristim Green Water Fix za popravak podmorja, jer inače se vidi samo ružna zelena boja, te Safety Load koji mi osigurava da se igra ne crasha.
Kroz Steam sam također skinuo puno modova, a neki najbolji su mi Towns and Villages Enhanced serijal (dodaje puno puno drva i trave u gradove; ja sam osjetio pad u performansama, ali svejedno je lijepo, jer u gradovima ionako nema combata i slično, da mi manje FPS zasmeta).
Također imam skinuto Moonpath to Elswheyr, zemlju Khajita; mod koji pruža još nekih 30-ak sati gameplaya sa svojim likovima, landscapeom i questovima.
Instalirao sam i Windcaller's Pass (spilja u planini ispod High Hrothgara).
I tako, imam još puno manjih modova, ali svaki je prilično dobar i koristan u nekome smislu.
NMM mi prikazuje 92 moda, ali preko Steama mislim da ih je još 30-ak.
Je li neko igrao Two Worlds II ? Meni je mnogo bolja igra od Skyrim-a. Odlicna alternativa za one koji traze nesto slicno Skyrimu. U TWII nema bas mnogo slobode kao u Skyrima, ali igra je predobra, grafika mnogo bolja iako je starija godinu dana od Skyrima. Svijet je mnogo zivlji, questovi i price su realni, glavni karakter je badass. Main story je pre predobar. Combat milion puta bolji i igra nije prelaka, morate tri puta da mislite prije nego sto napravite sledeci korak, inace ste mrtvi. Ako je neko pravi RPG fan, ova igra ce mu se svidjeti.
Teško ćeš to skombinirati jer crackana verzija ne radi ni upola dobro kao original + modovi neće raditi kako treba...
Nemoj kenjat, krekana igra radi kao i normalna.. Apsolutno ne podrzavam piratstvo kada je igra 20kn na steamu, ali bar nam ovo laganje ne treba... Igra se moda preko Skyrim Nexusa i to vrlo jednostavno i tamo ti je sve objasnjeno. Doslovno kliknut 2 botuna za nekih 90% modova. Ima par napredenijih modova al nije to nista strasno jer ce te modder voditi za ruku i step by step objasniti postupak instalacije. Najvaznije je citati o modu i upute moddera. Ja dok nisam imao origigi Skyrim sam izmodao ga do bola i nikakvih problema nisam imao.
Ni ja, ali kada nešto želim probat, vrijedi.
Da mogu ispast, barem malo čiste duše,...
(vidi sliku)
Jel ima negdje nekakav tut kako ubacivat modove?
Ja sam nešto skinul, ovo kaj je Stjepan postao, al' ne berem baš.
I zasada tražim samo grafičke modove, tu najviše uživam.
Odes ovdje http://www.nexusmods.com/skyrim/?
U gornjem desnom kutu imas download, skines to i ono ti samo od sebe locira Skyrim na disku, ili ga sam lociras.
Zatim trazis mod na toj stranici, ja ti odmah preporucam, jer znam po sebi, da instaliras texture visoke rezolucije i neki ENB, je to daje najveci iskorak u izgledu igre. Modove za texture je iznimno lako instalirati, odes ovdje http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/607/? zatim pod "files" i kliknes download with manager, kad ti se skine pojavit ce ti se u manageru i tamo imas botun s kojim ih ubacujes u igru. Isti proces vriejdi za gotovo sve modove. E sad, ENB-ovi su malo kompliciraniji, al sve ti se svodi kao kad crackas igricu, ubaci to i to u folder, bla bla. Naravno oko svega ovog treba napraviti malo istrazivanja, vidjeti koji je tebi ENB najljepsi itd. Ako si pre lijen, onda pogledas necije screeshote igre sa modovima i ako ti se svidi samo stavis modove koje i on koristi. Moze ih bti preko 100 al uvijek znaj da za 80% te njegove super grafike su zasluzni ENB i texture, ovo ostalo su detalji, dovodjenje igre do savrsenstva, tipa bolje stijene, bolji snijeg, bolja vegetacija itd.
uf nebi ti bio u koži, ja uglavnom prije stavljanja nekog moda te fajlove/foldere backupiram, inace si sam sebi dao smrtnu presudu ako nesto pode po zlu...jer ima tona fajlova koje moras rucno pobrisati no posto ih vecina ide preko starih i drugih fajlova situaciju bez backupa je nemoguce popraviti!
Pozdrav svima.
Je** te zar ljudi stvarno jos uvijek piratiziraju ovu igru koja je bila vec vise puta ispod 5 eura cak i na steamu? 3.50eura obicni 7.5 eura legendary edition? Đizs -.-
uf nebi ti bio u koži, ja uglavnom prije stavljanja nekog moda te fajlove/foldere backupiram, inace si sam sebi dao smrtnu presudu ako nesto pode po zlu...jer ima tona fajlova koje moras rucno pobrisati no posto ih vecina ide preko starih i drugih fajlova situaciju bez backupa je nemoguce popraviti!
Odlučih se na jedan totalni reinstall, pa ću ići polako, korak po korak instalirati modove :D
Je li netko ima problem sa ctd.....da li je stvar u modovima,u RAM memoriji......s tim da modova nemam ni desetak..... zauzima mi oko 2gb rama u igri a nekad i prelazi do 2300mb....i što bi moglo bit uzrok crashu....crasha se bez ikakvog upozorenja....
Nadgleda sam preko MSI Aftera i upravo su mi sumnjivi VRAM I RAM (grafička mi je 512mb).....Od modova imam ovo :
512 MB VRAM-a bio mogao biti problem