The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.711
|
čitano: 2.614.439
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ovaj što kaže da nemaš šta radit u igri piše gluposti!!!

Pa ovo je praktički drugi život (bolji puno od RL :D)

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 15:54 (Praetorian1).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
DarkoKwon kaže...
dado16 kaže...
DarkoKwon kaže...
Rocinante2112 kaže...
Comi123 kaže...
Praetorian1 kaže...

Nakon ne znam koliko pokušaja koliko sam davao Skyrim konačno sam se uspio navući na igru.

U više od 10 sati igranja sam tek prešao 2 main questa, samo side prelazim i jednostavno lutam skyrimom. Nikako mi igra nije sjedala (a stalno me igra vukla, teško za objasnit) i sad me je konačno uspjela osvojiti. Kupio sam juče i Legendary Edition za 140 KN pa sad igra preko steama.

BTW pogledajte gdje sam jedan mač našao :D

Naći ćeš ti još mnooooogo zanimljivih stvari. Igra je toliko raskošna i bogata da je to nešto neverovatno. Treba samo istraživati... Ko zna... Možda i ja jednom ponovo krenem, mada sumnjmam. Bože, koliko sam sati ostavio u ovoj igri. Preko godinu dana sam samo nju igrao...

pa de nadjete contenta za godinu dana igranja? xD

Ja sam igrao 7 dana skyrim, sve sam skontao uz duz i poprijeko, ne znam sta ima vise toliko zanimljivo.

uz sve te silne modove itd, nema sta zanimljivo?

Jedini mod koji mi je dobar je mod za grafiku. Ima nas koji smo stariji od 20 godina i nije nam zanimljivo ubaciti betmena i spidermana u igru i ubijati sve iz udarca.

ne razumijem sto zelis reci, stariji sam od 20 godina, i nestavljam nikakve betmene spidermane...al uredu, ocito nisi nimalo prolistao modove da vidis da ima stvarno "okej" modova.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 16:35 (dado16).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
Jedini mod koji mi je dobar je mod za grafiku. Ima nas koji smo stariji od 20 godina i nije nam zanimljivo ubaciti betmena i spidermana u igru i ubijati sve iz udarca.
Eto navedi mi 10 modova koje ti smatras da su dobri, bas me zanima (nemoj graficke modove, vec samo one sto dodaju nove stvari u igru).

Jel ti to trollaš il zeje*avaš ili šta.?

Hoćeš da ti navedem 10? evo ti:

Interesting NPC's - dodaje tonu novih likova sa profesionalnim voice acting-om i par novih custom followera i questova

Ultimate fighting - uvelike poboljšava borbu i AI intelligence... sada se mora više taktizirati a ne samo spammati left click

Organised bandits & Deadly dragons - više vrsta i rankova bandita i teži i raznovrsniji zmajevi (onakvi kakvi su i trebali da budu)

Sneaking tools & Armor disguises - razne vrste stealth pomagala npr strijela i konopac s kojom se možete penjati uz visoke klifove, rezanje grkljana, kill animation dok npc spava i konckout... i prerušavanje u druge frakcije (sad se možete prerušiti u bandita i mirno šetati po kampu i pažljivo ih jednog po jednog eliminirati aka hitman style)

Tytanis mod - crafting overhoul, možete topiti armore u ingote craftati razne stationary objekte, tonu raznog nakita plus još par novih armora... čak u novijoj verziji možete saditi biljke koje kasnije narastu pa ih koristite za alchemy

Frostfall - uvodi tjelesnu i vanjsku temperaturu te koliko ste mokri... možete craftati razne šatore sjeći drva paliti vatru raditi kampove... praktički bez toga je nemoguće preživjeti u sjevernijim dijelovima skyrima

Imp's compleks needs - morate jesti piti spavati... nemožete spammati tak da pojedete svaki dan 10 jabuka već morate raznovrsno jesti da unesete proteine nutritive i masti... čini se kao pain in the ass mod ali nije... savršeno se uklapa u igru... sada razna voća povrća i mesa napokon imaju svrhu

AP prostitution - u početcima bio je dosta smotan mod.. imao je samo par nespretnih sex animacija... sada u zadnjim verzijama je puno više od običnog sexy moda... imati seks sa ženom ili neku avanturu sada zaista i ima smisla... a i ti se hvališ da si odrastao dečko i da ti ne trebaju tamo neki spajdermeni i betmeni pa eto... ovo ti je mod za "odrasle"...

Falskaar - praktički fan made DLC

Immersive armors & weapons - tona novih armora i oružja koji su lore friendly (znači nema tamo nekih bikini armora i hentai gluposti)

Amazing follower tweaks - nove komande i menađment za followere (sada svatko može biti follower)... follower AI je znatno poboljšan... no more stupid followers

eto, naveo sam ih i više od 10 i to su samo neki koje ja koristim, a ima ih još tonu... i nijedan nije grafički već svi su gameplay modovi, pa čak i onaj armor mod jer imaš neke questove vezane za njih... (i u nijednome ti neće izletiti spajdermen ili betmen {#} )

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 23:19 (sylar951).
Moj PC  
20 0 hvala 13
15 godina
neaktivan

Convenient horses, Birds of Skyrim, XPMS, Clanking armour, Ultimate Follower Overhaul, Immersive patrols, More village animals, Wet and Cold, Book Covers Skyrim, XCE, Climates of Tamriel, EZ2C Dialogue menu, Unofficial Skyrim Patch, Civil War Overhaul, A quality world map, Immersive HUD, Auto unequip ammo, EBT, Footprints, Statit mesh improvement mod. 

Eto da navedem još koji, sve modovi koji mijenjaju gameplay u nekom smislu, čine igru više ''immersive''.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
8 0 hvala 3
17 godina
E hvala momci, da mu ja ne moram pisat!
14 godina
neaktivan

Ovako. Htio bih opet pocet igrat Skyrim, ali neda mi se opet po stoti put igrat onaj pocetak, pa companioni, pa svi oni questovi itd. (odradio sam ih masu puta).. Ima li ikoji mod koji znatno promjeni singelplayer kampanju?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

Ovako. Htio bih opet pocet igrat Skyrim, ali neda mi se opet po stoti put igrat onaj pocetak, pa companioni, pa svi oni questovi itd. (odradio sam ih masu puta).. Ima li ikoji mod koji znatno promjeni singelplayer kampanju?

Još nešto ?

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
Lukanator22 kaže...

Još nešto ?

ne?

15 godina
neaktivan

Našao sam samo ovo u TOP100 modova (16.), promijeni samo početak.

http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/9557/?

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ubio sam dosad 2 zmaja. I borbe protiv zmajeva su puno bolje nego one u Dragon Age Originsu. Puno više su epic i naježim se kad vidim zmaja.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...

Ubio sam dosad 2 zmaja. I borbe protiv zmajeva su puno bolje nego one u Dragon Age Originsu. Puno više su epic i naježim se kad vidim zmaja.

Do skoro si "pljuvao" po Skyrimu, tražio mane Bethesdinim igrama, ali izgleda da si se opametio. {#} Na kom levelu igraš?

16 godina
neaktivan

Dozvo sam se pameti, jbg ljudi smo griješimo :)

Igram na adept uglavnom, tu i tamo na expert. Koju ti težinu preporučaš?

Eh da i ova igra valjda najbolji soundtrack u igrama što sam igrao.

Kad sam finishirao zmaja, pa kad je krenula ona pjesma The song of the Dragonborn {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 19:33 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ja bi ti prpeoručao expert, na početku možda je malo teže al' daje veći užitak kad nekog prikolješ, isto tako poslije je igra prelagana
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
neaktivan

Da, ja sam ponovno počeo s modovima (trenutno 31 level) i postane prelagano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
ja bi ti prpeoručao expert, na početku možda je malo teže al' daje veći užitak kad nekog prikolješ, isto tako poslije je igra prelagana

Stavio sam na expert. 11 sam level i ok je zasad težina. jedino me oni snow trolovi ubiju ko od šale, valjda kad budem veći level budu i oni postali lakši.

14 godina
odjavljen
Praetorian1 kaže...

Kad sam finishirao zmaja, pa kad je krenula ona pjesma The song of the Dragonborn {#}

Milo mi je što to čujem... Za soundtrack se slažem. Taj Nordijski barbarski hor nema premca, a Jeremy Soule je još jednom dokazao da je izuzetan umetnik i njemu veliko hvala na ovim fantastičnim temama koji svet Skyrima čine još življijim i daju mu posebnu čar, no dobro... Što se tiče težine ja sam uglavnom igrao na Master, ali to tek nakon jednog prelaza (a ogroman je razlog da se igra odigra i više puta), dok tebi za sada savetujem da ostaneš na expertu, kasnije će igra postati malo lakša pa ti prebaci na Master, ako budeš hteo naravno, a ako hoćeš ekstremne izazove onda Legendary... Postoji mnogo vrsta zmajeva, mislim njih dvadesetak, koji znatno variraju po snazi, tako da će te najmoćniji čak i na većim levelima jako daviti, no neće to biti samo zmajevi... Inače, ja sam uglavnom bio tenk-specijalista za korišćenje mača i štita, tu i tamo heala, i trap magičnih runa... Enchanting skill puni obavezno bez obzira kako igraš, jer je taj skill "must have", pogotovo na težim levelima igre... Uostalom, kako igraš? Rasa, klasa?... Ako te nešto interesuje, pitaj me slobodno...

14 godina
neaktivan

Pošto se svi hvale kako su ubijali zmajeve, divove itd., evo ja ću se sada pohvaliti kako sam dobio batina od jednog nabildanog orc bandita sa glass hammerom... i ja i moj Fandal jedva živu glavu izvukli...

(A koristim jedan gameplay mod gdje nikako nije preporučljivo "umrijeti" pa smo i ja i Fandal pobjegli ko pi*kice)

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
Praetorian1 kaže...

Milo mi je što to čujem... Za soundtrack se slažem. Taj Nordijski barbarski hor nema premca, a Jeremy Soule je još jednom dokazao da je izuzetan umetnik i njemu veliko hvala na ovim fantastičnim temama koji svet Skyrima čine još življijim i daju mu posebnu čar, no dobro... Što se tiče težine ja sam uglavnom igrao na Master, ali to tek nakon jednog prelaza (a ogroman je razlog da se igra odigra i više puta), dok tebi za sada savetujem da ostaneš na expertu, kasnije će igra postati malo lakša pa ti prebaci na Master, ako budeš hteo naravno, a ako hoćeš ekstremne izazove onda Legendary... Postoji mnogo vrsta zmajeva, mislim njih dvadesetak, koji znatno variraju po snazi, tako da će te najmoćniji čak i na većim levelima jako daviti, no neće to biti samo zmajevi... Inače, ja sam uglavnom bio tenk-specijalista za korišćenje mača i štita, tu i tamo heala, i trap magičnih runa... Enchanting skill puni obavezno bez obzira kako igraš, jer je taj skill "must have", pogotovo na težim levelima igre... Uostalom, kako igraš? Rasa, klasa?... Ako te nešto interesuje, pitaj me slobodno...

Igram kao Nord, fokusirao sam se na teški okolp, štit i oružje za jednu ruku (mač, sikira itd).

E vidiš fala za ovo što kažeš da moram razvijat Enchanting, sad ću se na to fokusirat.

15 godina
neaktivan

Enchanting je jako važan da, smithing je dobar također. Ja sam level 32, enchanting mi je trenutno na 91, još malo i maxed.

Ja igram s Dark Elfom, Fire Destruction all the way.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 15:43 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel vas bole oči dok igrate Skyrim? Ja igram 20 min Skyrim i oči mi se počnu jako naprezati i irititrati. Čudno mi je to a mogu igrati battlefield 3 puno duze bez da osjetim umor u ocima. Jos kad uzmem u obzir da je bf3 puno brza igra od skyrima{#} 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlackEagle kaže...

Jel vas bole oči dok igrate Skyrim? Ja igram 20 min Skyrim i oči mi se počnu jako naprezati i irititrati. Čudno mi je to a mogu igrati battlefield 3 puno duze bez da osjetim umor u ocima. Jos kad uzmem u obzir da je bf3 puno brza igra od skyrima{#} 

Ako igraš u mraku, pokušaj upali neko pozadinsko svjetlo, lampu neku, mene je to počelo zeza otkad sam pošo na brod prvi put, dotad nisam imo problema, ali sad mora nešto svjetlit oko mene

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 18:07 (infernoxcro).
15 godina
neaktivan
BlackEagle kaže...

Evo baš kad si spomenuo BF3, ja njega ne mogu igrati 30min da mi nije mukam, heh. 

Na kakav brod misliš?

17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
BlackEagle kaže...

Evo baš kad si spomenuo BF3, ja njega ne mogu igrati 30min da mi nije mukam, heh. 

Na kakav brod misliš?

Nevezano za igricu

14 godina
Praetorian1 kaže...

lol?

u dragon ageu je barem izazov, u skyirmu prdneš na zmaja i on umre. štoviše od svog bestiarija u skyrimu zmajevi su jedni od laksih za ubit.

16 godina
neaktivan

Na legendary te zmaj smaže go govno, stoga nije istina ovo što kažeš...

A da ne spominjem trolove, divove i ostale karakonđule.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 19:32 (Praetorian1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Rocinante2112 kaže...
Praetorian1 kaže...

lol?

u dragon ageu je barem izazov, u skyirmu prdneš na zmaja i on umre. štoviše od svog bestiarija u skyrimu zmajevi su jedni od laksih za ubit.

Ne sprdaj se... Jesi ikada sreo Elder Dragona ili Ancient? Da ne pominjem druge vrste...

14 godina
Praetorian1 kaže...

iz mog iskustva div je jači od zmaja u skyrimu.

nečesto sam se znao valjat od smijeha kad se potuku div i zmaj

18 godina
protjeran
Rocinante2112 kaže...
Praetorian1 kaže...

iz mog iskustva div je jači od zmaja u skyrimu.

Nije, pogotovo ako doguraš na vrlo visoke lvle npr. na 78+. Tada se počnu javljati legendary zmajevi, jači i od Alduina...(uvjet je da imaš Dawnguard DLC)

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
Rocinante2112 kaže...

I ja isto sa 100 archery i 100 light armor + bonusi za oba je ubiti zmaja cas posla....

Nema razloga da ne bude...

Al zato kad okrenem na sekundarne skilove onda bjezim oko prvog kamena kao zavezani pas oko kucice...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 12:03 (Abomb).
17 godina
neaktivan

Pa dobro nisu divovi tako zajebani, ja sam ih ubijo na početnim levelima, 3-4 level možda, samo treba 15 minuta za ubit ga haha, udarac, trči oko njega, udarac, trči...ali je dobar osjećaj ubit ga tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice