vidis nebi imao,kolega je gore napisao zasto. quest u morrowindu je bio prek full stranice,pročitao si i imao upute. questovi u skyrimu nemaju nikakvih,apsolutno nikakvih informacija. i kad iskljucis quest marker trazio bi što? nebi ni znao što trazim. igra je tako dizajnirana
a eto ja kad bi svaki quest tribao citati stranicu ubilo bi me...Nepotrebno. Skyrim lipo pise, ubij toga i toga ili pokupi to i to... sta je coviku vise potribno?
Sta imas jos vise znati? Liku triba nesto specificno iz te lokacije, odi na lokaciju i nadji to, kako mislis neznas sto bi?
Kontraditoran si sam sebi. Jer sa jedne strane se zalis na kompliciranost necega a nemozes obaviti ni obican zadatak(a 90% je jednostavno). Sta imas u Skyrimu znati vise od Lokacije i samog cilja? A plus NPC ti uvjek isprica osnovno prije samog questa.
Lijepo je napocetku malo procitati nesto i udubit se u nesto ali nakon +300 uri igre, coviku se ne da citati 10 minuta da skuzi srz problema...
Prijatelju, sam si sebi odgovorio na ta pitanja. Igra je prilagođena masama i to je činjenica, a za nas koji se želimo malo više udubit u igru, koji želimo igrat RPG, ta opcija ne postoji, kao što je kolega reko u Morrowindu si imao quest log, dnevnik, kako hoćeš, u kojemu ti je pisalo 7 rečenica o questu koji moraš obavit, tih 7 rečenica su bile odgovor na pitanja tko, kad, gdje, zašto, koliko i trebo si malo promozgat da bi obavio quest što sa Skyrimom nije slučaj. Zašto nisu sličan koncept ubacili u Skyrim, s tim da zadovolju obe strane?