The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.452.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Abomb kaže...
Rocinante2112 kaže...

vidis nebi imao,kolega je gore napisao zasto. quest u morrowindu je bio prek full stranice,pročitao si i imao upute. questovi u skyrimu nemaju nikakvih,apsolutno nikakvih informacija. i kad iskljucis quest marker trazio bi što? nebi ni znao što trazim. igra je tako dizajnirana

a eto ja kad bi svaki quest tribao citati stranicu ubilo bi me...Nepotrebno. Skyrim lipo pise, ubij toga i toga ili pokupi to i to... sta je coviku vise potribno?

Sta imas jos vise znati? Liku triba nesto specificno iz te lokacije, odi na lokaciju i nadji to, kako mislis neznas sto bi?

Kontraditoran si sam sebi. Jer sa jedne strane se zalis na kompliciranost necega a nemozes obaviti ni obican zadatak(a 90% je jednostavno). Sta imas u Skyrimu znati vise od Lokacije i samog cilja? A plus NPC ti uvjek isprica osnovno prije samog questa.

Lijepo je napocetku malo procitati nesto i udubit se u nesto ali nakon +300 uri igre, coviku se ne da citati 10 minuta da skuzi srz problema...

Prijatelju, sam si sebi odgovorio na ta pitanja. Igra je prilagođena masama i to je činjenica, a za nas koji se želimo malo više udubit u igru, koji želimo igrat RPG, ta opcija ne postoji, kao što je kolega reko u Morrowindu si imao quest log, dnevnik, kako hoćeš, u kojemu ti je pisalo 7 rečenica o questu koji moraš obavit, tih 7 rečenica su bile odgovor na pitanja tko, kad, gdje, zašto, koliko i trebo si malo promozgat da bi obavio quest što sa Skyrimom nije slučaj. Zašto nisu sličan koncept ubacili u Skyrim, s tim da zadovolju obe strane?

16 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

nisam se nikad zalio na kompliciranost necega,otkuda ti to? niti da nemogu obavit zadatak. zastso nisu mogli u igru staviti opciju opširnih questova i mogucnost iskljucenja quest markera (za nas koji to hoćemo)?. kuzim da nece svako htjet citat tonu teksta ali ja kad igram RPG hoću malo pročitati nešto,tražiti...mogli su za one koji to zele napraviti drugu težinu igre i đenja bok. ali sve što su napravili u skyrimu je bilo za casual igrače,ama baš sve je pojednostavljeno do bola.

ma prijatelju nema toga vise nigdi, RPG ili bilo sta drugo...Bas iz razloga sto nema bas ljudi koji bi to citali, a za izmislit pricu za svaki quest triba vrijeme.

To ti je ka da ja sad igram NFS i ocu negdje procitat sve o Mercedes-ovoj povijesti. Igram COD i zelim znati svaki detalj o pusci koju koristim, ili igram strategiju tipa Civilisation i zelim sve o tom narodu sa kojim igram i protiv koga se borim detalje? A ovo jos mozes kopirat od nekud ne tribas izmisljat pricu...

Bezveze nepotrebno

Sta se markera tice, i dalje nevidim problem. Imas quest tipa "kill the leader Abomb in the BUG Dungeon"... upalis marker, vidis di je lokacija, ugasis marker i seces do tamo...Kad dodjes tamo imas naci leadera koji je tu negdje i ubit ga.

Ima dosta stvari koji bi mogli bolje, al to sta vi trazite je "old school gaming", grindaj,citaj,za*ebaji se, i gubi vrime trazeci nesto... i onda potrosis cilo popodne na jedan quest i nakon 10 godina govoris kako si ti igra onu jednu igru i gubija vrime i vrime na to i bas ti fali jel si se bas udubio u lika......hahahaha pa kako neces...

13 godina
Abomb kaže...
Rocinante2112 kaže...

nisam se nikad zalio na kompliciranost necega,otkuda ti to? niti da nemogu obavit zadatak. zastso nisu mogli u igru staviti opciju opširnih questova i mogucnost iskljucenja quest markera (za nas koji to hoćemo)?. kuzim da nece svako htjet citat tonu teksta ali ja kad igram RPG hoću malo pročitati nešto,tražiti...mogli su za one koji to zele napraviti drugu težinu igre i đenja bok. ali sve što su napravili u skyrimu je bilo za casual igrače,ama baš sve je pojednostavljeno do bola.

ma prijatelju nema toga vise nigdi, RPG ili bilo sta drugo...Bas iz razloga sto nema bas ljudi koji bi to citali, a za izmislit pricu za svaki quest triba vrijeme.

To ti je ka da ja sad igram NFS i ocu negdje procitat sve o Mercedes-ovoj povijesti. Igram COD i zelim znati svaki detalj o pusci koju koristim, ili igram strategiju tipa Civilisation i zelim sve o tom narodu sa kojim igram i protiv koga se borim detalje? A ovo jos mozes kopirat od nekud ne tribas izmisljat pricu...

Bezveze nepotrebno

Sta se markera tice, i dalje nevidim problem. Imas quest tipa "kill the leader Abomb in the BUG Dungeon"... upalis marker, vidis di je lokacija, ugasis marker i seces do tamo...Kad dodjes tamo imas naci leadera koji je tu negdje i ubit ga.

Ima dosta stvari koji bi mogli bolje, al to sta vi trazite je "old school gaming", grindaj,citaj,za*ebaji se, i gubi vrime trazeci nesto... i onda potrosis cilo popodne na jedan quest i nakon 10 godina govoris kako si ti igra onu jednu igru i gubija vrime i vrime na to i bas ti fali jel si se bas udubio u lika......hahahaha pa kako neces...

ee ali u tome jest čar RPG-a (ROLE PLAYING GAME). u codu mi to netreba,cod nije rpg. nfs nije rpg. to su arkade,kao takve ih treba tretirati!

mene samo frustrira što je i skyrim u jednom smislu postao arkada. tj .TES serijal.

recite da sam razmazen ili štoliveć ali nakon jednog morrowinda nikako nisam skuzio što to skyrim ima da ga se toliko hvali kao jednog od nezaboravnih RPG naslova.

Upravo to i tražim. Jos danas se sjetim morrowinda sa smješkom na licu :) imo sam jednu teku ispisanu svakakvim informacijama,i sad kad se sjetim uopce ne smatram to troskom vremena. to je bila igra koju sam igrao cca mjesec dana. svaki dan. skyrim sam igrao mozda 5-6? i jesam se udubio u lika,to je RPG :)

neznam kako više da napišem da me ljudi bolje razumiju,mislim da sam sve rekao

p.s nisam hejter,nije mi smisao trollati,mislim da sam dobre argumente iznesao.

15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ja sam igrao Skyrim mjesec dana, svaki dan.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Abomb kaže...
Rocinante2112 kaže...

vidis nebi imao,kolega je gore napisao zasto. quest u morrowindu je bio prek full stranice,pročitao si i imao upute. questovi u skyrimu nemaju nikakvih,apsolutno nikakvih informacija. i kad iskljucis quest marker trazio bi što? nebi ni znao što trazim. igra je tako dizajnirana

a eto ja kad bi svaki quest tribao citati stranicu ubilo bi me...Nepotrebno. Skyrim lipo pise, ubij toga i toga ili pokupi to i to... sta je coviku vise potribno?

Sta imas jos vise znati? Liku triba nesto specificno iz te lokacije, odi na lokaciju i nadji to, kako mislis neznas sto bi?

Kontraditoran si sam sebi. Jer sa jedne strane se zalis na kompliciranost necega a nemozes obaviti ni obican zadatak(a 90% je jednostavno). Sta imas u Skyrimu znati vise od Lokacije i samog cilja? A plus NPC ti uvjek isprica osnovno prije samog questa.

Lijepo je napocetku malo procitati nesto i udubit se u nesto ali nakon +300 uri igre, coviku se ne da citati 10 minuta da skuzi srz problema...

Hocu da igram RPG, ne MMORPG. Ako ne mogu roleplayati u RPG-u to je meni bezveze, tacnije ako ne mogu da zivim taj svijet. Skyrim je vise nego odlicna igra tu nema sta, ali ta me sitnica uvijek nervirala.

Darko
13 godina
Jonja kaže...

di si content našo? xD

ja bi radije da me tuku smrznutim haringama po glavi.

13 godina
odjavljen
Rocinante2112 kaže...
Jonja kaže...

ja bi radije da me tuku smrznutim haringama po glavi.

A ja godinu dana. {#}

17 godina

ja na skyrim nisam gleda kao nekakvu igru u kojoj je prica apsolutna. za mene je skyrim bila igra o neprestanom lutanju po ogromnom svijetu. zavirit u svaku rupu, obic sve zivo. eto, to je skyrim

tu i tamo se nakacis na pricu, koja nije losa, ali nije nesto spektakularna.

ako ces odlicnu pricu, igraj kotor ili nesto novije, dragon age origins. 

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
Obi Wan kaže...

ja na skyrim nisam gleda kao nekakvu igru u kojoj je prica apsolutna. za mene je skyrim bila igra o neprestanom lutanju po ogromnom svijetu. zavirit u svaku rupu, obic sve zivo. eto, to je skyrim

tu i tamo se nakacis na pricu, koja nije losa, ali nije nesto spektakularna.

ako ces odlicnu pricu, igraj kotor ili nesto novije, dragon age origins. 

istina

kotor <3

i dao sam proso valjda 7x

17 godina

Ako su ti KOTORI i DA naslovi jako dobri, onda obavezno odigraj Jade Empire.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...

odigrao. trazim neki dobar rpg vec duze vremena, al stalno se vrtim u krug sa vec poznatim naslovima. 

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
191x7 kaže...

odigrao. trazim neki dobar rpg vec duze vremena, al stalno se vrtim u krug sa vec poznatim naslovima. 

Dark Souls probajte :)

17 godina
infernoxcro kaže...
Obi Wan kaže...
191x7 kaže...

dar souls je na pc bljuvotina po pitanju kontrola, tako da ne bih, hvala.

16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
infernoxcro kaže...
Obi Wan kaže...
191x7 kaže...

kontrole su dosta smrdane po defaultu, to je i mene prvi put odbilo od igre, ali nakon sto sam kupio x360 kontroler za pc postala mi je jedna od najboljih igara ikad.

ako ti se ne da kupovati kontroler samo zbog ove igre, postoje modovi za popravak KB+M kontrola, pročačkaj po nexusu. osobno nisam probao, ali navodno je igrivo.

još kako je DS2 iza ugla, i kako im je ovaj put PC primarna platforma, bila bi steta da ovo preskocis.

13 godina
Inferno kaže...
Obi Wan kaže...
infernoxcro kaže...
Obi Wan kaže...
191x7 kaže...

kontrole su dosta smrdane po defaultu, to je i mene prvi put odbilo od igre, ali nakon sto sam kupio x360 kontroler za pc postala mi je jedna od najboljih igara ikad.

ako ti se ne da kupovati kontroler samo zbog ove igre, postoje modovi za popravak KB+M kontrola, pročačkaj po nexusu. osobno nisam probao, ali navodno je igrivo.

još kako je DS2 iza ugla, i kako im je ovaj put PC primarna platforma, bila bi steta da ovo preskocis.

ds nema veze s rpgom. NEMA.

i mrzim igre di su kontrole namjerno ''wonky'' da bi igra bila teža. i što igra ima cheap killove (pretrčis sobu da bi doso do skrinje,kad ono mimic,one shota te).

to mi je ekvivalent jump scareu u hororu,ak se nemogu niceg drugog sjetit ,ne hvala.

13 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...
Inferno kaže...
Obi Wan kaže...
infernoxcro kaže...
Obi Wan kaže...
191x7 kaže...

ds nema veze s rpgom. NEMA.

i mrzim igre di su kontrole namjerno ''wonky'' da bi igra bila teža. i što igra ima cheap killove (pretrčis sobu da bi doso do skrinje,kad ono mimic,one shota te).

to mi je ekvivalent jump scareu u hororu,ak se nemogu niceg drugog sjetit ,ne hvala.

Kako DS nema veze s rpgom. Udreš slučajno blacksmitha i gg, cijeli playthrough je hostile prema tebi, nema loada, kao u pravom živout :F

Kontrole nisu nikako wonky, dapače, nakon dark soulsa teško se navikneš na išta drugo i sve jednostavno pari lošije. Mimic te rijetko one shota, a i nakon prvog chesta znaš kasnije što očekivati. 

13 godina

il se pojam RPG-a promijenio ili je danas sve šta ima veze s mačevima rpg?

DS nije rpg. to je eventualno jako teški 3rd person akcijski hack and slash.

no,necemo sad o DS i zasto se nekom svidja ,zasto nekom ne.

13 godina
Obi Wan kaže...

Arx Fatalis

Dragon Age Origins

Neverwinters Nights 1/2

Novi Neverwinter (mmo je ali je odlican rpg ako se igra solo a moze se dosta toga a free je)

Baldurs Gate/Icewind Dale ako nisi odigrao

Planescape Torment

Allmighty Morrowind

Vampire the Masquerade

Arcanum

Drakensang

Witcher serijal

Gothic serijal

Dungeon Siege serijal

Fallout serijal

Spellforce(ovo sigurno nisi igrao a igra je odlicna, stvarno dobra igra)

Rage of Mages 1/2

Hellgate London

Odigraj stari Warcrat 3, nadji kampanje za solo igranje, predobrih ima moze se naci jako kvalitetnih.

To je to da ne idem vise u {#}, ako si to sve odigrao nema vise puno igara koje vrijede danas realno...

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
chaselol kaže...
Obi Wan kaže...

Arx Fatalis

Dragon Age Origins

Neverwinters Nights 1/2

Novi Neverwinter (mmo je ali je odlican rpg ako se igra solo a moze se dosta toga a free je)

Baldurs Gate/Icewind Dale ako nisi odigrao

Planescape Torment

Allmighty Morrowind

Vampire the Masquerade

Arcanum

Drakensang

Witcher serijal

Gothic serijal

Dungeon Siege serijal

Fallout serijal

Spellforce(ovo sigurno nisi igrao a igra je odlicna, stvarno dobra igra)

Rage of Mages 1/2

Hellgate London

Odigraj stari Warcrat 3, nadji kampanje za solo igranje, predobrih ima moze se naci jako kvalitetnih.

To je to da ne idem vise u {#}, ako si to sve odigrao nema vise puno igara koje vrijede danas realno...

to je problem :D sve ove s liste sam prešo. SVE

ako se pogleda odma na prvu loptu se vidi da su to sve starije igre (osim 2-3 izuzetka).danas nemos na rpg naletit da si isus. jednostavno ih nerade više -.-

ja preporucam Shadowrun Returns isto (indie,nedavno izaslo)...

divinity : original sin bi uskoro trebao (izgleda promising)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 1:06 (Rocinante2112).
11 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

Daj si kupi čokolade za kuhanje ili dvopeka jer ga ser*š ko iz vatrogasnog šmrka. Hack'n'slash {#}. Pretpostavljam da si ga tako probao igrati, ako si uopće probao, pa sad ser*š bez da imaš pojma o čemu ser*š.

Skoro sve ono što si prije par postova nabrajao da ti fali iz Morrowinda, DS ima. S razlikom da borba nije ko u TESu bashanje tipke za napad, već se s obzirom na klasu moraš i drugačije boriti.

17 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Joystick od 50 kn, ds fix i x360 kontroler emulator i igra leti.

Naravno neki se ne žele zajeb.avat s tim, ali po meni vrijedi 10 minuta čačkanja i podešavanja.

A od ostalih rpg-a za dodati na listu two worlds i divinity franšize

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 2:04 (Paolo2612).
13 godina
fra_miljenko kaže...
Rocinante2112 kaže...

Daj si kupi čokolade za kuhanje ili dvopeka jer ga ser*š ko iz vatrogasnog šmrka. Hack'n'slash {#}. Pretpostavljam da si ga tako probao igrati, ako si uopće probao, pa sad ser*š bez da imaš pojma o čemu ser*š.

Skoro sve ono što si prije par postova nabrajao da ti fali iz Morrowinda, DS ima. S razlikom da borba nije ko u TESu bashanje tipke za napad, već se s obzirom na klasu moraš i drugačije boriti.

zasto bi srao bezveze,naravno da sam probao.

ds je u najbolju ruku simulator strpljenja,i učenja animacija napada bossova.

mogli bi sad u raspravu što igru čini RPGom,ja sam spreman napisat cijelu stranu ako treba.

budimo realni velika većina rpg igara danas je lajt varijanta rpg-a

to se i vidi po releasanim igrama u zadnjih 5 godina. jako malo RPG-a uopce bude izdano,a i oni koji jesu nisu baš najbolji primjeri. Izuzeci su jako rijetki i da se nać,ali jedva.

koga god pitam: koji si zadnji dobar rpg igrao,svi mi izbace neki naslov koji je izaso prije oho ho godina i kojeg smo po par puta presli. to i daje čar rpgima,što ih mozes par puta preć i uvijek imaju tu konstantu. danas,sve rjeđe.

ja se povlačim iz ove teme jer nema smisla više,što sam htio iz sistema izbacit izbacio sam,fino se nauživo u tome i to je to

16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Šta je s vama? Šta ste napali igru? U Skyrimu nevalja ovo, nevalja ono... Bože... Kad ste balavili na gameplaye i trailere nije vam padalo to na pamet. Sada kad ste već izgustirali igru, ne valja nije TES... Nebuloze. Svi mi odani igrači TES-a, svesni smo mana i prednosti igre, a opet uživamo u tom umetničkom svetu koji je zaista živ, nezavistan od vas, i pun svega i svačega. Šta ćete više od jedne igre?

A i ti ga isforsirano braniš Skyrim kao da je ne znam ti ni ja šta. Jesi l' ga ti radio? Igra je prosjek, objektivno. Čisti prosjek. Oni koji otvore oči i zamijete tek ovih 2% i ne tako malih boljki koje su kolege naveli budu dovoljne da te ohlade, jer je sve tjeranje i moljakanje igre same prema igraču. Igraj me, ajde, ubacit ću malo dwarven ruine koji su, oprosti gejmeru dragi, jako loše dizajnirani, bez imalo artističke izražajnosti. Ljudi imaju pravo na mišljenje.

Sve je isprano, puno klišeja, monotono, likovi nezanimljivi, prividna sloboda ovoga i onoga, da ne pričam o disbalansu.

I nemoj samo da se netko usudi reći "postoje modovi koji poprave stvar." Jadno je to opravdanje za nešto što ima "nezavisan umetnički svet koji živi bez vas".

Možda su tebi dovoljna opcija preskakanja drveta, kovanja mača i potpisivanja referenduma u noobRPG-u, no neki traže (s razlogom) - više.

13 godina
odjavljen
4ucker kaže...
Comi123 kaže...

Šta je s vama? Šta ste napali igru? U Skyrimu nevalja ovo, nevalja ono... Bože... Kad ste balavili na gameplaye i trailere nije vam padalo to na pamet. Sada kad ste već izgustirali igru, ne valja nije TES... Nebuloze. Svi mi odani igrači TES-a, svesni smo mana i prednosti igre, a opet uživamo u tom umetničkom svetu koji je zaista živ, nezavistan od vas, i pun svega i svačega. Šta ćete više od jedne igre?

A i ti ga isforsirano braniš Skyrim kao da je ne znam ti ni ja šta. Jesi l' ga ti radio? Igra je prosjek, objektivno. Čisti prosjek. Oni koji otvore oči i zamijete tek ovih 2% i ne tako malih boljki koje su kolege naveli budu dovoljne da te ohlade, jer je sve tjeranje i moljakanje igre same prema igraču. Igraj me, ajde, ubacit ću malo dwarven ruine koji su, oprosti gejmeru dragi, jako loše dizajnirani, bez imalo artističke izražajnosti. Ljudi imaju pravo na mišljenje.

Sve je isprano, puno klišeja, monotono, likovi nezanimljivi, prividna sloboda ovoga i onoga, da ne pričam o disbalansu.

I nemoj samo da se netko usudi reći "postoje modovi koji poprave stvar." Jadno je to opravdanje za nešto što ima "nezavisan umetnički svet koji živi bez vas".

Možda su tebi dovoljna opcija preskakanja drveta, kovanja mača i potpisivanja referenduma u noobRPG-u, no neki traže (s razlogom) - više.

Slazem se sa tobom. Igra nije nista posebno, ja je jedino volim zbog open worlda. Nadam se da ce witcher 3 ispuniti sve ono sto skyrim nije.

Darko
17 godina

Meni je skyrim sasvim odličan rpg. Većina promjena koje betsheda uvodi u svoje serijale su mi na mjestu i mislim da su napravili par koraka unaprijed više nego unazad u odnosu na morrowind i oblivion. Skyrim nije story driven RPG kao što su 9 od 10 nabrojanih par postova iznad, pa ga je i šteta uspoređivati sa takvima. S druge strane još uvijek čekam nešto što će barem 5% biti nalik falloutu 2. Wasteland 2 će biti dobar RPG, ali ako ćemo iz bete suditi igru, nije to "to", previše akcijski orijentirano.

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rocinante2112 kaže...

zasto bi srao bezveze,naravno da sam probao.

ds je u najbolju ruku simulator strpljenja,i učenja animacija napada bossova.

mogli bi sad u raspravu što igru čini RPGom,ja sam spreman napisat cijelu stranu ako treba.

...

koga god pitam: koji si zadnji dobar rpg igrao,svi mi izbace neki naslov koji je izaso prije oho ho godina i kojeg smo po par puta presli. to i daje čar rpgima,što ih mozes par puta preć i uvijek imaju tu konstantu. danas,sve rjeđe.

ja se povlačim iz ove teme jer nema smisla više,što sam htio iz sistema izbacit izbacio sam,fino se nauživo u tome i to je to

I onda kažeš da imaš pojma što je DS. Daj zbilja prošeći. Još malo i smrdit će cijela tema koliko ga tiskaš.

13 godina

nek smrdi,i treba!

fanboyizam je za*ebana stvar...

16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...
4ucker kaže...
Comi123 kaže...

...

A i ti ga isforsirano braniš Skyrim kao da je ne znam ti ni ja šta. Jesi l' ga ti radio? Igra je prosjek, objektivno. Čisti prosjek. Oni koji otvore oči i zamijete tek ovih 2% i ne tako malih boljki koje su kolege naveli budu dovoljne da te ohlade, jer je sve tjeranje i moljakanje igre same prema igraču....

Slazem se sa tobom. Igra nije nista posebno, ja je jedino volim zbog open worlda. Nadam se da ce witcher 3 ispuniti sve ono sto skyrim nije.

Ekipa iz CDProjekta je posvećena i strastvena u onome što radi. I The Witcher (i prvi i drugi) imaju sve što Skyrim nema. A ni bilo koji novi RPG od neke 2003./2004. na ovamo. Imaju klikera, i dosad su znali igru predstaviti onakvom kakvu su ju i najavili, i kakvom je bila prvobitno zamišljena.

Meni osobno (naglašavam, meni) je najbolji najneprevaziđeniji RPG ikad Planescape: Torment. I opet će biti onih koji će reći da je ta igra dosadna i prepretenciozna. Je, za retarda, koji ne koristi mozak.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 15:49 (4ucker).
13 godina
odjavljen

Nisam provjerio, ali mogu se kladiti da su ovi iz Riota i rusima cestitali Bozic :)

Darko

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
4ucker kaže...

Hahahaha, jesam. Ja sam radio Skyrim, šta ćeš sad?... Skyrim je sadržajno najbolja igra današnjice jer kombinuje sve stvari iz drugih igara u jednu celinu koja super funkcioniše. Da igra ima nešto plitko u sebi što se meni ne sviđa, ima, ali gledam da zažmurim na to i uživam u igri u onim stvarima što ona najbolje nudi. Nešto se moralo žrtvovati za rad drugih stvari, a ako ti se to ne sviđa, koga ovde boli ku*ac? Prestani da troluješ! Ljudi čitaju postove, a ti svašta pišeš. Za one koji nisu igrali igru, ili su tek počeli: "Ljudi, Skyrim je najnelinearnija igra današnjeg gaminga, a ukoliko cenite ogroman svet, srednjovekovnu epsku fantastiku, istraživanje, totalnu neograničenost, nećete naći ništa bolje od Skyrima, igru igrate kako vi zamislite i kako vama najbolje odgovara". Da je loša igra, nebi pobrala sve moguće i nemoguće nagrade. Ima čak i onih koji su umesto da uče fakultet, posvetili kreativan rad na njoj, i tim ljudima skidam kapu. Koja još igra nudi toliko slobode, ne samo kao igra, već i u vidu kreiranja nečeg novog, tačno je da nisam pristalica neslužbenih modova jer ima dosta mladih i neiskusnih programera koji brljave ko vo u kupusu, ali kada se jedan uber programer dočepa modovanja, može lom da napravi, i tu svaki igrač može prilagoditi igru sebi jer je možda drugačije želi doživeti nego što su to glavni programeri Bethesde, kojima mnogo hvala za ovu fenomenalnu igru. Ah ta Bethesda, najbolji su... Sve nam daju. Igru i plus alat. Uhvatite se vi pojedini njihovog alata, ako vam neke stvari smetaju, pa napravite nešto bolje, ko zna, možda i uspete da napravite likove koji će biti vredni pamćenja.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice