The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.458.144
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Abomb kaže...
Rocinante2112 kaže...

i immersivan svijet,pogotovo što se AI u gradovima tiče!

i više spellova i talenata u talent treeju.

pobogu skyrim ima kolko,10 razlicitih spellova? i to sam previše reko xD

Ja imam osjecaj da ti nisi daleko stigao u igri... jel pomalo pocinjes pretjerivati sa glupostima...

Uostalom i da imas vise od 5 spellova, ne znaci ti previse jer zmaja ubijes sa prvim...{#}

ja sam na 54 lvl i nisam osim Destruction fireballa i Restorationa nista od magije koristio(ako jesam ista, nesto sitno). Niti, one-handed niti two-handed niti block, te mi je hevy armor na 20...

Al to sta ja nisam to koristio ne znaci da to ne postoji...

pa kad nema ništa osim toga.

ima tu znalaca skyrima,pa nek kazu kolko spellova ima u igri.

ja skyrim nisam zavrsio jer insam jednostavno mogao niti htio igrati. igrao sam ga kad je izasao i kad je bilo jako malo modova,pa sam ga ostavio za mjesec 2 poslije kad se vise dobrih modova pojavilo,ali me i to nije moglo natjerati da ga zavrsim. izgubio sam brzo interes jer mi je bilo dosadno.

na youtube sam doduse hrpu playthorugha gledao samo zato što pratim te ljude pa im se skyrim nasao tamo uz ostale igre,gledao sam zbog zanimljivog commentary-a.

kad pogledas skyrim je dosta siromasan. ne hejtam,tako je. spellova jako malo ima,talenata takodjer.

15 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Spellova i nije baš TOLIKO malo koliko su svi slični, nije baš raznovrsno, a onaj ''spell tree'' pod destruction je jad... Al opet ima i za to dosta modova :)

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

:)

edit: ok, ništa se ne vidi pa evo link, http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/axNbKAn_460s_v1.jpg

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 9:00 (quickr).
13 godina
odjavljen
Rocinante2112 kaže...

Za tvoju informaciju: Sa dodacima ih ima preko 600. Bez dodataka, čini mi se oko 480. Jel ti to malo ili mnogo? Tačno je da ima spelova koji su slični, ali to nije neki problem. Primer je mala vatrena kugla koja na početku pravi malu štetu jednom protivniku, dok ćete kasnije kako više levelujete nabaviti jaču verziju koja zadaje ogromu štetu velikom broju protivnika... Ima tu još: rune, razne vrste tornada, magični zidovi, magična oržja i armori, prizivanja, kontrola uma, paralize, telekineze i još mnogo toga... Skyrim ima pet "škola" magije, i baš zbog tolike raznolikosti, meni je bilo muka da igram kao neki wizard, jer nisam znao šta ću pre, što je za mene ipak plus, jer Skyrim je prebogat magijama i onaj ko bude hteo da igra polako i strpljivo može izgraditi čarobnjaka kakvog poželi. U koliko igara možete igrati kao pravi Gandalf? U jednu ruku mage staf, a u drugu sword, zvuči primaljivo? Da biste u Skyrimu sve to postigli i mogli potrebno je da se mnogo igra i leveluje, da se istražuje, a vama pojedinima ako je muka da tražite i dosadno vam je, nemojte makar da pljujete igru. Skyrim je mnogo više i dublje od onog što vi mislite i što podrazumevate pod tim imenom. Prazan svet? WTF?

13 godina

lol 480

ja ću te ljekove koje ti uzimas

17 godina
Comi123 kaže...
Rocinante2112 kaže...

Za tvoju informaciju: Sa dodacima ih ima preko 600. Bez dodataka, čini mi se oko 480. Jel ti to malo ili mnogo? Tačno je da ima spelova koji su slični, ali to nije neki problem. Primer je mala vatrena kugla koja na početku pravi malu štetu jednom protivniku, dok ćete kasnije kako više levelujete nabaviti jaču verziju koja zadaje ogromu štetu velikom broju protivnika... Ima tu još: rune, razne vrste tornada, magični zidovi, magična oržja i armori, prizivanja, kontrola uma, paralize, telekineze i još mnogo toga... Skyrim ima pet "škola" magije, i baš zbog tolike raznolikosti, meni je bilo muka da igram kao neki wizard, jer nisam znao šta ću pre, što je za mene ipak plus, jer Skyrim je prebogat magijama i onaj ko bude hteo da igra polako i strpljivo može izgraditi čarobnjaka kakvog poželi. U koliko igara možete igrati kao pravi Gandalf? U jednu ruku mage staf, a u drugu sword, zvuči primaljivo? Da biste u Skyrimu sve to postigli i mogli potrebno je da se mnogo igra i leveluje, da se istražuje, a vama pojedinima ako je muka da tražite i dosadno vam je, nemojte makar da pljujete igru. Skyrim je mnogo više i dublje od onog što vi mislite i što podrazumevate pod tim imenom. Prazan svet? WTF?

piše 145

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Category:Skyrim:_Spells

13 godina
odjavljen

koliko ja znam oko 480 ih je bez dodataka, s tim da sam ja gore naveo da su neke magije slične, jer se kasnije granaju samo njihove jače verzije, moguće je da ih je oko 145 "totalno različitih", mada ja mislim da ih je i više.

16 godina
neaktivan

Amo brojeve:

900 magicnih efekata -potovi, blesings itd...

600 spellova

vise od 800 enchanting spellova

(ako zelite ID od svakoga imam i to)

250 perkova

80 moguce iskoristiti(bez modova)

preko 300 lokacija za otkriti

preko 9000 questova

mapa 37 km2 - mozete oduzet djelove na koje se ne moze doc(u skyrimu je to minimalno) ali isto tako dodajte razne spilje uto(Svi znamo koliki je blackreach)

I kako bi sjor rekao, ovo je samo onda dosadna prazna vanila verzija{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 12:18 (Abomb).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Meni samo nije jasno kako su uspjeli sve to staviti u 37 m2, svaka im čast {#}

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Abomb kaže...

Amo brojeve:

900 magicnih efekata -potovi, blesings itd...

600 spellova

vise od 800 enchanting spellova

(ako zelite ID od svakoga imam i to)

250 perkova

80 moguce iskoristiti(bez modova)

preko 300 lokacija za otkriti

preko 9000 questova

mapa 37 m2 - mozete oduzet djelove na koje se ne moze doc(u skyrimu je to minimalno) ali isto tako dodajte razne spilje uto(Svi znamo koliki je blackreach)

I kako bi sjor rekao, ovo je samo onda dosadna prazna vanila verzija{#}

Sve si im rekao... mada nekima je i to malo {#}

13 godina
odjavljen
PLASMAorLCD kaže...

Zato što je to Bethesda, majstor za kreiranje najboljih otvorenih svetova... Kakav će biti TES VI na next genu ne znam ni zamisliti...

16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

ups....

Al eto da se iskupim kada se pomnozi i podjeli ova dosada od igre bi statisticki dala:

svakih 4 m2 jedan quest i svakih 123 m2 jedna nova unikantna lokacija....

Brojevi ne lazu prijatelji moji...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 12:22 (Abomb).
13 godina
odjavljen
Abomb kaže...
PLASMAorLCD kaže...

ups....

Al eto da se iskupim kada se pomnozi i podjeli ova dosada od igre bi statisticki dala:

svakih 4 m2 jedan quest i svakih 123 m2 jedna nova unikantna lokacija....

Brojevi ne lazu prijatelji moji...

Bravo matematičaru... {#}

16 godina
neaktivan

Jeli pod tih 9000 questova spadaju cjelokupne quest priče, ili pojedinačno svaki quest?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
infernoxcro kaže...

Jeli pod tih 9000 questova spadaju cjelokupne quest priče, ili pojedinačno svaki quest?

svaki

ukljucujuci i one radiant questove koji navodno nemaju kraja.

16 godina
Comi123 kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Zato što je to Bethesda, majstor za kreiranje najboljih otvorenih svetova... Kakav će biti TES VI na next genu ne znam ni zamisliti...

Još kad bi zaposlili par dobrih scenarista, gdje bi im tek onda kraj bio!

11 godina
Kakav vam je ovaj skywind mod jer nisam igrao. Mislio sam ga instalirat kad budem kuci. Igrao sam skyrim, bio mi je super. Pa kakve su vase impresije Morrowinda na skyrim engineu?
14 godina
neaktivan

I mene zanima, je li netko igrao skyblivion i skywind?

0 0 hvala 0
13 godina

nece skywind jos............

imate hd texture za stari morrowind, one su oooooooodlicne! Preporode igru totalno!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Abomb kaže...
infernoxcro kaže...

svaki

ukljucujuci i one radiant questove koji navodno nemaju kraja.

Neznam jesi me skonto...dobiješ quest da se javiš nekomu u whiterunu glede nečega, javio si mu se, taj neko ti je reko da ideš ubit bandite u pećini, time počinje tvoj novi quest...jeli se sad cijeli taj quest line konta kao jedan quest ili se kontaju pojedinačno, npr. 5 questova koji čine jedan. U tome kontekstu sam te pito glede tih 9000 questova.

15 godina
neaktivan

Vjerojatno pojedinačno. 9000 quest lineova mi je nešto punooo.

Poslije ovoga definitivno skidam Morowind sa HD teksturama, nisam nikad s time igrao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Znam da nije Skyrim, ali je Bethesda based igra...

Kao šta sam u ono vrijeme napravio modding guide za Skyrim, sada sam isto učinio sa Fallout: New Vegas naslovom

Pa kome se moda i igra radijacia ovdje je detaljni modding guide u pdf formatu.

Napravio sam reinstalaciju i instalirao modove kao šta sam ovdje opisao i mogu potvrditi da sve radi bez ikakvih problema sa odličnim performansama....

Galerija slika

Moj PC  
4 0 hvala 2
12 godina
doktor1 kaže...

Znam da nije Skyrim, ali je Bethesda based igra...

Kao šta sam u ono vrijeme napravio modding guide za Skyrim, sada sam isto učinio sa Fallout: New Vegas naslovom

Pa kome se moda i igra radijacia ovdje je detaljni modding guide u pdf formatu.

Napravio sam reinstalaciju i instalirao modove kao šta sam ovdje opisao i mogu potvrditi da sve radi bez ikakvih problema sa odličnim performansama....

Galerija slika

Vrlo interesantno, ali imam jedno pitanje za vas. Dali imate jos onaj modding guild za skyrim ?

Prodajem Sapphire HD 7870 za 900 kn, zainteresirani PP
17 godina

Imam, ali je jako, jako, jako zastario i sumnjam da je više funkcionalan

Iako sam u momentumu i razmišljam da izmodam Skyrim....

Evo za ljubitelje Skyrim/Fallout naslova najbolja galerija slika na internetu vezana uz ta dva naslova

Sve slike su 100% ingame jer to je Dead End Thrills pravilo, (naravno ne može se to sigurno tvrdit jer svako može to editirat u programu, ali znam dosta korisnika koji tu djele slike sa guru3d foruma gdje se diskutira kakve modove koriste, enb/SweetFX efekte, downsampling bla bla...)

A ovo je standardna Dead End Thrills galerija gdje su slike iz mnogih igara i gdje i sam sudjelujem sa slikaam iz svoje galerije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Imam, ali je jako, jako, jako zastario i sumnjam da je više funkcionalan

Iako sam u momentumu i razmišljam da izmodam Skyrim....

Evo za ljubitelje Skyrim/Fallout naslova najbolja galerija slika na internetu vezana uz ta dva naslova

Sve slike su 100% ingame jer to je Dead End Thrills pravilo, (naravno ne može se to sigurno tvrdit jer svako može to editirat u programu, ali znam dosta korisnika koji tu djele slike sa guru3d foruma gdje se diskutira kakve modove koriste, enb/SweetFX efekte, downsampling bla bla...)

A ovo je standardna Dead End Thrills galerija gdje su slike iz mnogih igara i gdje i sam sudjelujem sa slikaam iz svoje galerije.

wow taj k enb mod bi me skoro natjera da ponovo instaliram skyrim,al onda se sjetim da sam ga presao cijelog uzduz i poprijeko doslovno sve questove i sve dlc.ove pa neznam ni sam sto bi radio :/

15 godina
neaktivan

ENB mi ubije grafičku {#} , trenutno imam nekih ~80 modova instalirano, igru je jako lagano modati samo što treba početi s clean saveom i praktički je s čime počnete tako ćete dalje igrati zbog skripti i načina na koji modovi rade u Skyrimu za razliku od recimo Morrowinda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja u Falloutu:NV imam 120 modova i nakon maksimalne kompresije sa Ordenatorom, (tko god ima popriličan broj modova bilo u Falloutu ili Skyrimu obavezno preporučam kompresiju sa ovim programom jer drastično popravi performanse bez gubitka kvalitete priakza) igra je teška kakvih 30GB

I super je stvar šta nisam prešao New Vegas tako da imam šta za radit po nevadi...

Evo fantastičnih efekata koje dodaje ENB i koje sam ubacio pomoću SweetFX plugina

Usporedba 1

Usporedba 2

Video usporedba

Jako moćan plugin koj u suradnji sa SweetFXom radi čuda od prikaza igre

____

Potpuna promjena svih NPCa u igri.... Likovi izgledaju drastično bolje

Evo jedan moding teaser za New Vegas

Malo sam odoftopičaro, ali to je isit vrag kao i Skyrim... {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 18:24 (doktor1).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da optimizer je odlična stvar koristio sam ga, samo mi je žao što sam modao sa Nexus Mod Managerom umjesto Mod Organizerom, jer MO ima svoj odvojeni folder i ne stavlja fileove preko Skyrimovih te možeš imati odvojene save fileove i profile. Recimo vanilla Skyrim i potpuno modan, 2 odvojena save filea.

To ću kad pređem sve što mislim i taman tad možda padne nova grafička.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 18:44 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mogu li se stavit kakve torbe na konja pa da on nosi stvari?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko znam (ne koristim pa sam 90% siguran) u Convenient Horses modu konj služi kao inventory (i to beskonačan). No ako sam dobro pročitao dok sam nešto drugo tražio ako umre svi se itemi vrate na tebe pa tu treba paziti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice