Evo, ispričavam se za double post, ali moram ovo reći: oni koji nisu koristili dobivaju aureolu(bilo koja klasa). Mi bi trebali dobiti rogove crvene XD
Evo dosa mi je orange box, ali u postu i sad moram picit dvi ili tri stanice. Je li maloljetnici mogu pokupit paket u posti?
mogu ako je paket naslovljen na njih. treba ti osobna.
Evo dosa mi je orange box, ali u postu i sad moram picit dvi ili tri stanice. Je li maloljetnici mogu pokupit paket u posti?
Mislim da možeš. Ja sam jednom, prije nastave, s frendom išao na poštu jer je njemu došla neka igra za PS2. On je pokupio paket.
mogu ako je paket naslovljen na njih. treba ti osobna.
Fuck, ja samo imam ovaj papiric sta mi je dosa na kucu.
Ako smijem pitat; Kako dobiti šešire?
Ako smijem pitat; Kako dobiti šešire?
Nema nekog pravila. random se dobiva. Imaš vec detaljnije objasnjeno od horagia u prijasnjim postovima.
Tak treba, GAMAD CHEATERSKA!!
gg
Vidim da će početi ogroman rat između halosa(anđela, dobrica ili, kako ih idleri zovu - pi*kica)i anti-halosa(ljenčina, idlera ili, kako ih halosi zovu - cheatera). Već vidim sprejeve: "Kill the Halos first!". Bit će zabavno. Čitam komentare tipa: "Those auras make their heads even biger headshot targets!"
Vidim da će početi ogroman rat između halosa(anđela, dobrica ili, kako ih idleri zovu - pi*kica)i anti-halosa(ljenčina, idlera ili, kako ih halosi zovu - cheatera). Već vidim sprejeve: "Kill the Halos first!". Bit će zabavno. Čitam komentare tipa: "Those auras make their heads even biger headshot targets!"
Mislim da je "halosa" daaaleko više nego CHEATERA pa neki "rat" i nebi imao smisla... a uostalom koga briga šta ti jadnici/cheateri misle.
Ja nosim aureolu jer je cool, da li išta znači ako je nosim?
Znači da nisi idle-ao i to je to.
Evo svaki cas ce postar doci s mojom igricom, ali jednu stvar ne shvacam... Orange box kosta 120kn+25kn(postarina)=145kn, a na papiricu pise 142+51(ne znam ono drugo sto tocno pise ali nebi smio biti plus). Stvarno sam zbunjen, to je onda skoro 200 kn.
Ajde ajde, Horagio, samo zato jer ti nisi dobio aureolu (cheateru), ne znaci da sad trebas biti griefan do vijeka.;-) Ako nis drugo, objasnili su se odjednom svi tvoji headshotovi :-P Jednom cheater, uvijek cheater :-D
(salim se ofc)
S druge strane svaka cast Valveu koji je na originalni nacin griefao ego svakog jadnog playera kojem je kolekcionarstvo na prvom mjestu, a uzivanje u igri na drugom :-)
Kao dokaz poetske pravde, naletio sam nekoliko ljudi bez aureolice (mozda je jednostavno nisu equippali) koji su se okomili na mene - brzi switch na snipera, headshot i 'G' rade cuda :-D Do te mjere da se covjek nakon dva tri headshota odspoji iz igre uz nekoliko socnih psovki....
Ah ti Skandinavci i uzavrela mladalacka krv......
P.S. Maksimalno mi je zanimljivo to sto cijele veceri, ni na jednom od 3 servera na kojima sam igrao, nisam vidio ni jednog igraca s kapom :-D
Halosi su gay Uglavnom, nisam nešto tužan jer mi nisu uzeli nitijedan hat, oba sam ih dobio in-game.
Mislim da je "halosa" daaaleko više nego CHEATERA pa neki "rat" i nebi imao smisla... a uostalom koga briga šta ti jadnici/cheateri misle.
Idleri igraju bolje! Ajde, danas navečer možemo imati mali rat na HCL-ovom server: Halosi VS Idleri.
Halosi su gay Uglavnom, nisam nešto tužan jer mi nisu uzeli nitijedan hat, oba sam ih dobio in-game.
Idleri igraju bolje! Ajde, danas navečer možemo imati mali rat na HCL-ovom server: Halosi VS Idleri.
just pathetic.....
Pa nisu ti uzeli ono što si zaradio pošteno; to će se desiti jedino ako nastaviš idle-ati sa onim programom, odnosno izgubiti ćeš cijeli "backpack".
just pathetic.....
Bojiš se izazova
Pa nisu ti uzeli ono što si zaradio pošteno; to će se desiti jedino ako nastaviš idle-ati sa onim programom, odnosno izgubiti ćeš cijeli "backpack".
Jel se sankcioniraju oni koji su proveli puuno vremena na Idle serverima?? Znači ne sa programom nego in-game.
EDIT: @Horagio: LOOOOL even more pathetic... Nisam znao da te tolko pogodilo kaj nikad nebuš mogo imat aureolu na glavu svog avatara u jednoj virtualnoj IGRI.
Jel se sankcioniraju oni koji su proveli puuno vremena na Idle serverima?? Znači ne sa programom nego in-game.
EDIT: @Horagio: LOOOOL even more pathetic... Nisam znao da te tolko pogodilo kaj nikad nebuš mogo imat aureolu na glavu svog avatara u jednoj virtualnoj IGRI.
Hahaha. Ma, nije meni do te kape(ružna je), nego mi se igra s domaćim igračima, a ovo je super prigoda. Si razumio, halose? ROFL
Pogledaj mi potpis i vidjet ćeš zašto ne mogu danas navečer igrat TF2.
Hocu i ja...
Ne kužim zakaj se treba dogovarat... to je public server, zašto se netko jednostavno ne joina prvi pa se bude i neko drugi pa treći itd. vjerujem da bi se navečer dalo napunit server bez problema jer svi su okolo na švapskim, britanskim itd. serverima koji nisu nimalo drugačiji od HCL-a a i ping bi nam bio manji na našem domaćem.
Nekad se znaju i stranci spojit... jedino što treba je par igrača gore na serveru jer nitko se ne želi spojiti na 0/16.
Ma, ak bude Johnny 3 Tears ili Spacepig online, ja njima javim, oni skupe ekipu koju oni poznaju, ja koju ja poznam, postam announcement u Bug grupi pa će ljudi vidjeti.
Evo, idemo igrati. IP: 85.25.73.72:27030, svatko je dobrodošao.