Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 461.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Evo, ispričavam se za double post, ali moram ovo reći: oni koji nisu koristili dobivaju aureolu(bilo koja klasa). Mi bi trebali dobiti rogove crvene XD

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2009 10:22 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Evo dosa mi je orange box, ali u postu i sad moram picit dvi ili tri stanice. Je li maloljetnici mogu pokupit paket u posti?

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
17 godina
Team Fortress 2

mogu ako je paket naslovljen na njih. treba ti osobna.

FOR THE HORDE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Team Fortress 2
Living.Dead kaže...

Evo dosa mi je orange box, ali u postu i sad moram picit dvi ili tri stanice. Je li maloljetnici mogu pokupit paket u posti?

Mislim da možeš. Ja sam jednom, prije nastave, s frendom išao na poštu jer je njemu došla neka igra za PS2. On je pokupio paket.

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan
Zoki kaže...

mogu ako je paket naslovljen na njih. treba ti osobna.

Fuck, ja samo imam ovaj papiric sta mi je dosa na kucu.

15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ako smijem pitat; Kako dobiti šešire?Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
Cro-gamer kaže...

Ako smijem pitat; Kako dobiti šešire?Neodlučan

Nema nekog pravila. random se dobiva. Imaš vec detaljnije objasnjeno od horagia u prijasnjim postovima.

FOR THE HORDE
17 godina
reservoir dog kaže...

Tak treba,  GAMAD CHEATERSKA!!  Poljubac

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R. ////// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 5.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee JEEEEEEEEJ
16 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

gg

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Vidim da će početi ogroman rat između halosa(anđela, dobrica ili, kako ih idleri zovu - pi*kica)i anti-halosa(ljenčina, idlera ili, kako ih halosi zovu - cheatera). Već vidim sprejeve: "Kill the Halos first!". Bit će zabavno. Čitam komentare tipa: "Those auras make their heads even biger headshot targets!"

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Horagio kaže...

Vidim da će početi ogroman rat između halosa(anđela, dobrica ili, kako ih idleri zovu - pi*kica)i anti-halosa(ljenčina, idlera ili, kako ih halosi zovu - cheatera). Već vidim sprejeve: "Kill the Halos first!". Bit će zabavno. Čitam komentare tipa: "Those auras make their heads even biger headshot targets!"

Mislim da je "halosa" daaaleko više nego CHEATERA pa neki "rat" i nebi imao smisla...  a uostalom koga briga šta ti jadnici/cheateri misle.  Belji se

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! ........... P.L.U.R. ////// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 5.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee JEEEEEEEEJ
15 godina
protjeran
Team Fortress 2

Ja nosim aureolu jer je cool, da li išta znači ako je nosim?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Znači da nisi idle-ao i to je to.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Evo svaki cas ce postar doci s mojom igricom, ali jednu stvar ne shvacam... Orange box kosta 120kn+25kn(postarina)=145kn, a na papiricu pise 142+51(ne znam ono drugo sto tocno pise ali nebi smio biti plus). Stvarno sam zbunjen, to je onda skoro 200 kn.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ajde ajde, Horagio, samo zato jer ti nisi dobio aureolu (cheateru), ne znaci da sad trebas biti griefan do vijeka.;-) Ako nis drugo, objasnili su se odjednom svi tvoji headshotovi :-P Jednom cheater, uvijek cheater :-D

(salim se ofc)

S druge strane svaka cast Valveu koji je na originalni nacin griefao ego svakog jadnog playera kojem je kolekcionarstvo na prvom mjestu, a uzivanje u igri na drugom :-)

Kao dokaz poetske pravde, naletio sam nekoliko ljudi bez aureolice (mozda je jednostavno nisu equippali) koji su se okomili na mene - brzi switch na snipera, headshot i 'G' rade cuda :-D Do te mjere da se covjek nakon dva tri headshota odspoji iz igre uz nekoliko socnih psovki....

Ah ti Skandinavci i uzavrela mladalacka krv......

P.S. Maksimalno mi je zanimljivo to sto cijele veceri, ni na jednom od 3 servera na kojima sam igrao, nisam vidio ni jednog igraca s kapom :-D

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 9:54 (Deus ex machina).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Halosi su gayBelji se Uglavnom, nisam nešto tužan jer mi nisu uzeli nitijedan hat, oba sam ih dobio in-game.

zv'jer2 kaže...
Horagio kaže...

Mislim da je "halosa" daaaleko više nego CHEATERA pa neki "rat" i nebi imao smisla...  a uostalom koga briga šta ti jadnici/cheateri misle.  Belji se

Idleri igraju bolje! Ajde, danas navečer možemo imati mali rat na HCL-ovom server: Halosi VS Idleri.

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 10:48 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Horagio kaže...

Halosi su gayBelji se Uglavnom, nisam nešto tužan jer mi nisu uzeli nitijedan hat, oba sam ih dobio in-game.

...

Idleri igraju bolje! Ajde, danas navečer možemo imati mali rat na HCL-ovom server: Halosi VS Idleri.

just pathetic.....

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Pa nisu ti uzeli ono što si zaradio pošteno; to će se desiti jedino ako nastaviš idle-ati sa onim programom, odnosno izgubiti ćeš cijeli "backpack".

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Horagio kaže...

...

just pathetic.....

Bojiš se izazova

Slika govori tisuću riječi. Ali u ovom slučaju, dovoljna je jedna LOLZ Slika govori tisuću riječi. Ali u ovom slučaju, dovoljna je jedna LOLZ
Normal's overrated!
17 godina
reservoir dog kaže...

Pa nisu ti uzeli ono što si zaradio pošteno; to će se desiti jedino ako nastaviš idle-ati sa onim programom, odnosno izgubiti ćeš cijeli "backpack".

Jel se sankcioniraju oni koji su proveli puuno vremena na Idle serverima?? Znači ne sa programom nego in-game.

EDIT:  @Horagio:  LOOOOL  even more pathetic...  Nisam znao da te tolko pogodilo kaj nikad nebuš mogo imat aureolu na glavu svog avatara u jednoj virtualnoj IGRI.  SmijehSmijehSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 11:48 (zv'jer2).
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
reservoir dog kaže...

Jel se sankcioniraju oni koji su proveli puuno vremena na Idle serverima?? Znači ne sa programom nego in-game.

EDIT:  @Horagio:  LOOOOL  even more pathetic...  Nisam znao da te tolko pogodilo kaj nikad nebuš mogo imat aureolu na glavu svog avatara u jednoj virtualnoj IGRI.  SmijehSmijehSmijeh

Hahaha. Ma, nije meni do te kape(ružna je), nego mi se igra s domaćim igračima, a ovo je super prigoda. Si razumio, halose? ROFL

Normal's overrated!
17 godina

Pogledaj mi potpis i vidjet ćeš zašto ne mogu danas navečer igrat TF2.   Belji se

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 12:07 (zv'jer2).
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Pogledaj mi potpisi i vidjet ćeš zašto ne mogu danas navečer igrat TF2.   Belji se

OK, možemo popodne, ali nek bude prije početka nastave LOLZ

XD XD
Normal's overrated!
15 godina
protjeran
Team Fortress 2

Hocu i ja...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Team Fortress 2

Ne kužim zakaj se treba dogovarat... to je public server, zašto se netko jednostavno ne joina prvi pa se bude i neko drugi pa treći itd. vjerujem da bi se navečer dalo napunit server bez problema jer svi su okolo na švapskim, britanskim itd. serverima koji nisu nimalo drugačiji od HCL-a a i ping bi nam bio manji na našem domaćem. Namigiva

Nekad se znaju i stranci spojit... jedino što treba je par igrača gore na serveru jer nitko se ne želi spojiti na 0/16.

We Are Yourself, You'll Never Be Alone Again! P.L.U.R. //// 4.9. Matt M. Maddox @Boogaloo(OTV) Zagreb, 12.9. INVAZIA outdoor @Savski Nasip DJ Ivee. 26.9. UES - Sven Wittekind FAKJEA!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 12:16 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ma, ak bude Johnny 3 Tears ili Spacepig online, ja njima javim, oni skupe ekipu koju oni poznaju, ja koju ja poznam, postam announcement u Bug grupi pa će ljudi vidjeti.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Evo, idemo igrati. IP: 85.25.73.72:27030, svatko je dobrodošao.

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

LOL, Hitler komentira najnoviji

Normal's overrated!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Ih, ima puno parodija iz te scene ali i ova je dobra. Je li istina da svi koji nisu idle dobivaju te halo sesire?

16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...
Horagio kaže...

Ih, ima puno parodija iz te scene ali i ova je dobra. Je li istina da svi koji nisu idle dobivaju te halo sesire?

Da, al samo oni koji su koristili program  Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 9:33 (poljda).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice