Stronghold Crusader 2

poruka: 35
|
čitano: 16.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Stronghold Crusader 2
Rhodin kaže...

Nakon 12 godina nije lose izdat vjernu kopiju originala sa modernom grafikom, pogotovo kad se 2D prebacuje u 3D. Recimo ja sam jedva docekao rerelease Baldur's Gatea, da bi na kraju ispalo da je to goG verzija gdje su ubacili "high resolution" mod... malo bolje mozda od rereleasea Fallouta, ali radije bih da su napravili sto i Stronghold 2 - sve identicno, ali da koristi mogucnosti modernih racunala.

Sad, sto mene kopka, kojoj sam se ja to igri nadao? Bio sam 100% uvjeren da je stronghold - samo mi je ostalo u sjecanju da se mora cekat da se zidovi izgrade (nemojte rec AoE jer te igre se sjecam ko prvog poljubca)... moguce se krivo sjecam. Probat cu u svakom slucaju.

problem ti je u tome kaj su oni vec izdali 

Stronghold Crusader HD

http://www.snabbox.org/
16 godina
Stronghold Crusader 2

Ne, to je to, sjecam se takvog skupljanja drva i kamenja, samo se krivo sjecam gradnje zidova, vjerojatno sam pomjesao sa necime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stronghold Crusader 2

Oprostite na možda glupom pitanju, ali nisam baš pratio.. Kakva je igra što se tiče optimizacije? Je li hardverski zahtjevna? Bi li mogao sa svojim kompom dobiti ok performanse?

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Stronghold Crusader 2
dv14 kaže...

Oprostite na možda glupom pitanju, ali nisam baš pratio.. Kakva je igra što se tiče optimizacije? Je li hardverski zahtjevna? Bi li mogao sa svojim kompom dobiti ok performanse?

Mislim da bi to trebao igrati bez problema, nije bog zna kakva grafika.. Skini pa probaj.

Iskreno očekivao sam bolje texture ali šta je tu je, sva sreća pa se lagano mogu zamijeniti.

15 godina
Stronghold Crusader 2

Skinuo i sad odigrao nekih pola sata..

Kao veliki obožavatelj Crusadera, mogu reći da sam očekivao više od ovoga. Možda bi mi bila bolja igra da mi se ne vuče na 20-25 FPS-ova sa medium postavkama. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice