Strah za vrijeme igranja

poruka: 417
|
čitano: 69.621
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Strah za vrijeme igranja
xnight_hunterx kaže...

ova tema je lol

Zašto?

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
15 godina
Strah za vrijeme igranja

ja sam skoro  mislio da cu srce primit na dlanu, kad je sam igrao crysis i ono pocetak ona suma i kad pocne animacija, te iz drvena opadne visjeti leš... odurno... inace ne volim zombi i monster panic igrice, ali l4d2 mi je bas sjajno legao i uzivam

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

baš sam sad prije 2 dana krenuo igrat fear2. nije punokrvni horor, al nije ni igra za djecu :)

ubije me u mozak sa onom glazbom i zvučnim efektima; uzdasi, krikovi, lupanje srca itd. znam da je igra i da mi ne može bit ništa, al jednostavno ne možeš ništa protiv toga

baš danas sam se prepo kak već dugo vremena nisam. vidim neman ispred sebe kako se sakrije iza ugla i znam da će iskočit i pripremim se na to, al džaba, kad je skočio pravo sam se streso. odma mi se srce uzlupalo i znoj me prelio...

zato to ne igram po noći. samo preko dana. al je svejedno mrak u sobi jer je sve zatvoreno :P

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Kad sam bio klinac RE i Silent Hill definitivno. Pogotovo u RE kada onaj pas uleti kroz prozor u policijskoj postaji.

Na PS1 me plašio i

.

U novije vrijeme me naživo sas*ao Dead Space. Igra sa najvjerovatnije najboljim osjećajem straha koju sam ikada igrao.

I L4D serijal mi je isto bio odličan, ja u nekoj sobici, okrenem iza ugla i niti se ne snađem u te pola sekunde i hunter me ščepa. Heartbreaker. :)

PSN: filip99 // Mato odgovara: "alien, mama ti vozi stojeka ide na smeče tražit rezerne djelove a ti nemaš ni za crnu kiflu" // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.7.2010 23:50 (AlienWare1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
AlienWare1 kaže...

U novije vrijeme me naživo sas*ao Dead Space. Igra sa najvjerovatnije najboljim osjećajem straha koju sam ikada igrao.

Dead Space uopće nije strašan, ima par puta da ti zombi dođe iza leđa ili u vakumu kada te napadne (nečuješ zvukove pa neznaš jel netko blizu tebe) onda se trzneš inače nije tako strašna, samo nabaviš ammoa, upgradeaš si pljuce i deri.

Onaj regenerativni frik mi nije predstavljao problem, samo uzmeš ono oružje što pušta disk, odrežeš mu noge, ruke, glavu i usporiš ga sa onim stasisom. Neće te 1min dirat tako, a inače sve zombije pucaj po nogama, a kada padnu na pod onda jednom u glavu.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina
Strah za vrijeme igranja

koi ti je user na steam alien?

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Strah za vrijeme igranja

Ne igram puno horror igri jer me trta,al evo nekih.

Doom 3-jedna od najstrašnijih igara koje sam se usudio igrati.OsmijehNisam je prešao do kraja,bio je neki dio gdje nisam mogao izdržati od straha pa uninstall.Inače,atmosfera za 5.

Max Payne-u samoj akciji nema ništa strašnog,ali Maxovi snovi stvarno imaju neki psihološki utjecaj.

Ako ste gledali prvih sat vremena SAW(1)znat ćete o čemu se radi.

Za igru same riječi hvale,ovakav gameplay i raplay value sumnjam da će trojka imati.

F.E.A.R-tu sam igru nekako uspio izgurati do kraja.Atmosfera kao u Doomu,5.

Nikad se tijekom igre nisam uspio opustiti,neprestani strah vas proganja što vas čeka iza ugla.Osmijeh

Resident Evil 4-sporo kretanje,odlična atmosfera,ograničena municija,pogled sa ramena koji je ne dopušta brzo okretanje kamere niti rambo-style tamanjenje neprijatelja.

Moram priznat da me ova igra često znala iznenaditi.Hodam fino,preslagujem inventory i spremam se za sljedeći fight,a odnikud mi naleti zombi.

Još ako on uspije ostalim zombijima skrenuti pažnju na mene,a kod mene kriza municije(što se često događa)osjećaj tjeskobe i nemoći raste.

Jedna od najboljih i najatmosferičnijih igara koje sam ikad igrao.Kod mene zaslužuje biti među top 3 igre.

Ne sumnjam,ima još hrpetinu strašnih igara,ali nisam baš njihov ljubitelj pa je ovo sve čega sam se uspio sjetiti.

Death has a thousand faces,evil only one.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 0:13 (luckyluke).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
AlienWare1 kaže...

Dead Space uopće nije strašan, ima par puta da ti zombi dođe iza leđa ili u vakumu kada te napadne (nečuješ zvukove pa neznaš jel netko blizu tebe) onda se trzneš inače nije tako strašna, samo nabaviš ammoa, upgradeaš si pljuce i deri.

Onaj regenerativni frik mi nije predstavljao problem, samo uzmeš ono oružje što pušta disk, odrežeš mu noge, ruke, glavu i usporiš ga sa onim stasisom. Neće te 1min dirat tako, a inače sve zombije pucaj po nogama, a kada padnu na pod onda jednom u glavu tako im džabe ona akceleracija i brzina kojom idu prema tebi.

Mene je osobno najviše preplašio FEAR 1.

Ugođaj je neki takav tmuran, beznadan, muzika je creepy. Mislim igra uopće nebi trebala biti strašna jer nema ni zombija ni vampira ni bilokakvih čudovišta jedino duhova na kraju.

Ima onaj ključan element što plaši, mala djevojčica Alma Wade. Penjem se ja ljestvama, a taman ja dođem pri kraju ljestava kad ono stoji ispred mene mala djevojčica. Instinktivno odmah skači dole i beži dok te noge nose.

I ono najgore kada se svjetla priguše, svjetiljka ti neradi i znaš da ti je alma iza ugla. Definitivno najgori osjećaj.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 0:07 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
AlienWare1 kaže...

Onaj regenerativni frik mi nije predstavljao problem, samo uzmeš ono oružje što pušta disk, odrežeš mu noge, ruke, glavu i usporiš ga sa onim stasisom. Neće te 1min dirat tako, a inače sve zombije pucaj po nogama, a kada padnu na pod onda jednom u glavu.

Ajd ti odvali na najteže i igraj prvi put igru pa vidi količinu smeđe tvari u donjem rublju :D

Šalu na stranu, ja sam ti jedan od onih koji svugdje istražuju u igrama, stalno tražim nekakve bonuse itd, jer ako nešto propustim, bude mi krivo i idem "New game" pa zato sam svugdje gurao nos u igri, zato mi je vjerovatno bila strašna.

A ja ne znam što ti igraš da ti Dead Space nije strašan, mene više plaši atmosfera. Igra me držala prikovanim cijelo vrijeme uz stolicu.

null kaže...

koi ti je user na steam alien?

Nemam pojma, zadnji put sam steam upalio prije godinu i nešto kad sam igrao HL2 i Garrys mod.

PSN: filip99 // Mato odgovara: "alien, mama ti vozi stojeka ide na smeče tražit rezerne djelove a ti nemaš ni za crnu kiflu" // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Možete što hoćete, ali mene nitko ne može natjerati da igram hororce... Prevelika sam kukavica.

Nikako nisam mogao igrati sa marincem prvi AvsP.

lagano je kada sam ja alien ili predator, ali kada ta čudovišta mene ganjaju onda prepuštam drugima da igraju.

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
...
Ima onaj ključan element što plaši, mala djevojčica Alma Wade. Penjem se ja ljestvama, a taman ja dođem pri kraju ljestava kad ono stoji ispred mene mala djevojčica. Instinktivno odmah skači dole i beži dok te noge nose.

...

šta ima strašno kod nje? http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-undecided.gif

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Kada sam igrao Alien vs Predator ....sa marincem sam se usro...Moj Tata je presao citavu igricu sa Marincem.A ja sa predatorom...Jednostavno kada igram i odjednom pred mene izleti onaj alien...Šutim

harry
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

prvi susret s hororom sam imao sa kojih 10 g, tada sam dobio plejku 2. i nezz vise tocno od koga ali dobio sam sillent hill. i ofc pokrenem ja igru, niti ne slutim o cem se radi, ja mislio da je to neka akcija. krenem ja lagano po mapi, dodem do groblja, i naravno nesto iskoci ispred mene, a ja se userem...
i kaj je najbolje to je pocetni fake pred mene je iskocila- cura!
ok idem ja dalje i dodem u grad, a kad u graduuu, zombi, mrtvaci, mutanti... brze ja gasim igru i krecem na nes normalno.
za par tjedana s frendom pokrenem igru da on vidi o cem se radi i posto nas u dvoje nije bila toliko frka, svaki dan smo prelazili po malo, sjecam se jos situacije kako susrecemo jednog od prvih mutanata, a nemam nikakvog oruzja, u prvi tren nevjerica zbog izgleda mutanta, onda panika i manicno lupanje po kontroleru u potrazi za tipkom za napad, kasnije dolazi spoznaja da ih nemozes ubiti s nekim oruzjem vec moras koristiti neku letvu s cavlom!!!
da skratim pricu, atmosfera je bila strasna, a igra nikad nije predena iz vise razloga.
sada razmisljam da zaigram fear
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Apropos AvPa, kad je izašao, frend donio komp do mene doma, složili smo LAN party... to jest, spojili smo se mislim serijskim ili paralelnim kablom, nisam sad više ziher, pa smo tako španali igre... (pričam o onom AvPu od prije 11 godina)... mrak, skoro pola noći, nas dvojica za stolovima jedan nasuprod drugog, svako slušalice u ušima... igram kao marinac, bila je nekakava kao manja dvorana, ulaz samo vrata ispred mene... čujem bi-bip, bi-bip, al mi nije jasno odakle dolazi... kad najednom, krajičkom oka na rubu ekrana spazim nekakvu mrlju kako se spušta... prepao sam se skroz, zaurlao i pucao prema tom mjestu a frend se prepao da mi nije pozlilo... strop nije bio spojen sa zidovima na jednoj strani, pa se šuljao niz zid dolje... majko mila :)

Druga scena, prvi Half-life, kada iz ventilacije iskoči prvi kak-se-zove.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

zato ja takve igre ne igram, riskiram srčani udar :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

xFire: ivan996

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
jurluk kaže...

baš sam sad prije 2 dana krenuo igrat fear2. nije punokrvni horor, al nije ni igra za djecu :)

ubije me u mozak sa onom glazbom i zvučnim efektima; uzdasi, krikovi, lupanje srca itd. znam da je igra i da mi ne može bit ništa, al jednostavno ne možeš ništa protiv toga

baš danas sam se prepo kak već dugo vremena nisam. vidim neman ispred sebe kako se sakrije iza ugla i znam da će iskočit i pripremim se na to, al džaba, kad je skočio pravo sam se streso. odma mi se srce uzlupalo i znoj me prelio...

zato to ne igram po noći. samo preko dana. al je svejedno mrak u sobi jer je sve zatvoreno :P

FEAR1 ima puuno bolji spooky element, i pogotovo iznenađenja. " je odličan, al jedinica je još bolja.

Power is nothing without control!
15 godina

Jeste odigrali ovo:

http://www.hotel626.com/

Svim ljubiteljima horora ce se svidjeti 100%.

Odigrao prije cca godinu dana i odlicna fora...i nije za one koje je frka dok igraju neku igru.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Alien vs predator 1. Sjecam se mraka, kise, i  jos si na nekoj planeti gdje ti ni Bog ne moze pomoci... Bacim baklju u mrak, predjem 20 metara i kad se ugasi nastaje panika a onaj detektor kretanja jos sve to vise pojacava.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

moj kolega je još prije 2 godine igro silent hill ali on je odustao pa je njegov brat igro i on se prepadao kaže kolega da on spava a brat sam govori u jbt i

s r a n j e a moj kum se te igre ništa nije plašio

Hrana,piva kod Marije & žene
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja sam se usro kad mi je u super mariu od one zelene gljivice iskočio mali kepec (ili kornjača) :D
ne ne... igrao sam fear (kad mi se instaliro, nakon otprilike 25min), odmah odpočetka (mislim da je bio demo) mi neka curica prelazi ispred očiju, ide iza stupa, ja idem za njom, pa nje nema tamo........ .__. :)
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
15 godina

OMG ekipa...pa koliko vi imate godina!? Imam nekada feeling kao da pricam sa bratom koji ima 12 god. Osmijeh NHF

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
pa ja imam 13 i pol, šta'š ti meni!!!! zezam se :D pa i mi možemo igrat horor igre
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Najveći strah dok sam igrao sam imao sa ~7 godina.

Bile su to Doom II i Heretic. Soba je uvijek bila zamračena i gotovo uvijek sam bio sam. lol

Još se sjećam nekih najgadnijih prizora.

A od "današnjih" tu su Doom 3, Half-Life 2, RTCW, FEAR, Penumbra(sva tri dijela) itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Silent Hill, L4D i F.E.A.R su meni bile najstrasnije za igrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa half life 2 nije jako strašan...
15 godina
odjavljen
win32 kaže...

OMG ekipa...pa koliko vi imate godina!? Imam nekada feeling kao da pricam sa bratom koji ima 12 god.  Osmijeh  NHF

Svi koji neosjecaju strah u horor igrama veze nemaju šta znači riječ atmosfera u igri, očito oni igrjau igru samo da bi je što brže prešli.

Cilj je uklopiti se u priču igre, i sa dobrim zvučnim sistemom igrati i paziti što radiš jer ako nepaziš bojim se da ćeš stalno zadnji save učitavat.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
17 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Istina, pravi gamer će se stopiti s igrom i proživljavati je kroz svog lika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja obično igram te igre tako da pazim da me nijednom ne ubiju, jer doći će dan kada će na zemlju doć neki hebeni virus od kojeg će svi postat alieni i zombiji ko Resident evil 3 film...!!!! :D :D :D zezam se...
15 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Meni je najgore bilo kada sam tek poceo igrati cod2, ujutro oko 00:30 igram i covjek kampa i kako sam se prepao kad je iskocio i ubio me.nije strasna igra,al i ona zna prepast

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.7.2010 11:49 (damir1994).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice