Strah za vrijeme igranja

poruka: 417
|
čitano: 69.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Strah za vrijeme igranja

ne brini se jesam al igrica mi nije uopce strasna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Strah za vrijeme igranja
betmen kaže...

Trenutno igram Call of Chthulu - početak je super, igra vas smjesti u neobičan, misteriozan, propali grad, a vi ste detektiv koji mora otkriti nešto... I onda šećeš po gradu, pričaš sa stanovnicima, istražuješ, a sve je napravljeno jako atmosferično.
Nakon tog dijela dolazi drugi, onaj pravi, strašilački - (bez, brige, neću spoilati) ugođaj koji tamo stvaraju zvukovi i slike je neopisiv... Toliko je bolestan da ja iskreno nisam mogao izdržati... Takvu intenzivnost do sad nisam doživio u nijednoj igri.
Iako je dosta stara, svakako je preporučam ljubiteljima ovakvih stvari.

Igrao sam tu igru prije oko godinu dana, predobra je igra iako je nisam puno prelazio jer sam instalirao nove Windowse a nije mi se dalo skinut drugi put lol. Došao sam tamo kad dođem u neki grad s busom i kad se sakrivam nekom policajcu, pa vidim u nekom podrumu nečije tijelo.. Ako si prešao igru možeš mi reći isplati li se skidati :) Samo da napomenem ja sam igrao Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 20:24 (Fićo_CoD 5).
14 godina
neaktivan
prototype sony kaže...

alien vs predator je nista naspram fear-a koji je to adrenalin bio 

kolega ga je igrao bez totalnog mraka i ukenjo se al ja da se napravim vazan

uzmem mrak i nakon sat vremena obrisem igricu 

ali to je bilo prije 3 ili 4 godine

mislim da bi ga sad mogao igrati 2 sata a da ga ne obrisemXD

Da si igrao stari AvP vjerovatno ne bi tako govorio, veze nemas kako je strasna igra kad se igra u ulozi 'ebenog marinca.

Eto meni bas FEAR nije nista posebno strasan. Neka mala ukleta djevojcica koja se pojavljuje s vremena na vrijeme, par vriskova i ostalih efekata je rezultiralo kratkim trzajima i nicim vise. Vise mi adrenalin skoci i postanem napetiji kad ostanem 1 vs 3-4 na CS serveru.

15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

ej moze mi neko preporuciti horor igru da zahtijeva manju konfu od cod6(on mi je malo stekao)

jeli doom3 spada u tu grupu ako da uzimam odmah

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Igro sam jednu igru Cold Fear. Starija igra nedi iz 2005-e. Jaoo sto sam se usro.. Ono setas i odjednom uđeš u neku vodu.. Dođe do kratkog spoja.. Frca struja skokne zombie zgrabi me a ja otrnem.. lol

Stvarno jedna od jezivijih igara..

Zeppe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Strah za vrijeme igranja

da od dobrog starog silent hilla sa ps-a 1 još ja bio budala i to sve ljepo spojio na zvučnike od linije.

od tad neigram horor igrice xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

imate li koju igru da je jeziva, ali nije strašna(tj. neće mi ništa izletit od čeg će mi otkazat srce)..dakle da se šetam po jezivim prostorima..

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
prototype sony kaže...

ej moze mi neko preporuciti horor igru da zahtijeva manju konfu od cod6(on mi je malo stekao)

jeli doom3 spada u tu grupu ako da uzimam odmah

spada probaj ga samo po noci sa slusalicama i odvrni ih pravo ima da se ukakis u nekim trenutcima :-)

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

imate li koju igru da je jeziva, ali nije strašna(tj. neće mi ništa izletit od čeg će mi otkazat srce)..dakle da se šetam po jezivim prostorima..

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth. Mislim da je to to što tražiš. Odigrao sam 3-4 levela i nije bila baš nešto strašna, nadam se da nije ni poslije

17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
djdomi kaže...

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth. Mislim da je to to što tražiš. Odigrao sam 3-4 levela i nije bila baš nešto strašna, nadam se da nije ni poslije

kolko vidim po videu čini se da je to to. probat ću ju uskoro.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Suffering je luda igra i poprilično strašna. RTCW je imao dobre elemenete horora (iako ne previše strašne), ali lokacije i atmosfera koja vlada u toj igri to ni danas nije viđeno (posebno na početku onaj film "we found him"). RTCW zaslužuje da se po njemu napravi film.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 22:40 (fastDraw).

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
fastDraw kaže...

Suffering je luda igra i poprilično strašna. RTCW ta je igraica imao dobre elemenete horora (iako ne previše strašne), ali lokacije i atmosfera koja vlada u toj igri to ni danas nije viđeno (posebno na početku onaj film "we found him"). RTCW zaslužuje da se po njemu napravi film.

Da, igra je malo strašna u nekim dijelovima, al najbolje je kad prođeš te strašnije misije pa kad dođeš do one misije gdje je šuma, sve lijepo, zeleno, fino. Tu sam misiju uvijek volio zaigrati. Igra je stvarno fenomenalna i sigurno bolja od nastavka!

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 22:41 (Fićo_CoD 5).
14 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

http://www.hotel626.com/

horor igra jedinu koju san igra i to mi je trebalo tjedan dana da skupim hrabrosti samo da je zaigran a kad san je prisa nisan 3 dana moga zaspat......nades se u hotelskoj sobi u 3 ujutro i izades i tad pocinje avantura

igru mozete igrat samo od 6 popodne do 6 ujutro

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
fastDraw kaže...

Suffering je luda igra i poprilično strašna. RTCW ta je igraica imao dobre elemenete horora (iako ne previše strašne), ali lokacije i atmosfera koja vlada u toj igri to ni danas nije viđeno (posebno na početku onaj film "we found him"). RTCW zaslužuje da se po njemu napravi film.

Da, igra je malo strašna u nekim dijelovima, al najbolje je kad prođeš te strašnije misije pa kad dođeš do one misije gdje je šuma, sve lijepo, zeleno, fino. Tu sam misiju uvijek volio zaigrati. Igra je stvarno fenomenalna i sigurno bolja od nastavka!

Normalno da je bolja od nastavaka. U novom wolfensteinu je bila dobra ona misija na cepelinu, no razočaralo me što su izbacili stealth kojeg je u RTCW u dosta misija bilo.

15 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja
Evo prije par dana sam prešao hvaljeni Doom 3. Igra je dobra ali nije strašna koliko se priča. Samo sam se jednom pripa i to je to bzvz. S te strane
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
_dEDa_96 kaže...

horor igra jedinu koju san igra i to mi je trebalo tjedan dana da skupim hrabrosti samo da je zaigran a kad san je prisa nisan 3 dana moga zaspat......nades se u hotelskoj sobi u 3 ujutro i izades i tad pocinje avantura

JE igra je stvarno prej*****. Ima trenutaka od koji skočiš 5 cm sa stolice.

I igra te može snimat ako joj dopustiš(naravno ako imaš kameru) i na mail ti pošalje izraze tvog lica{#}

I ako če te je igrat ne zaboravite napraviti sve što vam igra prije igranja kaže(ugasite svitla, stavite sluše i raspalite ih, a preporučam da igrate oko 00:00 npr sad, jer je igra 1 iskustvo)

Evo link za igru Hotel 626 

16 godina
neaktivan
_dEDa_96 kaže...

Ja i brat smo je igrali po danu xD Samo namjestiš sat u Windowsima da je u 1:30 il' sl. i opleti :D Nisam mogao preći nešto s vezi brojeva kad je bilo, nešto je bilo na zidu ispisano pa prema tome moraš upisat neku lozinku, Boga pitaj, nije mi se dalo to otkrivat i izašo sam iz igre

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 23:53 (Fićo_CoD 5).
15 godina
neaktivan
Eminem kaže...
_dEDa_96 kaže...

JE igra je stvarno prej*****. Ima trenutaka od koji skočiš 5 cm sa stolice.

I igra te može snimat ako joj dopustiš(naravno ako imaš kameru) i na mail ti pošalje izraze tvog lica{#}

I ako če te je igrat ne zaboravite napraviti sve što vam igra prije igranja kaže(ugasite svitla, stavite sluše i raspalite ih, a preporučam da igrate oko 00:00 npr sad, jer je igra 1 iskustvo)

Evo link za igru Hotel 626 

Ja to pokrenuo, frajer izašao iz sobe i ja ugasio 

Ne želim da imam traume 

Curse you Perry the platypus!!!
15 godina
Strah za vrijeme igranja

Službeno priznajem da sam peezda što se tiče horror igra (i filmova) te da je "najstrašnija" igra koju sam igrao Max Payne, te misija u Pirpyatu (CoD4). Igrao sam i Left 4 Dead, al mi to više liči komediji nego horroru, pogotovo zato što nisam sam, nego vučem ona 3 debila za sobom.

Max Payne mi jednostavno ima tu neku atmosferu koju rijetko koja igra koju sam zaigrao ima. Neopisivo nešt.

ne hvala ne hvala
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 0:03 (The Unforgiven).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Sad ću vam ispričati moj najstrašniji događaj u životu (ako imate slabo srce ne čitajte ovo)

Bilo je točno 00:30 i vani ja začuđujuće bilo mrak (valjda pomrčina sunca ili tako nešto).

Stavio sam na uši svoj headset, pojačao do kraja i uključio to čudovište. Ta igra je pasijans i to windows verzija. 

Znam da se diviti mojoj hrabrosti, ali netko ju je morao preći. I tako ja igram i gasim ekran svake tri sekunde zbog strašnih scena.

Dođem do kraja ostanu mi pet karata i ja izgubim. 2 dana nisam spavao zbog te igre. Jednog dana sam smogao hrabrost i prešao sam je.

6 1 hvala 2
17 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...

Sad ću vam ispričati moj najstrašniji događaj u životu (ako imate slabo srce ne čitajte ovo)

Bilo je točno 00:30 i vani ja začuđujuće bilo mrak (valjda pomrčina sunca ili tako nešto).

Stavio sam na uši svoj headset, pojačao do kraja i uključio to čudovište. Ta igra je pasijans i to windows verzija. 

Znam da se diviti mojoj hrabrosti, ali netko ju je morao preći. I tako ja igram i gasim ekran svake tri sekunde zbog strašnih scena.

Dođem do kraja ostanu mi pet karata i ja izgubim. 2 dana nisam spavao zbog te igre. Jednog dana sam smogao hrabrost i prešao sam je.

zašto sam ovo pročitao? imat ću veće traume nego kad sam igro simse..

14 godina
protjeran
djdomi kaže...
tonihrvat kaže...

sigurno imaš neke probleme 

lijepo sam naglasio ako imate slabo srce ne čitajte ovo. 

Šta ću ti sad. 

{#}

15 godina
djdomi kaže...
tonihrvat kaže...

E da, simsi... Dok mi se ubila žena (u bazenu!! ušla unutra, nije bilo ljestava i više nije znala van (tmi)) pa me njen duh opsjedao kad sam s drugom bio. Nezaboravljivo.

15 godina
Strah za vrijeme igranja
Onima je horor u Simsu ,sto ih volim patiti ala nejedu po nekoliko dana da nepricam dalje..
zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Nisam siguran jesam li pisao u ovoj temi, ali Silent Hill 1 me je pošteno isprepadao dok sam ga igrao na PS-u.

Samo kada se sjetim onih alarma po noći, magle, mrtve mačke, nekih duhova kao djeca i jezovito krečanje radia kada su neprijatelji u blizini.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Sjećam se kako smo se dogovarali međusobno da dođemo kod nekog ujutro igrat, pa da lakše pređemo strah - em je dan, em nas je više. :D Ali inače ne volim horore, film može, ali igra ne. Čak niti SAW nisam mogao preći. Nadam se da ću jednom nadvladati taj strah, volio bih preći neke igre poput Dead Spacea.

EDIT: Taman kad sam napisao ovo, vidim da je Dead Space -66% na Steamu. ;D

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 2:27 (Aerendyl).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

odigro sam prvu misiju cthulhua..malo je mutava, ne volim takve prostore. druga misija je već bolja, sad sam izašo, došao sam(ne daleko) do djela dok se skrivaš od zaštitara..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

odigro sam prvu misiju cthulhua..malo je mutava, ne volim takve prostore. druga misija je već bolja, sad sam izašo, došao sam(ne daleko) do djela dok se skrivaš od zaštitara..

Da prva misija je čudna tamo dolje u podrumu.. Daj me podsjeti koja je misija poslije ove prve? 

17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
djdomi kaže...

Da prva misija je čudna tamo dolje u podrumu.. Daj me podsjeti koja je misija poslije ove prve? 

tek sam počeo 2. voziš se busom do starog grada i onda moraš do nekog dućana..

14 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Jucer cuo sam na vijestima da dolazi najstrasnija igra,dali su link

Smogao sam hrabrosti pogledati trailer...

Sada sam u bolnici

Korisnik je preminuo od trauma i prividjanja(umro je od straha)

Ostavio je poruku:NIJE ZA OSOBE SLABOG SRCA I OSTAVIO JE LINK KOJI JE CUO NA VIJESTIMA

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice