destiny mrtav pijan streama sa 3 prijatelja i 1 zenskom umiremmmmmmmmmmmmmmmmm,ima preko 8400 viewera,u 4-5 minuta doslo 400 viewera !!!
Damn, baš danas mi mora biti prvi radni dan. Uvijek najbolje stvari propustim.
Destiny - lik je komad sirove budale. Došao sam do takvog zaključka kad sam gledao kako pokušava doći do Platinum lige koristeći isključivo kraljice. Čim ga netko uspije counterati on zaključi kako protivnik gleda njegov stream i tako vara. Jadno.
Destiny, sumnjam da netko njega prati zbog "dobrih" play-eva, super poteza i ne znam čega još. Vrh njegove "karijere" je bio kada su infestori bili na vrhu. Tu su njegovi buildovi (iako ih je većinu "posudio" od Catz-a) bili teško pobjedivi. Sada je to druga priča. Jedini razlog zašto pratim njega (i njegov stream) jest njegova osobnost, mogućnost rage-anja unutar sekunde, zato jer je tip geek koji ne voli gubiti, iako nema skill za pobjeđivanje (zato jer me podsjeća na mene). Ja isto tako ponekad znam rage-ati bez razloga (zato jer mi je "bad protoss death ball" opet rasturio vojsku i ja nisam imao odgovor na to).
Praktički na njegov stream gledam kao na Big Brother iz SC svijeta.
Ako želim pogledati kako igraju kvalitetni zergovi pogledam Sen-a, Idra-u, Haypro, Stephano itd. Ima ih dosta što stream-aju svako malo, tako da se može svačiji stil igre pogledati (ja osobno pokušavam najviše kopirati stephano-ov stil igranja)
lol
ajme što ja propuštam! :(
nadam se da će uskoro to netko staviti na jubito :))))
EDIT: morao sam ovo staviti.
mlađi od 18 neka ne otvaraju :P
To je sa stream-a ??
Damn, stvarno propuštam neke stvari :)