Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 722.840
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Starcraft 2
Bejtman kaže...

destiny mrtav pijan streama sa 3 prijatelja i 1 zenskom umiremmmmmmmmmmmmmmmmm,ima preko 8400 viewera,u 4-5 minuta doslo 400 viewera !!!

Damn, baš danas mi mora biti prvi radni dan. Uvijek najbolje stvari propustim.

svakak kaže...

Destiny - lik je komad sirove budale. Došao sam do takvog zaključka kad sam gledao kako pokušava doći do Platinum lige koristeći isključivo kraljice. Čim ga netko uspije counterati on zaključi kako protivnik gleda njegov stream i tako vara. Jadno. 

Destiny, sumnjam da netko njega prati zbog "dobrih" play-eva, super poteza i ne znam čega još. Vrh njegove "karijere" je bio kada su infestori bili na vrhu. Tu su njegovi buildovi (iako ih je većinu "posudio" od Catz-a) bili teško pobjedivi. Sada je to druga priča. Jedini razlog zašto pratim njega (i njegov stream) jest njegova osobnost, mogućnost rage-anja unutar sekunde, zato jer je tip geek koji ne voli gubiti, iako nema skill za pobjeđivanje (zato jer me podsjeća na mene). Ja isto tako ponekad znam rage-ati bez razloga (zato jer mi je "bad protoss death ball" opet rasturio vojsku i ja nisam imao odgovor na to).

Praktički na njegov stream gledam kao na Big Brother iz SC svijeta.

Ako želim pogledati kako igraju kvalitetni zergovi pogledam Sen-a, Idra-u, Haypro, Stephano itd. Ima ih dosta što stream-aju svako malo, tako da se može svačiji stil igre pogledati (ja osobno pokušavam najviše kopirati stephano-ov stil igranja)

Tomo Yoda kaže...

lol

ajme što ja propuštam! :( 

nadam se da će uskoro to netko staviti na jubito :)))) 

EDIT: morao sam ovo staviti.

mlađi od 18 neka ne otvaraju :P

http://i.imgur.com/NRa0L.jpg 

To je sa stream-a ??

Damn, stvarno propuštam neke stvari :)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
Starcraft 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

jeli itko jucer gledao stream od DesRownfighting?  ime streama mu je: i live in korea @ gomhouse   ja pomislio u pm ovo neki pro sc2 kad su ga pozvali u koreju da zivi,prva 3 matcha uvijek ista taktika,izgubio sva 3 matcha,a da ne govorim o tome kako poslije svakog matcha gleda chat i bana svakoga tko mu kaze istinu -.-

14 godina
Starcraft 2

Ja od streamova najviše volim pogledati Spanishiwu, Stephana, Idru, Reta i TLO-a.

Šteta što Spanishiwa više ne streama, lik ima stvarno unique style igranja zerga.

Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest.

0 0 hvala 0
16 godina
Starcraft 2

Što se tiče streama psystarcraft rula.

Zanimljiv zerg, ne boji se probati nove taktike, osobnost mu je vrh i često pijan streama, što više očekivati :D

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Bejtman kaže...

jeli itko jucer gledao stream od DesRownfighting?  ime streama mu je: i live in korea @ gomhouse   ja pomislio u pm ovo neki pro sc2 kad su ga pozvali u koreju da zivi,prva 3 matcha uvijek ista taktika,izgubio sva 3 matcha,a da ne govorim o tome kako poslije svakog matcha gleda chat i bana svakoga tko mu kaze istinu -.-

valjda ima loš dan,, 

on je po skillu GM, nije baš na pro razini. 

ali cijenim to što ima muda i što je otišao na svoj račun u Koreu i odlučio biti najbolji što može. 

svaka mu čast na tome. 

Keops kaže...

Ja od streamova najviše volim pogledati Spanishiwu, Stephana, Idru, Reta i TLO-a.

Šteta što Spanishiwa više ne streama, lik ima stvarno unique style igranja zerga.

iako nisam Z, predobar mi je Spanishiwa. baš pametno igra.

isto tako i Stephano.

a IdrA-u je uvijek gušt gledati: ili zato što igra dobro ili zato što bjesni ko zadnji mulac :) 

13 godina
protjeran

onaj sc2 caster blizzshouter kao da se guse u vlastitoj pljuvacki kad komentira

17 godina

iako nisam Z, predobar mi je Spanishiwa. baš pametno igra.

isto tako i Stephano.

a IdrA-u je uvijek gušt gledati: ili zato što igra dobro ili zato što bjesni ko zadnji mulac :) 

Stephano igra jako puno sa rally egg tehnikom. Što mi se neopisivo sviđa.

Npr. Napravi 2 overload-a (od 12 larve), CRTL na jaja, jedno jaje preuslijedi na jednu stranu, drugo na drugo. Odabere opet larvu, napravi 10 lingova, CTRL na jaja i doda ih u grupu sa lingovima. Odabere opet larvu, napravi infestore i doda ih u grupu sa infestorima. Tako da su uvijek sve trupe tamo gdje on želi da budu u tom trenutku. Pokušavam kopirati taj stil igre. Iako sam se u početku gubio (gadno), sad mi već ide dobro i vidim enormne prednosti takve igre, naspram fiksnog rally-a. Istina malo je više micro intesive, ali isplati se na kraju.

Mislim možda sam scrub, ali nisam vidio da netko koristi rally kao on. Koriste ga za slanje vojske kad si u napadu (pa da ti ne idu trupe na default rally nego odmah u napad) ili za overload-e (to sam i ja ranije koristio), ali nitko ne igra sa rally-ima u kontrolnoj grupi jedinica.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
Bejtman kaže...

onaj sc2 caster blizzshouter kao da se guse u vlastitoj pljuvacki kad komentira

Total Biscuit.

Ako misliš na njega, on je jedan od boljih komentatora (osobito po govoru i razgovjetnosti onoga što govori). Iskreno play mu nije niti blizu neke "poštene" razine (mislim da je gold), ali donekle kuži igru, taktike itd. Npr. Husky je 90% vremena kada cast-a izgubljeni, uopće ne zna o čemu se radi. Day 9 je isto ok. Najgori su mi ona dvojica za koje čuješ da im prvi jezik nije engleski, trude se (ne mogu se sjetiti imena), ali nakon nekog vremena ih više ne mogu slušati.

14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Iz ovog biskvita svi rade budalu jer lik se gubi i uopče ne kuži igru. Meni osobno se neda gledati turnir koji on casta.

Prije par mjeseca sam igrao protiv njega u playhem turniru gold-plat division, rastrgao ga ;)

Omiljeni casteri su mi tastosis, plate im više da castaju turnire nego što pobjednik dobi para lol

0 0 hvala 0
17 godina
alscaul kaže...

Iz ovog biskvita svi rade budalu jer lik se gubi i uopče ne kuži igru. Meni osobno se neda gledati turnir koji on casta.

Prije par mjeseca sam igrao protiv njega u playhem turniru gold-plat division, rastrgao ga ;)

Omiljeni casteri su mi tastosis, plate im više da castaju turnire nego što pobjednik dobi para lol

Pa da baš ne kuži, ajde nemoj bili toliko kritičan. Ako si kad gledao Husky-a, on definitivno nema blage o ničemu. On i MaximusBlack (lagtv) su dokaz da je US ladder totalno smeće. Tamo svatko može u masters.

Artosis i tasteless igraju starcraft na višoj razini nego jedan TB. Oba dolaze iz BW-a i igrali su već i Betu na većoj razini nego TB bude igrao ikad SC. Na razini na kojoj igra, razumije čak i ono o ćemu govori.

13 godina
protjeran

hebem vam govorim o ovome https://www.youtube.com/user/BlizzShouter , onaj edward toliko je ucinio intervjua za TL a ima samo oko 1000 subscribera

17 godina
Bejtman kaže...

hebem vam govorim o ovome https://www.youtube.com/user/BlizzShouter , onaj edward toliko je ucinio intervjua za TL a ima samo oko 1000 subscribera

Crota je dobar caster, iako kako si i sam primjetio malo čudno govori

14 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Ako želim pogledati kako igraju kvalitetni zergovi pogledam Sen-a, Idra-u, Haypro, Stephano itd. Ima ih dosta što stream-aju svako malo, tako da se može svačiji stil igre pogledati (ja osobno pokušavam najviše kopirati stephano-ov stil igranja)

Haypro dobar haha...

16 godina
Starcraft 2

moze netko da mi kaze npr 5  najboljih igrca za sve 3 rase

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

zerg:

Nestea

Stephano

Leenock

DongRaeGu

Ret

Terran:

MVP

MMA

Kas

MarineKingPrime

Jjakji

Protoss:

Hero

Naniwa

Oz

MC

Inca

Evo ovi su definitivno jedni od boljih

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

haypro najbolji spread creepova koji sam ikada vidio,ovi ostali sve nesto malo pomalo,a ovaj baci preko 8 creepova i pokrije pola mape u 5 minuta

17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ja sam se smijao Haypru dok nije dobio Nestea-a, od tada sam zašutio i čak pogledam njegov stream. Odsad mi je uvijek najdraži underdog na turnirima.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

http://www.own3d.tv/live/153518/Destiny  hes back ^^ nerazujem koji qurac pusta ovu glupacu opet da streama sa njegovog accounta

edit: zadnjih 30 min kad je bio pijan (pojacajte zvuk) https://www.youtube.com/watch?v=_zN3GqNICzw

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 4:24 (Bejtman).
15 godina
neaktivan
alscaul kaže...

Lik se bavi general gamingom, castanje i igranje SC2 mu je samo casual hobi. Meni je on sasvim ok i ne znam tko to od njega radi budalu, većina SC profića ga voli i podržava jer on jako puno radi na promociji e-sporta. A on sam je uvijek priznavao da je ispodprosječan igrač i da je kod castinga njegova uloga zabavljati slušatelja i održavati dinamiku casta te da uvijek rado kraj sebe ima pro igrača koji će ga nadopuniti stručnim uvidom u igru. Ono što je btw općeprihvaćeni način prenošenja sportskih događanja i vjerojatno jedan od glavnih načina kako će se e-sport potencijalno prihvatiti od šire publike.

Inače strašno volim ovakvu Starcraft snobovštinu, ono netko se usudi biti istaknuti član communityja a ne trošiti 14 sati dnevno na SC i odma je kreten i budala. Al pretpostavljam da tako mora biti kad je pola communityja tinejdžerski pametnjakovići koji ne vide dalje od ikone za ligu.

P.S. Za one koji nisu pratili, dApollo ima genijalne tutoriale za početnike i prosječne igrače (Bronze pa možda tamo do Low Diamond). Zerg je već gotov, sad radi Protossa a uskoro bude i Terran, tako da ima ponešto za svakoga. Naravno ako ste profići ili se tako osjećate, slobodno ovo ignorirajte i flaksajte i dalje na Stephanoa, TLOa i MvPa. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 10:57 (baba).
17 godina
neaktivan
baba kaže...
alscaul kaže...

Lik se bavi general gamingom, castanje i igranje SC2 mu je samo casual hobi. Meni je on sasvim ok i ne znam tko to od njega radi budalu, većina SC profića ga voli i podržava jer on jako puno radi na promociji e-sporta. A on sam je uvijek priznavao da je ispodprosječan igrač i da je kod castinga njegova uloga zabavljati slušatelja i održavati dinamiku casta te da uvijek rado kraj sebe ima pro igrača koji će ga nadopuniti stručnim uvidom u igru. Ono što je uspud budi rečeno općeprihvaćeni način prenošenja sportskih događanja ako nisi primjetio i vjerojatno jedan od glavnih načina kako će se e-sport potencijalno prihvatiti od šire publike.

Inače strašno volim ovakvu Starcraft snobovštinu, ono netko se usudi biti istaknuti član communityja a ne trošiti 14 sati dnevno na SC i odma je kreten i budala. Al pretpostavljam da tako mora biti kad je pola communityja tinejdžerski pametnjakovići koji ne vide dalje od ikone za ligu.

P.S. Za one koji nisu pratili, dApollo ima genijalne tutoriale za početnike i prosječne igrače (Bronze pa možda tamo do Low Diamond). Zerg je već gotov, sad radi Protossa a uskoro bude i Terran, tako da ima ponešto za svakoga. Naravno ako ste profići ili se tako osjećate, slobodno ovo ignorirajte i flaksajte i dalje na Stephanoa, TLOa i MvPa.

Ma da Total Biscuit je zakon. Meni jedan od zabavnijih castera, ima svoj turnir na koji uvijek pozove super igrače, casta dreamhackove, jasno govori i ima masu contenta na youtubeu koji je ultra zabavan. Jedan od najboljih membera communitya. Ko ga hejta k**** mu se ne diže :P

Potpis
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

mene lik totalno živcira, dere se svaki napad i totalno mi zvuči frustrirajuče. A buudalu rade od njega puno ljudi, pogotovo ameri tipa EG ekipa koja ga prvi puta vidla na dreamhacku.

Isto tako me živcira Khaldor. Jako često lik se totalno izgubi, govori totalno gluuposti tipa zerg napada s marauderima itd... Pogledao sam par njegovih streamova i jednostavno koma koliko se gubi. Kad sam saznao da će castat GSL nisam mogao vjerovati, ali glavno da svaki napda se dere ko da komentira tekmu

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

jeste gledali na jubitu kad je pricao sa hakerom koji ga je ddosao mjesecima^^

pogledajte ovo s necijom mamom:

16 godina
alscaul kaže...

mene lik totalno živcira, dere se svaki napad i totalno mi zvuči frustrirajuče. A buudalu rade od njega puno ljudi, pogotovo ameri tipa EG ekipa koja ga prvi puta vidla na dreamhacku.

Isto tako me živcira Khaldor. Jako često lik se totalno izgubi, govori totalno gluuposti tipa zerg napada s marauderima itd... Pogledao sam par njegovih streamova i jednostavno koma koliko se gubi. Kad sam saznao da će castat GSL nisam mogao vjerovati, ali glavno da svaki napda se dere ko da komentira tekmu

ma nezz ja sam jos uvijek pocetnik u sc2 i najbolji su mi Khaldor,Day9, Tasteless, Artosis.... njih uvijek mogu gledat dok sve druge onako xD

15 godina
neaktivan
alscaul kaže...

Pitaj ljude da li radije gledaju nogometnu tekmu sa entuzijastičnim komentatorom, ili na "mute". Ili možda sa profi igračem koji će šutiti većinu meča i eventualno dvaput pripomenuti da je golman idiot.

Ljudi kao TB služe da približe e-sport (i konkretno Starcraft) ljudima koji nisu u tom điru i kojima rečenice kao "14 gas 14 pool može counterati 6 pool uz mineral stack trick i dobar micro" zvuče kao albanski. On sam je privukao i navukao tko zna koliko ljudi na Starcraft, a više ljudi znači više love, više turnira, bolja podrška i veća kvaliteta same igre. S druge strane, "EG ekipa" gleda isključivo svoje interese, a njihov stream se svodi na klikanje i pokoji zajedljivi komentar - što će možda privući elitiste ali će malo kome ko nije već otprije zagriženi fan bit zanimljivo. Osobno ću možda tu i tamo pogledati neki pro stream da vidim ima li koja nova taktika ili čisto da gledam jaku igru, ali ako bih htio pokazati zašto volim SC frendu koji nikad čuo za to, definitivno ću upaliti TB-ov cast, a ne Artosisa, TLO-a ili ne daj bože Idru.

TL/DR nitko te ne tjera da ga gledaš. Ali čovjek nije idiot ako je Silver/Gold liga i ako ne kuži igru kao tamo neki prištavi napuhanac koji ne zna za ništa na svijetu osim Starcrafta.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 13:07 (baba).
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

TB je inače platina i igra i protiv diamond igrača. Neznam čemu strka, ako ti se ne sviđa nemoj gledat, po meni su TB i Khaldor najbolji casteri u europi vjerovatno i najprofesionalniji. Količina contenta koji su oni napravili je masivna. TB je čak rekao da se sreo s Idrom i da su se izmirili i popili pivu, ali je inControl taj koji serucka, a on je kita od igrača.

Potpis
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
baba kaže...

Pitaj ljude da li radije gledaju nogometnu tekmu sa entuzijastičnim komentatorom, ili na "mute". Ili možda sa profi igračem koji će šutiti većinu meča i eventualno dvaput pripomenuti da je golman idiot.

Ljudi kao TB služe da približe e-sport (i konkretno Starcraft) ljudima koji nisu u tom điru i kojima rečenice kao "14 gas 14 pool može counterati 6 pool uz mineral stack trick i dobar micro" zvuče kao albanski. On sam je privukao i navukao tko zna koliko ljudi na Starcraft, a više ljudi znači više love, više turnira, bolja podrška i veća kvaliteta same igre. S druge strane, "EG ekipa" gleda isključivo svoje interese, a njihov stream se svodi na klikanje i pokoji zajedljivi komentar - što će možda privući elitiste ali će malo kome ko nije već otprije zagriženi fan bit zanimljivo. Osobno ću možda tu i tamo pogledati neki pro stream da vidim ima li koja nova taktika ili čisto da gledam jaku igru, ali ako bih htio pokazati zašto volim SC frendu koji nikad čuo za to, definitivno ću upaliti TB-ov cast, a ne Artosisa, TLO-a ili ne daj bože Idru.

TL/DR nitko te ne tjera da ga gledaš. Ali čovjek nije idiot ako je Silver/Gold liga i ako ne kuži igru kao tamo neki prištavi napuhanac koji ne zna za ništa na svijetu osim Starcrafta.

Referenca na leenock-a ?? {#}{#}

Jučer je bio i dobar stream od TLO-a. Sad ne pratim ga tako često, ali baš dok sam upalio komentirao je svaku igru i zašto radi ovo, zašto radi ono, kako trenira biti bolji itd. Sad ne znam da li to radi uvijek na početku stream-a(nisam baš vidio da nešto priča na stream-u, rijetko kad), jer poslije je samo puštao mjuzu.

A ako ćemo baš o EG-u, njihov kapetan je jedan od najgorih igrača na pro sceni, pa toliko o tome. Ne znam kada je zadnji put nekoga pobjedio na nekom turniru, ali je zato prepotentan "obrnuto proporcionalno njegovom skilu". Iako nisam fan CombatEx-a slažem se sa svime što je rekao za njega. Radi se o InControl-u ( za one koji ne znaju)

15 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

Jučer je bio i dobar stream od TLO-a. Sad ne pratim ga tako često, ali baš dok sam upalio komentirao je svaku igru i zašto radi ovo, zašto radi ono, kako trenira biti bolji itd. Sad ne znam da li to radi uvijek na početku stream-a(nisam baš vidio da nešto priča na stream-u, rijetko kad), jer poslije je samo puštao mjuzu.

TLO većinom šuti. Njegov stream je više onak meditativan... {#}

17 godina
baba kaže...

TLO većinom šuti. Njegov stream je više onak meditativan... {#}

Da u zadnje vrijeme ima sve veću i veću bradu. Valjda je morao u TL kući glumiti djeda Mraza za Božić {#}

Jučer je jeo one male mrkvice, plus brada i način kako je jeo, jako me podsjećao na hrčka. Svaki put dok je pojeo jednu mrkvicu ja sam se počeo smijati {#}...

14 godina
Starcraft 2
Život je samo smrtonosna spolno prenosiva bolest. Igram Starcraft 2(Plankton), Battlefield 3(CRO-Plankton), League of Legends-east(Plankton996)

0 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice