Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith Edit

poruka: 350
|
čitano: 60.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Star Wars: The Force Unleashed: Ultimate Sith
smrad06 kaže...
josipjoso1000 kaže...
smrad06 kaže...
josipjoso1000 kaže...

kao prvo postoje i tvrtke posrednice koje kupe taj račun za tebe ako nisi nikad čuo, uzmu malu provizijicu ali svi trebammo od nečega živjet zar ne? A i nemoraš se zahebavat samo čekaš mail. Kao druggo zašto bih kupio igru koju ću odigrati jednom i stavit ju u kutiju da skuplja prašinu? Ovako odigram igru , pređem ju i obrišem, čas posla......

Btw za tih 350-400 kn možeš kupit skoro pa godišnji račun i naigrat se igara i igara.........

bravo "mudri"... po tome ispada da svi koji kupuju originale su idioti, a samo si ti "pametan" pa igraš "zabranjen piratluk" igre... Zaključak josipovog posta je: Samo vi kupujte originale SUCKERS, a za to vrijeme će se josipjoso1000 naigrat igara.... hahaha daj molim te šuti i nemoj djelit savjete...

to nije bio savjet "mudriji", a  ja nisam rekao da su idioti nego si ti to rekao, pa normalno da ću se  naigrat igara, radije ću s društvom umjesto dati 350-400 kn zaroštiljat i napit pive, btw ja ne govorim ja pišem pa ni nemogu šutjeti onda haha

šta jedeš ti joso da si tako pametan???

jbt baš si "smrad06",  de idi malo ajd trošit pare na original  igre izgleda da s......š pare

15 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...
smrad06 kaže...
josipjoso1000 kaže...
smrad06 kaže...
josipjoso1000 kaže...

kao prvo postoje i tvrtke posrednice koje kupe taj račun za tebe ako nisi nikad čuo, uzmu malu provizijicu ali svi trebammo od nečega živjet zar ne? A i nemoraš se zahebavat samo čekaš mail. Kao druggo zašto bih kupio igru koju ću odigrati jednom i stavit ju u kutiju da skuplja prašinu? Ovako odigram igru , pređem ju i obrišem, čas posla......

Btw za tih 350-400 kn možeš kupit skoro pa godišnji račun i naigrat se igara i igara.........

bravo "mudri"... po tome ispada da svi koji kupuju originale su idioti, a samo si ti "pametan" pa igraš "zabranjen piratluk" igre... Zaključak josipovog posta je: Samo vi kupujte originale SUCKERS, a za to vrijeme će se josipjoso1000 naigrat igara.... hahaha daj molim te šuti i nemoj djelit savjete...

to nije bio savjet "mudriji", a  ja nisam rekao da su idioti nego si ti to rekao, pa normalno da ću se  naigrat igara, radije ću s društvom umjesto dati 350-400 kn zaroštiljat i napit pive, btw ja ne govorim ja pišem pa ni nemogu šutjeti onda haha

jbt baš si "smrad06",  de idi malo ajd trošit pare na original  igre izgleda da s......š pare

vidim da si nismo na istoj razini kulture razgovora, pa stoga evo jedna stara narodna:pametniji popušta...kraj priče...

16 godina
protjeran
smrad06 kaže...
josipjoso1000 kaže...
smrad06 kaže...
josipjoso1000 kaže...
smrad06 kaže...
josipjoso1000 kaže...

vidim da si nismo na istoj razini kulture razgovora, pa stoga evo jedna stara narodna:pametniji popušta...kraj priče...

joj što volim zjbvt ovakve likove hahaha

16 godina
josipjoso1000 kaže...

usput evo završih igru, i prilino se namučih, meni je igra odlična...

kolko ima misija?

17 godina
neaktivan

@ josipjoso1000

prije nekoliko postova si rekao da bi prije napravio roštilj i popio tih 300-400 kn, a sad mi reci zašto bi platio to meso i cugu? zašto kupuješ stvari potrebne za raštilj? zašto ih ne ukradeš kao što si ukrao igru? za tvoju informaciju, postoje ljudi koji su radili na toj (pa i drugim) igrama, imaju za platit račune, namirnice, obitelj, auto i ostale stvari. pa ako već kradeš igru nemoj se ku**it sa tim okolo i nemoj se pravit pametan, kao da su oni koji kupuju igre budale. da nema tih "budala" koje kupuju igre ti nebi imao što za ukrast. da prijatelju, to je krađa.

on topic: kolege, može još koji screenshot iz igre? da malo uživam dok ne nabavim igru? :)

5 0 hvala 0
16 godina
protjeran
r420r kaže...

@ josipjoso1000

prije nekoliko postova si rekao da bi prije napravio roštilj i popio tih 300-400 kn, a sad mi reci zašto bi platio to meso i cugu? zašto kupuješ stvari potrebne za raštilj? zašto ih ne ukradeš kao što si ukrao igru? za tvoju informaciju, postoje ljudi koji su radili na toj (pa i drugim) igrama, imaju za platit račune, namirnice, obitelj, auto i ostale stvari. pa ako već kradeš igru nemoj se ku**it sa tim okolo i nemoj se pravit pametan, kao da su oni koji kupuju igre budale. da nema tih "budala" koje kupuju igre ti nebi imao što za ukrast. da prijatelju, to je krađa.

on topic: kolege, može još koji screenshot iz igre? da malo uživam dok ne nabavim igru? :)

joj, evo savjest mi se budi iz bespuća crnog srca!

btw misliš da se trud tih koji su napravili igru neće nagraditi? Joj de nemoj s....t, sam si sigurno naskio torrenta i torrenta.......

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 21:46 (josipjoso1000).
16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
josipjoso1000 kaže...

usput evo završih igru, i prilino se namučih, meni je igra odlična...

kolko ima misija?

uhh ne bih ti znao baš reći nesjećam se već sam obrisao igru, ali naigraćeš se ne brini....:)

16 godina
neaktivan

e ja krenuo skidat igru preko megauploada ima 15 rar od 1Gb nadam se da ce se skinut za 4-5 dana Smijeh ak nekom trebaju linkovi nek se javi posaljem mu PP. :)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 21:53 (damian123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
damian123 kaže...

e ja krenuo skidat igru preko megauploada ima 15 rar od 1Gb nadam se da ce se skinut za 4-5 dana Smijeh ak nekom trebaju linkovi nek se javi posaljem mu PP. :)

haha evo viš da nisam jedini.....

17 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...

btw misliš da se trud tih koji su napravili igru neće nagraditi? Joj de nemoj s....t, sam si sigurno naskio torrenta i torrenta.......

nemam namjeru glumit moralni stup društva, zato jer nisam. svi su skinuli barem jednom jedan piratski sadržaj. samo se nadam da se tvoje razmišljanje bude promijenilo kad odrasteš (kad god to bilo), jer tvoje otvoreno ismijavanje onima koji kupuju igre je zaista bezobrazno. ako koristiš pirate, koristi, ali nemoj se pravit pametan.

žalosno je kada oni koji poštuju zakon ispadnu budale... jadna takva država.

16 godina
protjeran
r420r kaže...
josipjoso1000 kaže...

nemam namjeru glumit moralni stup društva, zato jer nisam. svi su skinuli barem jednom jedan piratski sadržaj. samo se nadam da se tvoje razmišljanje bude promijenilo kad odrasteš (kad god to bilo), jer tvoje otvoreno ismijavanje onima koji kupuju igre je zaista bezobrazno. ako koristiš pirate, koristi, ali nemoj se pravit pametan.

žalosno je kada oni koji poštuju zakon ispadnu budale... jadna takva država.

Gospođo Kosor jeste to Vi?   Al ja sam u vašoj stranci........Smijeh

16 godina
neaktivan
josipjoso1000 kaže...
damian123 kaže...

sta je nes lose to il? Neodlučan

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Evo i ja skinuo igru s torrenta (full speed private tracker non-stopBelji se) i moram reći da sam razočaran s igrom. Grafika je ok, ali ne za ovakve divlje zahtjeve. Po meni je ovo čisti konzolitis i nemam vremena ni namjere živcirati se s njim, a i općenito igra mi nije nešto dobro sjela. Žalim vremena i mjesta na disku, a da sam je kupio vjerovatno bi lupao glavom o zid.

Toliko od mene, kome se svidjela neka uživa u njoj

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 22:02 (Paolo2612).

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
damian123 kaže...
josipjoso1000 kaže...
damian123 kaže...

sta je nes lose to il? Neodlučan

pa prema Gospođi Kosor  (r420r) izgleda da jest, vidiš zbog takvih kao što smo mi država je u recesiji hahahaha

17 godina
neaktivan

Ja evo isto igram.Grafa je dobra samo u cut scenama nemam zvuka a skinuo sam fix......

ne izbacuje više iz igre ali živcira me to što nema zvuka.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo ja sam inst igru, nakon ne znam koliko cekanja, a da vam ne pricam koliko sam cekao da ja skinem i extractiram... Nego imam problem, kada upalim igru sve mi nest steka, svaku sekundu se nest pomakne, ne bitno dali je rezolucija 1024 ili neka druga, problem je stalno isti... Mislim da je netko to vec napisao tu, ali nisam vidio da mu je netko dao rjesenje.. Pa ako mi moze netko pomoc pri otklanjanju tog problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

uninstalirana...niš posebno.idi ravno i ubi sve pa dodaj force point pa dalje bla bla...jadni koji su ju kupili.e pa sad flameajte kolko god htijeli.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bit će da sam ja jedini kojemu je igra zabavna. Doduše, ja nisam ni očekivao ništa posebno od igre ali me ugodno iznenadila. Sloboda ubijanja protivnika, sila, svjetlosni macevi, jednostavno toga ne vidam u ostalim igrama pa mi se dopalo. Mada istina sada kako sam dobar dio igre presao, vec me vise ne vuce toliko, ali daleko od toga da mi je losa.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Slažem se kak ju duže igram postaje sve bolja i zanimljivja, priča je dobra sad se upravo dogodio zaplet dart veder me izdao, odnosno onaj stari deda kako se već zove, onaj glvni sith. Sad odmah sve postaje zanimljivije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Bit će da sam ja jedini kojemu je igra zabavna. Doduše, ja nisam ni očekivao ništa posebno od igre ali me ugodno iznenadila. Sloboda ubijanja protivnika, sila, svjetlosni macevi, jednostavno toga ne vidam u ostalim igrama pa mi se dopalo. Mada istina sada kako sam dobar dio igre presao, vec me vise ne vuce toliko, ali daleko od toga da mi je losa.

nisi jedini brate, ev ja sam prešao igru a ti si na onom kao snježnom planetu sad?

17 godina

Ja sam isto oduševlje igrom, neznam sto ste očekivali.

Sloboda kretanja unistavanja okolice, milijun načina za svladati protivnika, oni combo napadi ko na prince of persia, sve to je odlično vidjeti u svijetu star wars.

Grafika je odlična, veliki izbor onih sila i poteza i bog zna sto.

Ja ju igram sa uzitkom i znam da cu ju barem jos jedamput prelazit.

Sad sam stao kod one crvene koke, trebam ju riješiti. Smijeh

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma

1 0 hvala 0
16 godina

Moze mi netko bar pokusat odgovorit na moje pitanje koje sam ostavio "gore" ?? Ili mi bar recite koji ste release igre skinuli, koji ste crack koristili, posto sam cuo da je mozda do njega, moze njegov link na PP ? Bilo sta...

Hvala !

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam sad u igiri negdje gdje ne znam sto trebam napraviti..

Kamera mi je sa strane, kao u nekoj 2D igri, ispred sebe imam veliki svemirski brod.

Vjerojatno ga moram uništiti samo ne znam kako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
josipjoso1000 kaže...
damian123 kaže...

ti si mi nesto jako cudan na ovoj temi govoris kako ces kupiti igru (koju naravno nisi) a tu govoris kako je glupo kupovati igre

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/nba-2k10-savjet/35967.aspx

prodajem pozivnice za partis
16 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Ja sam sad u igiri negdje gdje ne znam sto trebam napraviti..

Kamera mi je sa strane, kao u nekoj 2D igri, ispred sebe imam veliki svemirski brod.

Vjerojatno ga moram uništiti samo ne znam kako.

hhmmmm tu ti je nezgodno....moraš prvo poskidat ove male svemirske brodove koji stalno dolaze (nema ih puno) sa gromom iz ruku u skoku, i zatim ćeš čuti onog slijepog jedija u pozadini kako govori da srušiš brod, zatim stisni desnu tipku miš i drži ju(silu)ionda ćeš na ekranu dobiti koje tipke moraš stiskati da bi ispravio brod otprilike prema sredini (ide jako sporo) i zatim ga srušiio sa neba sa tipkom s (ako igraš sa tipkovnicom i mišem) mislim da ćeš morati par puta ponoviti dok ne skužiš ali to je jedini način.......nadam se da sam pomogao...

16 godina
neaktivan

Ja nikako nemogu pobijedit trećeg bossa, onog kazdana..igram na najtežem.frajer me svaki put ubije.sve sam pokušavao, ali nema šanse..ima neko neku dobru taktiku ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Približi mu se dovoljno (ne moraš previše) i kombinacija tipki R+E.

To provjereno pali kod svakog bossa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hanter kaže...

Ja nikako nemogu pobijedit trećeg bossa, onog kazdana..igram na najtežem.frajer me svaki put ubije.sve sam pokušavao, ali nema šanse..ima neko neku dobru taktiku ?

meni osobno je taj boss poslije Vadera na kraju najteži u igri, barem me je izživcirao jako, uglavnom nema baš nikakve filozofije tu....mačuj se  pucaj one plave kao aure iz ruku to ga kao ošamuti i onda mačem na njega, zatim će ti se pojaviti jedan junk titan njega je lako srediti samo izbjegavaj ruke i čekaj da ti se sila napuni pa ga zdrmaj strujom dok ne crkne par puta, tada opet na malog pingvina ista priča bori se ali ni na tren ne posustaj ili mu daj daha, samo na njega i tako do k mu ne preostane vrlo malo energije tada će se pojaviti cut-scene gdje moraš određene tipke pritisnuti jako brzo.....nadam se da sam pomogao....:)

16 godina
neaktivan

Ja sam došao do onoga kad treba srušiti onaj brod, i to me uništi. kada ga dovućem do neke određene blizine, više opće ne mogu doći u stanje povlačenja, nikako da zasvjetli zeleno svjetlo, i ona gamad stalno navire.

Ima tko kakav savjet?

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 18:56 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
thuglife kaže...

Ja sam došao do onoga kad treba srušiti onaj brod, i to me uništi. kada ga dovućem do neke određene blizine, više opće ne mogu doći u stanje povlačenja, nikako da zasvjetli zeleno svjetlo, i ona gamad stalno navire.

Ima tko kakav savjet?

nekoliko posova gore ti je objašnjeno, samo moraš biti brz nema previše filozofije

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice