kao prvo postoje i tvrtke posrednice koje kupe taj račun za tebe ako nisi nikad čuo, uzmu malu provizijicu ali svi trebammo od nečega živjet zar ne? A i nemoraš se zahebavat samo čekaš mail. Kao druggo zašto bih kupio igru koju ću odigrati jednom i stavit ju u kutiju da skuplja prašinu? Ovako odigram igru , pređem ju i obrišem, čas posla......
Btw za tih 350-400 kn možeš kupit skoro pa godišnji račun i naigrat se igara i igara.........
bravo "mudri"... po tome ispada da svi koji kupuju originale su idioti, a samo si ti "pametan" pa igraš "zabranjen piratluk" igre... Zaključak josipovog posta je: Samo vi kupujte originale SUCKERS, a za to vrijeme će se josipjoso1000 naigrat igara.... hahaha daj molim te šuti i nemoj djelit savjete...
to nije bio savjet "mudriji", a ja nisam rekao da su idioti nego si ti to rekao, pa normalno da ću se naigrat igara, radije ću s društvom umjesto dati 350-400 kn zaroštiljat i napit pive, btw ja ne govorim ja pišem pa ni nemogu šutjeti onda haha
šta jedeš ti joso da si tako pametan???
jbt baš si "smrad06", de idi malo ajd trošit pare na original igre izgleda da s......š pare