Probao sam igru, evo mojih dojomva:
Unatoč tomu što nisam našao neke napredne grafičke opcije, ovako kako trenutno grafika u igri izgleda je dosta lijepo. A tek kada krenete u borbu svjetlosnim mačem i u uporabu sile, tek onda to sve izgleda grafički impresivno.
Ono što mi je najbitnije je gameplay - on je izvrstan. Zasada uistinu predobra igra, vrijedi svakog gigabajta veličine ili ako hoćete - svake kune. Impresivno je što neprijatelja možete savladati na više načina, hoćete izravno prsa u prsa sa mačem ili iz daljine uporabom sile, ili skočit pa iz zraka silom izderat, ili bacati predmete na njih, pa čak i njih same možete bacati. Borba je nevjerojatno dobra, totalno se uživim, prava uživancija je igrat. Niste ograničeno na jedno, nego ubijate kako hoćete. Također napredujete kroz Levele pa otključavate dodatne bodove, unaprijeđujete silu, sad kad sam je unaprijedo vizualno izgleda puno razornije, moćnije i ljepše.
Mislim, nema šta, fantastična igra zasada, pravi Star Wars štih. Puno borbe, a fora je što si totalno slobodan u načinu savladavanja neprijatelja. Što se FPS-ova tiče, na mojoj konfi (vidi pod Moj PC) pri rezoluciji 1024x768 igra nije u niti jednom trenutku zatrzala, FPS varira 30-35. Izbornici su mi malo nezgodni. Pogotovo što morate stisniti ALT GR + Š i ALT GR + Đ za kretanje lijevo i desno po izbornicima, to je otkrio kolega iznad kojemu se još jednom zbog toga zahvaljujem.
Sve u svemu, moja preporuka. Igra mi se svidjela i sad me obuzeo onaj osjećaj da samo hoću igrat i igrat tako da mislim da sam u prvu ruku dovoljno napisao. Idem sada nastavit igrati..
eto to bih i ja napisao haha! Ali ja ne trebam pritisnuti Alt+š i Alt+đ ja samo slova pritisnem, i ja sam slučajno otkrio....