NBA 2K10 savjet

poruka: 8
|
čitano: 2.276
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
NBA 2K10 savjet

ovak trebao bih savjet, ali ako može najviše od onih koji također vole sportske igre kao ja....kakav je ovaj  NBA 2K10?  Da li mi se isplati downloadati?

I također znam da treba izaći NBA Live 10 uskoro pa me zanima da li da čekam ili ipak da probam ovo....

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2009 20:07 (josipjoso1000).

0 3 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: NBA 2K10 savjet
josipjoso1000 kaže...

ovak trebao bih savjet, ali ako može najviše od onih koji također vole sportske igre kao ja....kakav je ovaj  NBA 2K10?  Da li mi se isplati downloadati?

I također znam da treba izaći NBA Live 10 uskoro pa me zanima da li da čekam ili ipak da probam ovo....

kakvo je to glupo pitanje dali se isplati downloadati,ajd da pitas kupiti koda da te download nesto kosta a za to nisi trebo otvarat novu temu

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...
josipjoso1000 kaže...

kakvo je to glupo pitanje dali se isplati downloadati,ajd da pitas kupiti koda da te download nesto kosta a za to nisi trebo otvarat novu temu

To nije uopće glupo pitanje, pod "da li se isplati" mislio sam da li se isplati baciti vrijeme na download da bi se isplatilo tvom mozgu i očima da uživaju u toj igri!    Misli malo prije nego reagiraš na postove.....   nisam mislio da li mi se isplati  u smislu da li ću zaraditi neki novac.....jbt što neki likovi imaju ograničen rad mozga

16 godina
protjeran
josipjoso1000 kaže...
josipjoso1000 kaže...

To nije uopće glupo pitanje, pod "da li se isplati" mislio sam da li se isplati baciti vrijeme na download da bi se isplatilo tvom mozgu i očima da uživaju u toj igri!    Misli malo prije nego reagiraš na postove.....   nisam mislio da li mi se isplati  u smislu da li ću zaraditi neki novac.....jbt što neki likovi imaju ograničen rad mozga

ko prica o novcima ostavi da se skine preko noci i neces gubit nikakvo vrjeme ko da je problem ostavit komp da malo radi a da ti nisi na njemu i da je glupo jer na ovom forumu trazis savjet o piractvu

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
16 godina
protjeran
NBA 2K10 savjet

opet ti ne misliš prije neg što napišeš...kakvo piratstvo! Zar ti nije prošlo preko skalpa da možda u nekoj prema tebi nemogućoj dimenziji kupujem igru digitalno preko neta ?!

0 3 hvala 0
16 godina
protjeran
josipjoso1000 kaže...

opet ti ne misliš prije neg što napišeš...kakvo piratstvo! Zar ti nije prošlo preko skalpa da možda u nekoj prema tebi nemogućoj dimenziji kupujem igru digitalno preko neta ?!

aj ok al kad kupis Neodlučan posalji sliku tj neki dokaz da si ju kupio "digitalno preko neta" i malo smiri zivce neces ti jos dugo sa takvim zivciranjem 

17 godina
neaktivan
NBA 2K10 savjet

Moj savjet je da nabaviš igru jer je jedini NBA koji će valjati na PC-u. Live će biti vjerovatno isti ko i prošle godine, 2k ti je port sa konzola nove generacije i bit će odličan.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
josipjoso1000 kaže...

aj ok al kad kupis Neodlučan posalji sliku tj neki dokaz da si ju kupio "digitalno preko neta" i malo smiri zivce neces ti jos dugo sa takvim zivciranjem 

ma šta pričaš ti? Ko se živcira? Kad bi mene živcirali svi mali mravi ovako gdje bih ja bio ...btw vidiš kako čovjek daje savjet i gotovo a ti se tu prenemažeš mogao si već 20 postova pročitati i odgovoriti....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice