Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 860.301
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
10 godina
protjeran
Re: Star Citizen
warhammer kaže...
Endymon kaže...

Igra je jos uvijek u popularno nazvanom tzv. early access statusu !

Ili po robertu early early early early early early early early early access

13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Pozdrav ekipa.Evo planiram se pridruziti u igru,ali me zanima dal mi se isplati uopce trenutno igrat sa ovom mojom konfiguracijom?

Pricekaj petak nesto se prica o snizenjima.ako zelis uzmi osnovni start paket sa mustangom i to je to. Za upgrade konfe imas vremena kasnije. Tako budem i ja vjerovatno..

xfact
10 godina
neaktivan
warhammer kaže...
Endymon kaže...

Pozdrav ekipa.Evo planiram se pridruziti u igru,ali me zanima dal mi se isplati uopce trenutno igrat sa ovom mojom konfiguracijom?

bolje sacekati da prvo naprave/zavrse  igru , vidis stanje dal se isplati ulagati u hardwer  pa se pridruzis u igru !

Igra je jos uvijek u popularno nazvanom tzv. early access statusu !

i tamam kad završe igru tvoji unuci će imati unuke.... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 17:04 (Skullscar1989).
16 godina
Star Citizen

Meni je nevjerojatno kako se nakon 143 stranice rasprave o tome kako je gra prevara i nakon 5+ godina čekanja da izađe nešto poluigriva (barem 2 godine dulje nego je najavljen izlaz gotovoe igre) još uvijek nađu novi naivci koji tek sada kupuju.... ljudi čitate li vi ovaj forum?!?!?!

Razumijem trenutne pledgere da se nečemu nadaju - čuvaju svoju invensticiju - ali nove!? Pa uložite u f.cking bitcoin, bolje bute pročli, štogod da se sa ovom igrom desi. Ako i izađe i sve ovo pledgeano dobije neku vrijednost, bitcoin će toliko porat u međuvremenu da ćete za razliku u cijeni moć platit account sa puno više otključanog.

Ako ne izađe igra, nećete ništa izgubit, dapače smiješi vam se pristojna zarada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Citizen

kako sam prije godinu dana investirao u hardware izmedju ostalog i radi star citizena kako sad ništa ne igram rudarim

btw bitcoin je pao sa jučerašnjih skoro 11k danas na 9,5k :D:D:D:D

više ništa nije sigurno

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Mislio sam auroru uzet,posto vidim da je najjeftinija. 56dolara ako se ne varam.Vjeruj mi da mi je sada krivo sto nisam uzeo igru,kada su kostali po 30$XD
8 godina
protjeran
Star Citizen

Koji dobar komentar, ovo postaje bizarno.

Eye In The Sky
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Odlicno :))))
14 godina
Star Citizen

Slijedeće će prodavati građevinske dozvole. Vjerojatno po HR modelu, što više platiš prije je gotova.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Star Citizen

Pozzz...Kupio sam igru i imam problem pri skidanju igre.Sve je islo ok ali odjednom izbacio error CIGpatch launcher has stop working.I tako konstantno.Nemogu nastaviti download....,

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Endymon kaže...

Pozzz...Kupio sam igru i imam problem pri skidanju igre.Sve je islo ok ali odjednom izbacio error CIGpatch launcher has stop working.I tako konstantno.Nemogu nastaviti download....,

Javi se podršci igre. Mislim da moraš dodatno platiti CIGpatch. To nije u osnovnoj cijeni.

Nope.
10 godina
Endymon kaže...

Kad ovo pročitam, ne znam da li bi se smijao ili plakao, nakon 143 stranice ovog threada i taman kad sam mislio da je CR ošišao sve glupsone na svijetu... a kad već ideš raditi gluposti, da si malo pričekao, zadnji dan aktualne rasprodaje idu sniženi starter packovi. No dobro, imaš 14 dana vidjeti na što SC liči pa zatražiti refund, ako nakon tog perioda ne vidiš u kakvom je stanju "igra", žao mi je, nema ti pomoći. 

Problem je što je taj stari 2.6.3 patcher nevjerojatno izbugiran (da, ekipa koja namjerava napraviti nešto dosad neviđeno u svijetu igara nije u stanju napraviti stabilan patcher, totalno ulijevaju povjerenje), dosta ljudi su imali problema s njim. Možeš pokušati sve pobrisati i ponovo pokrenuti download, ali nema garancije da će proći.

Trebaš pričekati da izađe 3.0 sa delta patcherom za sve backere, ne samo subscribere. Ili platiti pretplatu pa dobiti odmah pristup 3.0 verziji.

Eh, da, i dobrodošao u najotvoreniji razvoj igre ikad, gdje moraš plaćati dodatnu lovu ako želiš igrati zadnju verziju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.12.2017 13:40 (Garro).
12 godina
Rijeseno...Nije bilo dovoljno mjesta na hardu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ja sam kupio davno na pocetku kada je bilo 30$ i cekam. Nemam potrebu niti vidim zasto kupovati sve ostalo, a onda se buniti kasnije...

A 30$ je nista za full igru tog kalibra, plus gušt backanja neceg sto volim.
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Mad Ant kaže...
Ja sam kupio davno na pocetku kada je bilo 30$ i cekam. Nemam potrebu niti vidim zasto kupovati sve ostalo, a onda se buniti kasnije...

Ovo je valjda jedini normalan i razuman argument "za" koji sam vidio na čitavoj ovoj temi.

Gledam te!
10 godina
Endymon kaže...
Rijeseno...Nije bilo dovoljno mjesta na hardu...

Ok, sad mi je jasnije zašto si kupio igru... :)

Mad Ant kaže...

Iskreno, ti si najpametniji tip backera IMHO, kupio na početku za male novce osnovni paket i mirno čeka. Da je ostatak ekipe bio poput tebe, danas bi vjerojatno igrali ono što je na početku obećano i svi bili sretni i zadovoljni.

12 godina
Rhodin kaže...

Meni je nevjerojatno kako se nakon 143 stranice rasprave o tome kako je gra prevara i nakon 5+ godina čekanja da izađe nešto poluigriva (barem 2 godine dulje nego je najavljen izlaz gotovoe igre) još uvijek nađu novi naivci koji tek sada kupuju.... ljudi čitate li vi ovaj forum?!?!?!

Razumijem trenutne pledgere da se nečemu nadaju - čuvaju svoju invensticiju - ali nove!? Pa uložite u f.cking bitcoin, bolje bute pročli, štogod da se sa ovom igrom desi. Ako i izađe i sve ovo pledgeano dobije neku vrijednost, bitcoin će toliko porat u međuvremenu da ćete za razliku u cijeni moć platit account sa puno više otključanog.

Ako ne izađe igra, nećete ništa izgubit, dapače smiješi vam se pristojna zarada.

Možda Star Citizen nekretninama naraste vrijednost kao u Second Life-u, a Bitcoinu padne. Što onda? Ko se onda zeznuo sa pleđanjem?  

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
14 godina
Slicno sam napravio i sa Witcherom 2, ako se sjecate, bio je preorder koji je sluzio kao i danas ovo backanje - nismo znali sto ce izaci i kako ce izgledati. Posto sam imao W1 preko GOG-a plus preorder, igru sam platio 40$US plus jos neke beneficije. Mislim da sam i za W3 napravio isto, 20% off - zadovoljan i sretan. Jedini preorderi u zivotu i 30+ godina igranja.
13 godina
neaktivan
Star Citizen

krenuli popusti. mustang alpha je 38€ trenutno. jedini roblem je sto je tolika navala da im se stranica srusila.. lol

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Star Citizen

Pozdrav.Evo da se pohvalim.Igra mi radi ok nista pretjerano dobro,ali je definitivno igrivo.Eh sada...Zelio bih nadograditi weapons na svojoj Eurora MR.Tornije trazim nesto sto ima malo brzi rate of fire,jer ovi standardni su ful spori.Pa eto,ako netko ima kakvu ideju,sta bi bilo dobro ubaciti.Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Citizen

ingame nemozes jos nista kupovat ni nadogradjivati. mozes rentati preko rsi stranice.. objasnjeno u ovom videu

imas i opciju da nadogradis brod za neki drugi ako ti je taj banana..  isto rsi page -- store-- upgrade ship slika dolje.( mozes recimo trejdat auroru za avenger titana za 20€) 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Ok...Rentati.Znaci ako ja sad preko njihove stranice nadogradnju oruzija,dal ce to oruzije biti meni za stalno i dal ga u persistent modu mogu koristiti?
13 godina
neaktivan
Star Citizen

svaki novi patch sav progres se brise tako da... 

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Endymon kaže...
A gle.Kupio bi onaj startni ship.Eh sada,zanima me kako to ide dalje?Dal ja sa in game novcem mogu otkljucavat osta vozila,ili za bilo kakvo uzivanje u igri,moram placat tom CIGu?Vidim da kod vozila se nalazi 3mj nekakve garancije.Sta to znaci i sta kada to istekne?

Ti si svjestan da nema još "igre"? Sve je više-manje tech-demo s natruhama gameplaya i hrpom "fancy" brodova koje možeš kupiti za prave novce i onda ih gledati u garaži (neke ne možeš ni to, jer su samo razrađeni kao koncept, ali svejedno koštaju par stotina dolara).

Sva ta pitanja oko "rentanja", "otključavanja", "garancija" i sl. su nebitna jer ili ne postoje ili nemaju svrhu ili su nedorađene.
Cijela zabava oko Star Citizena ti se svodi na dvije stvari:
1. Na trošenje ogromnih svota novaca i slinjenje nad (credit where credit is due) stvarno odlično dizajniranim i izmodeliranim brodovima i okolišima, te fantaziranje o tome što ćeš sve "moći raditi kad jednom igra bude gotova"
2. Sprdanje s ovima iz prve grupe i iščuđavanje koliko developeri mogu nadrobiti gluposti, te koliko tih gluposti ljudi mogu progutati i još k tome dati poprilične svote novaca za to.

Pa, ovisno o tvojem buđetu i količini razuma, odaberi koja opcija ti najviše odgovara.

http://www.dd3d-studio.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.12.2017 20:43 (Berko).
12 godina
Berko kaže...
Endymon kaže...
A gle.Kupio bi onaj startni ship.Eh sada,zanima me kako to ide dalje?Dal ja sa in game novcem mogu otkljucavat osta vozila,ili za bilo kakvo uzivanje u igri,moram placat tom CIGu?Vidim da kod vozila se nalazi 3mj nekakve garancije.Sta to znaci i sta kada to istekne?

Ti si svjestan da nema još "igre"? Sve je više-manje tech-demo s natruhama gameplaya i hrpom "fancy" brodova koje možeš kupiti za prave novce i onda ih gledati u garaži (neke ne možeš ni to, jer su samo razrađeni kao koncept, ali svejedno koštaju par stotina dolara).

Sva ta pitanja oko "rentanja", "otključavanja", "garancija" i sl. su nebitna jer ili ne postoje ili nemaju svrhu ili su nedorađene.
1. Na trošenje ogromnih svota novaca i slinjenje nad (credit where credit is due) stvarno odlično dizajniranim i izmodeliranim brodovima i okolišima, te fantaziranje o tome što ćeš sve "moći raditi kad jednom igra bude gotova"
2. Sprdanje s ovima iz prve grupe i iščuđavanje koliko developeri mogu nadrobiti gluposti, te koliko tih gluposti ljudi mogu progutati i još k tome dati poprilične svote novaca za to.

Pa, ovisno o tvojem buđetu i količini razuma, odaberi koja opcija ti najviše odgovara.

Btw...Ne pada mi napamet da im dajem vise pravu lovu.Ja sam sasvim zadovoljan sa ovime sto trenutno imam i vjeruj mi imam gomilu zivaca za cekanje igre da izadje.Ne slinavim za SC,niti cu ikada,nego jednostavno htio sam probati da vidim igru i to je to.Samo kad se sjetim na kakva sam sve gotova sranja dao pare,pa zasto ne bi da i na nesto sto je jos u Alphi a ima golemi potencijal?Iskreno uzivam u igri trenutno.Kada mi dojadi,maknem se od igre i cekam novi update.Ne vrti se cijeli gaming svijet oko SC-a.Barem ne kod mene.

16 godina
Star Citizen

U kojoj igri trenutno uživaš!?

Ja bih volio da vi meni to objasnite, u čemu trenutno uživate?! Koji je to sadržaj koji je toliko dobar i koliko ga u stvari ima da se u tome može "uživati" Jbt Wing commander je još uvijek 100 puta bolja igra od ovoga... igrivija, ljepša, više sadržaja, a maltene džabe se da nabavit. U količini bugova i (stvarno) dostupnim featurima da ne govorim.

Ljepo je sanjat, ali da ste kupili plakat nadolazećeg Star Wars: Episode 8 i maštali kako ste živući član tog svemira, te kako vam je cool igrat se, prošli bi puno jeftinije, a imali skoro istu stvar...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Igra još ne postoji, nema ničega.

Nope.
10 godina
Endymon kaže...
Berko kaže...
Endymon kaže...

Btw...Ne pada mi napamet da im dajem vise pravu lovu.Ja sam sasvim zadovoljan sa ovime sto trenutno imam i vjeruj mi imam gomilu zivaca za cekanje igre da izadje.Ne slinavim za SC,niti cu ikada,nego jednostavno htio sam probati da vidim igru i to je to.Samo kad se sjetim na kakva sam sve gotova sranja dao pare,pa zasto ne bi da i na nesto sto je jos u Alphi a ima golemi potencijal?Iskreno uzivam u igri trenutno.Kada mi dojadi,maknem se od igre i cekam novi update.Ne vrti se cijeli gaming svijet oko SC-a.Barem ne kod mene.

Kažeš golemi potencijal... daj da ti objasnim to jednim vicem:

Pitao ti sin oca “Što je to potencijal, a što stvarnost?”, otac mu kaže “Gledaj sad” i pita njegovu majku “Da li bi spavala s Brad Pittom za milijun dolara?”, ona odgovara “Pa bi, on je Brad Pitt, a ni milijun dolara nije za baciti”. Otac dalje pita kćer “A bi li ti spavala s Brad Pittom za milijun dolara?”, on odgovara “Naravno!”. Okrene se otac sinu i kaže “Eto, sine, mi potencijalno imamo dva milijuna dolara u kući, a u stvarnosti živimo s dvije ku*ve”.

Eto, to ti je SC potencijal...

13 godina
Star Citizen
Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 5
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Joj sad bi Chris mogao bacat fore na ovo kao izliku za usporenje "razvoja" igre...

Po meni crytek ima potpuno pravo (naravno ako je sve šta piše istina).

Mislim stvarno platili su engine ispod cijene i uzeli to pod svoje kao da crytek ne postoji...a ako su sad jedva u alfa fazi gdje bi bili da su išli na vlastiti engine ili nešto slično?

A razvoj im je fenomenalan, možeš se vozit brodom i trčat po praznoj bazi planeta u 15 fps-a (na solidnoj konfiguraciji). 

Sad mi palo na pamet pa razmišljam dokle bi se došlo da je na igri radio crytek umjesto CIG-a 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice