sinoc sm igrao do 3 i pol ujutro i opet nista... izgleda da cu se morat vratiti na stari save gdje je to sve pocelo... ja mozda imam feelling da je to zbog toga sto sam ja prijatelj sa svima, mislim stalkerima, clear sky-om... nisam objasnio sliku za one koji ne kuže u garbage jedan dio drže stalkeri a ostalo freedom, ali ono sto freedom-u treba je već osvojeno, tocnije izlazi prema agropromu i army warehouse-u...čak i u cordonu drže točku prema dark valleyu... znate sta sam jucer radio ? isao sam na sve tocke prije izlaza ili ulaza prema agropromu i punio one sanduke u koje mozes staviti oruzje misleci da ce se faction resursi povecat, ono helloooo... ali nista... mozda cu to rijesiti, a mozda ne , mozda su j..... u ŠUMI !!!
Meni su stalkeri isto prijatelji,pa sve radi normalno.Izgleda da ces ipak morat uzet neki save od prije i ici sve ponovo(zato ja imam jedno 16 save fileova ak se negdje po putu nesto zezne,tu sam lekciju naucio jos u prvom stalkeru,kad bi igrao sat ili vise sa jedni saveom,i onda se igra srusi a save vise ne radi....onda sve ispocetka
imam i ja jako puno save-ova, ali problem je u tome sto sam nakon toga jaaaaaaaaako puno presao misija od raznoraznih stalkera, nasao pun k.... artifacta i da ne spominjem GP57 pušku... joooooooooj... ma nema veze bum ja to riješil kada tad, a za sada cemo se jos malo igrati i uzivati u blagodatima ZONE...
Sva sreca da mene nije pogodio ni jedan tezi bug.Imam jedino bug sto mi je sad stalno otvoren secodary quest gdje kaze da moram osvojiti i drzati poziciju u swampu,malo iritira al sam se naviknuo.Sad sam si jos nabavio i nadogradio onu sacmu chaser13 za rjesavanje mutanata.Skoro sve ih pobije u jednom sutu,jedino bloodsuckere treba 3-4 suta,al opet bolje nego 40 metaka sa mitraljezom
ja se nadam da ce to 1.5.08 patch rijesiti (patch izasao, cracka jos nema)... jucer sam opet igrao ono opet nista... sve stoji svi cekaju, ono nista... mene zanima kako upgrade-at exo ono skoro do kraja jer je meni sve napola, mislim vidio si sam na screenovima, dalje od toga ne moze, fali mi termo & electrical protection i psy protection od exo-a... i jos ne znam da li se jos koji artifact container moze otvoriti u exo suit-u ?...ja mutante nozem ubijam mislim jedino ne bloodsuckera, ipak exo i oni artifacti su super... iskreno ja vise nemam koga za ubijati, jedino mutante u agropromu i duty-e, ponovo, ponovo i ponovo i tako cijelo vrijeme...
Uglavnom... misija za misijom, pun metaka, very odlično odjelo... 5artifekata za sve što me može napast.... samo je vražiji problem što su 3 vrste streljiva,: stari kalaši, vinterka i GP57 i sve to različito.... kada sam se vraćao iz Jantara imao sam samo nož, u tunelu pri povratku sam mlatio mutante rukama i nogama i nožem, i tipkao po quick tipki za Medikkit...al došao sam živ do profesora pa sam se obnovio sa streljivom....
Je ko čuo kakve glasine gdje će biti smještena radnja trećeg dijela? prije? Poslije? wtf? Apokalipsa šta ne?
Igra je uglavnom fenomenalna (kao i prvio dio). Rijetka pucačina sa atmosferom da te glava zaboli od atmosfere i priče. Jedva čekam nastavke. Neka stave radnju za vrijeme idile u černobilu i onda kraj igre kada dođe do velike eksplozije pa da opet čekaš nastavak... Samo je vrijeme da ga uguraju u novo grafičko sučelje...
Igra je uglavnom fenomenalna (kao i prvio dio). Rijetka pucačina sa atmosferom da te glava zaboli od atmosfere i priče. Jedva čekam nastavke. Neka stave radnju za vrijeme idile u černobilu i onda kraj igre kada dođe do velike eksplozije pa da opet čekaš nastavak... Samo je vrijeme da ga uguraju u novo grafičko sučelje...
Samo ću reć ovo... odite na ofišl stranicu stalkera... pa si malo pogledajte najavu novog stalkera!!!
Stalker Call of Prypijat
Jel moram imati 1 dio da mi pogao igrat 2 dio stalkera Clear Sky???
Jel moram imati 1 dio da mi pogao igrat 2 dio stalkera Clear Sky???
Treba li instalirati patches po redu ili samo zadnji?
Dovoljno je samo zadnji (1.5.10), preporucaju uvijak SAMO zadnji patch na cistu instalaciju.
Može li tko preoručit kako da na brzinu dobijem pare jel ima kakav cheat inace ne cheatam al vec sam na rubu živaca! Neprijatelj sve jaci a oprema jadna!
Nemoj cheatat, upropastit ces si igru. Pokusaj ne ulazit u SVAKI sukob, skupljaj sve sto mozes s ubijenih i prodaj trgovcima. Pogotovo artafakte koji ti netrebaju. Meni se rijetko kad dogodilo da mi fali novaca, te sto je igra isla dalje to se novac vise gomilao i vise nisam ni prodavao stvari nego samo bacao.
Jedva čekam novi S.T.A.L.K.E.R. Čini mi se da će se zvati Call of Prypat ako se ne varam. Kod ove igre mi se najviše sviđa što nevjerojatno dobro dočara atmosferu. Ima svojih glupih bugova, ali stvarno je odlična. Grafika predivna, meni dosta zanimljiva tematika, stvarno svaka čast developerima.
Clear Sky sam igrao nešto malo na staroj konfi, dosta je trzalo pa sam ubrzo odustao, ali mislim da ću ga možda ponovno instalirati, sada na ovoj novoj konfi na kojoj bi se, nadam se, igra trebala izvoditi glatko.
Ljudi trebam pomoć s jednim artefaktom...riječ je o onome pored military warehousa u močvari...artefakt se nalazi u cijevi i ne mogu do njega....ako tko zna kako do njega neka se javi, evo i slike 1 s lokacijom artefakta, te slike 2 s artefaktom u cijevi....
Upiši u tražilicu clear sky walkthrough i čačkaj...
joj jedva cekam dignuti nove windowse i zaigrati stalkera
Ljudi trebam pomoć s jednim artefaktom...riječ je o onome pored military warehousa u močvari...artefakt se nalazi u cijevi i ne mogu do njega....ako tko zna kako do njega neka se javi, evo i slike 1 s lokacijom artefakta, te slike 2 s artefaktom u cijevi....
Jesi probo uć u cijev sa ctrl+shift (pogledaj kontrole) tak da se lik full sagne. Prešo sam oba nastavka i jedva čekam treći, igra mi je zakon
Jesi probo uć u cijev sa ctrl+shift (pogledaj kontrole) tak da se lik full sagne. Prešo sam oba nastavka i jedva čekam treći, igra mi je zakon
Probao sam....opet nije dovoljno....a čim je teže do njega tim sam više zainteresiran.....
EDIT: Problem riješen.... došao sam sa suprotne strane cijevi i tamo se pojavila na ulazu.....isplatilo se....artefakt je "Bubble" po meni najbolji....-6 radijacije....
Pozdrav stalkeri!
jesi probao ibit taj artefakt granatom il neš slično?Možda bi ekslpozija izbila artefakt iz te cijevi ili bi ju barem poguralo na rub cijevi pa da ga pokupiš...hmmm mogao bi i ja probat potražit taj artefakt,baš me uhvatio neki gušt za stalkerom
*EDIT*:evo baš sam zaigro stalkera i bio sam blizu te lokacije pa iš malo prošvrljat da vidim šta ima,i ovak evo ti kako možeš rješit problem.
- dođi blizu artifakta(nabliže što možeš bez da te otrovi ozljeđuju)
- save-aj
- kreni dole prema artefaktu i probaj ga pokupit
- ak ne uspiješ loadaj save od maloprije
- kad loada opet probaj ić
- tak ponavljaj dok ne uspiješ
ja kad sam prvi put krenuo bio je na sredini i nisam ga mogao pokupit,zatim sa loadao i bio je odmah na rubu cijevi i pokupio ga bez bedaAk te zanima koji je,to ti je firefly artifakt health +6 i radijacija -3.Ja već imam jednog tako da ću sad ovog najverojatnije prodat.Hvala na lokaciji hehe,nadam se da će ti moji hint pomoć da ga se dočepaš
igra je zakon samo što mi smeta to što moraš ići na save svake minute i šteka mi a igro sam gta 4 bez štekanja.evo jedno pitanje neznam u koju faction da udjem.šta vi preporučujete ?
Nije mi se svidila, treba 15 metaka ispaliti da bi pogodio lika.
Meni se S.T.A.L.K.E.R. ne sviđa.
Sve je nekako tmurno, dosadi brzo.
Meni se S.T.A.L.K.E.R. ne sviđa.
Sve je nekako tmurno, dosadi brzo.
Zato sto ti ne odgovara takva igra, imas druge ukuse!
Meni recimo to "tmurno" bas daje ugodaj koji u zadnje vrijeme tesko mozes naci u nekoj igri, dosadila mi niti u jednom trenutku nije, ali to ti je to -ukus...
Ili jedan malo bolji u glavu :)
Fora je sto su ranjivi jednako kao i ti u istom suitu/armouru.
Ili jedan malo bolji u glavu :)
Fora je sto su ranjivi jednako kao i ti u istom suitu/armouru.
ili u prjevodu - teska igra, nije za opustanje, jer je cesto loading.