S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

poruka: 207
|
čitano: 59.643
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Igra pokušava bit realna i ti i protivnici imate iste uvjete,iste puške,oni kad pucaju po tebi potroše 20-ak metaka da te ube a ti bi njih ko u codu sa 2 metka...e nemereBelji seCaka je u tome da ih treba gađat u glavu,uzmeš snajper i nemaju nikakve šanseSmijehAk oćeš snimit ću video kako sam mogu satrat cijelu duty bazuBelji se

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Stoja kaže...

Igra pokušava bit realna i ti i protivnici imate iste uvjete,iste puške,oni kad pucaju po tebi potroše 20-ak metaka da te ube a ti bi njih ko u codu sa 2 metka...e nemereBelji seCaka je u tome da ih treba gađat u glavu,uzmeš snajper i nemaju nikakve šanseSmijehAk oćeš snimit ću video kako sam mogu satrat cijelu duty bazuBelji se

Netreba hvala, nije mi se dopala igra, presao sam prvi level (ono gdje nesmis ugazit u onu radijaciju ili kako vec) i nakon toga jos malo igra i unistal.

lol, lol, lol
17 godina

Steta, ali OK, ukusi su razliciti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

E imam pitanje u vezi Duty-a...ja sam se udružil sa Freedom-om i trebal bi rasturiti Duty bazu ak hoću nagradu koja uključuje i exoskeleton jel tak?....ali ak ja sam otiđem tamo i sve ih poubijam jel se to računa....ili mi Freedom mora baš postaviti tu misiju...jer stalno inače trebam zauzimati one pozicije na putu do njihove baze...a od toga nema koristi...

BUG je zakon!
16 godina

da moraš to učiniti sa frendovima.Da biš uspio napast njihovu bazu,moraš držat sve kontrolne točke i kad držiš zadnju točku prije njihove baze dobit ćeš task da napadneš njihovu bazu i onda kreni na pohod i satraj ihBelji seSamo pazi ak ti u toku misije svi frendovi izginu,mogao bi ti reć task failed pa onda nećeš dobit nagradu ako ih dobiješ a nagrada,vjeruj mi isplati se ja još uvijek furam ta suit na sebi praktički sam besmrtan.

E da još nešto,kod držanja tih točki potrošit ćeš dosta vremena i živaca i municije,prije nego kreneš na pohod preporučujem dosta armor piercing municije i ako imaš snajper-puno će olakšat stvari.Da biš zadržao točke i osvojio ostale,princip je u biti jednostavan.Recimo ovako primjer:trebaš osvojit poziciju na granici između garbage-a i duty teritorija.Znači ti dođeš tamo i pobiješ ih,ali nisi osvojio poziciju ,samo tvoji frendovi mogu.Njih ćeš lako nać tako što ćeš ih vidjet na mapu kao svjetlozelene i kad držiš strelicu nad njima pisat će di idu i tako ćeš znat da je to ta grupa koja tamo ide.E sad dok oni dođu(a obično kreću iz freedom baze)će im sigurno trebat 10-ak minuta da dožu do tvoje pozicije di si ih ti pobio.E sad pošto je duty toj poziciji bliži,oni će sigurno prije doć da stave stražu na tu poziciju.E tu sad vraćamo na tebe koji tu sjedi i čeka i kad oni dođi ti opet udri po njima i tako sve dok tvoji ne dođu.

Ja sam tako jednom cijelu noć(onu u igri)proveo braneći 2 kontrolne točke od duty dok ovi moji nisu došli(a točke su one dvije na izlazu iz duty teritorija)ubijo sam barem njih 50-ak za to vrijeme ,srećom da je bila noć pa su me teže mogli skužit od kud ih snajpamOsmijehEvo valjda ćš što skužit,malo izgleda komplicirano al kad počneš igrat brzo ćeš uć u ritam samo ponavljam Puno municije će ti trebat ako nemaš neki snajper ili mitraljez koji je modificiran da bude kao snajper.Ja imam 2 puške(za 2 vrste streljiva)svaka je jača od običnog snajpera,pa je onda lako gruvat headshotove

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hvala na brzom odgovoru...sva sreća da sam teško opremljen sa svakakvim oružjem i obiljem municije.....Smijeh.....sutra se bacam u pohod onda....

BUG je zakon!
17 godina

Kako je ponovo ozivila Stalker tema, nisam mogao ne instalirat ponovo Shadow of Chernobyl  :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 22:10 (Beno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma da,evo nakon par postova od prije i mene uhvatila želja...sad opet igram baš sam ušao u limansk i ubijam sve koji se nađu na mom putuNevinašceJedva čekam da dođe nastavak samo se bojim da mi grafa neće moć ga izdržat....a ni clock više ne ide..heh morat ću na tekući dušik ju stavit pa clockatBelji seEh šteta što neću imat para za original...odoše sve pare na maturalno i na novi mob pa sam sad bez ijedne kune(al imam euraBelji se)

*EDIT* e da još nešto,kad kreneš u pohod probaj si namjestit da bude noć,malo švrljaj okolo ako je sad dan dok ne padne noć,jer po noći te puno teže mogu primjetit a ti njih lako primjetiš jer oni svi bedasti imaju lampe na glavi,al nije samo to-te lampe ti također signalizraju da li je protivnik mrtav.Jer čim ga ubiješ lampa se nekim "čudom" odmah ugasi,a ako ga pgodiš i padne na zemlju se komprcat lampa će i dalje svjetlit,sve dok ga ne ubiješ.Jedino ti je važno da imaš night vision i da ne koristiš lampu,jer će te prije skužit snjom.Također prigušivaće na mitraljezima i rješit ćeš puno lakše nego usred bijela dana.Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 22:27 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Istina je da ova igra nije za svakoga, ali ima odličnu atmosferu. Smijeh

Jedva čekam nastavak

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

*EDIT* e da još nešto,kad kreneš u pohod probaj si namjestit da bude noć,malo švrljaj okolo ako je sad dan dok ne padne noć,jer po noći te puno teže mogu primjetit a ti njih lako primjetiš jer oni svi bedasti imaju lampe na glavi,al nije samo to-te lampe ti također signalizraju da li je protivnik mrtav.Jer čim ga ubiješ lampa se nekim "čudom" odmah ugasi,a ako ga pgodiš i padne na zemlju se komprcat lampa će i dalje svjetlit,sve dok ga ne ubiješ.Jedino ti je važno da imaš night vision i da ne koristiš lampu,jer će te prije skužit snjom.Također prigušivaće na mitraljezima i rješit ćeš puno lakše nego usred bijela dana.Namigiva

dosadno :D

onda te nevide i neidu na tebe :d

ja volim pucat 2 puta pa sve se okrene na tebe  XD

ali to je igra, cim skontaju suskanje ili lampu idu kao da si bombu bacio

potpis :D
17 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

ili u prjevodu - teska igra, nije za opustanje, jer je cesto loading.

Cuj, to sto treba imati glavu a ne samo jurisati naprijed ja ne bih nazvao tesko ali opet, sto ja znam kakve su mogucnosti drugih ljudi...

Meni je bila predobra, loading nisam primjetio (jedino izmedu podrucja a meni to nije tako cesto i ne traje dugo a i nemam bijesnu konfiguracij)...

...Igra je savrsena i jedini minus su bugovi, jer dok ih sve pokrpaju ja ju vec prijedem i to nekoliko puta ponavljam podrucja (treba vesto save raditi jer ako se nesto zaje, lako se sredi)!

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 2:06 (Luka).
15 godina
protjeran

Mislio sam pod "ćest loading" da se često pogiva, pa se onda stalno pojavljuje loading.

lol, lol, lol
16 godina

Treba zato znat kako preživjeti,ne dozvolit da te ubiju a to nas opet vraća na ono kako ljudi samo jurišaju prema naprjied i tako toBelji seMene već duže vremena niko nije ubio osim jedne anomalije u koju sam uletio po noći jer sam hodao naprijed i gledao neš na mapi,misleći da je put siguran xD

Hacker-ri kaže...dosadno :D onda te nevide i neidu na tebe :d ja volim pucat 2 puta pa sve se okrene na tebe  XDali to je igra, cim skontaju suskanje ili lampu idu kao da si bombu bacio

Čuj,ja igram na veteran težini i stvari se podosta kompliciraju prilikom većih borbi,jer jako te mogu ozlijedit a malo municije vraćaju.Najviše 10-ak metaka po osobi mogu nać i rjetko koji medkit ili zavoj.Još sam kad sam to igrao relativno slabu sevu suit koji nikako nije za borbu-dok su ovi bili naoružani do zuba.Ja sam išao na sigurno i tako sam ih zgazio,zašto da idem po danu pa da se mučim ako može lakše?Al sad kad imam freedom exo suit ne gledam na vrijeme dan jer mi ionako nemogu nišNevinašce

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 8:32 (Stoja).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...

Mislio sam pod "ćest loading" da se često pogiva, pa se onda stalno pojavljuje loading.

Igra jednostavno nije za tebe... Ja ne "pogiva" tako cesto pa nemam problema sa tim! Mislim tko se jos zali na loading kada pogine, to se u svim igrama dogada...

16 godina

Sad sam ja počeo gubit živce na igri...zadnji level je nočna mora!Ako bi zadnji level rekli da je težina 10/10 onda je težina cijele igre 3/10.E sad možda imate osječaj kako je...xD Nemožeš 1 minutu izdržat da preživiš a medkitovi samo nestaju...da prođem 10 metara potrošio barem 5 medkitova,ah valjda ću uspjet proć xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dosao si do NPP? Uzasno je tesko, slazem se.

Ja sam tu imao problema prvi put kad sam igrao, nisam prezivio ni minutu. Onda mi je pukao film i krenuo sam ispocetka, forsirao fraction wars, malo zivotario po Zoni i tek sa exoskeletonom i gomilom naoruzanja/FAKova/bandagea isao do NPP. Tad je skoro pa kao lagana, ljetna setnja parkom :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Sad sam ja počeo gubit živce na igri...zadnji level je nočna mora!Ako bi zadnji level rekli da je težina 10/10 onda je težina cijele igre 3/10.E sad možda imate osječaj kako je...xD Nemožeš 1 minutu izdržat da preživiš a medkitovi samo nestaju...da prođem 10 metara potrošio barem 5 medkitova,ah valjda ću uspjet proć xD

strpljenja, smirenosti, potpune koncentracije, pune naprtnjace municije i medkitova, najpotrebniji artifakti i udaraj

potpis :D
16 godina

Ma da znam,nije to problem nego me iritiraju što mi točno pod noge baci granatu a nalazim se na jednom od mostova di treba streloka gađat i nemaš mjesta za izbjegnut granatu...i uvijek me u jednom šutu ubije a ako se mičem prema njima onda me oni ubili xD.Ma proči ču več nekako imam i jedno 3500 metaka sve ukupno mislim da će bit dostaNevinašce

*EDIT*eto prošao sve nije baš bilo teško kako se činilo eehPlač ostalo tih istih 3500 metaka jedino sam potrošio jedno 40-ak medkitova osalo mi ih samo 8Belji se i na kraju se strelok valjda zblokirao ili što,ostao je na nekom mjestu na livadi i samo ga snajpao sa gaus ganom a on se nije ni micao ni niš,samo mi olakšao posaoIzlanuo se

E sad mogu lijepo čekat call of pripyat,baš bi me sad igra hehe

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2009 12:36 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ima tko kakav link za prijevod s ruskog na engelski ?

0 0 hvala 0
16 godina

Pa samo si skineš englesku verziju ne trebaš niš prevoditNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pronasel sam...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 20:57 (Batista).

0 0 hvala 0
17 godina

Stalker (bilo koj) spada u igre koje se isplati imati original (ako zbog niceg onda zbog patcheva i ne zezanja sa raznim language packovima). Pogotovo ako se uzme u obzir da se moze dobit za 150(CS) i 120(SoC) kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Beno kaže...

Stalker (bilo koj) spada u igre koje se isplati imati original (ako zbog niceg onda zbog patcheva i ne zezanja sa raznim language packovima). Pogotovo ako se uzme u obzir da se moze dobit za 150(CS) i 120(SoC) kuna.

Uf,kad bi toliko koštao call of pripyat kad izađe odmah bi ga uzeoBogataš

17 godina

Kvragu ne mogu pronac verziju stalkera da kasnije ga mogu normalno patchirat... stavim patch i onda vise ne mogu pokrenut igru...

0 0 hvala 0
16 godina

treba ti crack za odgovarajuću verziju igre/patchaNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam odigrao do sada ni jednu igru iz ovog serijala ( WoW, jel trebam reci sta vise Namigiva ) pa me zanima da li bi mi preporucili da odigram ovu prije shadow of chernobyl ? Jer je ovo kao prequel....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

naravno da bi bilo bolje da pocnes od pocetka

0 0 hvala 0
16 godina

da počni odpočetka i stavi zadnje patcheve prije nego počneš igrat,inače ćeš samo živce istrošit sa bugovima pa stavit patch,pa shvatit da stari save-ovi ne rade i morat krenut ispočetka....prvo patchevi onda uživašSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo ozivila tema ja sam veliki stalker fan preso sam Stalker SoC vise od 5 puta.Drugi me dio iznervirao jer ak nemas orginal kao ja<mislim pirat si kao ja> trebas smanjivati static lighting svakog levela>.I na kraju te izbaci kad ganjas S.T.E.R.L.O.K.A i tu sam ja iugubio zivce dzabe mada sopstveno mislim da je igra predobra,jedva cekam novi stalker CoP.Samo se nadam da nema bugovaPlač

Za volanom guja a u krevetu oluja!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2009 8:23 (CAPETAN PRICE).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

šta da uradim izbaci me kad vijam sterloka

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice