Squad

poruka: 126
|
čitano: 45.350
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Squad
Jack Sparrow kaže...
Dodinho kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nisam još probao. U prošlum patch je bilo nešto optimizacije, ali još uvijek nije to-to. Ali nekako imam dojam da će kao i DayZ uvijek imati tu manu.

E da i igra ima više problema sa AMD procesorima nego sa Intelovima. To radi uneala 4 koji još od početka daje lošije performanse na njima.

Kako se tebi vrti igra na tvom pc-u?

40-45fps imam. Zna pasti i na 35 kad je velika rokačina.

Na medium settingsima. Jedino je setting za draw distance na epic, dok sam ugasio motion blur i shadows stavio na low recimo jer uzima puno resursa kao i na dayz-u.

Ali to je sasvim u redu za igru u ovom trenutnom stanju razvoja, a i grafika mi se čini puno bolja nego u dayz-u i još ako uzmeš u obzir da je engine praktički nov i da će se igra dodatno optimizirati onda ispada ok.

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina
Squad

Evo nakon patcha imam fps dropove u nekim situacijama. Drugi problem je što vozila dosta trzaju, što je loše jer ih je teško pogoditi kad se kreću. Pod trzanje mislim na to da skaču natrag-naprijed. Možda je to bilo do servera ili ping jer je bio oko 100, ali nekako imam dojam da to još treba dorade.

Inaće igra je jako orijentirana na to se movaš sa squadom i sa njima rokaš, konačno je i anti tenk klasa dobila smisla i sad nosi heat i frag projektile. Samo me smeta što svake vrste imaš po 2, pa ti za tenk obavezno treba još jedan AT u squadu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
znaci update je vrh.. ja se nemogu odljepit od igre koliko je dobra :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
wucko kaže...
znaci update je vrh.. ja se nemogu odljepit od igre koliko je dobra :)

Ja sam jucer potegnuo jednu rundu i trajala je oko 1 sat. Brutalno kolko sam se nauživao. Napadali smo ukopane pobunjenike sa svih strana i sa svim mogućim sredstvima. Na kraju izgubili ali vrhuski feeling kad više squadova sa više strana kordinirano napada, pa kad doleti konvoj humveeja iz squada 3, pa raznesu jednog i nastane oći kaos.

Vrhunski. Jedini problem updatea je dosta veliki udarac na performanse.

13 godina
Squad

Da li je bilo najave nekog open beta, alpha testiranja?? Igra mi super izgleda ali bi je volio probati da vidim da li će mi sjesti. I rainbow six mi se učinio dobar ali nisam se mogao navući. Vidim da je na steamu 40 eura, a na G2A 25. Gdje ste vi kupovali i da li je sigurno uzimati na drugim key shopovima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Da li je bilo najave nekog open beta, alpha testiranja?? Igra mi super izgleda ali bi je volio probati da vidim da li će mi sjesti. I rainbow six mi se učinio dobar ali nisam se mogao navući. Vidim da je na steamu 40 eura, a na G2A 25. Gdje ste vi kupovali i da li je sigurno uzimati na drugim key shopovima.

kolko znam, (zasad) nemaju tu namjeru ali tko zna za ubuduce..

ja sam uzeo preko kickstartera

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
12 godina
neaktivan
Squad
uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Znači li to sad da ćemo mi sa AMD procesorima napokon moci igrati normalno? :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prte kaže...
Znači li to sad da ćemo mi sa AMD procesorima napokon moci igrati normalno? :)

tako su rekli, nisam probao jos pa ne znam...

uplay: dr.LeftY | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
12 godina
neaktivan

fx 3820 oc 4.7ghz i r9 390 oc 1145/1650 45-70 fpsa

13 godina
neaktivan
Squad

Trenutno free2play i snizeno 50% sljedeca 3 dana

Play Squad for FREE starting now through Sunday at 1PM Pacific Time. You can also pickup Squad at 50% off the regular price*!

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 21:14 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KiCo77 kaže...

Trenutno free2play i snizeno 50% sljedeca 3 dana

Play Squad for FREE starting now through Sunday at 1PM Pacific Time. You can also pickup Squad at 50% off the regular price*!

MRSKI Evo možeš probati sad :)

11 godina
neaktivan
Squad

Evo ja skinuo taj trial, ma moc je igra, malo mi teren mrtvo izgleda, ali sve ostalo super, arma ft. bf :)

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Squad

Skinuo, pokrenuo, igrao 2 minute, srušila se igra. Jel do mene ili je to uvijek tako?

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...

Skinuo, pokrenuo, igrao 2 minute, srušila se igra. Jel do mene ili je to uvijek tako?

Nije. ;)

13 godina
Squad

Probao sinoć.Realnost, mehanika oružja sve 5...ali iako znam  da je potpuno drugačiji pristup igri za mene je presporo. Za onoliko igrača prevelike mape. Spawnam se u bazi, svi pokupe vozila i onda trčim do prvog sukoba deset minuta. Zalegnem pucam po neprijatelju ali ništa se ne dešava i normalno sljedeći trenutak padam pogođen nemam popjma odakle. I opet čekanje za deploy 95 sekundi . Možda sam izabrao pogrešan mod, možda nisam navikao na ovakav gameplay ali premalo akcije po mom ukusu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

Probao sinoć.Realnost, mehanika oružja sve 5...ali iako znam  da je potpuno drugačiji pristup igri za mene je presporo. Za onoliko igrača prevelike mape. Spawnam se u bazi, svi pokupe vozila i onda trčim do prvog sukoba deset minuta. Zalegnem pucam po neprijatelju ali ništa se ne dešava i normalno sljedeći trenutak padam pogođen nemam popjma odakle. I opet čekanje za deploy 95 sekundi . Možda sam izabrao pogrešan mod, možda nisam navikao na ovakav gameplay ali premalo akcije po mom ukusu

Nisi navikao na ovakav gameplay. Ako imaš 10 killeva na kraju runde je dobro ;)

Najviše samo imao 21kill.

Ovo je više ka simulaciji nego arkadi, i igra zahtjeva dosta vremena i jako dobar squad/tim. Neki dan igrao i sve teklo po dogovru. Moj Squad je sa BTR razvozio ljude po zastavama, par nas došlo pojačati sjever ili jug zavisi gdje su nas napadali.

Uglavnom odlična runda, pobunjenici nas napadali onim autima sa 50calom sve frcalo oko nas. Ali ubio sam samo 5 ljudi u cijeloj partiji i pobjedili na kraju. Ovo je više taktička FPS, nego akcijski nabrijan FPS. Jer niti ne znaš dali su ubio lika ili ne, kao na armi samo se moraš uvjeriti.

E da i nikad ne soliraj, ali NIKAD. Uvijek u squad i onda se sa njima krećeš. Zamoli squad leadera da ti postavi relay point da se spawnaš ili ako je moguće FOB. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 14:00 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Squad

Danas kupljeno jer je na Steamu akcija -50%... gledam ga piknuti već neko vrijeme i jedva čekam da malo zaigram za vikend ako ću stići... Kao netko tko voli ARMA-u 3, mislim da će mi sjesti... ja to ipak volim polako :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Squad

Prijatelj i ja smo uzeli da isprobamo pa ako bude neko skupljanje ovaj vikend, javite. 

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Evo ja bi isto volio odigrat koju rundu s nasim deckima.
Ako netko zeli nek me slobodno doda na steam: Jebako (crvena lopta mi je na avataru)

0 0 hvala 0
16 godina
Squad

Jučer smo pirat i ja rokali par partija i vrhunski feeling u igri. Performanse su vrhunske sad 80+ fpsa, a feeling pucketanja jedan od boljih u igrama. Pogotovo težak recoil i posebno dobar feeling kad vidiš da nekog zvekneš. Jučer neki lik trčkarao preko livade na nekih 100 metara i točno se vidlo kako se krv zadimila oko njega i onda pao.

Našli nekoliko infantry only servera sa malim mapama, samo šteta što je bilo dosta kasno pa su se praznili kad smo došli. Ovo preporučam ekipi koja želi manje mape, i malo manje trčanja.

Ali zato druga mapa bila vrhunska. U nekoj ulici cijeli squad od 9 ljudi, pola s jedne pola s druge strane ceste čekao vozilo koje se čulo u daljini kako se približava, ali ga nismo vidjeli radi magle. Kad je došao iz magle prejeben feeling, kako smo svi opalili po njemu, a on u plamenu i direktno u zid. Kasnije prejebena rokačina kod nekakve škole gdje su nas sa svih strana gađali i granatirali sa RPGevima i GLovim. Došlo mi na momente da se sakrijem u kut i ne mićem od straha kako je sve po zidu frcalo oko mene.

Iako igra još treba dorade, biti će ovo opaka igra jednom kad uvedu sve stvari koje žele. Sad uskoro dolazi prenetriranje zidova, 50cal i veći kalibar će moći bušiti i malo deblje zidove. Tako da će biti opako

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 10:00 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Jučer smo pirat i ja rokali par partija i vrhunski feeling u igri. Performanse su vrhunske sad 80+ fpsa, a feeling pucketanja jedan od boljih u igrama. Pogotovo težak recoil i posebno dobar feeling kad vidiš da nekog zvekneš. Jučer neki lik trčkarao preko livade na nekih 100 metara i točno se vidlo kako se krv zadimila oko njega i onda pao.

Našli nekoliko infantry only servera sa malim mapama, samo šteta što je bilo dosta kasno pa su se praznili kad smo došli. Ovo preporučam ekipi koja želi manje mape, i malo manje trčanja.

Ali zato druga mapa bila vrhunska. U nekoj ulici cijeli squad od 9 ljudi, pola s jedne pola s druge strane ceste čekao vozilo koje se čulo u daljini kako se približava, ali ga nismo vidjeli radi magle. Kad je došao iz magle prejeben feeling, kako smo svi opalili po njemu, a on u plamenu i direktno u zid. Kasnije prejebena rokačina kod nekakve škole gdje su nas sa svih strana gađali i granatirali sa RPGevima i GLovim. Došlo mi na momente da se sakrijem u kut i ne mićem od straha kako je sve po zidu frcalo oko mene.

Je, a ja sam bio u Vijetnamu i isto je bila rokačina.

Snimaš ti to?? Bilo bi lijepo to odgledati :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Je, a ja sam bio u Vijetnamu i isto je bila rokačina.

Snimaš ti to?? Bilo bi lijepo to odgledati :D

Ne nisam imao capture upaljen, nije radio shadowplay u igri prije toga pa zato ugasio, zapravo čak je i probleme radio.

Imam samo 2 slike.

Pirat fura bazuku sa sobom

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/155766537334957952/D1368CAE9386EC8B642BD79646CD6AD1AE2D42DA/

A ovdje me stisnulo, pa smo stali u kukuruzu da se poserem

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/143381638480172795/A52553091CEEFBC253A47FDC68B9C40501172756/

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 11:07 (Jack Sparrow).
9 godina
neaktivan
Squad

Igra napreduje sve vise i vise. Imao sam u partiji 15 killova, a da si me pitao rekao bih da sam skupio 3 ili 4, jer sam snipao po ljudima sto pretrcavaju polja makova , dobar osjecaj na kraju kada vidis score . Puskaranje i atmosfera je vrh, malo je igra tehnicki "zastarila" na neki nacin, ali meni cak i odgovara to sto baca na bf2. Uglavnom sve je u njihovim rukama, performance su ok, hit reg i sync se cini dobar, ali nisam siguran haha. Ono, nije ovo lose...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MijoC kaže...

Igra napreduje sve vise i vise. Imao sam u partiji 15 killova, a da si me pitao rekao bih da sam skupio 3 ili 4, jer sam snipao po ljudima sto pretrcavaju polja makova , dobar osjecaj na kraju kada vidis score . Puskaranje i atmosfera je vrh, malo je igra tehnicki "zastarila" na neki nacin, ali meni cak i odgovara to sto baca na bf2. Uglavnom sve je u njihovim rukama, performance su ok, hit reg i sync se cini dobar, ali nisam siguran haha. Ono, nije ovo lose...

Igra za UE4 ne izgleda nešto uber dobro, nego baš to vuće kao da je malo BF2 ali pa to su isti developeri koji su napravili mod za BF2 tako da je vjerovatno do toga.

Meni feeling napucavanja odličan, a to što ne vidiš KD do kraja je isto ok jer se ne zamaraš time. Često znam da sam ubio, a opet me na kraju iznenadi kad imam par killeva više. To valjda do toga jer često random pucam u smjeru gdje sam vidio kretnje pa nekoga zakači metak.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 18:46 (Jack Sparrow).
13 godina
protjeran
Dajte snimite koji video u akciji s ts-om da vidimo kak to izgleda i zvuci😎pratim temu i htio bi zaigrati nesto hc, osim ove igre nesto slicno a novo nema, sigurno nisam jedini!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
Squad

Evo malo gameplaya

Moj PC  
1 0 hvala 2
8 godina
neaktivan
Squad

Pozdrav

na HCLu sam našao ekipu koja drži EX-YU Squad server. Predlozio sam da napravim Discord server pa da se skupljamo tamo svi. Evo permalinka - https://discord.gg/2wYsuGH

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Squad

Pozdrav svima,

Squad ovaj tjedan ima FREE WEEKEND i -50% POPUST

Ako sam dobro pohvatao vremenske zone, počinje sve (po našem vremenu) u četvrtak 6.4 u 22h i traje do ponedjeljka 10.4 u 22h

E sad, u kontaktu sam s ekipom iz SSF (SlovenianSpecialForces), Slovenski Squad klan, i imamo ideju izorganizirati se da skupimo domaću ekipu tijekom free weekenda i igramo na njihovom 64slotnom serveru. Mi igrači koji neko vrijeme igramo Squad bi bili squad leaderi, a novi freeweekendaši bi ulazili u naše squadove i uveli bi smo ih u igru.

Kao neko mjesto okupljanja, gdje bi bio sav info služi ovaj Discord server: https://discord.gg/2wYsuGH

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Squad

nije losa ideja, ja bi se pridruzio ali mi igra preocajno radi tako da nista od mene

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice