Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 159.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Jedan gradi, jedan organizira napade i raid. Ostali skupljaju materijal i resurse.

Svi novi neka idu kod zagija u gajbu, imaju odskocnu dasku i onda trening.

Nitko nema nakjeru da novima crafta oruzje, alate i okope pa da se oni samo spawnaju, kupe pribor i igraju vikend ratnika.

Tko do wipea ovog servera predje level 18 (s kojim ce doci i odredjeno znanje kao i ponasanje) i ako je stvarno timski igrac - sto se mene tice moze poslje wipea poceti s nama.

Zagi ima volju i zelju, ali okrece zidove naopako, ostavlja otkljucana vrata itd. Sve je to za ocekivati od novog igraca, ali ako pravimo bazu za koju rinta 10 ljudi i onda popusimo safaladicu medju guzove jer je netko ostavio otvorena vrata ...

Zato dobronamjerno kazem - igrajte, krecite se, nek vas ubiju 300x ako treba dok se neke stvari ne nauce ... odmaknite se od zagija, napravite kucicu u sumi, naucite na svojim greskama ... iz svake, ali bas svake greske u rustu se moze nesto nauciti.

I nemoj da vidim da netko zida oko nas tako da njegova kucica moze dati zaklon neprijatelju, Oko nas cistina radi strateske prednosti.

Haug!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Rust- MMO
NEW_MAN kaže...
dado16 kaže...
NEW_MAN kaže...
dado16 kaže...
To je to za danas, treba sutra ici raditi, uspio skupit resursa samo mi sad fali recepti, kuca od zeljeza i kamena, dvostruka vrata itd.... sam kaj su mi francuzi 500 metara od mene, to treba rijesiti

Pa odi igraj s nama kaj se jebes solo. Dojdi na ts i dobis sleeping bag da se prebacis k nama ili k zagiju u bazu. Zagi je dobil vikendicu kraj nase baze gdi budes siguran do prvog nuklearnog rata, a ako se skupe resursi moze se pojacat da bude "nepoderivo".

Najbolje je da svi novi idu sa zagijem odradit obuku i zakletvu lol

A ne spadam jos uvijek u kategoriju 30+, a vidim da je to jedan od uvjeta

Ako nisi dijete koje ovisi o ocjenama u skoli i raspolozenju roditelja koji odreduju tvoj pristup racunalu onda je sve jedno. Ne trebamo ljude koji usred akcije odu off jer je uletila mama i pocela ljepit fliske, cupat kable and shit.

Trebamo ljude na koje se mozemo oslonit i da su dovoljno zreli kad im se nesto rece da ne objese nos jer su se uvredili.

No drama queens i placipicke koje ne podnose konstruktivnu kritiku.

A ako uleti ženi i ispljuska? :)

live and let live
17 godina
smiglcro kaže...
NEW_MAN kaže...
dado16 kaže...
NEW_MAN kaže...
dado16 kaže...
To je to za danas, treba sutra ici raditi, uspio skupit resursa samo mi sad fali recepti, kuca od zeljeza i kamena, dvostruka vrata itd.... sam kaj su mi francuzi 500 metara od mene, to treba rijesiti

Pa odi igraj s nama kaj se jebes solo. Dojdi na ts i dobis sleeping bag da se prebacis k nama ili k zagiju u bazu. Zagi je dobil vikendicu kraj nase baze gdi budes siguran do prvog nuklearnog rata, a ako se skupe resursi moze se pojacat da bude "nepoderivo".

Najbolje je da svi novi idu sa zagijem odradit obuku i zakletvu lol

A ne spadam jos uvijek u kategoriju 30+, a vidim da je to jedan od uvjeta

Ako nisi dijete koje ovisi o ocjenama u skoli i raspolozenju roditelja koji odreduju tvoj pristup racunalu onda je sve jedno. Ne trebamo ljude koji usred akcije odu off jer je uletila mama i pocela ljepit fliske, cupat kable and shit.

Trebamo ljude na koje se mozemo oslonit i da su dovoljno zreli kad im se nesto rece da ne objese nos jer su se uvredili.

To je visa sila i kao takvo je dopustivo, isto tako je prihvatljivo ako ti dijete padne na glavu (nije prihvatljiv pad na glavu nego odlazak u slucaju nesrece) pa moras na hitnu ili ako ti se zapali stan/kuca onda je ok da odete offline usred akcije :)

12 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
NEW_MAN kaže...
Ne trebamo ljude koji usred akcije odu off jer je uletila mama i pocela ljepit fliske, cupat kable and shit.

Onda suosjecamo s tobom bro ...

15 godina
Bastardo kaže...
smiglcro kaže...
NEW_MAN kaže...
Ne trebamo ljude koji usred akcije odu off jer je uletila mama i pocela ljepit fliske, cupat kable and shit.

Onda suosjecamo s tobom bro ...

Ne sekiraj se rastavljen sam :)

live and let live
12 godina
smiglcro kaže...

Ne sekiraj se rastavljen sam :)

kako je krenulo ovdje bit će ih još... 

12 godina
neaktivan
Rust- MMO

SVE ZA RUST!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Mislim da je u posljednjem Devblogu objavljeno da...

• Maximum XP you can earn from any single player is limited to 6XP

tako da nemas previse koristi od xpa preko alata.

Ja sam do sada igrao solo, pa ne znam dali jos postoji neki nacin, ali mislim da nebi smio postojati da grupa ima toliku prednost.

10 godina
neaktivan
Rust- MMO

Mogli smo za sljedeci vipe izgraditi neko hrvatsko selo da si medusobno pomazemo i stitimo... E da i koji k.... ste izabrali Francuski server pored svih mogucih servera?! 

0 0 hvala 0
17 godina
Lucky666 kaže...

Mislim da je u posljednjem Devblogu objavljeno da...

• Maximum XP you can earn from any single player is limited to 6XP

tako da nemas previse koristi od xpa preko alata.

Ja sam do sada igrao solo, pa ne znam dali jos postoji neki nacin, ali mislim da nebi smio postojati da grupa ima toliku prednost.

6 XP je pun kurac i dvijesto. 

17 godina
Lucky666 kaže...

Mogli smo za sljedeci vipe izgraditi neko hrvatsko selo da si medusobno pomazemo i stitimo... E da i koji k.... ste izabrali Francuski server pored svih mogucih servera?! 

Napravimo cijeli jedan kvart. Server ko server je nevazan, bitna su pravila i wipe intervali.

Tak mi je sve jedno koga trpam bio to francuz, njemac ili kinez. Mi ne diskriminiramo prilikom ubijanja drugih igraca.

10 godina
neaktivan

Ma malo si ogranicen kad je chat na francuskom, pa nisi upoznat sa svim sto se dogada.

Za ubrzani Xp vam je trenutno dobro koristiti bone club kod farminga i naravno razbijanje bacava, otvaranje paketa, branje gljiva...

Mislim da ce se stvari jos mijenjati oko XP sistema do sljedeceg vipea.

14 godina
neaktivan
A cemu sad sluzi research table?

I nikakvo selo bez zidova. Samo cemo se medusobno pobit ak nam netko uleti. I ovak su me vise put moji ubili neg francuzi lol

Velika baza sa dvije il tri flank baze i to je to..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sale_ds kaže...

I nikakvo selo bez zidova. Samo cemo se medusobno pobit ak nam netko uleti. I ovak su me vise put moji ubili neg francuzi lol

Ne postoji vise research table samo repair station.

live and let live
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Oni djecaci nama za ledjima na vrhu brda su negdje level 21-22. Jos malo pa cemo osjetiti njihov gnjev ...

17 godina

Sad imamo glavnu bazu nasred male pustinje. Na sve strane se savrseno vidi ako netko dolazi i to je super. Ne zelimo nikakve dodatne zgrade unutar 200 m jer se iza njih mogu skrivat neprijatelji i pucat po nama.
Dodatna zgrada je uzidana u pecinu i to je mali bunker sa duplim zidovima tako da se ne isplati napadat. Nalazi se relativno blizu i nutra su vrece za spavanje ako zatreba flank protiv napadaca. Zagi je dobil novu kucu od kamena sa duplim metalnim vratima i kod njega budu isli novi ljudi i nase backup vrece. Novi igraci ce uci u glavnu bazu kad se aklimatiziraju, za sad mogu nutra u pratnji osobe koja im moze otvorit vrata.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2016 13:42 (NEW_MAN).
12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Sad imamo glavnu basu nasred male pustinje. Na sve strane se savrseno vidi ako netko dolazi i to je super. Ne zelimo nikakve dodatne zgrade unutar 200 m jer se iza njih mogu skrivat neprijatelji i pucat po nama.
Dodatna zgrada je uzidana u pecinu i to je mali bunker sa duplim zidovima tako da se ne isplati napadat. Nalazi se relativno blizu i nutra su vrece za spavanje ako zatreba flank protiv napadaca. Zagi je dobil novu kucu od kamena sa duplim metalnim vratima i kod njega budu isli novi ljudi i nase backup vrece. Novi igraci ce uci u glavnu bazu kad se aklimatiziraju, za sad mogu nutra u pratnji osobe koja im moze otvorit vrata.

Sve je to ok, ali friski nemaju sta trazit u velikoj bazi. Zagijeva gajbica je za to napravljena ili mislis da sam pravio samo da Zagiju bude udobno? Tamo se smjesti ostatak ekipe i nek idu farmat u onu sumu njima za ledjima ...

U nasu bazu samo originalna ekipa inace ce biti svega ... nisi ti jos vidio Saleta kad popi*di ...

17 godina
Meni je zagijeva kuca bas super. Da ne kosta puno resursa sam bi si napravil jednu ali je preskupo tak nekaj radit za ukras. Centralna zgrada je ogromna i treba vremena da se snades, napokon sam jucer polovil kud kaj gleda i sad mi je ok ali inace je preogromno.

Ovi gore budu uskoro dosli sa C4 i jedan dan, danas sutra budemo dosli online a baza bude njihova a ne nasa jer nam budu sve ukrali lol
17 godina
One gore moramo napast prije nego oni napadnu nas. Moramo im unistit zalihe da ne mogu radit exploziv.
12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
One gore moramo napast prije nego oni napadnu nas. Moramo im unistit zalihe da ne mogu radit exploziv.

Oni gore su daleko jaci od nas ... oko one raidane visoke baze su postavili toliku ogradu da je veca od onog pjescanog djela na kojem lezi nasa baza. Imaju onu gluüpost za naftu, tornjeve i osmatracnice i svasta nesto ...

17 godina
Bastardo kaže...
NEW_MAN kaže...

Oni gore su daleko jaci od nas ... oko one raidane visoke baze su postavili toliku ogradu da je veca od onog pjescanog djela na kojem lezi nasa baza. Imaju onu gluüpost za naftu, tornjeve i osmatracnice i svasta nesto ...

To si sve ti kriv! Da ne moras na posao i spavat sad bi vec bil na level 26!

Btw kad se danas vidimo ingame? Mislim si otici s posla najkasnije do 16:00 i oko 16:15 biti online.

13 godina
NEW_MAN kaže...
Bastardo kaže...
NEW_MAN kaže...

Btw kad se danas vidimo ingame? Mislim si otici s posla najkasnije do 16:00 i oko 16:15 biti online.

gledam tvoj nick na ts-u i zazivam te kao mladunce, i onda skuzim da si na poslu.. valjda nije bilo nikog okolo racunala

17 godina
neznalica90 kaže...
NEW_MAN kaže...
Bastardo kaže...
NEW_MAN kaže...

gledam tvoj nick na ts-u i zazivam te kao mladunce, i onda skuzim da si na poslu.. valjda nije bilo nikog okolo racunala

Je sry nisam skuzil da si gore. Na poslu sam i spojen doma prek teamviewera ali doma nema nikoga da te čuje.

13 godina
NEW_MAN kaže...
neznalica90 kaže...
NEW_MAN kaže...
Bastardo kaže...
NEW_MAN kaže...

Je sry nisam skuzil da si gore. Na poslu sam i spojen doma prek teamviewera ali doma nema nikoga da te čuje.

jesi siguran? taman se maloprije nekakve ladice otvaraju po sobi..

17 godina
Ako netko oce pew pew nek se javi ja sam ingame.
14 godina
Rust- MMO

Nakon jučernjašnje tople dobrodošlice u kojoj sam se odmah iskazao kao najveći noob tako da sam montirao zidove naopačke i ostavljajući otključana vrata (napokon skontao da treba brzo pritisnuti tipku e a ne  držati pa onda upisivajući šifru) ekipa mi je odlučila napraviti novu kuću (jer stara ustvrdilo se da nema građevinsku dozvolu jer je bila u zaštićenom pojasu.) Nakon što su me obukli i nahranili krenuli smo u nabavku resursa ali nije puno vremena prošlo i već sam upoznao druželjubljive susjede francuze koji su mi pokloni strijelu dobrodošlice. Ostatak vremena sam proveo u kućici dok su kolege razmjenjivali dobrosusjedske odnose.

Danas sam krenuo igrati u ulozi drvosječe i shvatio da ću se nahodati jer šume nema ublizni ali zato ima francuza. Uspio izbjeći par strijela ali ne i toljagu nakon što su me opljačkali odlučio sam pričekati noć i otići na južni dio mape gdje sam nabavio drveća ali me je iznenadilo da u pustinji nema kamenja u izobilju kao što sam mislio (misliti je prepostavka svih zajeba). Na južnom otočiću ima dosta dobrih utvrda pa toplo preporučujem da se izbjegava to područje. 

Orijentirat ću se na skupljanje resursa jer nije fajt za mene ako mi se tip došuljao s leđa i ubio me kopljem a ja imao thompsona to sve govori a da i ne govorim oko friendly fire dok ja skužim tko je tko prođu godine 

EDIT Priključit ću se oko 9 sati..mora se štrebati geomorfologija 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2016 16:29 (zagi55).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zagi55 kaže...

Nakon jučernjašnje tople dobrodošlice u kojoj sam se odmah iskazao kao najveći noob tako da sam montirao zidove naopačke i ostavljajući otključana vrata (napokon skontao da treba brzo pritisnuti tipku e a ne  držati pa onda upisivajući šifru) ekipa mi je odlučila napraviti novu kuću (jer stara ustvrdilo se da nema građevinsku dozvolu jer je bila u zaštićenom pojasu.) Nakon što su me obukli i nahranili krenuli smo u nabavku resursa ali nije puno vremena prošlo i već sam upoznao druželjubljive susjede francuze koji su mi pokloni strijelu dobrodošlice. Ostatak vremena sam proveo u kućici dok su kolege razmjenjivali dobrosusjedske odnose.

Danas sam krenuo igrati u ulozi drvosječe i shvatio da ću se nahodati jer šume nema ublizni ali zato ima francuza. Uspio izbjeći par strijela ali ne i toljagu nakon što su me opljačkali odlučio sam pričekati noć i otići na južni dio mape gdje sam nabavio drveća ali me je iznenadilo da u pustinji nema kamenja u izobilju kao što sam mislio (misliti je prepostavka svih zajeba). Na južnom otočiću ima dosta dobrih utvrda pa toplo preporučujem da se izbjegava to područje. 

Orijentirat ću se na skupljanje resursa jer nije fajt za mene ako mi se tip došuljao s leđa i ubio me kopljem a ja imao thompsona to sve govori a da i ne govorim oko friendly fire dok ja skužim tko je tko prođu godine 

EDIT Priključit ću se oko 9 sati..mora se štrebati geomorfologija 

Ono nase ili njihovo je definitivno njihovo i preporucam izbjegavanje u sirokom luku. Decki su veci i napredniji od nas i imaju tako finu osmatracnicu koja gleda na nas da se ne mogu prestati cuditi da nas vec nisu trznuli koji put.

Dio koji si oznacio da su nas napadali je dio odakle su jucer napali pa smo ih pomeli pred njihovim ulaznim vratima. Toplo preporucam napraviti sacekusu svjetskih razmjera kraj te baze i rjesiti se tih tulipana. Decki nisu pametniji i nisu napredniji, ali bih rekao da imaju vise vatrene moci jer su farmali po buradima dok smo se mi orjentirali na skupljanje resursa i prosirivanje baze. Imamo mi ipak kurcomicina i za njih ... a sad kad su nas iz 5-og pokusaja pomeli na vlastitom pragu (jedna vrata smo uspjeli proci) - imaju feeling da su jaci i vracat ce se nonstop kad ih je vise od 2-3 online. Van baze su lagana meta, u svojoj bazi su onako, utvrdjeni ali imamo mi kurcomicina za njih. Sale je vec gadno nervozan ... jucer smo ga pustili da se malo rola tako da je veceras spreman :)

I sto sad? Tko od novih dolazi da im se podjele zadatci?

16 godina
Rust- MMO

poz ekipa,

evo budem se i ja malo prikljucio da vidim kako to ide. Igrao sam tek kad je igrica izasla (stara grafika) i bilo je zabavno , pa sad opet probat. Vidim da ima aktivne ekipa pa ce vjerojatno biti zabavno...i naravno sve ispocetka nauciti jer vidim da se dosta toga i promjenilo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dosao sa posla, sad cu i ja doc pa da se preselim tamo kod Zagija
battletag:MasnaKrvavic#2275
16 godina
Rust- MMO

e i ja bi trebao krevet kod zagija ako moze, u igri sam trenutno

edit

taman napravio nekakvu kucicu,skuzio sistem (promjenilo se bas) i spremao se u nabavku zivotinja da napravim krevet,i evo sad mi netko hoda oko kuce,cuju se koraci - mislim da mi je pametno ne izlazit van

- vec 15 min cujem hodanje, jel moguce da je ipak neka zivotinja ? cuje se par koraka ,pa tisina sec dve pa onda opet - manje vise isto sve.... nitko nis ne napada,kuca je drvo/kamen

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2016 19:50 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice