Kod druga sam igrao i ako je nemas kupi je pod hitno jer se neces odvajati ja sa drugom prelazio jedan chapter ja jedan chapter on.
Kako da ti ukratko objasnim?Igra je nesto fantasticno.Reklo bi se:"Napokon nesto dobro"
Igru mozda neces odmah zavoliti niti ces njome zadiviti svoje frendove ali kada otkrijes njezinu čar igrat ces je sa takvim uzbudenjem dok je ne prodes do kraja
Za screenove ovdje
Igram sa drugom preko hamachija RE5 kooperativno i igra je odlična. Cut scene su super.
Jack Sparow hvala na pomoći u vezi co-op-a.
Imam jedan mali problem koji se manifestuje samo kad igram kooperativno.
Nema mi glasova likova u cutscenama. Vidim samo titlove, a glasova nema.
Prijatelj sve dobro čuje.
Ja sam host, pa me zanima jeste li i vi koji ste igrali kooperaitvno imali ovaj problem i ako jeste kako ga riješiti.
trazim igraca koji bi do jutra samnom picio resident evil 5.... izbriso sam si single player save game kada sam windowse preinstaliravo pa mi se neda ispocetka sam :D:D
xfire : bloodysilent
Pa, jesi li ubacio onaj "id" folder u "nativePC" folder?
hvala abra008 to sam preskočio. Sad je sve u redu ali imam drugo pitanje vezano za misiju.Kako se ubija ono čudo koje mutira iz čovjeka u neku crvenu loptu s ljudskim nogama? Evo već ga drugi put susrećem i neznam Šta da radim?
Kada mutira vidjeti češ neki ko crveni rep na njegovoj lijevoj nozi pucaj u to i kada padne i rastvori oklop na glavi pucaj u to sačmaricom i gotov je.
Ljudi ja stigao do Weskera.
Kad ga ocu pogodit necime izmakne se
Kako da ga dobijem?
Kada mutira vidjeti češ neki ko crveni rep na njegovoj lijevoj nozi pucaj u to i kada padne i rastvori oklop na glavi pucaj u to sačmaricom i gotov je.
Ili bacis jednu FLASH granatu i on padne mrtav bez da si metka potrosio. . .
Trenutno igram,zaista dobro je za odmor nekad napucat nekoliko stotina gamadi...Jos sa sevom....
Imam problem..poslo sam frendu moj save ...on ga fino ubaci tamo u CAPCOM...ali kad ude u igru nema nikakav load...mora new game? jel se to uopce moze ili sta?
Ljudi ja stigao do Weskera.
Kad ga ocu pogodit necime izmakne se
Kako da ga dobijem?
Ako je to chapter 5-3 onda je sa njim i Jill.Prvo se popni na desne stepenice razbij lijevu vazu i pokupi blago.Zatim odi do onih zakjučanih plavih vrata i pritisni investigate.Chris će reći da su zaključana,ali će te Wesker udariti i probiti češ ih.Sada kreni uz stepenice i u jednoj sobi češ vidjeti lijes.Reci Shevi da ti ga pomogne gurnuti i unutra su dva dragulja i Lighting Hawk magnum.Sada se vrati u sobu prije lijesa tamo su četiri vaze razbij onu najmanju pored uništenog zida i unutra je dragulj.A što se tiče Weskera samo trči okolo još kojih 4-5 minuta i fight je gotov.Sada ćeš morati spasiti Jill.Možeš je zgrabiti odostraga i onda će Sheva puknuti u taj uređaj na njezinim prsima.Pa kada je na podu dođi do nje i pisati će tear of.Onda ćeš imati sekvencu u kojoj ćeš brzo morati pritiskati tipku.Ili može ju Sheva primiti odostraga pa dođi do nje brzo stišći tipku i također joj to trgaš sa prsa.A drugi put kada prelaziš ako ćeš imati infinite rocket luncher pogodi weskera raketom i on će je uhvatiti,zatim pukni u raketu i kada ga ošamuti ga pucaj shotgunom ili magnumom.Dobiti ćeš zadnje blago po listi ali ne u cijeloj igri zove se Heart of Africa .A ako je chapter 6-3 napiši pa ću ti napisati kako ga tamo dobiti.
jel se moze ,nakon sto odkljucas kostime, ponovno odigrati ali s tim kostimima? fora mi je chris ko mad max a seva ko prava seva (business outfitt)
Zanima me dali se može Mercenaries mode igrati cooperative?
da, imas tamo opcije solo i duo
danas instalirao i odigro do drugog chaptera
nije loša, fino optimizirana
igra za 3 popodneva
ništa više
da, imas tamo opcije solo i duo
Ja sam host i imam te opcije, ali prijatelju se nije otvorila opcija mercenaries kad smo prešli igru. Tako da me nije uspio pronaći.
danas instalirao i odigro do drugog chaptera
nije loša, fino optimizirana
igra za 3 popodneva
ništa više
Doxy može se to i duže igrati, posebno ako igraš cooperative onda je još zanimljivije.
Sa prijateljem sam prešao na normal, sada ponovno igramo ali na veteran.
Nismo stavili infinite ammo, nego samo zadržali zadnja oružja koja smo imali i promijenili likove sa kojim igramo.
jel se moze ,nakon sto odkljucas kostime, ponovno odigrati ali s tim kostimima? fora mi je chris ko mad max a seva ko prava seva (business outfitt)
Normalno da može samo odeš u special settings costumes i odabereš kostim koji ti se sviđa.Izađeš van odeš igrati igru i imaš ga.
Igra je odlicna presao sam je 4 puta,nakon sta sam skupio neka oruzja i municije malo idem sad prelazit na veteran :D
Ovaj CAPCOM radi stvarno dobre igre,,re4 sam isto presa 10-ak puta,kao i dimo crisis 2 :D
kako da ubijem weskera u onom vulkanu nakon sto se srusimo sa avionom,dosao sam do onoga dijela kada gurnem onaj veliki kamen,ali poslije toga me uvijek gurne u lavu,ne znam gdje da pobjegnem ili se popnem pa da opet pucam u njega i ako mi netko moze reci koja mu je slaba tocka,vidio sam da ima nesto na ledjima,ali nakon sta bacim taj veliki kamen u lavu ne mogu mu vise prici sa ledja jer me uvijek baci u lavu s onim svojim rukama
kako da ubijem weskera u onom vulkanu nakon sto se srusimo sa avionom,dosao sam do onoga dijela kada gurnem onaj veliki kamen,ali poslije toga me uvijek gurne u lavu,ne znam gdje da pobjegnem ili se popnem pa da opet pucam u njega i ako mi netko moze reci koja mu je slaba tocka,vidio sam da ima nesto na ledjima,ali nakon sta bacim taj veliki kamen u lavu ne mogu mu vise prici sa ledja jer me uvijek baci u lavu s onim svojim rukama
odi na youtube napisi na kojem si chapteru i vidjet ces kako ces preci -.-...a ne da ti tu govorimo svaki korak sta trebas napraviti
Kad gurneš kamen u lavu prije nego što ti se skroz prbiliži pucaj većinom u glavu da te nebi dohvatio. Nakon toga on će skočiti na drugu platformu i krenuti na Sheevu pa opet isto pucaj da se ne približi Sheevi jer ona visi na rubu.
Nakon toga idi na središnji dio i tamo ide završna borba gdje trebaš trčkarat oko njega i pucati u crvenu "kuglu" koja se pojavi na leđima i na prsima. Nakon što Wesker primi poprilično štete završava borba i kreće animacija.
Prešao igru i zabavna je ful. Morate odigrati.
Nakon što gurneš stijenu i Sheva je van opasnosti pucaj ga sačmaricom u ono na lijevom ramenu i sad pazi kada on radi tornado jer ako te u njega uhvati odma te ubije.Nakon toga će mu se otvoriti ona kugla na prsima u to je dobro pucati magnumom ako imaš metaka ili grenade luncherom preporučene grenade rounds.Prije nego što mu to učiniš zadnji put on će reći No I cannot lose not to you,nakon toga znaš da ga još jedanput pogodiš u onu kugli na prsima i gotov je.
Najgori bossovi su onaj zadnji na wesker i onaj što ga moraš sa bacačem plamena kuriti, s onim smo se još najduže mućili, ja sam ga stalno kuril a frend pucal po njemu i nekak smo ga rješili, još sad neznam što mu zapravo treba raditi.
Još iz RE4,,kupio sam bzvz RPG i ispalio u glavnog ,,sto ga je rjesilo iz prve...O.o ,,cudo cudo,,tako sam probao u RE5 i svakog bossa iz prve cak i Alberta(wasker)
Prešao igru i zabavna je ful. Morate odigrati.
Predji je jos 5 puta jer dobijas nova oružja i probaj dobit costume ;D
Kako da ti ukratko objasnim?Igra je nesto fantasticno.Reklo bi se:"Napokon nesto dobro"
Igru mozda neces odmah zavoliti niti ces njome zadiviti svoje frendove ali kada otkrijes njezinu čar igrat ces je sa takvim uzbudenjem dok je ne prodes do kraja
Za screenove ovdje
Igrao sam je u prijatelja,i na prvi pogled mi se čini odlična,nemao više onih tamnih tmurnih prostora i zombiji nisu više onako glupi i zbunjeni,počinje novo doba Resident evila.
Evo igram Resident evil 5 već neznam koji put i nikad mi ne dosadi.Capcom radi stvarno igrice koje imaju igrivost i pol.Baš bi bilo dobro kada bi napravili trojku u stilu petice.Da skupljamo oružja iz kovčega i da na kraju chaptera si ih unaprijedimo.Jedino neznam što bi onda skupljali dolare ili neke novce Rakoon citya.Ali da ikada naprave igru u tom stilu bila bi MRAK
.
Evo igram Resident evil 5 već neznam koji put i nikad mi ne dosadi.Capcom radi stvarno igrice koje imaju igrivost i pol.Baš bi bilo dobro kada bi napravili trojku u stilu petice.Da skupljamo oružja iz kovčega i da na kraju chaptera si ih unaprijedimo.Jedino neznam što bi onda skupljali dolare ili neke novce Rakoon citya.Ali da ikada naprave igru u tom stilu bila bi MRAK
.
Capcom bi napravio odličan posao sa remake RE 1, 2 i 3.
Koliko se sjećam u trojci nije bilo klasičnog upgradea oružja ali se sjećam da su bili neki egzotični dijelovi koji su se mogli sastaviti i napraviti novo oružje. Bila je neka mala puškica s kojom se pucalo preko ruke.
U dvojci si mogao unaprijediti magnum, pištolj i pumparicu da budu jači kad bi našao djelove za njih.
Može li mi netko molim vas reći je li RE5 povezan sa prijašnjim nastavcima što se priče tiče?
Odnosno, isplati li se zaigrati ako nisam igrao prijašnje RE?
Može li mi netko molim vas reći je li RE5 povezan sa prijašnjim nastavcima što se priče tiče?
Odnosno, isplati li se zaigrati ako nisam igrao prijašnje RE?
Isplati se itekako.
Ja Resi igram tek od 4 nastavka i igra me jako zainteresirala.
Kada sam presao 4 jedva sam cekao 5 i docekao ga te ostao odusevljen.
Probaj nemozes nista izgubiti,samo dobiti.
Pogledaj malo filmice na Youtubeu pa procjeni kako ti se svida.
Objektivno kako casopisi navode igra je odlicna,prosjek ocjena je negdje 85-90
Zanima me jel priča ovisna o prethodnicima.